Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@adena7 neviem koľko vážiš - ak viac tak si myslím, že aj na váhe to pôjde časom dosť dole len treba vytrvať 🙂 a ak nie nejak príliš, tak sa na váhu nezameriavaj... skutočne sú dôležité centrimetre... 🙂 nech ťa motivujú hlavne tie... málokto vie tvoju váhu, ale to ako tvoje telo vyzerá vidí každý ... takže sa v žiadnom prípade nedemotivuj tým, že číslo na váhe neklesá..... 😎 veľa šťastia
@estrella5 oooo, tak tymito obrazkami si ma skutocne potesila... A vdaka za povzbudenie🙂 nie som nejak extra obezna, ale po porode mi ostalo 5 kg ktorych sa uz dlho nemozem zbavit... Viem ze to nie je az tak vela a niektore dievcata sa trapia s vyssim pribytkom, ale meriam len 158 cm, pri takej nizkej postave vidno kazde kg naviac... A nevmestim sa do povodnych nohavic co ma stve najviac :( ale pracujem na tom... Vidim, ze tych prebytocnych 5kg je fakt cisty tuk ktory musim roztopit 🙂
Ahojte kočky, prosím Vás kde by sa dalo stiahnuť, alebo online pozrieť cvičenie s JM Ripped in 30? Teda ja končím o týždeň 30 days shred a neviem do čoho sa pustiť, teda aj by som vedela, len neviem kde to nájsť ... 🙂 nakoľko dosť pomizli z netu jej videá... :(
@lucianka222 Ahoj, pozri sa na str. 219, tam som dávala link na ripped in 30 - sú to videá 🙂
alebo potom stiahnuť:
http://www.stiahnito.sk/jillian-michaels-ripped...
a ešte môžem si to stiahnuť z http://isohunt.com/torrents/?ihq=jillian+michaels ale musíš mať nainštalovaný program torrent
@adena7 ahoj, ja sa tiez potrebujem zbavit 5-6kg a poviem ti, fuska riadna to, aj ked si niekto povie, ze to je malo, ide to tazko. Uz druhy mesiac cvicim a som na diete, zatial mam dole cca 4, takze este dve.. Tiez meriam malo, 161cm a postavu mam viac menej ako pred tehu, akurat sa mi "niekam" stratil pas a o ten mi ide najviac, tam chcem dat dole aspon 4 cm a prave tam to ide dole ako z chlpatej deky, ale nevzdavam sa 🙂
Vcera som opat cvicila Boba - cvicenia na pas a teda riadnu svalovicu mam, potom este bicykel, ale tym, ze cvicim teraz viac menej len brucho, tak svalovka je poriadna.
Ahojte, poprosim radu, ako sa vlastne cvici? 6 x do tyzdna pol hodina, ci hodina? Lebo daako sa neviem z tychto prispevkov zorientovat. Inak cvicila som 2 dni po pol hodke a mam dost 😝
@chanel5 podľa toho čo chceš cvičiť.... 30 day shred sa cvičí vkuse 30 dní - 1. level 10 dní, 2. level 10 dní, 3. level 10 dní..... ripped in 30 sa cvičí 6 dní a 7. deň pauza 🙂 má 4 levely - 1 týždeň = 1 level... a Body Revolution sa cvičí tiež 6 dní + 7. deň voľno - to sú také základné 3 programy, ktoré Jillian má.... väčšinou má každý level 30-40 minútiek... niektoré kočky si k tomu ešte niečo pridávajú a niektoré nie.. to už je na tebe 🙂 ale aj s tými 30 min. denne sa telo veľmi pekne vyformuje...
@zuzanat vdaka 🙂 pravdupovediac, brucho nebola nikdy moja problemova zona (i ked po tehu je to trocha horsie), skor tie stehna a boky. Co sa tyka stravy, snazim sa jest minimum sladkeho a bieleho peciva (ale uplne vylucit to nedokazem 🙂, jem 4-5x denne, ako kedy, no a na veceru vacsinou len zelenina + bielkovina (napr. trocha syru, sunky)
@zuzanat cize nejak specialne stravu upravenu nemam, jem v podstate vsetko, okrem fastfoodu, vyprazanych jedal, majonezy a podobnych velmi tucnych veci, ved vies. Keby stravu uplne upravim a vylucim viac veci, isto by to slo dole rychlejsie, ale obcas biely rohlik alebo babovecka ...- taku pevnu volu proste nemam :(
ahojte baby , dnes mam za sebou už 6 den 1 levelu, a myslim ze robim pokroky, zvladom to ovela lepsie a lepsie, len to kardio je zabijak, fucim poriadne. a inak mi trochu stale robia problemy pri rozkročených nohách a podrepy na jednu nohu a potom na druhú, boky mi pritom nejak utekaju doboku a nie tak pekne ako na videu..... uz sa tesim az to skonci a pojdem na ripped a konecne aspon jeden den volna bude 🙂
pre tie, co sa trapite s 30ds 2 level ;) ... dnes som zacala 3. ... je ovela lepsi ako dvojka, este som po nom dala 2 kolecka z NMTZ a vladala by som viac, len som uz nestihala ... takze vydrzat 🙂
tak ako ? cvičíme cvičíme? 😎
... ja dnes Killer ABS level 1, Cardio Kickbox a 60 drepov... 😉
tak dievcata ...dovolenka je za rohom a mne treba dat dole 10 kg 😀 konecne som sa k tomu dokopala a zacala som cvicit 🙂 no chcem sa optat upravujete si aj jedalnicek?
@brisilda treba upravit jedálniček, bez toho su min. výsledky. ja som upravila, len teraz cez víkend som trocha polavila, bolo aj čosi sladké 🙂 ale odo dnes znova budem na seba prisna a hlavne ziadne ale ziadne sladkosti , bielu muku....cestoviny a pecivo vobec.... len celozrnne . Mám za sebou len 7 dní cvicenia z 1 levelu a už mám výsledky , všade mám o pár cm menej na bruchu a páse až o 6-8 cm. a viditelne spevnenie celeho tela a takmer minimálna celulitída.
@cema ano, vysledky urcite su. Ubudli mi aj cm aj kg. Hlavne co vidim, ze sa mi o dost vyhladila koza. Spevnenie este moc nie je vidno, len to trocha citim, ale ja mam vela tuku ktory musim najskor spalit, aby bolo vidno nejake svaly. Konkretne vysledky prezradim az po dokonceni 30 DS 🙂
caute micky no hruza od piatka som necvicila lebo v piatok som bola v restauracii na obed a pokazila som si zaludok takze cely vikend som bola v krcoch a vcera to tiez este nebolo bohvieco tak dnes uz skusim konecne som aj nieco zjedla no a aj ked mam pocit ze mam v zaludku kamene dnes uz zacvicim troska nieco 😉
tak som dala killer abs druhy level a celkom fajn to bolo potom este 6minut brucho a ked uz som bola zabehnuta povysavala som poumyvala podlahy a vecer pojdem asi na zumbu este som nebola a som zvedava tak to asi skusim uvidim ci ma to bude bavit 😉
baby, toto keby mi bol niekto povedal pred mesiacom, na 100% neuverim..... poobede som si dala 3. den 3 levelu 30DS. A teraz som este zvladla kardio kickbox. ked som to video videla prvy krat, zdalo sa mi nemozne to zvladnut. ale poviem vam, nie je to az take hrozne. prijemne som sa zapotila. Ale zas musim priznat, ze kedze to bolo na 1.krat, tak som hlavne chcela vydrzat do konca, tak som nesla v tych cvikoch na doraz. ale aj tak som velmi rada, ze som to zvladla. Ta vydrz na zaciatku cvicenia s Jill stala za to 🙂
Kočky, musím sa pochváliť: za 10 dní dole 1,5kg 🙂 .Konečne som zdolala 70-ku. Keď som ráno na váhe videla prvú číslicu 6, som sa veľmi potešila 😵. Včera a dnes som necvičila, lebo som nachladnutá, nevládala by som s dychom, ale zajtra, pozajtra ak mi bude lepšie, idem na to 😵
@hhenike veru , je to super ako sa kondička vylepšuje. Ja som ešte k tomu plná energie. Má to cvičenie samé pozitívne stránky 🙂.
Inak kočky, ak niektoré upravujete aj stravu, alebo chcete, pokukajte si túto stránku. Sú tam užitočné informácie 😉
http://www.stobklub.cz/databaze-potravin/
Caute baby tak ja mám po dlhsej dobe zasa svalovku. Som skusila robiť drepy tie čo sa robia každý deň. A chodim aj tak. 3x do tyzdna do posilky celkom ma do bavi a popritom cvicim jill
Ahojte, skusali ste niekto aj toto???? http://www.hundredpushups.com ; zacala som kvoli slabym rukam, hadam to pojde🙂)))

@ikusa11 - ďakujéééééém. 🙂