icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucka1987
9. apr 2013

@junkfoood ja ho mam rada , mnam..skus si najst nejaku variantu co ti bude chutnat..
no taka ocista je fajt.. tak tyzden apson nejaky detox, a potom kardio cvicenia.
ved toto.. vies co sa hovori.. stravou schudnes a cvicenim si vyformujes postavu....
ono strava robi 60 % uspechu

messue
9. apr 2013

@blcha ano aj ja verim , uz teraz sa po 1 dni citim lepsie, i ked ja cvicievam casto chodila som doteraz na eliptical každý druhý deň 1 hodinu a ešte aj rano cviky ale nema to taký efekt ako chcem, preto som si preštudovala na nete jillian a idem na to dnes si urobím pre seba aj foto na porovnanie a ked skoncim tento 3 -level, chcem ist na ripped in. uff... to bude makacka uz sa tesim na pekné výstavne telo 🙂 a samozrejme chcem i cardio kickbox od jillian neskôr zapojit.
a ty cvičíš na brucho tiež podla nejakého videa? tiež mám brucho najviac vypchate po tých pôrodoch a to bude najväčšia fuška.......

katulkaaaaaa
9. apr 2013

tak som si dnes spravila porovnanie....foto december na vianoce a dnes 🙂 rozdiel tak 3,5kg ale citim sa super

mrka2
9. apr 2013

@katulkaaaaaa super, tebe isla hurd dost dole,co? mne tak isto ide to prve.. ale ja tam uz nic nemam. minule som skoro zaplakala,ked som sa videla 🙄

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
iconka
9. apr 2013

Mam odcvicene a hned mi je lepsie, dala som si Killer ABS level1 a prvy den Insanity 🙂

katulkaaaaaa
9. apr 2013

@mrka2 mirka -10cm cez prsia...ale mne to vooobec nevadi 🙂momentalne mam 80C 😉

estrella5
9. apr 2013

@iconka ak sa môžem informovať 🙂 ako sa ti pozdávalo to insanity? a odkiaľ máš tie videá? lebo už som to skúšala pozrieť a nejak sa v tom nevyznám 😅

lucka1987
9. apr 2013

@iconka
@estrella5 TO BY AJ MNA ZAUJIMALO.. TIEZ SA MI VELMI PACIL TRAER A ESTE PO MESIACI CVICENIA BY SM CHCELA VYSKUSAT...

lucka1987
9. apr 2013

sorry za velke pismena mala som caps zapnuty

iconka
9. apr 2013

@estrella5
@lucka1987 po prvom cviceni zatial v pohode, uvidime zajtra🙂 Ale nemyslim, ze bude svalovica, alebo daco. Je to ine ako Jill, ma to 40minut a ide sa na etapy po 10minut. 10minut makas, 10volnejsie...zatial sa to neda nejako posudit, opytajte sa ma o tyzden🙂 Kalendar ako sa to cvici je tu: http://www.skfitkari.sk/wp-content/uploads/Insa...
prvy den je fit test, ten si spravte, zapiste si tych 8cvikov a ratajte kolko spravite a potom o 2tyzdne je dalsi fit test, kde si porovnate ako ste sa zlepsili. Fit test je tu:

https://vimeo.com/40843226

a tam najdete aj vsetky cvicenia.

messue
10. apr 2013

ja mám za sebou druhý deň levelu 1 a citim sa výborne. Co jedávate po cvicení, aby to malo lepší efekt? alebo aj pred cvicením? ja si dávam proteínový nápoj a zeleninu hodinu po cviceni.... len dufam z mi nebudu z toho napoja moc svaly rast.

mukesina
10. apr 2013

Ahojte kocky tak sa pridavam k vam, aj ja potrebujem trosku spevnit a zhodit telo, tak hadam, ze tu najdem skvele rady.pekny dnik prajem 🙂

lumilka
10. apr 2013

ahoj holky,zacala som na sebe makat,vsetky to trosku potrebujeme 😉 ,nablaznena som na Jillien uz dlhsie,ale povedzte mi uprimne vladali ste to odcvicit vsetko hned na prvy& druhy den?lebo citam ako vladzete a pridavate si viac a viac a ja som nba treti den ledva zvladla to co som mala.. ☹ ,hoci kliky su moja smrt stale...ale uz sa aspon spotim,prvy a druhy den nic..taka som bola zlenivena a mlandrava...mali ste niektora podobny problem?

dada774
10. apr 2013

@l 🙂 umilka že nevlászeš, to je normálne. Ja som vyše roka po pôrode a tiež to bola zo začiatku katastrofa, keďže som vyše dvoch rokov vôbec necvičila. Predtým som aspoň sem-tam zbehla na nejaký aerobick, alebo zumbu. Neboj ako budeš cvičiť dlhšie, aj tie kliky pôjdu aj budeš viac vládať. Ja som si na začiatku po dvoch dňoch cvičenia musela dať 2 dni pauzu, lebo som mala svalovku jak hovado. Odvtedy už cvičím každý deň poctivo. Cvičím od 4.3. Mám za sebou všetky 3 levely 30DS a teraz týždeň cvičím 1level Ripped 30. Ja som si začala už pri prvom levely 30DS pridávať toto na brucho a na nohy ako bonus 😀 a tak to robím doteraz, takže si cvičenie natiahnem na cca 50-55 min. :

https://www.youtube.com/watch?v=Md2cjzMe4eY

https://www.youtube.com/watch?v=MFlH8XJsF7Y

Inak žienky po odcvičení 30DS moje výsledky:
-2kg
pás: -7cm
prsia: -7cm
boky: -5cm
stehná: -2cm
Ak keď čo sa týka kíl nie je to bohviečo, ale tie cm potešili a naštartovalo ma to do ďalšieho cvičenia. Teraz som v štádiu, že na cvičenie sa každý deň tešííím 😵 .

blcha
10. apr 2013

@dada774 ved to mas uplne paradne vysledky ja cvicim od februara ale teda teraz som vyse dvoch tyzdnov necvicila lebo som bola v nemocnici a schudla som dokopy 3kg ale pri cviceni len jedno v nemocke potom tri a jedno sa vratilo takze dve a teraz idem nanovo zacat makat konecne som si stiahla neakeho boba a 6w6pod jill a aj kileer abs tak dnes skusim toho boba som zvedava ci to dam a vecer mam aj spining hodinku to sa tesim tam si tiez riadne zamakam to chodim jeden alebo dva krat do tyzdna vzdy je to super 😉

nae
10. apr 2013

@lumilka ahoj, no ja som mala prvé tri dni cvičenia ani nie že svalovicu, ale bolelo ma všetko, ak keby ma Jillian vypráskala tými činkami 😅 Ale postupne to prestalo. AKo vraví ona: you must put stress on your body and it will adapt.(tak nejako to bolo 😵 )

nae
10. apr 2013

@katulkaaaaaa Vyzeráš krásne, hlavne ti úžasne žiaria oči! 😉 Keby som ja dala dole 10 cm z hrudníka, tak amen tma 😀

blanocka
10. apr 2013

@lumilka moje zaciatky boli tiez vselijake, 4 dni svalovica ako hrom, mala som problem sadnut si na zachod, ako ma strasne vsetko bolelo, ale zatala som zuby a islo to pekne postupne. kliky su tiez moja smrt, robim stale na kolenach a v prvom leveli shredu som dala najprv 3, potom postupne kazdy den o 1-2 viac a nakoniec som to zvladala spolu s nimi. Takze vydrzat a makat a bude to stale lepsie 😉

inak vcera som si dala pauzu po shrede a cely den som chodila ako bludny holandan, co mi to chybalo, dnes chcem odcvicit banish fat, len mam obe deti doma, tak neviem, neviem, ale snad sa 3/4 hodinku nejak zabavia

blcha
10. apr 2013

@katulkaaaaaa tak mne tiez islo najviac dolu z hrudnika budem musiet spravit foto mam jednu fotku co som cvicila asi 10 dni a chcelo by to aj teraz neaku ale uz minule som si isla dat tu istu podprsenku co na fotke a bola mi totalne velka ja som isla dole aj o dve cisla v prsiach ale u mna to nieje len tym ze cvicim ale aj som prestala kojit takze aj to a normalne som z toho uplne sklamana som bola uz zvyknuta ze tam cosi aj mam mama sice teraz 75C ale uz to nieje ono aj ta zemska pritazlivost po tom kojeni zacina ucinkovat 😝 😝

katulkaaaaaa
10. apr 2013

@blcha mi hovor ja mam odkojene dve deti dcerka 14 ms syn teraz 18mes...ale ja som vzdy mala prsia D/E takze ja som velmi rada ze som sa ich zbavila :D este stale mam co nosit,konecne si nepripadam vo vsetkom ako slon,mne vecne boo vsetko male cez prsia :/ a tym ze som mala vzdy posobim ,,sirsie " ako som....

katulkaaaaaa
10. apr 2013

@nae dakujeeeeem 🙂)))

blcha
10. apr 2013

@katulkaaaaaa ved ja som bola tiez skoro dva roky s velkostou E ale mne to neako nevadilo ja mam tie prsia take ze to nevyzeralo az take velke aj ked kosik som mensi mat nemohla teraz mam pocit ze tam nic nemam neviem preco sa mi radsej to brucho nezmensuje to by som sa omoc biac tesila ale to mi neako zostava len tak troska sa zmensilo preto musim makta makat makat a idem na to len som cakala na krpatu kedy sa zobudi nech sa naranajkuje a ona herecka spala do 10to keby som vedela mam uz odcvicenu v kude aj hodinku zajtra si dam budik a cvcim kym bude spat asi 😀 idem na toho boba 😉

zuzulik27
10. apr 2013

@dada774 super vysledky po 30 dnoch, a aj stravu si nejako specialne upravila? ja som dnes 6.den 2.level Shredu. ale brucho necitim svalovicu vobec, takze ja neviem ci sa vobec precvicuje, sem tam si zacvicim 15minut zo 6weeks aby som mala dobry pocit ze aj brucho zatazim 🙂

messue
10. apr 2013

@dada774 ahoj, dik za tie odkazy ten prvy je super na brucho , na to sa tesim a ten druhý je skor na zadocek zapojím ich oba a budem sa snažiť vždy po Jill aj tieto cviky odcvicit. a dodržiavala si striktne aj stravu pocas 30day shred? inak gratulujem za tie výsledky, dúfam, že aj mne sa to tak pekne podarí 🙂

lumilka
10. apr 2013

holky vazne dakujem...urcite sa nevzdam a zabojujem..len som chcela vediet ci ste tiez boli take ako ja...cajove..🙂 povzbudili ste ma ..inak ja ked cvicim a uz idem z posledneho straaaasne jillian nadavam...nie hnusne,ale tak motivacne,chuda holka musi mat straaasnu stikavku kazdy den...🙂

barcelona94901
10. apr 2013

@katulkaaaaaa presne 😀
kvoli prsiam vačšie vrchy a to vyzeralo..no..na mne dosť nešťastne,človek vyzerá tak nejak mohutnejšie
a ked elasticky materiál,tak každý pozeral všade len nie do očí 😉 celkovo vršky pre vačšie prsia sa zle zhánaju ,ak nechceme vyzerať ako babičky ,..

@dada774 mna cm tiež potešili viac než kg
2 týždne mám pauzu ,cvičko mi chýba,

blcha
10. apr 2013

aby tak som docvicila tohoto boba http://www.stiahnito.sk/bob-harper-totally-ripp...
jooj a ty koos to je paradna makacka a musim pvedat ze som to nedala tak ako som chcela normalka som nevladala ale aspon mam motivaciu aby som to nabuduce dala lepsie teraz som to dala asi tak len na neakych 75% cela som bola neaka roztrasena a uz som sa tesila ze len poslednych 10minut a to bolo uz len brucho ty kokos brusne svaly ma palili jak svina to je supe tesim sa ale zajra davam jill a pozajtra zas boba 😉

dada774
10. apr 2013

@blcha
@barcelona94901
@zuzulik27
@messue ide to asi preto tak dobre dole, že je z čoho 😀 .Potrebujem dať ešte dole minimálne 10kg, alebo teda niekoľko cm 🙂 .
@zuzulik27 vyhýbam sa zemiakom, ryži, cestovinám. Niekedy zhreším, ale snažím sa obmedziť na minimum. Chlieb jedávam len celozrnný (viď prvé foto).Kupujem si ho v Kauflande. Večer sa snažím nejesť, keď som veľmi hladná, tak si dám pol celozrnného suchára (viď druhé foto) potretého tenkou vrstvou syrokrému. Kúpila som ich v Lidli, veľmi mi chutia. No a samozrejme zelenina. Sladkosti tiež málo, ale priznám sa, že sem-tam zhreším a dám si ku kávičke. Možno by mi aj viac kg (cm) ubudlo, ale cez Veľkú noc bol aj šalátik, rezník, koláčiky 😝 . Ale chvalabohu je už po sviatkoch 😀
@messue áno, ten prvý je na brucho a ten druhý na zadok a nohy. Moje najproblémovejšie partie, tak preto si to ešte pridávam 😉

messue
10. apr 2013

@lumilka presne ja tiež kričím , že či sa zblaznila a že nevladzem , nech mi dá už pokoj 😀 takto s nou komunikujem.