Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lucky14 oj tak to sme na tom skoro rovnako - v juni sa mi podarilo zijst z 86 na 79 pomocou macingovej detoxu- ale teraz sa mi uz do toho nechce, ani by to asi nebolo dobre... ja som inak aj dost nizska (164)
@lucky14 no dnes- na ranajky chlieb z medom ( prazdna chladnicka 🙂 ) ... desiata jablko ( a piskoty !!! ) ... obed paradajkova polievka ( bez syra alebo cestovin), ryba na masle zelenina, asi tak ...
@kingstonka To mas super zdrave. Urcite mas este dost kalorii volnych. A este aj cvicis. ...inak mas super nick...ja som zila v kingstone v anglicku. sranda. 😉
@lucky14 ved aj som tam byvala 🙂 kalorie este mam ale setrim- lebo som dcere slubila, ze idem robit nepecenu jablkovu tortu a teda neviem neviem... 😒
@kingstonka O taj Macingovej som aj ja rozmyslala......ale musim sa priznat uz som drzala dukana tyzden....90dnovku asi mesiac s vikendovymi pauzami ..... ale mne ked niekto povie ze nieco nemozem ...ako keby mi ruplo v hlave a prave na to mam hroznu chut. Zdrave ci nezdrave ....proste zakazane. Tak z minulej skusenosti viem ze ked ratam kalorie mozem vsetko co chcem hlavne nech neprekrocim kalorie dna. 🙂 Ja mam 170cm takze nie o moc viac ako Ty. 😉 Na aku vahu by si sa chcela dostat?
@kingstonka A kedy si tam zila? Uz ste na SVK?.......presne o tom to je. Ked vies kolko kalorii mozes hocico si das ked je to v tvojom kalorickom rozmedzi mozes si to vychutnat bez vycitiek.
@lucky14 este v 2004 od 2008 sme na SVK ..tak uz len spomienky
@kingstonka My sme sa vratili minuly rok v novembri a v januari 2012 sa nam narodil Jakubko. Boli sme tam 8 rokov. 😉 Veru spomienky su uzasne. 🙂
@lucky14 ja tiez nie som na taketo diety- najdlhsie som sa drzala na delenej strave aj mi to vyhovovalao ale to bolo za slobodna- teraz ked varim pre rodinu sa mi nedari... na maringovu som bola riadne nastartovana-hlavne ked na vahe bolo zrazu 86 a aj preto, ze to malo zaciatok a koniec- 30dni sa mi zdalo zvladnutelne... na 65 by som chcela ...
@lucky14 ja som bola v uk 4 roky a tiez s bruskom som sa vratila- to nie si este velmi dlho po porode- moj mladsi ma uz 20mesiacov tak najvyssi cas chudnut-teraz alebo nikdy- s vekom to ide tazsie
@kingstonka Aj ja veru by som chcela 65kg. Velmi by som to chcela do vianoc ale neviem ci to nie je vela. Hlavne nech som kocka na maleho 1.narodeninky. Budu to pamatne fotky tak nech sa za seba nemusim hanbit. .... ako je to teraz. 😉
@lucky14 pekna motivacia- ja som si minule uvedomila, ze mam velmi malo fotiek s detmi- aj kvoli vahe sa nerada fotim
@kingstonka Poznam to. Citim to podobne. A kolko mas deticiek? ..... ale uz teraz schudneme a zacneme sa fotit jedna radost. 🙂
@lucky14 4 rocnu slecnu a skoro 2 rocneho. no ja som motivovana az az..len vysledky nevidno 😀 ... ale od kdy cvicim sa citim lepsie- mam za sebou 17 dni z 30 dnovky, tak to dotiehnem a odo dnes vlatne uz aj kalorie pocitam poctivo tak snad...
@kingstonka Urcite to pojde dolu. Musi. Ked bude prijem mensi ako vydaj.....tak to musi proste ist dolu. 🙂
Ahojte baby.potrebujem poradit a vysvetlit to stym pocitanim.nejako to nechapem.mne vyslo ze by som mala moj denny prijem je 7823KJ.ze sa ma jest 5X denne a na jedno jedlo pripada 1565KJ.(18g bielkovin, 46g sacharidov a 13 g tukov)teraz ked napriklad ked budem mat klasicky obed pecene kura, ryzu a uhorkovy salat.ako sa to pocita?alebo ranajky.cierny chleba, sunka, rajcina.to musim presne navazit podla tabuliek,kolko chlebu,sumky a rajciny?a vsetko co zaden zjem musi maz tolko KJ ako mam.ani viac ani menej?a este ked budem pod ryzu davt cibulu to vsetko treba pocitat?mne to pride strasne zlozite ale chcem to skusit.
@kattulienka Ahoj. NO ono je to zlozite iba zo zaciatku. Potom si zvyknes automaticky vsetko vazit a uz budes vediet kolko ma co kalorii. Mala by si sa drzat dennej spotreby energie tak ako Ti to urcili co najviac. Potom kila pojdu dolu. Ale ked sem tam porusis tak sa nic nestane. Dalsi den si to mozes vybalancovat. Ja si nesledujem bielkoviny,sacharidy,tuky. len celkovy prijem kcal. Prajem vela stasticka. 🙂
@lucky14 a nemusim mat 5x denne rovnaky prijem.na obed moze byt viac a na desiatu menej.len musim dodrzat presne za den co zjem?
@kattulienka ahoj- ja som sa rozhodla pocitat len od vcera a budem to robit tak aby kaloricky prijem sedel za cely den dokopy.
@kingstonka no ja chcem zacat odpondelka.cez vikend si to vypocitam a uvidim.no budem musiet zacat jest lebo ja jem len 3x za den
@kattulienka nieviem ako to je tej stranke stobklu co tu bola spominana, ale na kaloricketabulky.cz mas okrem jednotlivych surovin aj rovno nazvy jedal , ktore vyberies a vypise ti hodnotu, tak ja si zvazim porciu a pridam do jedalnicka
@kingstonka no aj ja som si to teraz pozerala na tej stranke kaloricketabulky.cz tak skusim si to tam
Baby este jedna otazocka.robim si ten jedalnicek na kaloricketabulky.cz.tam mi vyslo odporucany prijem pri chudnuti 5000 KJ.ked si urobim jedalnicek a pridam denne aktivity(v praci cely den chodim, vecer Jillien, varenie a umyvanie riadu-to vsetko tam odpocitava) o to potom musim viacej prijat ci len tych 5000 KJ a to co mi odpocita nie?mam stoho misung v hlave.dakujem
@kattulienka Ano. Staci dodrzat denny povoleny prijem. 🙂

@kingstonka Ja sa tiez nemeriam. Odmerala som sa vtedy ked som zacala chudnut ......ale veru meriat sa mi nechce. Kym idu kila dolu to je pre mna neskutocna motivacia. Urcite v pondelok uvidis menej. 🙂 Co si dnes papala?