Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@kahlan1 určite to ku koncu levelu pôjde lepšie, to sa nemusíš báť. cardio na zemi robí problém aj mne ale cítim, že pomaličky je to stále lepšie a lepšie. inak ak si chorá tak by si radšej cvičiť nemala. predsa len je to námaha pre organizumus a tú námahu by mal venovať teraz zotaveniu z choroby. ak sa cítiš naozaj zle, tak radšej daj pauzu 😉
Ahojte žienky, tak som začala aj ja cvičiť, teda len tú prvú sériu, tretí deň, ale poviem Vám, som zo seba normálne nešťastná, ako nevládzem... ☹ ale dúfam, že vydržím, chcem sa len spýtať, cvičíte 6x do týždňa?
@zuzanat môj chodí na teplý obed, ale zase, keď si zoberie mäso so zeleninou, tak jemu nevadí zjesť mäso aj studené 😝 A vždy má po ruke proteinovú tyčinku, to má ako náhradu jedného jedla. Jemu hlavne stačí, že znížil veľkosti porcií a papá pravidelne. S tými suchými jedlami je to trochu ťažšie, to ozaj len nejaké šaláty.
Dievcata, ako presne sa vola to Shred cvicenie? Lebo ja mam stiahnute aspon 3 druhy a vsade su ine videa, ktore obsahuju "shred" od Jill 🙂
@ups joj to ani ja nestiham - hlavne to kardio kde je svihadlo a ten cvik predtym - no neviem kolko ich spravim, ale urcite nie tolko čo oni 🙂 🙂 Ale vobec ma to netrapi - citim sa fajn, postava sa rysuje, zajtra mam posledny den ripped-u , vo stvrtok sa odfotim a uvidím ako sa to pohlo 🙂 🙂 Potom neviem čo začnem 😒 😒
@lola11 to je fajn, ked sa viac potim, mám lepší pocit, ze som dobre cvicila 🙂 len stále dumam , či zacat ripped od pondelka alebo az od stvrtka, ked mi konci shred. Výhoda je , že ked zacnem v pondelok, nedela je volno..... a ked začnem cez týžden, volno bude vždy len cez týždeň.
Zdravim , od zajtra uz aj ja som sa teda rozhodla sa do toho opriet,cvicenie stiahnute, chlap upovedomeny,ze kazdy den si beriem "volno" na cvicenie 😀,cize musi drobca zabavit sam. som pol roka po porode, citim sa tak vseliako ochabnuto, cize treba nieco porobit uz. 🙂
@messue ja som koncila shred v stredu. potom som si dala 4 dni kardio - BFBM a kick box a vcera (v pondelok) som zacala s ripped 🙂. No, baby pisu, ze 1. a 2. level v pohode... tak neviem, mne teda dal zabrat :D Neznasam robit tie vypady, mne sa doteraz zdalo, ze mam dost silne nohy, ale teda neviem ist az po zem s kolenami. Hrozne daco.
tak zacala som dnes s jillian mama cvicit 1level 10dni 2 tiez 10 aj 3 10 chapem spravne?vlladala som mam enjaku kondicku 😀 pravidelne behavam...mazte nejake fotky vysledky?
ahojte
neviete mi poslat link na 30 day shred level 2??nasla som na youtube len nejake 10 minutove video, ale to sa mi zda dost kratke, existuje aj nejake ine?
dakujem
@badzova Ahoj, klikni na link:
https://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI- je tam 1., 2. a 3.level
a este sa predsa spytam, ked cvicite mate video zapnute na pc? alebo? lebo neviem ako to spravit, zapnem pc zapnem to na obrazovku, led tym ze nepozam cvicenie neviem ci budem stihat aj sledovat aj cvicit...nejaky dobry overeny trik??
dufam ze sa nepytam ako "hlupana" ale chcem zacat co najlepsie, cca pred mesiacom som zmenila stravovanie, chodim 2x do tyzdna cvicit a zatial nijaka zmena, na bruchu -2 cm váha -2 kg, ale potrebujem chudnut a pekne tvarovat telo 🙂
Ahojte, uz dlhsie vas sledujem a gratulujem k uspechom. Cvicim 3. den 3. levelu shredu a este stale citim po cviceni kazdy sval, je to normalne? 🙂 Mam pocit ze mam v kuse 23 dni miernu svalovicu 😀

@kahlan1 vitaj 🙂 pre mňa bol 3 level najhorší, ale veľa báb si ho pochvaľuje. tie nožnice mi tiež nešli. ani ku koncu levelu som ich nedala bez prestávky, ale tak čo už 😝 inak cvičím väčšinu cvikov s 2kg činkami. keď nezvládam, tak s 1kg 🙂