icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lola11
2. máj 2013

@ups noo fotenie super, 2 mesiace spravili svoje 🙂 ale este je na com makat!!

adena7
2. máj 2013

@lola11 nechces hodit foto sem? Len cisto motivacne pre nas ostatne..;)

ups
2. máj 2013

@lola11 tiež som sa dnes cvakla 🙂 a presne som si vravela, že rozdiel vidieť, ale ešte je toho hodne na vylepšovanie, takže makáme ďalej 🙂
@adena7 ja som dávala pred chvíľou fotky do skupiny Jill, neviem či si tam, sem nechcem dávať, lebo sa nedajú prípadne zmazať 😝

adena7
2. máj 2013

@ups aha.. Tam nie som :(

ups
2. máj 2013

@adena7 veď sa pridaj 🙂 nájdeš tam zopár motivačných, čo pridali baby cvičiace Jill 🙂

adena7
2. máj 2013

@ups a ako sa pridam?

ups
2. máj 2013
adena7
2. máj 2013

@ups dakujem, som tam 🙂

blcha
3. máj 2013

@ups a odtial sa daju potom tie fotkxy zmazat? by som pridala aj ja lebo suhrozne takze len na chvilku 😀 😀 😀

blcha
3. máj 2013

ahojete kaslem na to prodam foto sem takze prva je asi po 10dnoch cvicenia lebo dovtedy som sa neodfotila a duruha
je po dvoch mesiacoch cvicenia s jill aj ked skoro s 10dnovou prestavkou z prs 9cm s obvodu pod prsami5cm stehna 4cm v pase 5cm v najvacsom bruchu 4cm a minus 3kg a ideme dalej este mi treba dat dolu 5kg a hlavne to brucho spenit viac a jasne ze aj stehienka

ups
3. máj 2013

@blcha som ti nestihla odpovedať 🙂 ale veď nemáš sa za čo hanbiť, pekná postavička. bruško sa ti krásne zmenšilo a vidieť už aj svaly. aj nôžky super. gratulácia.
inak do skupiny keď pridáš fotky, tak myslím, že príspevky sa dajú mazať a tiež to nie je také verejné, tak ja radšej len tam, nech sa nemusím za seba toľko hanbiť 😀

blcha
3. máj 2013

oj baby ale tie prsa ma najviac stvu to mam na foto o dve cisla mesiu podprsenku a ta je mi uz teraz volna mne sa zda ze len v prsach chudnem este by som mohla dat aj aktualne foto toto je asi s pred mesiaca ale tam uz nieje velky rozdiel asi len troska neviem ci by bolo na fotke vidiet ale mam o kilo menej v cm ani neviem nemerala som a sory za kvalitu foto ale fotila ma moja 5 rocna dcerka tak to tak aj vyzera 😀 😀 😀

zgurkaa
3. máj 2013

@blcha nadherne vysledky. gratulujem 🙂 Ja cvicim len mesiac, schudnut nepotrebujem len spevnit, ale brusko nemam take pevne ako ty 😒

blcha
3. máj 2013

@zgurkaa moja ale ja tam mam este dost sadielka v szrede brucha ta gula to je vsetko makke takze ked sedim je to este otras ta musi ist dole este a aj vnutorne stehna este a aj ruky pod pazami to este chcem viac spevnit 😉
takze baby neake to cvicenie narcnejsie uz pre pokrocilejsich nech so dobre zamakam ake mi odporucite? ja mam rada 6w6p ale to uz viem tusim naspamat tak by to chcel zmenu neaku aj killer abs mam rada a teraz neviem ze co aj ked dnes chcem dat boba to neviem ci zvladnem ale skusim 😉

zgurkaa
3. máj 2013

@blcha co si cvicila okrem 6w6p?

janka26m
3. máj 2013

@blcha Ja mam rada No More Trouble Zones- to je na cele telo a chystam sa na Kickobox Fastfix a Extreme Shed & Shred tiez od Jill.

blcha
3. máj 2013

@zgurkaa zacala som klasika ako asi vsetci shredom a nasla som to 6 minutove brucho tak to som si vzdy dala k tomu shredu a ked som mala cas tak som si zacvicila rano a aj vecer ale to tak raz dva razy do tyzdna sa mi podarilo potom som isla na ripped ale to som dala len prve dva levely lebo ma to nebavilo a potom uz len 6w6p alebo killer abs musim povedat ze posledny mesiac to flakam lebo ani neviem ze co ist cvicit nemam ziadny plan co je blbe takze musim nieco vymysliet no a este aj boba som dala parkrat ale teda toho este nezvladam atk ako by som chcela a mam len jedno cvicenie stiahnute a je to tusim 55 minut co je pre mna dost lebo mala po mne potom skace nevydrzi tolko dlho cumiet do telky pre mna je ideal tak pol hodinka cvicit 😉

adena7
3. máj 2013

@blcha supis...nemas sa veru vobec za co hanbit! brusko super splaslo, aj stehna sa vyformovali 🙂 krasny vysledok!!!! chcem sa spytat, 6w6p je narocnejsie ako ripped? ci len zabavnejsie? ja teraz koncim 2. level z ripped a da mi to veru riadne zabrat...normalne zo mna kvapka pot 🙂

adena7
3. máj 2013

@blcha a este...nic na nich nie je hrozne...ved super vidiet rozdiel!!! preco sa baby len kritizuju a nevedia sa pochvalit? 🙂

blcha
3. máj 2013

@adena7 neviem ci je narocnejsi ako ripped ale pre mna urcite zaujimavejsi ved skus su zacvcit prvy level je aj na youtube takze nemusis ani stahovat mne sa teda najviac pacilo to cvicenie 6w6p 😉 no a pochvalit sa ja neviem veru mozno ked budem o 5kg lahsia a zmyzne to sadielko s brucha tak sa aj pochvalim ale zatial urcite nie teda ak sa mi to podari lebo cim je vonku krajsie tym sa mi tazsie doma cvici 😉

zgurkaa
3. máj 2013

Viete mi niekto hodit link kde stiahnem ripped in? tie linky co tu boli uz nefunguju ☹

daniette
3. máj 2013

@zgurkaa a nejdú ani tie, čo som dávala na stranu 229?

daniette
3. máj 2013

@zgurkaa Dá sa stiahnuť aj z tejto stránky: http://isohunt.com/torrents/?ihq=jillian+michaels ale musíš mať nainštalovaný program torrent

messue
3. máj 2013

@blcha je tam vidno rozdiel, to je super. ked vidim fotky ,aké vysledky skvele, ma to motivuje viac. ja mozno tiez zavesim foto, ale ty vyzeras fajn aj na tej prvej foto... aku mas vysku a vahu?

blcha
3. máj 2013

@messue mam 164 cm a teraz mam asi tak 62kg na tej prvej mam 65,66kg neviem presne moj sen je 65 al teda ked sa dostanem na 57budem stastna ako blcha ale zatial niesom velky optimista teraz by ma hlavne potesilo keby som uz nemala na zaciatku tu 6 hnusnu co sa jej neveiem uz od posledneho porodu zbavit 😝

messue
3. máj 2013

@blcha no ja tiez akosi neviem prekonat to nestastne číselko, u mna je to 7. Nevazila som sa pred cvicením, ale viem, ze som mala okolo 75-76 kg. Teraz mam vahu pokazenu, odvazim sa u niekoho na navsteve 🙂 po odcviceni..... teraz koncim cochvila shred a potom idem na ripped.... chcem prekonat to nestastne cislo 7. Pred porodom som mala 65kg a meriam 168. Chudnem z 92 kg. a neviem sa akosi tych zvysných kg zbavit 🙂 . ale ja sa nevzdam, cm idu dole ......zapla som nohavice , ktore pred týždnom som ledva vytiahla na boky..... no je to fuška, priberala som mesiace , budem mesiace zhadzovať 😀

zuzanat
3. máj 2013

@blcha pekne ti to ide dolu, gratulujem! ja cvicim teraz kazdy den 6w6p, k tomu boba, 10min bonus na brucho a zacala som aj tiffany na stehna, k tomu 3x cardio, ale dnes som uz nevladala, takze mam cez vikend volno.

chichinka
3. máj 2013

@blcha klobuk dolu, krasna postavicka 😵 !!!

blcha
4. máj 2013

babulky ja teraz uz skoro mesiac to flakam cez vikendy necvicim potom ma to aj mrzi ze som nezacvicila ale co treba aj trocha oddychu a hlavne si idem urobit neaky plan co budem kedy cvicit 😉
@messue ale ved to je super ze ides z 92 a teraz so na 75 a prajem nech sa dostanes k vytuzenej 6 a ja dufam v tu 5 😀

syla
4. máj 2013

@zuzanat vieš mi dať poradiť, kde stiahnem "tiffany na stehna" ďakujem