Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte babuly tak aj ja mam na dnes uz odcvicene dala som si 6w6p druhy level potom som si dala poslednych 10minut z jedneho cvicenia boba harpera to je same brucho a este 6minutovku brcho s jill a som mokra ako mys ale citim sa super cvicilo sa mi paradne lebo mala este spinkala takze po mne nikto neskakal vecer mam este hodinku spining joj keby sa to takto dalo kazdy den bolo by to super 😉
@petrinka budem musieť 😀 cvičím obutá, tým to nebude. teda zo začiatku som pár dní skackala bosá, ale to už je vyše mesiaca preč, nemalo by to mať vplyv. hlavne keď tie kolená ma tak viac začali pobolievať až nedávno. tuším keď som prešla na 2. level v ripped. no nevadí, snáď to nejak prejde. prípadne si kúpim bandáže 🙂
@messue ja cvicim toto podla mna je to aj na brucho dost a aj druhy level je dobry
https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
a potom oblubena 6minutovka
tak baby, poprosim potlesk :D Prave som skoncila 30 DS. Vecer ked stihnem, dam si este kick box a zajtra rano meranie a fotenie. Fandite mi 🙂
Baby,ja som mala po piatich dňoch takú krízu,vôbec som nevládala,dala som ledva 15min..ále včera som bola neskutočne vyšťavená ( od 13h s kočíkom vonku,pre staršieho do škôlky,na ihrisko,do parku,prišli sme po šiestej domov) a mám krvavý odtlak na nohe,bolí ako fras,aj keď som ho prelepila troma leukoplastami ☹ snáď zajtra bude lepšie ( teda už dnes) 😀
ahojte, tak som sa pridala. Zatiaľ mám odcvičené len 1 level druhý deň, ale cítim sa ako zbitý pes. Svalovicu mám hádam všade. Takže asi správne tušíte, že som rozkysnutá ako dobré cesto na buchty. Moje brucho tak aj vyzerá. hrúúúúúúúúúúúúza. O 2 mesiace idem na svadbu a v šatách vyzerám ako tehotná. Dúfam, že mi cvičenie pomôže. Držte mi palce. 😀
takze sa hlasim. Vysledok po 30 DS vaha -3kg, prsia -3cm, pas -2 cm, brucho -6 cm, boky -2 cm, stehno -1 cm. Ku koncu som si uz pridavala ak kick box a niekedy cviky na brucho z NMTZ. Pokracujem dalej. Teraz par dni len kardio, chcem vyskusat BFBM a ked nezvladnem, tak ten kick box a potom asi pojdem na ripped in. Dufam, ze aj dalsi mesiac bude aspon taky uspesny ako tento 🙂
@hhenike super vysedok musi to byt veru uz pekne vidiet 😉
inak baby vcera som bola na spiningu a mala som len tielko a ked sme posilovali ruky normalne som si tam uz troska aj svaly videla co je parada lebo ruky by som este troska potrebovala spevnit ide leto budem nosit tielka tak nech nemam tie ruky take mlandrave 😉
a nemate neaky dobry tym na cardio co je dobre co mam zacvicit?
@blcha na ruky sú cvičenia od jill perfektné 🙂 ja som vždy mala dosť veľký biceps (schovaný pod tukom ale bol), no teraz sa mi začínajú črtať aj iné svaly čo je super, lebo sval vždy vyzerá lepšie jak to ovísajúce sadlo 😀
čo sa týka cardio (ak teda myslíš cvičenie a nie nejakú aktivitu typu švihadlo, beh, bicykel), tak vyskúšaj tie cardio cvičenia z body revolution. sú pomerne krátke ale intenzívne. a ešte cardio kick box je vraj super, ale to som zatiaľ neskúšala
Velky obdiv vsetkym babam ktore mate taku vydrz ze cvicite 3Odni DS vkuse, ja pocvicim 3dni potom pauza potom zase 3dni chyba mi trpezlivost stale sa vazim mam hroznych 75kg, pri tom viem ze neni sa dobre stale vazit.najhorsie je na tom brucho, to sa ani bruchom neda nazvat je to plavacie koleso brrrrrrrrrrr.Drzim vsetkym palce, ktore sa dali do boja nech ho vyhraju.Nenadarmo sa vravi,ze najhorsi je boj sam so sebou
ahojte, ja mam dnes uz odcviceny cardio kickbox, 2 kratke cvicenia od Boba a par cvikov na brucho a zadok,mozem ist do sprchy, super to bolo. Nie je nad to, ked mozem kludne cvicit doobeda a neskacu po mne dve deti. len co uz, ked musim chodit aj do roboty 😅
Baby, odborníčky na jillian, neviete či má aj nejaké cvičenie pre tehotné? Doteraz som "fičala" na level 2,3 .- 30 DS a chýba mi niečo. Som v 3-ťom mesiaci a akonáhle som prestala cvičiť, mám tesné nohavice 😠 dík za rady.
@zazvorka87 no praveze centimetre ani vaha sa nehne, dokonca som aj stravovanie zmenila a zatial nic. Aj ked teda teraz mam Ms, ale tak velky rozdiel tam nie je ☹ dnes sa mi podarilo super cvicit, ale to preto, ze nie som v praci, inak cvicim vecer, kedy je to boj o prezitie 😀 kedze po mne skacu deti, opakuju, motaju sa pod nohami a pod...to vacsinou si dam len tie kratke cvicenia od Boba a bicykel,ale musim aj to kardio viac cvicit... a ty ako?
@eitsirch skus pozriet http://mojetelo.blogspot.cz/search/label/tehote...
@zazvorka87 no fantasticke ako pre koho 😀 mala som uz aj 66cm, ale tak to je nerealne, staci mi 68-70 a budem happy. mozem foto na chvilu hodit do albumu, keby to vycapim sem, uz sa to neda odstranit.

@lola11 aj to je možné. ono je to taký blbý cvik, aj mne sa horšie cvičil. tak snáď sa ti to upraví, nech si môžeš vychutnať cvičenie 🙂
@petrinka mňa kolená pobolievajú tak striedavo. mám ich oslabené už hádam od základky, takže prejsť to úplne neprejde. ale dnes napr. už je lepšie. včera som dávala pozor, aby som ich moc nenamáhala a cítiť rozdiel. by ma piclo keby kvôli tomu musím prestať s cvičením 😠 😀 musím asi aj ja tým mojim dohovoriť, šak je to v ich prospech, keď budem menej vážiť budú nosiť menšiu záťaž 🙂