icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
ups
29. apr 2013

@kahlan1 vitaj 🙂 pre mňa bol 3 level najhorší, ale veľa báb si ho pochvaľuje. tie nožnice mi tiež nešli. ani ku koncu levelu som ich nedala bez prestávky, ale tak čo už 😝 inak cvičím väčšinu cvikov s 2kg činkami. keď nezvládam, tak s 1kg 🙂

kahlan1
29. apr 2013

@ups 🙂 lebo tiez som citala ze treti je lahsi ale teda najmenej som vladala - a cardio na zemi je tiez rpe mna zabijak 🙂 tak uvidim ako na tom budem na konci trojky. Len ma zmaha choroba - kasel tak dufam ze to prejde :( a nebudem musiet prestat cvicit

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
ups
29. apr 2013

@kahlan1 určite to ku koncu levelu pôjde lepšie, to sa nemusíš báť. cardio na zemi robí problém aj mne ale cítim, že pomaličky je to stále lepšie a lepšie. inak ak si chorá tak by si radšej cvičiť nemala. predsa len je to námaha pre organizumus a tú námahu by mal venovať teraz zotaveniu z choroby. ak sa cítiš naozaj zle, tak radšej daj pauzu 😉

kahlan1
29. apr 2013

@ups ani sa necitim zle len ma dusi na kasel :( a som z toho riadne nestastna koli cviceniu

ups
29. apr 2013

@lola11 tak som akurát docvičila tú 4. ale teda mám dosť 😀 tečie zo mňa ako keby ma obliali vodou. mrzí ma len, že som nestíhala za nimi, ale to tak na začiatku býva.

ups
29. apr 2013

@kahlan1 netráp sa. cvičenie neujde 🙂 neviem, musíš sama posúdiť či si na to trúfaš. ja často nestíham s dychom ani keď som zdravá. možno bude najlepšie keď skúsiš cvičiť a ak to bude ok, tak si dáš celý level 🙂

kahlan1
29. apr 2013

@ups uvidim ako na tom bude zajtra dnes som vladala tak klasicky - nieco ano nieco nie ale silit to nebudem 🙂

jankamgr
29. apr 2013

Ahojte žienky, tak som začala aj ja cvičiť, teda len tú prvú sériu, tretí deň, ale poviem Vám, som zo seba normálne nešťastná, ako nevládzem... ☹ ale dúfam, že vydržím, chcem sa len spýtať, cvičíte 6x do týždňa?

syla
29. apr 2013

@zuzanat môj chodí na teplý obed, ale zase, keď si zoberie mäso so zeleninou, tak jemu nevadí zjesť mäso aj studené 😝 A vždy má po ruke proteinovú tyčinku, to má ako náhradu jedného jedla. Jemu hlavne stačí, že znížil veľkosti porcií a papá pravidelne. S tými suchými jedlami je to trochu ťažšie, to ozaj len nejaké šaláty.

ververka
30. apr 2013

Dievcata, ako presne sa vola to Shred cvicenie? Lebo ja mam stiahnute aspon 3 druhy a vsade su ine videa, ktore obsahuju "shred" od Jill 🙂

messue
30. apr 2013

@ververka ano 30 day shred má 3 levely. 1 level sa cvičí 10 dní, 2level dalších 10 dni a aj 3 level - 10 dní. Takto si odcvičíš celý mesiac vkuse a pekne naberies silu a kondicku 🙂 .

lola11
30. apr 2013

@ups joj to ani ja nestiham - hlavne to kardio kde je svihadlo a ten cvik predtym - no neviem kolko ich spravim, ale urcite nie tolko čo oni 🙂 🙂 Ale vobec ma to netrapi - citim sa fajn, postava sa rysuje, zajtra mam posledny den ripped-u , vo stvrtok sa odfotim a uvidím ako sa to pohlo 🙂 🙂 Potom neviem čo začnem 😒 😒

lola11
30. apr 2013

@ups fuuu uz mám pre dnes odcvičené - uz si len na obed spravim 55 squotov a pre dnes finito. Som sa pomýlila - nestiham ten cvik pri 2 cardio 😀 😀 Po nom sú tie nožničkové výskoky - ako fuuu da to zabrat, ale potom ten pocit...a ked sa clovek osprchuje, az tak lietam 😀 😀

messue
30. apr 2013

@lola11 ja som kukla ten ripped, mna caka buduci týžden. zdá sa mi ovela tazsi nez shred. To bude zas drina 😀

lola11
30. apr 2013

@messue bude, ale ked si zvládla shred, tak zvládneš aj toto - aj ked sa budes uuurčite viac potiť 😉 😉

messue
30. apr 2013

@lola11 to je fajn, ked sa viac potim, mám lepší pocit, ze som dobre cvicila 🙂 len stále dumam , či zacat ripped od pondelka alebo az od stvrtka, ked mi konci shred. Výhoda je , že ked zacnem v pondelok, nedela je volno..... a ked začnem cez týžden, volno bude vždy len cez týždeň.

lucky14
30. apr 2013

@messue ahoj. Ja byt Tebou dam si extra dni nieco ine. napr. shred podla toho aky chces level aj kazdy den iny a zacni v pondelok. Potom mas v nedelu volno 🙂

messue
30. apr 2013

@lucky14 dakujem za radu, tak som i chcela , len som potrebovala niekoho kto ma v tom uistí. 🙂

althejka
30. apr 2013

Zdravim , od zajtra uz aj ja som sa teda rozhodla sa do toho opriet,cvicenie stiahnute, chlap upovedomeny,ze kazdy den si beriem "volno" na cvicenie 😀,cize musi drobca zabavit sam. som pol roka po porode, citim sa tak vseliako ochabnuto, cize treba nieco porobit uz. 🙂

hhenike
30. apr 2013

@messue ja som koncila shred v stredu. potom som si dala 4 dni kardio - BFBM a kick box a vcera (v pondelok) som zacala s ripped 🙂. No, baby pisu, ze 1. a 2. level v pohode... tak neviem, mne teda dal zabrat :D Neznasam robit tie vypady, mne sa doteraz zdalo, ze mam dost silne nohy, ale teda neviem ist az po zem s kolenami. Hrozne daco.

dnika2
30. apr 2013

tak zacala som dnes s jillian mama cvicit 1level 10dni 2 tiez 10 aj 3 10 chapem spravne?vlladala som mam enjaku kondicku 😀 pravidelne behavam...mazte nejake fotky vysledky?

dnika2
30. apr 2013

@lubikan ahoj davnejsie si pisala ked chodis do posilky ci mozes este doma jillian ja chodim tiez do posilky aj behavam a jasne ze jillian este si dam 😀

lubikan
30. apr 2013

@dnika2 ahoj,heeej ?? a ako to s tebou vyzera...ide to rychlejsie?? 😀

badzova
30. apr 2013

ahojte
neviete mi poslat link na 30 day shred level 2??nasla som na youtube len nejake 10 minutove video, ale to sa mi zda dost kratke, existuje aj nejake ine?
dakujem

dnika2
30. apr 2013

@lubikan dnes som zacala jillian tak neviem povedat ale celkovo som zhodila uz 10kil mam 75 a este potrebujem dalsich 10 do jula

daniette
30. apr 2013

@badzova Ahoj, klikni na link:

https://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI

- je tam 1., 2. a 3.level

badzova
30. apr 2013

@daniette dakujem

a este mam otazku od zajtra sa idem pustit do cvicenia 🙂 a budem cvicit vecer cca okolo 20.30 ked docvicim co si mam dat jest? predpokladam ze nieco by som zjest mala..dakujem

badzova
30. apr 2013

a este sa predsa spytam, ked cvicite mate video zapnute na pc? alebo? lebo neviem ako to spravit, zapnem pc zapnem to na obrazovku, led tym ze nepozam cvicenie neviem ci budem stihat aj sledovat aj cvicit...nejaky dobry overeny trik??
dufam ze sa nepytam ako "hlupana" ale chcem zacat co najlepsie, cca pred mesiacom som zmenila stravovanie, chodim 2x do tyzdna cvicit a zatial nijaka zmena, na bruchu -2 cm váha -2 kg, ale potrebujem chudnut a pekne tvarovat telo 🙂

zgurkaa
30. apr 2013

Ahojte, uz dlhsie vas sledujem a gratulujem k uspechom. Cvicim 3. den 3. levelu shredu a este stale citim po cviceni kazdy sval, je to normalne? 🙂 Mam pocit ze mam v kuse 23 dni miernu svalovicu 😀