icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
sisa.b
10. apr 2013

@iconka ty si teda iná frajerka! Ja som dala včera tiež prvý deň Insanity, ale už sa mi nežiadalo obvyklé cviky na brucho, či orbitrek naviac, ako som dávala po Jill 😝 😀

iconka
10. apr 2013

@sisa.b dik, hehe. mne by sa den bez Jill, alebo Boba ani neratal🙂

b.janka
10. apr 2013

ahojte baby... potrebujem sa posťažovať... už 2x som začala cvičiť jill - 30DS.... a 2x som docvičila... 1x som cvičila 11 dní a mala dokazila pc... a teraz som cvičila od 2.4.... ale pár dní som cvičila niečo iné ako 30DS+asi 2 dni som vynechala cvičenie... už 3 deň mám tlaky na srdci a pľúcach... k tomu mám pocit ako keby som mala aritmiu srdca... dnes som zašla k dr... dala mi len antibiotiká... žiadne odborné vyšetrenie 😠 ... detská dr. (bola som s tou menšou u nej ) mi vravela že to môže byť aj zápal pľúc... že keby ona ma mohla tak ma pošte na rtg a plúcne... ale obvodná dr. to nepokladala za dôležité... tak uvidím či zaberú atb.
ja som mesiac dozadu mala silný kašeľ... asi zápal priedušiek... prechodila som to.... neužívala som žiadne lieky a teraz ma to odrovnalo...
nemám horúčky... ako myslím že by som možno aj odcvičila jill... ale bojím sa kvôli tým tlakom na hrudi čo mám aby ma nekleplo... leboi keď to na mňa príde tak ledva dýcham.. ako keby mi vyrazilo dych... a mávam to často... aj každých 10 min... miestami aj častejšie
tak cvičenie sa odkladá na neurčito... kým nebudem na 100% zdravá... mám 2 malé deti a zdravie je prednejšie ako pekná postava
tak vy pekne cvične... držím palce aby ste boli zdravé a kg a cm pekne odbúdali

messue
10. apr 2013

tak ja mám za sebou len 3 den a som uplne hotova.... dnes to bol riadny zaber , pretoze som unavena a bolí ma podbrusko.... tolko dní ešte predomnou , zda sa mi to ako večnosť
@b.janka ti verím ze zdravie je prednejsie, ja som aktivne cvicila na eliptciale a prehanala som to aj ked som bola chora a potom som sa 2 mesiace liecila na priedusky tak som si začala dávať pozor ....

sundance
10. apr 2013

ahojte,
pridávam foto ako mne pomohla Jillien, snad niekoho inšpirujem 😉 ja pokračujem ďalej, ja ešte mám čo zhadzovať 🙂

ups
10. apr 2013

@b.janka zdravie je určite prvoradé. držím palec, nech to čím rýchlejšie prejde a dovtedy sa netráp, že nemôžeš cvičiť, veď to všetko doženieš 🙂

ups
10. apr 2013

@sundance perfektný rozdiel. ani nie za 2 mesiace 10 kíl a ten rozdiel na foto... zíram....

messue
10. apr 2013

@sundance gratulujem a co si cvicila ? dodrzujes aj jedalnicek?

sisa.b
10. apr 2013

@iconka odcvičené 😎 Dnes to už nebola taká katastrofa, ako včera, keď som vedela (teda skôr tušila), čo ma čaká 😀 😝 Hlavne som sa nesnažila všetko stíhať v jeho tempe. A dala som aj brucho od Jill NMTZ.
Ako to ide tebe?

iconka
10. apr 2013

@sisa.b aj ja som usudila, ze dnes to uz bolo lepsie, celkom v pohode to bolo, pri klikoch som sa sice viac povalala po zemi ako ich spravila, ale uz som ich par dala, takze som na seba hrda. A potom este 20minut s Bobom a rotana 🙂

sisa.b
10. apr 2013

@iconka ten včerajšok ma veru riadne zaskočil. Stále som čakala, že dá prestávku a on stále nič, to bolo celkom šialené 😅

sisa.b
10. apr 2013

@sundance úžasná zmena 😵

sandrus2
10. apr 2013

Dievčatá neviete mi poradiť kde sa dá stiahnúť killer buns a thinghs od Jill ? ďakujem

emma19
10. apr 2013

@sundance paradny rozdiel!!! makacka stala za take vysledky 😎

iconka
10. apr 2013
messue
10. apr 2013

@iconka no toto je riadny zabijak, to neodcvicim ani nahodou musim najprv ten môj 30 day shred a ešte niečo iné a potom sa mozno ja pustim do tohoto 🙂 a toto je nejaká novinka ? ked to nie je nikde?

zuzulik27
10. apr 2013

@sundance super vysledky, a si len cvicila alebo si vyrazne upravila aj stravu?

hhenike
10. apr 2013

tak ja som dnes skoro umrela :D Od vcera na mna lezie nejaka choroba. Tak vcera som si dala pauzu, ale dnes som uz chcela cvicit, tak som to skusila. Och... posilnovanie este celkom slo, ale kardio 0 bodov :( Vobec som nevladala. Tak dufam, ze ma to rychle prejde. Uz mi ostava len 1x level 2 a idem na 3. Som plna ocakavaní. A hlavne po 3. lev. chcem porovnat fotky, tak sa uz neviem dockat.

hhenike
10. apr 2013

ozaj, baby, ako cvicite v dnoch menzesu? davate si pauzu? ci nie? ja viem... je to individualne, ale predsa...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
iconka
11. apr 2013

@messue teraz mneviem na ktore sa pytas

sundance
11. apr 2013

@zuzulik27 aj strava zmenená

sundance
11. apr 2013

@messue cvičila som shred a teraz ripped....

sundance
11. apr 2013

a baby ako sa hovrí 70% je strava....

sandrus2
11. apr 2013

@iconka super ďakujem 🙂

blcha
11. apr 2013

baby tak ja mam po tom vcerajsom bobovi troska aj svalovicu parada normalne sa z toho tesim svalovka teda hlavne na bokoch v pase na suneckach co je super tam to potrebujem tiez pekne zredukovat dnes idem dat jill 6w6p druhy level to som este necvicila tak sa tesim na to celkom 😉
@sundance super za dva mesiace dat dolu10kg akoze klobuk dolu ja sa snazim dat dole 10kg uz asi rok a dala som dokopy asi 5kg takze este 5 ma caka ale to uz bude asi tazsie 😝

messue
11. apr 2013

@iconka myslela som Jillian michaels killer buns & thighs

messue
11. apr 2013

@sundance to je pravda s tou stravou, bez nej su min. vysledky, tiez sa snazim jest zdravo a mensie porcie, mam sedave zamestnanie a mam pocit ze sa na mna aj biely jogurt lepil , ked som necvicila, len mne je zatazko, pretoze jedlo mam rada a musim varit vsetko kvoli detom a este aj sebe kuchtit.... a na ich dobrotky len kukat

blcha
11. apr 2013

tak ja mam dnes uz odcvicene paradicka mne sa tusim najviac pacia tie cvicenia od jill 6w6p je to super strasne rychlo mi to ubehne aj si zacvicim

iconka
11. apr 2013

@messue jaj to, nie to nie je nove, len to nie je take zname ako tie 30dnove cvicenia, alebo body revolution 🙂