icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
vandijan
16. máj 2013

@sobicatko6 aj ja mám 41, ale cítim sa lepšie ja to kombinujem s 90 dňovou diétou

zuzu8655
17. máj 2013

@ververka mala by si dat sem-tam oddychovy den od cvicenia. Naberas svaly, takze nechudnes, to je logicke. Zmeraj cm, porovnaj oblecenie, uvidis urcite zmeny 😉

zuzu8655
17. máj 2013

po 30 days shred, 5.-6. level body revolution - prve dve foto januar:80 kg, dnes maj:68,5 kg, ubytok na cm januar: pas:-14cm, boky:-13cm, steha:-7, prsia:-9, spolu 43 cm

oplati sa makat, ja idem dalej, vahu az tak neriesim, dolezite su cm 🙂

messue
17. máj 2013

@zuzu8655 ako dlho si cvicila? takmer celých 5 mesiacov vkuse? pekne vysledky, gratulujem, dalsia motivacia pre mna 🙂

monika837
17. máj 2013

@zuzu8655 wau.... vyzeras super, riadna zmena za tych 5 mesiacov... 🙂 😉

zuzu8655
17. máj 2013

@messue cvicim len 2 mesiace :D predtym len sem-tam, zo zaciatku som schudla len upravou stravy

juditkak
17. máj 2013

super klobuk dole. ale aj ja vidim že sa tu krasne formuje ja mam aj detox aj cvicenie takže to krasne ide dole a po 3 týždnoch jedna konfekcna velksot dole až neuveritelne

ververka
17. máj 2013

@juditkak aky mas detox?
Ja som skusala zatial len kazde rano citronovu vodu s chilli.

juditkak
17. máj 2013

pozri aj to vo fore detoxikačna dieta s Antoniou Mačingovou super to funguje pozri aj obrazky aj na FB maju stranku

79zuzana
17. máj 2013

@zuzu8655 perfektna zmena 🙂 Ja som zacala vcera so Zumbou a dnes uz idem na Jillian shred...a zacala som aj s dietou dr. Havlicka. Do leta musim zhodit 6 kil 😲

zuzu8655
17. máj 2013

@79zuzana to das 🙂

79zuzana
17. máj 2013

@zuzu8655 no diky moja, som to odcvicila, ale zodpovedne prehlasujem...som jak huspenina, cvicila som zatial bez ciniek, funela som jak slon a ani som to nevydrzala vsetky cviky do konca, vzdy som skoncila par sekund skor...moja kondicka je o nicom 😒

zuzu8655
17. máj 2013

@79zuzana je to len sila zvyku 🙂 ak budes cvicit pravidelne, skoro uvidis vysledky

angiie
18. máj 2013

Ja zacinam dnes s cvicenim.ZAcala som aj dietovat ,ale stale dietu porusujem ,ale rozhodla som s tym definitivne nieco urobit.🙂

syla
18. máj 2013

@juditkak knižku mám stiahnutú, idem naštudovať a asi skúsim, ďakujem

syla
18. máj 2013

@zuzu8655 perfektný výsledok 😉

angiie
18. máj 2013

@syla ahoj.Aku knizku mas stiahnutu prosim ta.

syla
19. máj 2013

@angiie Zhubněte jednou provždy

angiie
19. máj 2013

@syla vdaka

79zuzana
19. máj 2013

Tak odcvicila som to aj vcera. Uz mam dva dni za sebou.musim povedat, ze uz mi to slo lepsie, ale tie cviky na zemi som nie velmi zvladala. Dokonca aj ta hrozna svalovka z lytok odchadza 🙂
Chcem sa spytat, drzite aj nejake diety. Ja som totiz zacala s havlickovou, ale to nie je ani dieta, len zdrave stravovanie. Znama mi vravela, ze minuly rok tak schudla, tak verim, ze sa to podari aj mne 😉

lola11
20. máj 2013

@zuzu8655 supeeeer - krásna zmena - parádka - aj ja som sa v januári zdravo nasra.... a začala zo sebou čosi robiť 😀 😀 A chudli sme teda dosť podobne - len ty viac - šikulka 🙂 🙂

zuzu8655
20. máj 2013

@lola11 a kolko sa podarilo tebe, na aku vahu zatial?

lola11
20. máj 2013

@zuzu8655 no začínala som so 78,2kg, najprv 2mesiace len stravou a potom som chvalabohu našla Jillen 😀 😀 Dala som 30DS, Ripped in30 a teraz cvičím 6week6 pack. Schudla som od toho januára 8kg, ale objemovo je oooomnoho krajšie 🙂 🙂 Pomaly sa učím nevšímať si váhu, ale skôr tie cm a hlavne fotky - to je naj motivácia ked to tak pekne vidís 😀 😀

zuzu8655
20. máj 2013

@lola11 asi tak, ja mam tiez teraz cca 68,5 kg a nectitim sa na tolko, lebo sa zmestim do vsetkeho...a aj vyformovanejsia je ta postava 🙂

lucia446
20. máj 2013

@zuzu8655 Ahoj. A nevieš kde by som mohla stiahnúť nejaký ten postup cvikov? Tiež mi po druhom zostalo toho dosť. Momentálne 2 mesiace po cisárskom 84 kg už to neklesá. A ako si si upravila stravu? Ako často a porcie ješ? Inak super výsledky, blahoželám!

zuzu8655
20. máj 2013

@lucia446 dakujem, vsetko stiahnes na ulozto.cz. http://mojetelo.blogspot.sk/p/jillian-michaels.... - tu je to dobre rozpisane, najlepsie je cvicit najprv 30 days shred, potom 6w6p alebo body revolution, podla toho, co sa ti bude lepsie cvicit 🙂 uprava stravy je zaklad, cvicenie je doplnok 80/20 - strava: hlavne jest pravidelne a pestro - neprehanat to so sladkym, nejest vyprazane, mastne, tucne jedla 🙂 Pit aspon 3-4l vody (pri takej vahe, neskor 2-3l). nepit sladke vody, jest zeleninu a ovocie (miesto sladkeho radsej ovocie). Vecer uz nejest tazke jedla, pridavat bielkoviny, obmedzit prilohy (ja na obed jem aj zemiaky, aj ryzu, cestoviny...). Nejest biele pecivo, len celozrnne, aj to len doobeda, popoludni ho obmedzit 😉 Porcie jem vacsie a jem viac ako predtym, no musis si premysliet, co das na tanier

blcha
20. máj 2013

ahojte babulky tak ja som minuly tyzden cvicila len do stredy vecer som este bola na spiningu a odvtey nic lebo ma skolila choroba ani dnes sa este necitim na cvicenie ale od zajtra by som uz chcela znova zacat lebo sak stale sa cosi deje a nestiham potom cvicit a treba mi este tu pneumatiku na bruchu vyformovat lepsie 😉

angiie
20. máj 2013

Ja som.mala prvy den v sobotu a teda vam poviem ,ze v nedelu som chodila ako zlomena co ma tak boleli vajecniky.
Stalo sa niektorej z vas nieco take?Este dnes to necham odpocivat a zajtra to skudom este raz.🙂

syla
20. máj 2013

@juditkak dnes som začala detox a je to super, jedlá mi veľmi chutia 🙂

syla
20. máj 2013

@angiie skús robiť tie jednoduchšie cviky, postupne sa do toho dostaneš, nepresiľuj veľmi telo