icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
messue
17. apr 2013

mám konečne za sebou 1 level shredu , zajtra sa trocha obavam, ked su trochu negativne ohlasy na 2 level, zevraj je narocny, ale citim sa super a dostala som pochvaly v práci ze som schudla , že čo robím 🙂 , teší ma to a povzbudzuje 🙂

frapper
17. apr 2013

Baby, ja neviem či tu správne píšem. Pozerám, že všetky tu krásne chudnete, to asi len ja som pravý opak.
Odmalička som bola vždy pri tele, podarilo sa mi krásne schudnúť dávno dávno, keď som mala nastúpiť na strednú školu. Bolo to však pomocou delenej stravy, takže neskôr sa mi kilá vrátili späť. Mám výšku 160 cm a moje maximum váhy bolo 75 kg. Avšak dnes je to oveľa horšie. Asi tak dva roky dozadu som začala rapídne priberať, v priebehu roka som pribrala ďalších 10 kg. Ale ja vôbec neviem ako. Áno priznávam, že možno strava nebola celkom OK, ale ani si nemyslím, že by som sa nejako extrémne prejedala, možno viac sladkého som zjedla. No začala som v tom čase behávať a chodiť na zumbu. Zasa priznávam, že to nebolo pravidelné, ale bolo a teda si myslím, že pri najhoršom by som si mala váhu udržať, ale nie pribrať 10 kíl .....???? ☹ Poradila som sa aj s lekárkou, robila mi aj vyšetrenie z krvi, ale už z týchto výsledkov mi vyšlo, že štítna žľaza je Ok. Tak som skúsila niečo iné. Kolegyňa super schudla, keď prestala jesť chlieb a pečivo, tak som sa zaťala a prestala som aj ja, trvalo to od augusta 2012 do januára 2013, baby ani kilo nezišlo zo mňa za toho pol roka. Vzdala som to....Na vianoce keď sa moja váha vyšplhla na 89 kg som zostala zhrozená. Tak som si na štedrý večer povedala, že koniec sladkostiam, tak je tomu do dnes, povedala som si, že budem jesť pravidelne každé štyri hodiny a začala som cvičiť Jillian Michaels, aj keď nie podľa tých pravidiel, že prvá séria 10 dní a pod, ani to nie je také pravidelné ale cvičím keď sa dá. toto všetko s nádejou, že do leta hádam aspoň pár kíl zo mňa zíde...no je to pravý opak, váha vôbec neklesá, ďalšie kilo je naviac...a ja som už proste zhrozená, nešťastná...ja už jednoducho neviem, čo mám robiť, ako mám schudnúť??? alebo čo vlastne robím zle???
Baby, potrebovala som sa vyrozprávať.

messue
18. apr 2013

@frapper ahoj, velmi rada by som pomohla, keby som mohla. Musíš napísať tvoj jedálny lístok. Môže byť aj v strave problém, budˇ ješ málo, vtedy si robi telo zásoby, alebo máš veľký príjem sacharidov. Tie su vacsi nepriatel ako tuk. to Znamená, že nielen cukry v sladkostiach, ale aj zemiaky , ryža, cestoviny, pečivo aj celozrnne. Je dobre si robiť energetický prijem za celý den, Existuju tabulky, kde sa dá vyratat energetický príjem, i tuky , sacharidy, bielkoviny. je to skvelá vec, pretože kvoli tomuto som sa naucila jedavat množstvo jedla aké mám prijať a neprejedať sa. Mám teraz paradny jedálniček a ak chces napísem ti ho. Ja som v minulosti tiez mala taký problém ako ty, bola som zufala. Sice som nemala nikdy nadváhu , pred porodom som vyzerala ok ale potom po detoch som zacala priberat. Za 3 mesiace som dala stravou a cvicenim 20 kg dole. Mala som také obdobie , ked som sa trápila každučký den na eliptickom trenážeri vkuse 1 hodinu. A výsledok? pribrala som , všetko mi bolo úzke a vyzerala som horsie. Zistila som , že popri bielkovinách, ktoré som pila v podobe koktejlov , co bolo dobre, ale.......prijímala som vela sacharidov, ktoré prispievaju tiez k velkému objemu svalovej hmoty, vysvetloval mi to kamarát svalovec 🙂 . takže mi rástli svaly a tuk bol pekne stále uložený.
teraz sacharidy len doobeda i v malom množstve a poobede už len zelenina a bielkoviny, žiadne ovocie a vysledok je neporovnatelný..... čerpám veľa zo stránky http://mojetelo.blogspot.sk/ tam je všetko aj jedálniček, problémy a skusenosti bloggerky , ktorá mi veľmi pomohla 🙂
veľa šťastia

messue
18. apr 2013

@frapper a ešte nieco, takže moje jedlo kedysi obsahovalo kooopec ryze , malinke alebo žiadne masko a vela omacky , zeleniny, a teraz jedávam veeelký kus masa , minimálne množstvo ryže či zemiakov,cestovín a veeela zeleniny. namiesto 4-5 knedli 1 a to raz do týždna , teraz uz len jeden zemiak, cestovniny asi len za malu hrst tiež raz do týždna a ryzu len malinku kopocku. teraz len zeleninove salaty s tuniakom a polievky zeleninove , strukovinove, tiez len jeden tanier nie duplu. jedávam 5 x denne.

natalka13
18. apr 2013

@messue ahoj, prosim Ta a co jedavas poobede ked nemas sacharidy?
ja mavam a ranajky chlebik celozrnnorazny - trocha masla, a bud syr,sunku alebo vajicko a kusok zeleniny
desiata jogurt a vlockami
obed bez polievky, nejake maso,priloha niekedy aj salat
olovrant chlebik s niecim
vecera rozne

messue
18. apr 2013

@natalka13 ahoj, poobede jedavam uz len biely jogurt - nie smotanovy 10 %, ani odtucneny , ale ten 3-3,5 % tuku, tak okolo 15 h. kludne sa do neho moze nastruhat male zelene jablko , ale to ovocie jedavam poobede zriedka, skor len ten jogurt a povoleny je i 1ks knackerbrotu. tie su vynikajuce a maju vela vlakniny, tie jedavam hlavne rano 2-3 ks. Tiez je dobra sunka zopar platkov v kazdom zabalený platok syra a k tomu pardajka, paprika ci uhorka, alebo redkvicka, hocijaku zeleninku , kludne aj viac. alebo prazenicu so syrom alebo leco cisto len s paradajkou a parikou na cibulke s vajcom, obcas sa tam moze hodit 1 parka, ale s tou opatrne , skoro v kazdej je múka. Niekto ma rád coottage alebo tvaroh , ale tieto dve veci ja nemusim. Je vela vela toho , co si mozes urobit no a potom cvicim a dam si už len koktejl, kupila som si whey protein. Niekto po cviceni jedava jogurt alebo cottage alebo kusok griloveneho kuracieho maska so zeleninkou. len ziadne pecivo ani celozrne. Zacina cochvila sezona roznych zelenin , tak sa tesim , salaty budu chutnejsie a vonavejsie. Zo zaciatku som mala problem, byvala som hladna ,ale treba vydrzat kym si telo zvykne. a hlavne pijem vela vody cistej a caje iba bylinne. teraz striedam zihlavovy s praslickou. tie su skvele detoxikuju telo a zihalva pomaha chudnut. Zelený pijem kazdy den aj 4-5 salok. celkovo denne vypijem minim. 3 l tekutin

dada774
18. apr 2013

@zuzu8655 ahojky, po Vianociach som mala 76 😝. Hrôza, toľko som nemala ešte nikdy v živote ☹ . Od nového roku som upravila stravu a od 4.3. som začala cvičiť. Momenálne je dole 6,5kg. Chcela by som ešte nejakých 9-10kg dať dole, tak dúfam, že v priebehu pol roka sa mi to podarí.
Ty si dobrá, keď si už dala dole toľko kg. Ako dlho chudneš?

adena7
18. apr 2013

@zuzanat ahoj, len sa chcem spytat ako pokracujes? 🙂 ja mam pred sebou este posledne 3 dni z 3. levelu 30DS..potom asi nabehnem na Ripped in 30..len sa mi vidi, ze ubytok v cm sa mi akosi zastavil :( uvidim, ked sa zmeram po dokonceni 30DS

zuzu8655
18. apr 2013

@dada774 no ja mam stale 71 kg, este musim dat aspon 10, no kojim, mam velke prsia, s tym teraz nic nespravim. Chudnem od januara 🙂

silvia74
18. apr 2013

@messue mohla by som ta poprosit o jedalnicek? kludne aj do IP, mam pocit, ze nieco stale robim zle, cvicim, neprejedam sa a nejde to ☹

libela
18. apr 2013

Viem, že stále sa pýtajú na to J. Michaels, ale dá sa stiahnuť video cvičenia len po kusoch alebo dá sa to aj naraz. Dpfam, že ste ma pochopili 🙂 Píšem ako blbec, ale neviem ako ináč.... 😀

libela
18. apr 2013

Alebo mi prosím pošlite link , ktorý sa cvičí úplne na začiatok. ĎAKUJEM

javalla
18. apr 2013

@libela JM 30Shred sa dá stiahnuť aj po leveloch - 1, 2 a 3, každý trvá cca 27min. alebo aj naraz všetky 3 v jednom dieli, ja som si stiahla z Ulož.to

lucky14
18. apr 2013

Ahojte. Prosim vas cvici tu niekto 6W6P? Ja sa absolutne nechytam na side plank co robim zle? 😒

messue
18. apr 2013

baby aj vam sa zda ten 2 level shredu tak tažky? mne neskutocne...... som uplne mimo, ako ste to zvladali?

estrella5
18. apr 2013

@messue aj ja som bola zo začiatku úplne mimo.. keď som prvý krát cvičila 2. level z 30 day shred tak som mala slzičky na krajíčku a nervy v kýbli 😅 ale každým dňom to bolo lepšie a lepšie a teraz by som ho už dala v pohodke.... neboj, bude sa to len zlepšovať 🙂

zuzanat
18. apr 2013

@adena7 ahoj, ja uz teraz viac menej cvicim len Boba Harpera na brucho take 12minutove zostavy, plus k tomu 20min na stac.bicykli a squaty - kliky, to kazdy den. Aj ked dnes som totalne unavena, tak neviem ci budem cvicit, uz by som najradsej isla spat. Minuly tyzden som prestala s 90DD a dala som sa na stravu 5x denne, zatial sa snazim, no uvidim, ci budu aj vysledky, ak nie, vratim sa k 90DD a dokoncim ju. Teraz cvicim na brucho preto, ze je to moja velmi problemova cast, som ti to myslim aj spominala. Dufam, ze to pomoze, neviem ci cvicit to, alebo radsej 6W6P .... takze tak, teraz som sa nemerala, lebo cakam MS... Ale fotila som sa v pondelok a porovnavala fotky spred pol roka, kedy som vlastne prvy krat zacala cvicit Jillian, aj ked potom som na 3mes. prestala, ale vidim tam zmenu 🙂

dada774
18. apr 2013

@zuzu8655 tak to si pekne dala kilečká dole. Neboj, za chvíľu sa objaví aj tá 6-ka 🙂, už ti veľa nechýba. Ja by som tiež ešte potrebovala dať dole tých 10 kíl. Dúfam, že sa nám to podarí 🙂.

syla
18. apr 2013

@messue mne sa práveže zdá 2 ľahšia ako 1, jednotka bola pre mňa riadny zaberák. Dlho som sa takto nehýbala, potrebovala som sa poriadne rozcvičiť. Mám trošku problém s kardio, tie sú pre mňa zaberák, ale to bolo aj v škole, nevydržala som dlho bežať, nevládala som s dychom. Môžem poprosiť aj ja tvoj jedálniček do IP? ďakujem
@zuzu8655 s tým mám problém aj ja, stále veľké prsia, tiež kojím, vôbec sa nezmenšujú, ale zdajú sa mi trochu pevnejšie.

lenkaks
19. apr 2013

Caute kocky,pridavam sa k vam,mm zavezie strasieho do skolky a idem na to 🙂 Snad to dam aj s mojou kondickou....ktora je v .... 😀

lenkaks
19. apr 2013

Uz som tu,spotenaaa 😀 pri tom skakani som nevedela,ci si drzat prsa,ci zadok,ci brucho...vsetko sa natrasalo 😀 ale nedala som to na 100% ,krpec sa rozhodol,ze bude vymyslat v kresielku...takze som to mala s odbehavackami....ale,musim to skusit,ked bude spat....Pohybu zdar 🙂

messue
19. apr 2013

@syla zo zaciatku sa mi zdal 1 level tiez tazky ale potom neskor to bolo lepsie a lepsie. na posledný 10. den som sa skoro ani nepotila. Zato pri 2 leveli tieklo zo mna ako z krhly, kvapkalo mi z nosa aj z usi 🙂 sa mi zdá ze je to narocnejsie na kardio a to je moja slabost. ale mozno neskor to bude lepsie a lepsie. ale ucinky su vynikajuce, manzel ma fotil v prvy den a potom v 10. den a bolo vidno rozdiely hlavne na bruchu a zadok sa zmensil a vypol, pokozka je ovela hladsia a pevnejsia... ubytok az 7cm na bruchu, na pase az 8cm. na stehne - 2cm. a lýtku - 1cm, boky menej , tam som cakala viac, ubytok -2 cm. ale co chem viac , mozem byt spokojna.......... vdaka ti jillian 🙂

lola11
19. apr 2013

kočky dnes som prvý krát cvičila 3 zo shredu - fuuu som si myslela pri dvojke ze ako som sa spotila!!! Kokos je zameraný hlavne na nohy - ešte teraz sa mi trasu 😀 😀 😀

messue
19. apr 2013

@lola11 tak to som zvedava, nohy potrebujem riadne spevnit . ešte najst cvicenie na brucho, to zasa musim zhodit 🙂 a potom spevnit.

mammy81
19. apr 2013

@messue dobre ubytky v cm... a foto nepridas? nech sa mam cim inspirovat 😉

messue
19. apr 2013

@mammy81
mozem , ale da sa to tu potom zmazat? ale pridam len foto zboku, moj drahý tú prvu fotku spredu včera omylom premazal tak, ze zostali dve rovnake zboku, nechapem!!

syla
19. apr 2013

@messue keď si všimneš aj tie baby čo s Jill cvičia sú viacej spotené ako v 1. Pre mňa je to tiež náročné, ale cvičí sa mi lepšie. Ale asi preto, že som už rozhýbaná. Zatiaľ som sa nemerala, skúsim až po 30 dňoch cvičenia, ale už teraz vidím výsledky. Som rada, že som objavila toto cvičenie, zatiaľ jediné, po ktorom po 2 týždňoch vidím výsledky a začína sa mi to páčiť.
Musím upraviť ešte jedálniček, neviem dodržať 3-4 hodinový odstup medzi jedlami, zvyknem byť po 2 hodinách hladná, ale pripisujem to tomu, že ešte kojím, tak sa snažím si to deliť na menšie porcie. A musím vylúčiť sladkosti po obede.

lola11
19. apr 2013

@messue jaaaaj som to domýlila - ja už cvičím ripped 😀 😀 Ináč mne sa dvojka celkom páčila v shrede, trojka ma zase moc nenadchla - myslím si, že to záleží od kondičky kazdej z nás - ja na nohy v pohode, chodím aj na zumbu a na prechádzky s malou, ale brucho a ruky - že auuu ☹ ☹ A najhoršie pre mna cvičiť na brucho - to fakt ze vyslovene neznášam!!

messue
19. apr 2013

@syla s tým jedalnickom je to tak. ja som tiez jedla normalne a nebolo to tak poznať , ako ked som ho upravila, hlavne ziadne sacharidy a cukry poobede a rozdiel je rýchlo badateľný. Znie to sice jednoducho ale pre niekoho to nie je jednoduche poobede vynechat sacharidy. mnohí nemaju energiu , preto po nej takto siahaju. treba mat sacharidy len doobeda a mam viac energie i na cvicenie, domacnost, deti. a citim sa super. 🙂
ja mam rozdiel medzi jedlami 2,5 h. Ty kojíš , to je iná vec, telo potrebuje kvoli mlieku. Ked som kojila, som bola hladna kazdú hodinu 😀

luciasolcova
19. apr 2013

@scheba Ahoj,ja sa chcem opyty ktore z cviceni Jillien je najlepšie na chudnutie? =)