icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lienka2
30. apr 2013

@zgurkaa ja som na tom tak isto, s tou svalovkou.. cvicim shred tusim 5. den..3 level

ups
1. máj 2013

@lola11 mne tiež cardio robí problém. teda niektoré cviky. ale neriešim. pokiaľ sa potím ako kôň tak to určite má efekt aj keď nestíham presne s nimi 😀 zvyšné cviky mi nerobia až taký problém (samozrejme okrem klikov). včera som cvičila druhý krát a páči sa mi tá 4 čím ďalej tým viac 🙂
výsledky určite budú, neboj. ja sa tiež občas odfotím, nech sa motivujem, ale najlepší pocit je aj tak voľné oblečenie 😀
inak po ripped skúsim body revolution, snáď sa mi bude páčiť.

messue
1. máj 2013

@hhenike a ten BFBM má 7 okruhov .... da sa zvladnut cely naraz? je to dost dlhe cvienie.... cvicila si len niekolko okruhov ci cely trening 55 minutovy?

iconka
1. máj 2013

@messue BFBM je uzasne cvicenie, ak mas aspon trosku odcvicene, tak tu hodinku das, aj ked na prvy krat to nie je vzdy jednoduche, viem o com hovorim 😀

lola11
1. máj 2013

@ups to som presne aj ja rozmýšlala - tak pojdem v piatok nato 🙂 🙂 dúfam ze to bude fajn - asi zacneme az druhym levelom - myslim ze to tu holky radili, ze jednotka je moc lahka 🙂 🙂 Ináč čo sa týka klikov - tak ja to iste - robím zasadne len na kolenách, aj tak sa nafučim dost 😀 😀 No idem ja nato!!!

hhenike
1. máj 2013

@messue ja som cvicila cely zatial 2x. Ale ku koncu som uz fakt mlela z posledneho a niektore cviky som nevladala do konca. Je to dost narocne.

ponozkazt
1. máj 2013

baby potrebujem pomoct! a surne .. cvicim 2. level 30 days, a neskutocne ma bolia kolena - teda skor pod kolenami .. uzasne cvicenie, vypotim sa ako kon, ale v druhej polke kym sa postavim zo zeme, alebo idem na zem, ony su uz v polke cviku :( mastim si ich uz tyzden vsetkym moznym, ale pri cviceni niekedy az placem od bolesti:( co s tym?

messue
1. máj 2013

@ponozkazt aj mna to bolelo , ale napriek tomu som sa nevzdala, samozrejme nie je bolest ako bolest, mna to neskor preslo. ak je to moc vazne..... treba mozno oddych 2 dni , pomaha zevraj aj bandaz pri cviceni a natriet to nejakým gelom proti bolesti. Tiez som myslela , ze som uplne mimo cvicenia pre bolest, ale preslo to ku koncu 2 levela.

alique
1. máj 2013

Dnes som prvý krát skúsila Level 1... Pri niektorých cvikoch mám problém s pravým kolenom, ktoré mi od jesene trochu opúcha, ale inak sa mi to páčilo... Dúfam, že vydržím... 🙂

ponozkazt
1. máj 2013

@messue skusim vydrzat .. akurat nahradzam ten cvik, kde sa skace a dvihaju ruky, vtedy len bezim na mieste, toto jedine fakt nezvladam :( hadam to prejde, lebo nohy bolia 24 hod vkuse a dost ma to obmedzuje .. dakujjem 🙂

luciasolcova
1. máj 2013

ahojte dievčence,vo stvrtok koncim 30DS,poradte mi prosim co mam dalej cvicit,ktore je lepsie...6w6p alebo ripped alebo co?dakujem

dnika2
1. máj 2013

Halo kočky ked skoncim 30days 3 level na co mam ist potom cvicit?co odporucate?a tie levely cvicite 30dni pekne za sebou v kuse ja som dnes mala 1level 2den 😝

dnika2
1. máj 2013

@kahlan1 ja mam 0,5kg ale planujem aspon kilove

iconka
2. máj 2013

@ponozkazt cvicis obuta? Ak bosa, tak robis velku chybu a kludne skac na podlozke a pod. nech ti tlmi narazy.

iconka
2. máj 2013

@luciasolcova ja som dala po shrede ripped in 30, vrele odporucam, mala som po nom najvacsie ubytky. Ale vela bab ripped vzda, ked pride na week 3, lebo je dost narocny.

lubuska22
2. máj 2013

baby kde najdem tie vase cviky? ak mi teda mozete poradit zatial nestiham citat vsetky vase clanky:o))

ponozkazt
2. máj 2013

@iconka ano jasne ze obuta 🙂 a na koberci ..

silvia74
2. máj 2013

@iconka a 4 tyzden v ripped in 30 je este narocnejsi? ja momentalne som na 2 tyzdni

luciasolcova
2. máj 2013

@iconka no tak dufam ze to nevzdam 🙂 ...cize tiez sa to cvici mesiac??a kolko su levely?

iconka
2. máj 2013

@silvia74 pre mna bol lahsi ako week3, ale urcite tazsi ako week 2

iconka
2. máj 2013

@luciasolcova cvici sa 4tyzdne, kazdu nedelu mas volnu, kazdy level jeden tyzden

luciasolcova
2. máj 2013

@iconka ok dakujem ti velmi pekne za info a este sa chcem opytat lebo ja by som potrebovala shodit hlavne z brucha,ten ripped je zamerany naco?ci tak isto ako shrade ze na cele telo?

zgurkaa
2. máj 2013

@iconka ripped in sa cvici 6 dni a nedela volno? alebo idem naplno ako v shrede 30 dni v kuse? dakujem

iconka
2. máj 2013

@luciasolcova je na cele telo, treba cvicit na cele telo, nikdy neschudnes len urcitu partiu, to sa neda 😉

@zgurkaa ano, nedele su volne, ale ja som si ich nedavala, ja som pocas volna cvicila BFBM a pod. 😉

luciasolcova
2. máj 2013

@iconka no to viem ze sa neda 🙂 ale hlavne z brucha by som chela...a nevies mi poradit ako mam cvicit aby som z urcitych partii (prsia) neschudla? 🙂 🙂

iconka
2. máj 2013

@luciasolcova to ti nikto neporadi, lebo to sa neda, mne uz z prs spadlo 9cm, ale pada mi to vsade, tak si z toho nic nerobim. Neda sa chudnut iba jedna partia, to by bolo prilis lahke.

luciasolcova
2. máj 2013

@iconka no ved to ze uz aj mne spadlo ale o chvilu tam nebudem mat nic 😀 ale dakujem pekne za rady 😉

blcha
2. máj 2013

ahojte ozte mi prosim vas hodit link na BFBM a ak by ste mali aj kde stiahnem ripped vsetky 4tyzdne ja som ich zacala aj cvicit ale potom som to vzdala lebo ma to nebavilo a teraz nemam ziadne plan cvicm kazdy den nieco ine ale potrebovala by som neako to zorganizovat aby ma to viac tahalo cvicit takze by som skusila znova ripped stiahnut si dakujem

ups
2. máj 2013

@lola11 mňa BR čaká až budúci týždeň. už sa teším na trošku zmeny. plánujem si vyskúšať aj tie prvé workouty, nech viem aké sú, možno ich spojím zároveň s cardiom aby som si trošku mákla.
a ako spokojná s fotením a výsledkom po ripped?

ups
2. máj 2013

@blcha ahoj, ja som sťahovala veľa vecí zo stiahnito.sk síce treba kúpiť kredit, ale žiadna závratná suma. celkom rýchlo sa to sťahovalo