Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@brontik hm nedá mi nereagovať..od vtedy ako cvičím Jill ma kolená bolia viac a viac..a tiež mi v nich puká.predtým ma boleli len pri biku,teraz ma už ale začali bolieť aj mimo cvičenia.ževraj to môže byť začínajúca artróza aj keď ja som si myslela, že to majú len starší ľudia.už som sa objednala k ortopédovi.ale začínam brať colafit,keďže ortopéd mi dal termín na júl.tak uvidím, ale koniec cvičenia neprichádza do úvahy🙂
@sahra14 a cvičíš v športových teniskách? Ak nie, tak to može byť problém, lebo dopad nohy na tvrdý povrch bez odpruženia sa prenáša rovno do kolien.
@miskap2111 áno cvičím v športových teniskách..runtone od ree..
ja cvičim body revolution už dva tyždne, a mala som normalne presilene brucho..som si musela dať dva dni prestavku....ale dneska som už cvičila...
@brontik pokial neboli ok ale treba davat pozor a spravne robit cvicenia ak sa objavi bolest tak si vsimat kedy. Ja som sla z chopku peso dole nieco mi tam ruplo a strasne bolelo. Potom to akosi preslo ale ako hovoris to lupkanie som mala vzdy. A neuveris ae po 6rokch sa obavila bolest vstae sa zhirsovvala az to dslo na ortopediu a na operaciu, kde mi povedali, ze tobola poskodena chrupavka starseho charakteru . Preto neoodcenovat zo skusenosti.
tak dievcence tyzden mam za sebou (5x level 1) - normalne budem asi zavislacka na tom cviceni (az na tie drepy, ale prisla som tiez nato ako ich robit, aby nebolelo koleno...) nefotila som sa, no rozdiel vidim a mam o presne 1kg dolu! Stravujem sa zdravo, len som troska znizila porcie a vecer to isti surova zelenina s francuzskym dressingom (olivovy olej, horcica, sol, ocot alebo citronova stava)... juj, kavu by som mohla vynechat...aj horkej cokolady menej jest...ale ten "puding" na bruchu sa fakt vytraca aj bez väcsich zrieknutiach (ako je horka coko u mna a kava)... dnes dam foto a buduci tyzden dam druhe... :D
ahojte babulky tak ja som minuly tyzden flakala cvicila som len 4dni co je fakt malo snad dam tento tyzden kazdy den len ani neviem ze co miuly tyzden som striedala 6w6p prvy level s druhym dnes si dam asi killer abs
@lucadra jooj pekne si zacala a kila ti idu super dolu ja som zacala asi s takou vahou ako ty teraz mam 61 a tiez by som chcela 55 aj ked uz mi to teraz ide strasne tazko a mne to ide aj pomaly cvicim od februara aj ked musim priznat ze posledny mesiac to flakam 😝 a mala som aj asi trojtyzdnovu prestavku nechcenu ale musela som byt s detmi v nemocnici 😉
ale dnes je pondelok a ako kazdy pondelko si hovorim ze zacinam aj s dietou a jasne ze cvicit chcem kazdy den 😉
som si dala nakoniec toto cvicenie ale teda mna moc neoslovilo ale je super zamerane na nohy takze ak mate problemove partie stehienka tak odporucam ja si idem dat est neake ine cvicenie lebo toto nieje zrovna pre mna ale aj som sa zapotila takze fajn
https://www.youtube.com/watch?v=Tri8fBHPybkahojte, takže aj ja dnes začínam level 1, dole mám 6 kg a v auguste idem na dovolenku, tak idem si na sebe máknuť
ja som dnes este dala po tom killer buns & thighs este killer abs druhy level a potom to cvicnie na brusko s tou zenskou na plazi celkom fajnove akurat pri tom cviceni na brucho ma dost bolia krize moj vecny problem s krizami uz je tu zasa ale najviac mi treba na brucho cvicit takze sa musim troska premahat 😉
ahojte, tak včera som sa na to dala, a dnes ráno som si ten level 1 zopakovala, takže mám 2x za sebou a moc sa teším, dosť ma to teší, som taká plná energie, 😉 , dnes idem poobede preč a keď som včera môjmu m oznámila, že ráno idem cvičiť, neveril tomu, ale dala som to a som na seba pyšná 😀
tak som si dnes dala len taky mix cviceni na brucho nakoniech kusok s jill kusok z boba a tu plazovu a vecer by som chcel ist behat len neviem ci najdem niekoho ku detom
Baby mam momentalne za sebou level 1 a 3 dni z levelu 2 shred in 30 days. Ale odvcera sa necitim moc dobre, aby ide na mna prechladnutie, chyta ma prieduskovy kasel a mierna teplota. Cvicit asi radsej nebudem, nech si este nepohorsim. Ale ked si dam 2-3 prestavku, mam zacat odznova levelom 1 ci zacat odznova len level 2?
že mesiac :( ja teda tretí deň necvičím (len tak light, brušáky kliky dávam) a už som dobre na nervy hm..
ahojte, mám ža sebou 4 x 1.level, super, som nadšená, akurát to kardio stále nestíham, ale som v pohode, kamošku tiež začali bolieť kolená
aj mna bolia kolena, jaaaaj :(snazim sa o ten pravy uhol, ale v detstve som mala problemi s kolenami 😒 vcera som dala hodinovy bike - training s mojou dcerou...hadam sa to cviceniu vyrovna...
Kocky, kolena prestanu boliet v trojke. Dovtedy tu nohu odlahcujte skacte na striedacku namiesto na obe nohy a bandazujte. Oni fakt prestanu. Bolia skoro kazdeho ☹
ahojte baby 🙂 waw, že tie co ste sem dali foto nemam slov uplne super 🙂 zavidim Vam Vasu pevnu volu , mne chyba :( ja som Jill zacinala cvicit uz niekolko krat a nevydrzala som . Upravila som stravu a zacala som vlastne od 15.1. kedy som mala 95 kg a miery : Prsia 106, Pás 108, Boky 116, Stehna 69, Lýtka 43, a stav k 29.4. s vynechanim sladkosti a udenin a s trochou pohybu je Vaha 90, Prsia 94 cm / -12/ , Pás 102 cm / -6cm/ , Boky 111cm / -5cm/ , Stehná 61cm / -8cm/ a lýtko mam 4O.
cvicila som aj Jill ale viac ako 5 dni som nevydrzala :( no,ale od pondelka by som sa na nu chcela dat ked vidim kocky vase vysledky tak ma to nastartovalo 🙂 ste mojou motivaciou ,a dokazom, ze sa to da. Teraz sa uz asi mesiac chodim intenzivne bicyklovat, no ale pridam aj Jill do augusta by som chcela ist aj s vahou dole aspon na 80, ked prekonam 90 tku tak budem stastna 🙂
vsetkym Vam drzim palce a ked nastane nejaka zmena dam aj ja foto...
ahojte, este cvicite? ja som v 1.leveli 4 den dnes...a citim sa super
este aby ste sa inspirovali zacala som na 88 teraz som na 80 a jedna konfekcna velkost dole a strasne ma to zacalo bavit
Dievcata, mali ste aj krizu v chudnuti? Ja beham, cvicim Jill, chodim na aerobik. Kazdy den mam nejaku aktivitu pri ktorej sa riadne zapotim tak mesiac v kuse. Jedalnicek mam myslim si ze v poriadku. Jem 5x za den, vyhybam sa pecivu, prilohy jem minimalne a na veceru bielkoviny so zeleninou. Od zaciatku som dala dole tak 3kg, akurat posledne dva tyzdne sa mi to zastavilo a nehybe sa. A to podotykam ze nadvaha tam stale je, nie ze by som nemala z coho chudnut. Neprestavam takto jest ani sa hybat, len ma stve, ze sa nic nedeje s rucickou na vahe. A este som zabudla - kazde rano si davam vodu s citronom a chili na nabudenie metabolizmu.

baby na tie kolena pozor, neco robite zle nesmu boliet . skutocne ja som si tak znecila koleno pred 3 rokmi a doslo to ay k operacii. teraz mi hrozilo zase ale preslo to cvicenim ale nesmie boliet!!!!