Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

super klobuk dole. ale aj ja vidim že sa tu krasne formuje ja mam aj detox aj cvicenie takže to krasne ide dole a po 3 týždnoch jedna konfekcna velksot dole až neuveritelne
pozri aj to vo fore detoxikačna dieta s Antoniou Mačingovou super to funguje pozri aj obrazky aj na FB maju stranku
Ja zacinam dnes s cvicenim.ZAcala som aj dietovat ,ale stale dietu porusujem ,ale rozhodla som s tym definitivne nieco urobit.🙂
Tak odcvicila som to aj vcera. Uz mam dva dni za sebou.musim povedat, ze uz mi to slo lepsie, ale tie cviky na zemi som nie velmi zvladala. Dokonca aj ta hrozna svalovka z lytok odchadza 🙂
Chcem sa spytat, drzite aj nejake diety. Ja som totiz zacala s havlickovou, ale to nie je ani dieta, len zdrave stravovanie. Znama mi vravela, ze minuly rok tak schudla, tak verim, ze sa to podari aj mne 😉
@zuzu8655 no začínala som so 78,2kg, najprv 2mesiace len stravou a potom som chvalabohu našla Jillen 😀 😀 Dala som 30DS, Ripped in30 a teraz cvičím 6week6 pack. Schudla som od toho januára 8kg, ale objemovo je oooomnoho krajšie 🙂 🙂 Pomaly sa učím nevšímať si váhu, ale skôr tie cm a hlavne fotky - to je naj motivácia ked to tak pekne vidís 😀 😀
@lucia446 dakujem, vsetko stiahnes na ulozto.cz. http://mojetelo.blogspot.sk/p/jillian-michaels.... - tu je to dobre rozpisane, najlepsie je cvicit najprv 30 days shred, potom 6w6p alebo body revolution, podla toho, co sa ti bude lepsie cvicit 🙂 uprava stravy je zaklad, cvicenie je doplnok 80/20 - strava: hlavne jest pravidelne a pestro - neprehanat to so sladkym, nejest vyprazane, mastne, tucne jedla 🙂 Pit aspon 3-4l vody (pri takej vahe, neskor 2-3l). nepit sladke vody, jest zeleninu a ovocie (miesto sladkeho radsej ovocie). Vecer uz nejest tazke jedla, pridavat bielkoviny, obmedzit prilohy (ja na obed jem aj zemiaky, aj ryzu, cestoviny...). Nejest biele pecivo, len celozrnne, aj to len doobeda, popoludni ho obmedzit 😉 Porcie jem vacsie a jem viac ako predtym, no musis si premysliet, co das na tanier
ahojte babulky tak ja som minuly tyzden cvicila len do stredy vecer som este bola na spiningu a odvtey nic lebo ma skolila choroba ani dnes sa este necitim na cvicenie ale od zajtra by som uz chcela znova zacat lebo sak stale sa cosi deje a nestiham potom cvicit a treba mi este tu pneumatiku na bruchu vyformovat lepsie 😉
Ja som.mala prvy den v sobotu a teda vam poviem ,ze v nedelu som chodila ako zlomena co ma tak boleli vajecniky.
Stalo sa niektorej z vas nieco take?Este dnes to necham odpocivat a zajtra to skudom este raz.🙂

@sobicatko6 aj ja mám 41, ale cítim sa lepšie ja to kombinujem s 90 dňovou diétou