Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@lola11 Ja som si ripped odcvicila cely, trojka je najhorsia, stvorky sa neboj🙂 V prvy den som mala pri kazdom levely problem, kym som sa zorientovala co mam vlastne ako cvicit, ale kazdym dnom sa to zlepsovalo a potom uz cvicim bez zvuku a pozeram pritom telku a jednym ockom ich sledujem. Neboj nic, to das. 🙂
@luciasolcova jasne ze ano urcite som teda spevnila brusko ja mam riadnu penumatiku a mozem povedat ze za dva mesiace cvicenia som dala polovicku z nej dole stale to nieje ideal este musim vela cvicit ale je to omoc lepsie 😉
@mrka2
@lola11
mne sa trojka nepáči kvôli tomu, že sa pri nej moc namáhajú kolená. nemôžem všetky cviky cvičiť v ťažšej verzii, čo ma štve. inak som sa viacej potila pri dvojke ako trojke. normálne rozmýšľam, či neprejdem rovno na 4. level, lebo nerada by som si dokašľala kĺby a potom nemohla cvičiť ďalej 😒 keď skončím ripped, asi skúsim body revolution...
Ja cvicim ripped a koncim prvy tyzden, shred mam uz odcviceny a popri nom som si pridavala aj ine cvicenia od Jill. Ale rozhodla som sa teraz aj upravit stravu, niezeby som sa predtym bola napchavala. Chlieb a pecivo som uplne vylucila zo stravy, ovocie mam len doobedu a po obede jem bielkoviny a zeleninu. Poradte co na ranajky aby to nebolo mucne. Ovocie mam na desiatu popripade jogurt.
Baby,aky rozdiel je medzi Jillian Michaels Body Revolution a 30days shred ? Ja som zacala prve 4dni s body revolution a 30 days shred som civcila vcera a mna to teda vobec nebavilo...body revolution ma bavi ...co myslite,co je lepsie?
@messue Vysledky po shrede nie su velmi viditelne, akurat mi spevnilo telo, zdvihol sa zadok, lenze ja nemam nadvahu, potrebujem zhodit zo zadku a stehien nejake cm a myslela som si cvicenim to pojde ale kedze velmi neslo preto upravujem aj stravu vyraznejsie. Chcela by som chodit aj behat ale zatial mi to casovo nevychadza.
@riuska21 ahoj chcem sa ta spytat, ci sa ti zda ripped in 30 tazsi ako 30DS? ja mam tiez 30DS odcviceny a teraz som nabehla na ripped in 30 - odcviceny 2. den z 1. levelu...no ale myslela som, ze po shrede budem mat aku taku dobru kondicku, ze 1. level z ripped dam lavou zadnou...prd! spotena som ako mys, cervena ako paprika a mam co robit...a to je len 1. level! aj tebe sa tazsie zacinalo, ci pohoda?
ahojte baby, uz vas chvilu citam, tak sa pridam aj ja svojou skusenostou🙂 cvicim s jill uz 3. mesiac, 1. mesiac 30DS- vysledky som mala v cm, ale nic prevratne a vaha akosi stala 😒 2. mesiac som dala ripped a po skonceni uz boli viditelne vysledky aj na foto 😉 teraz cvicim striedavo 6w6P a killer buns & thighs a to sa mi paci... postupne sa spustili aj kila a momentalne mam o 6kg menej🙂 idem z 73kg a moj ciel je 62 ako pred oboma tehotenstvami.
snazim sa zmenit aj stravu, lebo to je 70 percent uspechu, ale niekedy mi dochadza fantazia, co jest poobede. dajte nejake tipy, kde su bielkoviny a nie sacharidy a najlepsie bez masa, lebo to velmi nemusim🙂
babam, co zacali cvicit, ale zatial to velmi nejde prajem len trpezlivost a vydrz, ono sa to podda a pojde to. ta krasna vysnena postava je ukryta v kvapkach potu a odopierani jedna🙂 zial je to tak, ziadny iny zazrak zatial nevynasli 😔
@lenkaks podľa mňa je viac menej jedno čo cvičíš, hlavne aby si sa hýbala 🙂 shred je trošku inak postavený program ako body revolution, ale výsledky by si mala vidieť aj pri jednom aj pri druhom. ak sa ti viac páči revolution, tak cvič to. ja mám z neho rada cardio 1. workouty som ešte neskúšala ale plánujem 🙂
@adena7 ripped je ťažší ako shred. prvý level nie je zďaleka taká brnkačka ako v shrede. tiež som sa zapotila poriadne, ale už som cítila, že kondička je niekde inde ako keď som začala cvičiť. a inak, ja keď sa potím, tak aspoň mám lepší pocit, že makám. keď zo mňa netečie, ani sa mi to neráta 😀
spýtam sa to aj tu 🙂 - písala som to do skupiny 🙂
baby je tu niekto kto cvičieva skoro ráno? ... totižto začínam popri škole aj pracovať tak sa mi voľný čas dosť skoriguje.. a rozmýšľam nad cvičením cca o 5:30 ... (zvlášť aj keď prídu tie horúčavy a v byte mávame aj 30 stupňov niekedy, tak by bolo fajn cvičiť ráno v relatívnom chlade)... čo myslíte dá sa zvládnuť cvičiť tak skoro ráno? 🙂
@estrella5 asi pred tyzdnom som niekde citala, ze nie je dobre cvicit uplne nalacno, lebo telo nema energiu na cvicenie. Ale zas ja si neviem predstavit ani cvicit hned po jedle, takze ... musela by si ranajkovat aspon o 5.00 ;) Inak, asi aj tu plati, ze kazdy je iný a kazdy to zvlada inak, takze len budes musiet vyskusat a sama zistis, ci ti to vyhovuje. Ja osobne som pred rokmi chodila plavat, islo mi to uz celkom dobre az som sa raz vybrala na plavaren este pred pracou. okolo 6.00, umierala som, ledva som dala polku toho co inokedy :/
@hhenike ďakujem za odpoveď ... 🙂 ja som zas niekde čítala, že je najlepšie cvičiť ráno nalačno.... asi sa niekde píše raz tak a raz tak.. a potom, že vyznaj sa v tom......... ja som občas cvičila hneď po prebudení - keď som vedela, že budem celý deň preč a inak sa nedalo... ale tiež sa mi cvičilo horšie - akoby som mala celé telo také ťažšie...... tak sa informujem ako to zvládajú ostatní.. ak sa nájdu takí čo cvičia hneď ráno...či by som si na to zvykla atď.. 🙂
@estrella5 ja som citala, prave to pisala jillian 🙂 , ze nie je dobre cvicit na lacno, lebo organizmus by bol zbytocne vystaveny. je dobre jest nejake sacharidy pred cvicenim cca 30-45min
@ups na zaciatku cvicenia, asi po tyzdn, ma straaasne zacali boliet kolena. bola som z toho uplne nestastna. trvalo to asi 2 tyzdne, ale potom si asi zvykli 🙂 som im dohovarala, nech neblbnu, ze chceme schudnut 😉 😉 😉
@kemonka ja mam cvicenia stiahnute cez ulozto.sk alebo su aj na stiahnito.sk, cez youtube by ma asi trafil slak, lebo by sa mi to sekalo🙂
6W6P znamena 6 weeks 6 pack- je to super, myslim, ze pre baby co uz odcvicia 30DS a Ripped, lebo uz maju lepsiu kondicku 😀

@zuzulik27 ahoj, ja som cvičila, koľko som vládala. Keď som nevládala, tak 5 sekúnd pauza (ako doporučuje aj Jill) a potom som pokračovala. Hlavné je technicky čo najlepšie zvládnuť ten cvik, aj keď v pomalšom tempe. Ale je to makando 🙂