icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
zuzanat
25. apr 2013

@zazvorka87 je to tam..no da sa...ked si sadnem este stale mam trojitu pneumatiku a poriadnu

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
zuzanat
25. apr 2013

@zazvorka87 no v to dufam, snazim sa!

hhenike
25. apr 2013

fuh, tak som vyskusala ten BFBM, zvladala som tak na 85-90%, ale to sa budem musiet nutit, aby som sa na to dala zas. Dalo mi to riadne zabrat. Ale teraz mam z toho aspon dobry pocit 🙂 Kazdopadne, viac mi zatial vyhovuju tie 30 minutove cvicenia, ale to je asi normalne.

hhenike
25. apr 2013

@zuzanat krasna postava 🙂 Tam kde si ty teraz, to je moj ciel tak o 2-3 mesiace... dufam 🙂

zuzanat
25. apr 2013

@hhenike dakujem, aj ked ja stale nie som spokojna, dufam, ze sa tej pneumatiky fakt zbavim. Aj ked teraz ked je teplo, tak mam problem si vsetko zorganizovat, ked deti chcu byt aj dlhsie vonku, doma nieco porobit, ucit sa anglinu, obcas neviem co skor 😅

hhenike
25. apr 2013

@zuzanat to poznam :/

iconka
25. apr 2013

@jankes drz sa, svalovicu sa snaz nevnimat, to o par dni prejde, aj ja som bola ako tehulka a Jill mi veeelmi pomohla 🙂

hhenike
25. apr 2013

skusala niektora z vas killer abs? co si o tom myslite? teraz som docvicila... no neviem, trocha mi to pride divne. Ale este to nezatracujem 🙂

syla
25. apr 2013

@zuzanat naozaj si sa ešte nepohla dole s váhou a cm? Začala som dnes 3 level a zatiaľ som 1 kg pribrala a cm žiadne dole ☹ Ale vidím na sebe, že mám pevnejší zadok aj z bokov a brucha akoby mi ubudlo, ale na cm. sa to vôbec neprejavilo. Upravujem aj jedálníček, už som 5 dní bez maškrtenia na sladkostiach, čo je môj úspech.

lola11
26. apr 2013

@ups no dala som dnes ripped 4 level - dobrý je - spotena som bola ako myš aj ked som si setrila to rameno 🙂 🙂 Nastastie tie hnusne cviky su tam uz neni - fuuu som si vydýchla ked som to dorobila 🙂 🙂 Ale stale uvazujem, ze ci ho nemam aspon 2 dni uplne nechat na pokoji...aj ked po cviceni ani moc nebolelo - viac ma vcera bolelo ked som sa ponahlala s malou do skolky pre Kristianka 😒 😒 No uvidime

Krásny piatok dievčata!!!!!!!!!!!

juliam
26. apr 2013

žienky, poprosím nejaký link na ripped 3 a 4. dakujem

adena7
26. apr 2013

dievcata, kedze davno ziadna nevlozila foto, odhodlala som sa ja 🙂 nie je sa extra cim chvalit, nie je to az tak viditelny rozdiel, ale ubytok v cm, ako som tu uz pisala, bol : -6 cm cez pupok, -3 cm boky, -2 cm stehno... Na vahe ubytok len 1,5 kg...uplne pred cvicenim 30DS som sa nefotila, 1. foto je po odcviceni asi troch-styroch dni z prveho levelu, 2. foto po docviceni 3. levelu 30DS

adena7
26. apr 2013

teraz cvicim ripped in 30, zatial odcvicene 4 dni z 1. levelu...uf..je to drina..dufam, ze cm este pojdu dole..lebo stale je na mne zial dost tuku :(((

messue
26. apr 2013

@adena7 je tam rozdiel a podla mna vyzeras fajnovo aj na tej prvej, tak pevne. Kiež by som ja tak vyzerala pred cvicenim a prvým fotením. mozno si sem aj ja zavesim foto ked docvičím.......

hhenike
26. apr 2013

@adena7 super, modrina zmizla 🙂 .. ja vidim najvacsi rozdiel na stehne, pekne z neho ubudlo, aj z brucha a rúk. Len tak dalej 🙂

adena7
26. apr 2013

@messue 🙂 hmm vdaka, ale meriam len 158 cm, cize v reali postava vyzera tucnejsie 🙂

adena7
26. apr 2013

@hhenike ano ano...fachcim dalej 🙂

kemonka
26. apr 2013

@adena7 super, krásne vidieť rozdiel 🙂

adena7
26. apr 2013

@kemonka dakujem

antony31
26. apr 2013

ahojte, co myslite, mozem cvicit jillian aj ked som tehotna? mam obrovske brucho a som len na zaciatku tehot. taketo brucho by som mala mat v 5. mesiaci, nestihla som sa dat do formy z prveho tehotenstva, vlastne celkovo ano, len to straaaasne brucho mi ostalo velke.. :o(

ups
26. apr 2013

@lola11 super, sa teším, že 4 je lepšia. ak máš pocit, že by rameno potrebovalo trocha oddych, skús miesto ripped dať nejaké cardio. tie z body revolution sú pomerne krátke a intenzívne. zacvičíš si, čiže ťa nemusí mrzieť že to "flákaš" a zároveň dáš ramenu troška vydýchnuť 🙂

ups
26. apr 2013

@adena7 super 🙂 rozdiel tam je a je ho aj vidieť. takto zpredu hlavne na nohách a bokoch, ale z profilu by isto bolo vidieť pekne aj na brušku. gratulujem, nech ti to aj ďalej ide takto pekne 🙂

syla
26. apr 2013

@antony31 v tehotenstve by som necvičila Jillian, radšej nejaké cvičenie určené priamo pre tehotné.Dávaj si pozor na stravu a neprejedaj sa. Dáš sa do formy s Jillian až po pôrode.

riuska21
26. apr 2013

ked stahujete z stiahnito.sk, kupujete ten kredit? lebo pozeram ze su tam aj ine cicenia od jill

zuzanat
26. apr 2013

@syla vahu mam rovnaku uz mesiac, ak nie viac, cez pupok tiez stale rovnake! tiez som dost obmedzila jednalnicek, alebo teda zmenila.. dnes som cvicila hned z rana, najskor cardio kick box, potom boba na brucha, plus este kynychovu na brucho, a este na bicykli, makla som si, lialo zo mna, ale bolo to super 🙂

@hhenike killer abs je na brucho nie?som to tusim pozerala, ale mne to cardio vyhovuje akosi najviac z tych cviceni...

@adena7 mne sa tiez zda, ze to najviac vidiet na stehnach a bokoch🙂 ja som tiez velmi nizka,mam 161cm... centimetre ti idu super dole!

zuzanat
26. apr 2013

@riuska21 ja som so zaplatila kredit uz druhy krat, mam stianute vsetky cvicenia od Jill..

hhenike
26. apr 2013

@zuzanat ano, malo by to byt na brucho, len niektore cviky sa mi zdaju dost divne. Chcela by som to nejak kombinovat, ze kardio + hlavne cviky na brucho. Ukoncila som 30 ds, tak nejak skusam, co sa mi bude ako pozdavat. Ale od buduceho tyzdna asi pojdem na ripped in.

zuzanat
26. apr 2013

tiez potrebujem zhodit najma z brucha, preto cvicim to cvicenie od boba, aj ked to je asi malo, ale paci sa mi to.Ripped som cvicila tusim dva levely kedysi, teraz si davam kardio, ale to len tak 2-3x do tyzdna a kazdy den boba...tiez neviem akosi co cvicit 😔