icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
scheba
19. apr 2013

ahoj, podla toho co presne potrebujes, ale vseobecne na chudnutie je najlepsie cvicit kardio - idealne striedat ho s klasickymi cviceniami od Jill (posilnovanie + kardio). Neviem, co presne si doteraz cvicila ake mas vysledky, ani kolko chces schudnut, ale nezabudni, ze ak chudnes je NEVYHNUTNE upravit stravu a tiez byt trpezliva. Tie kila sa tiez nenalepili na cloveka za par tyzdnov, ze? kedze priberame cele mesiace az roky, tak nemozeme cakat super velke zmeny alebo dokonalu postavu za 1-2 mesiace!!
Napis mi prosim konkretnejsie co cvicis teraz a co si uz odcvicila, aku mas cca kondicku alebo silu (cvicilo sa ti v pohode? alebo brutalne tazko? alebo na zaciatku tazsie a potom stale viac v pohode?) skusim ti poradit konkretnejsie...

estrella5
19. apr 2013

@messue obdivujem ťa, že si úplne tak radikálne znížila príjem sacharidov.... ja ich nejem až po 18tej... (tj. olovrant len malé množstvo sacharidov a večera/neskorá večera už bez) a aj to je pre mňa utrpenie... sacharidové jedlá sú pre mňa tie naj naj naj....(nemám na mysli sladkosti... skôr prílohy, celozrnné pečivo atď...) .... tak klobúk dole!!! 🙂

iconka
19. apr 2013

Pre dnes odcvicene, najskor insanity a potomJill 6w6p level1 a krasnych 75minut za mnou 🙂 🙂

messue
19. apr 2013

@estrella5 dakujem, ked sa snazim tak to ide. ale ked sa dopracujem ku mojim povodným kilam , obcas si dam poobede sacharidy, 1 cerealnu kaiserku . ale nic ine. ja som zistila , ze mi uz tak nechybaju, a poobede i tak mi nechuti jest navarený obed, skor som zamerana a vysadena na jogurty , kedze mam rada aj sladene tie si dam doobeda a poobede biele. a ked si dam po dlhom case sladeny, zistujem ze aký je to presladeny jogurt. kedysi som si nevedela predstavit den bez rozkov a chleba , ci večerných jedal a teraz? vobec mi to uz tak nechyba, sem tam obcas...... na oslavach aby som neurazila, si dam vzdy aj kolacik. ale len jeden namiesto 3 - 4 ako kedysi. Mne staci ze vidim vysledky behom par dni a to ma štartuje, udrziava pri predsavzati 🙂

adena7
19. apr 2013

Ahojte dievcata.. Prave som docvicila 30 DS a chcem sa podelit o vysledky: -6 cm cez pupok, -3 cm boky, -2 cm stehno... Na vahe ubytok len 1,5 kg... No mohlo to byt aj lepsie, ale i tak celkom spokojnost 🙂 idem na ripped in 30...

kakanika
19. apr 2013

ahojte kočky 🙂 pridam aj ja svoj prispevok. uplne ste ma nahaluzili na tu jill a tak som zacala aj ja 30ds.
cvicim level 2. druhy den. je to zabava cvicenie ma riadne nakopne, tecie zo mna pot potokom, ale musim povedat ze nie je to vobec tazke - aspon pre mna len niektore cviky mi pridu v 2jke divne- teda nemyslim si ze maju velky efekt. jedine co nezvladam su tie kliky. davam len polovicne ale uz sa to troska zlepsuje. vsimla som si ze su tam aj prvky pilates. pisete ze nestacite s dychom. skuste si len tak skusat dychanie pre vas
ja napr.ked som skakala na svihadle tak som si pocitala 1 2 nadych 3 4 5 vydych. ked som behavala tak som dychala na 4doby. 1 2 3 4 4- kratke nadychy a 1 2 3 4 4 -kratke vydychy.skuste a urcite to pojde.
moje dojmy: telo sa mi spevnilo a vyplo.svalovicu nemam mozno trosku na stehnach pri niektorych cvikoch.odporucam sa dobre ponatahovat pred cvicenim cviky idu potom lahsie. neschudla som ani gram. pribrala som dalsie kilo. presne 2.2. 2013 som vazila 65kil a netusim jak som sa mohla za tak kratku dobu vyzrat az na 70kil. ako pise messue asi to bude tymi sacharidmi. musim prekopat cely svoj jedalnicek inac mi cvicenie moc nepomoze. inac na profilovej foto mam asi o 10kil menej takze tam som kocka, chcem sa k tej kocke dopracovat 😀
dnes som si bola zabehat po 3/4 roku asi 3km a zvladla som to. dala som 30ds level1 + level2, tak som zvedava na zajtra jak ja zlezem z postele 🙂 šak dám vám vedieť....

lienka2
20. apr 2013

@adena7 ale upravovala si aj stravu, vsak?

adena7
20. apr 2013

@lienka2 uz som tu pisala, ze nejak specialne ani nie... Obmedzila som sladke, ked tak trocha horkej cokolady alebo musli tycinku, neprejedat sa, na veceru zelenina s bielkovinou - sunka syr... No a ziadny fastfood, vyprazane a velmi mastne.. Jem tak 4-5x denne, ako kedy stiham

niktoska
20. apr 2013

Ahojte, aj cvičím Jill a to 30DS, už mám za sebou 5x 1.level a musím povedať, že už badám zmeny. Skúšala som sa odmerať a som bola prekvapená. Nemyslela som že tak rýchlo pôjde niečo dole, predsa len sa to zbieralo veľmi dlho, no z bokov som už dala dole 3 cm, zo stehien 2 cm a z ostatných partií po 1. No som zvedavá ako budem vyzerať keď skončím 😉 Mňa to strašne baví. Od rána sa neviem dočkať, večera, keď uspím malú a ja šup na to 😉

lienka2
20. apr 2013

@adena7 dakujem ti za odpoved, necitala som to tu vsetko.. v podstate tak nejako sa aj ja stravujem, ved mame dve male deti tak vyprazane a mastne u nas neleti, a ja nepotrebujem ani velmi schudnut, skor spevnit to co zo mna ostalo po dvoch drobcoch..

lienka2
20. apr 2013

dievcata ma jill aj nejake speci video na brusko? alebo mi viete poradit nieco ine?

hhenike
20. apr 2013

@lienka2 ja som to sice este neskusala, ale killer abs je na bruchu aj 6week6pack ale z toho asi level 1

iconka
20. apr 2013

@hhenike oba levely zo 6w6p su na brucho 😉
@lienka2 v kazdom Jillianinom cviceni su pasaze zamerane na brucho, odporucam to cvicit vsetko a nevyberat len pasaze, tak to ma najlepsi efekt 😉

iconka
20. apr 2013

A dievcata, pridajte aj motivacne fotky, nech nas tu je viac odhalenych 😉

lienka2
20. apr 2013

@iconka jasne ze cvicim zaradom, len nieco na brusko by som chcela navyse.. aby to slo mozno rychlejsie.. lebo brusko je u mna najvacsi problem..

iconka
20. apr 2013

@lienka2

https://www.youtube.com/watch?v=Egl8ZPFSaYQ

6minutove video na brucho napr.

lienka2
20. apr 2013

@iconka vdaka 🙂
a to 6w6d je to iste ako 6 weeks 6 pack abs workout? lebo len toto som nasla..

lienka2
20. apr 2013

ja zatial cvicim 30shred druhy level 8. den a niekedy sa mi zda ze vidim zlepsenie ked na seba pozriem do zrkadla, a niekedy mi to pride rovnake ako predtym.. mozno preto ze nemam az tak velmi z coho schudnut, skor potrebujem spevnit telo po dvoch tehu.. ale ked uz nic ine tak aspon robim nieco pre svoje zdravie 🙂

monnaa
20. apr 2013

@lienka2 - na brucho po pôrode má špeciálne cvičenia aj terry anderson, ja si niekedy pridám po jill aj toto napríklad :

https://www.youtube.com/watch?v=VjWAaw04W3E
hhenike
20. apr 2013

@iconka tak ja musim vydrzat este 3 dni a potom sa budem fotit. koncim 30ds. pevne verim, ze to foto bude motivacne hlavne pre mna 🙂 sama som uz velmi zvedava na vysledok. samozrejme zmeny vidim, ale foto vedla seba s mesacnym odstupom... na to som uz velmi zvedava 🙂

ssisska
20. apr 2013

Dnes som makala vo fitku cele dve hodiny,potom som sa isla tam osprchovat,ale nechapem niektore baby,ze na sprchovanie sa vykaslu a na spotene tele a uschnuty pot navlecu handry do mesta a takto neosprchovane este idu niekde na drink.Fuj.Jedine ja a este jedna babenka sme sa tam sprchovali a asi 6 bab na to kaslalo.BRRRRR.

iconka
21. apr 2013

@lienka2 ano, je to to iste, tie co sme tu dlhsie to uz piseme takto skratene, napr.6w6p, NMTZ, BFBM a pod. 🙂

mirka178
21. apr 2013

@ssisska ja sa tiez vo fitku nesprchujem, mam to domov nieco okolo 3 minuty peso, tak sa sprchujem uz doma, ale tiez som nevidela nikoho sa tam sprchovat, ja osobne keby som potom mala este niekam ist, tak sa urcite osprchujem, lebo taka spotena a smradlava by som urcite nikam nesla

luciasolcova
21. apr 2013

Ahojte dievčence,prosim vas poradte mi ktore cvicenie je zamerane hlavne na brucho?dakujem 🙂

zuzulik27
21. apr 2013

aby ste tu niektora ktora cvicila to 15 minut intense sexy bikiny abs workout na plazi? a dosiahla aj viditelne vysledky? nutne potrebujem spevnit brucho a nechcem to cvicit zbytocne. dajte vediet. dakujem

barakr
21. apr 2013

ahojte kocky,mozem sa opytat? od zajtra idem cvicit jillian michael 30day shred a rozumiem jej ako co,len sa chcem spytat,cvicite podla nich?akoze presne tak dlho robite jeden cvik ako oni? dakujem

niktoska
22. apr 2013

@barakr ahoj, tiež cvičím 30DS. Ja osobne cvičím podľa nich. Cviky robím tak dlho ako ony, no pri niektorých cvikoch idem pomalšie, teda ich urobím menej, ale sústredím sa hlavne na to, aby som ten cvik urobila správne. Hlavne čo sa týka tých s činkami, tak tam idem skoro o polovicu menej cikov, ale snažím sa to cvičiť, presne ten istý čas čo ony.

blcha
22. apr 2013

ahojte tak sa hlasim a musim priznat ze posledne dva tyzdne som mala somlu najskor neake zdravotne problemy potom zasa kopec povinnosti takze cvicenie flakam minuly tyzden som cvicila asi len tri krat hamba mi ale dnes som si dala 6w6p druhy level potom este 6minut brucho a hned je mi lepsie musim zasa zacat pravidelne 😉
@luciasolcova toto je super 6minutovka na brusko

https://www.youtube.com/watch?v=Egl8ZPFSaYQ

no a potom aj toto je dost zamerane na brusko a je to moje oblubene cvicenie

https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI

ja mam najradsej 6week six pack aj prvy aj druhy level skus je to super a ta 6minutovka je paradna na zaciatku som bola hotova ked som ju dala a teraz ju uz v pohode davam dva krat posebe ked mi dcera dovoli cvicit dlhsie

lola11
22. apr 2013

kočky ktorá cvičite alebo ste cvičili ripped in 30? Ako ste zvládali ten 3 level? No ja teda tak na 90percent - hlavne ten koniec mam teda slabý ☹ ☹ ☹ Zacalo ma boliet aj rameno - asi som si ho pretazila v nejake blbej polohe - tie "stolíkové" cviky ma zabíjajúúúúúúúú a o bruchu ani nehovorim - ach jaj. To akože 4 bude aka? ☹ ☹

luciasolcova
22. apr 2013

@blcha dakujem ti velmi peknea aj si nieco shodila z bruska pri tomto cviceni?