Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

baby nemate link , kde sa da stiahnut ripped in 30 hlavne 1 level? mne sa ho nepodarilo najst a i ked som nasla nejaký tak sa nedal prehrat. Velmi by mi pomohlo , ak mate odkaz zo stránky uloz to.sk . Skusala som zo stranky stiahnito.sk , ale tam sa treba registrovat alebo vlozit kod , ktorý sa platí cez sms-ku za 4,80 Eur. Dik.
@messue Tu máš linky na všetky týždne čo som našla videá ale na stiahnutie iba zo stiahnito si zaplatiť, zdá sa mi, že všetky videá na stiahnutie zdarma boli z netu stiahnuté
1. týždeň: http://www.dailymotion.com/video/xm7ypx_jillian...
2. týždeň:
3. týždeň: http://www.4shared.com/video/Tpxco-SA/Jillian_M...
4. týždeň: http://www.4shared.com/video/ZgEx6jIv/
juuuj maminy, zacala som aj ja... level 1 - v ten den super, druhy den trocha svalovky, na treti den auuuu este viac svalovky, uz chapem, preco treba cvicit denne :D je to super workout!!!! uz len riadit sa heslom "cica nezer!" a zvladneme to!
@messue ak sa ti nepodarilo, tak si mozes zadarmo stiahnut tuto:
http://www.ulozto.cz/hledej?q=gillian+michaels+...
dievčatá, prosím vás, máte nejaký link na cvičenia iba pre mužov? napr. ten Bob Harper... ja cvičím Jillian od januára, a veľmi ma to baví, čo je u mňa dosť neuveriteľné, lebo vždy som s každým cvičením skoncovala kvôli "nude", neznášam dlhý beh, eliptical atď... až pri Jillian ma cvičko začalo baviť a normálne mávam absťáky, keď z nejakého dôvodu nemôžem cvičiť pár dní 😀 😝 .. a to som skôr lenivý typ 😉 😀 ... takže by som niečo podobné rada odporučila aj Môjmu, ale on nepotrebuje chudnúť, len nabrať svalstvo, ale cvičí skôr pre odbúranie stresu, kvôli chrbtici, lebo má sedavé zamestnanie... podľa mňa taký typ cvikov (hlavne to striedanie rôznych fáz ako u Jillian) je oveľa lepší ako 45min na elipticale... 😉
teda poznáte nejaké workouty vyslovene pre mužov?
vďaka 😉
ahojte baby rada by som sa k Vam pripojila a zacala cvičit 😉 potrebujem dat dole pneumatiku po porode a spevnit sa 😉 ako citam a pozeram odkazy som mimo ako a čo začat cvičit 😉 najde sa nejaka dobra duša čo by mi to v kocke zhrnula? diky
ahojte, tak ja mam takéto úbytky po 30 day shred:
prsia - 2 cm
pás - 7 cm
brucho - 7cm
boky - 4 cm
stehna - 2cm
lytko rovnake ale nabrate svaly 🙂 , váha neviem, nefunguje mi
bolo by to aj lepsie, ale apríl bol samé oslavy , kde bolo dost prehreskov sladkych
od pondelka ripped , dufam ze to bude ešte lepsie a stravu idem na 100% dodrziavat, ziadne prehresky 🙂
inak po mojich vysledkoch ma okolie pochvaluje a cvici popri mne to iste v robote uz 5 kolegyn 🙂
@messue ja ked som zacinala cvicit a videla som tu tie fotecky tak som si myslela ze mne sa to urcite nepodari a ze na mne zmena vidiet nebude a tesim sa ze je aj ked teda este musim riadne makat aby som bola spokojna to brucho ma najviac trpai stale mam pneumatiku 😉 ale tesim sa dnes ma kamoska zastavila ze aku mam dietu ze minimalne 6kg som musela schudnut jooj ako ma potesila povedala som ze cvicim a uz aj zistovala ze co a ako 🙂 🙂 🙂
@messue super výsledok, pekne idú cm dole, len tak ďalej!
Mám dnes za sebou 4 deň Ripped a veľmi sa mi páči cvičiť, dokonca viacej ako DS. Je to také dynamickejšie a rýchlejšie mi to aj ubehne. Vždy sa riadne spotím a už teraz cítim, že som sa zase zmenšila, ale budem sa vážiť a merať až po docvičení 4 levelu.
@syla uz sa na ten ripped tesim prave ho stahujem http://www.ulozto.sk/xenzw12G/jillian-michaels-... dufam ze tento subor pojde prehrat. Inak budem asi cvicit z videa na daily motion a dufam ze to tam nebude sekat.....
Ahojte. Dovoľte mi pridať sa k vám.
Volám sa Lucia, cvičím piaty deň. Ráno na naštartovanie a večer na lepší spánok cvičím podľa tohto videa.
Pridala som si k tomu 50*drepy a 12 minút cvičím
Posledné tri minúty s loptou necvičím. Cez deň chodím bicyklovať s mojou dcérkou a beháme stále hore dole. Stravu mám takú že ráno si dávam FIT chlieb, ten slnečnicový s maslom. Milujem ten chleba, no vždy len jeden krajec si dám. Pijem veľa čistej vody z vodovodu, na obed napr. včera boli kuracie prsia na prírodno s ryžou, cibulou a mrkvou, také skoro rizoto... večera bola nízkotučný tvaroh - strašnú chuť som naň dostala 😀 .
Dnes som sa vážila.
V pondelok som začínala so 65,7 kilami, dnes mám presne 63,7kg. Môj cieľ je zatiaľ 55. No mohlo by byť aj 50 🙂
Plánujem sa zdravšie stravovať. Napr. už žiadne ochutené malinovky, kofoly a iné žbrndy, nejesť žiadne sladkosti, cukríky, nejesť veľa vyprážaného(aj ked raz týždenne musí byť 🙂) jesť kopu zeleniny a ovocia... atd....
Takže dúfam že sa mi podarí. Fotku z pondelka nemám, no o týžden pridám foto z dneskajška a potom foto z toho dňa.
Prečo som začala cvičiť??? Lebo pred tehu som mala 54 kíl, pred týždnom mi odletela gombička z riflí v obchode, no poviem vam tak som sa hanbila ☹ Každý mi hovorí že to nezvládnem, že ja chudá už nikdy nebudem.
No to ma naštartovalo aby som sa zmenila. Už žiadne padajuce gombičky nechcem!!!!!! A ani mužove pohľady na moje ovisnuté brucho a zadok ani nehovorím. Som nízka, tak vyzerám dvakrát tučnejšia než som.
ps. každé ráno začínam s 1 citrónom s vodou.. to mi dá energie na ranné cvičenie. Prestala som piť kávu, už aj pivo 🙂
Tak budem rada ked ma medzi seba príjmete a uvidíme nejaké pokroky.
Ešte som zabudla. Chcela som sa spýtať. Nemáte skúsenosti s krvácaním mimo cyklu?
Mám pocit že to môže byť asi z tých brušákov a z toho cvičenia. Mrchu mám mať až o dva týždne, tak neviem teraz ☹ Zatiaľ druhý deň mám tento problém. Hádam sa to dá do poriadku.
Nemali ste to niektorá z intenzívneho cvičenia??
Baby ako to vlastne funguje mne to video stale seka ☹ a poradte mi ako to ulozit neviem schudla som 8 kil a teraz by sa patrilo troska spevnit tu ovisnutu kozu 😀 a troska cvicenia nezaskodi ale neviem to nejak ulozit do pc Dakujem pekne 🙂
žienky je to nejaka z Vas čo cviči po sekccii,?? ja mam za sebou 2 a mam svalovku na bruchu a citim take tahanie boli to ako svalovica ale rovno v mieste rezu , 😒 dufam, ze mi to nebude branit pokračoat
@nibiru ak ta bolia z drepov kolena tak ich civicis zle (a pozor na to lebo si ich odpalis)
drepy sa robia tak ako ukazuje jillian, akokeby si si sla sadnut, koleno nesmie presiahnut cez pravy uhol (spicky), v najnizsej faze si teda viac menej na patach ako keby si sedela na neviditelnej stolicke 😉
Ahojte, rada by som sa medzi vas pridala ako fanusicka tohto cvicenia. Ja teda absolutne som nebola na ziadne cvicenia, ale toto ma dostalo. Som momentalne na leveli 2 30 Day Shred. Je to super 30 min a nenudim sa, parada ze po 30 dnoch sa to zmeni, lebo uz som mala pocit ze cvicenia z 1 nestacili...Akurat mam problemy s kolenami. Puka mi v nich a moc nemozem skakat ani robit podrepy tak ako by bolo treba..

dievcata, poradte nejake dobre cardio asi od Jill, neviem ci by som Boba zvladla, teraz cvicim Ripped in 30 a chcela by som to kombinovat aj s kardio, nech tie kila idu "rychlejsie" dolu 😉
dakujem 🙂