Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

No myslím ze áno, ale som hlavne ublížila na rameno - pri tých "stolových" cvikoch kde su ramena vytočené do opačnej strany - tak bacha 🙂 Dvojka je fajn, trojka fuuuu a stvorka super 🙂 🙂 🙂 Tak drzím palček nech to ide dobre....
@syla super uvidis krasne to ide dole hlavne cm. Ja mam uz jedno konfekcne cislo dole a vrch by som povedala aj dve. Ja som uz koniec tretieho tyzdna. A s cvicenim sa krasne formue postava. Ja som stasne na sladke a s touto detoxikacnou nemam chute a bez problemov odolavam ci chlebu, pecivu a sladkemu.pa
Vdaka baby.Som ss aj zlakla ci som si neublizila.Zajtra zacm znova,ale budem si robit prestavky ns vydychanie.Dik mpc 🙂
@zgurkaa i ja mam ripped 2 level, zatial ma to moc neoslovilo, nepáci sa mi tá lastovička a zároven zdvihanie ciniek a tiez tie kliky kde sa vytáca noha zároven do boku, vtedy musim robit kliky na kolenach, nie normálne. Na brucho cviky mi v tomto leveli prídu dost slabe. som zvedava na 3 level.
Ahojte baby! Necitam vas vsetky, lebo je toho sdtrasne vela, ale velmi ma zaujala Jilian a cvicit by som chcela hned ako mi skonci 6nedelie. Prosim nepiste mi, ze je to skoro, zestratim mliecko, lebo som citala, ze mozem kludne cvicit aj ked kojim, jasne,ze v strave sa nejak extra obmedzovat nemozem, ale musim zhodit, strasne som pribrala, a inak ako cvicenim to u mna nepojde. Tak sa vaschcem spytat, tie ktoreto cvicite uz nejaky piatok akesu vysledky, ci drzite aj diety, alebo ako vam to ide. Co poviete na toto
https://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI
To sa ma cvicit kazdy den po odbu 6tyzdnov? Ci ako? Poradite mi ako zacat? Aby som hned neskolabovala.. Dakujem! 🙂
@angiie ak si budeš robiť prestávky počas cvičenia pri JM tak to nemá zmysel. Ty máš cvičiť od prvej minúty naplno, o to vlastne v tom cvičení ide, páliť kalórie úplne od prvej minúty. Ved to cvičenie má cca 20 minút. Radšej si daj pauzu a tak začni znova. 😉
@zgurkaa tretí level je najľahší, to iba tak vyzerá 😉
@henrieta16 nerozumiem ako si mam dat pauzu.ako jeden den .pretoze ine zas radia.,ze mam cvicit menej.Ja nemam problem ist naplno od zaciatku do konca ,len tie vajecniky ma strasne boleli.Vcera som zacala zas od prveho dna,ale s prestavkou jednou a dnes v pohode.🙂
@angiie písala si, že ťa bolia vaječníky, treba si dať aspoň deň voľno. A tak skúsiť znova a ak nejde, treba si dať pauzu viac dní, ale potom už začať cvičil level nanovo. 😉 Ja som tiež musela, prišli mi do toho zdravotné problémy. Výsledok stojí za to. Ja mám od augusta už -15 kg. 😉 A začínala som s JM od 30 day shred až po body revolution - 90dňovku.
@henrieta16 @angiie Jillian doporučuje max. pauzu 5 sekúnd na vydýchanie.
@savanah111 ta obdivujem že sa chceš dat na takéto cvičenie hned po 6-nedeli. Ja som bola rada že možem chodit a nie to ešte takto skackat.....na tvojom mieste by somm začala niečim jednoduchším po porode...pilates joga a podobne, a až potom prešla na Jillien, no je tvoje rozhodnutie, ak sa budeš citit v pohode....ale na spevnenie brušných svalov po porode sa neodporuča hned takéto cviky....a ked už chceš od Jillian cvičit začni najskorej 30DS http://www.youtube.com/results?search_query=jil... a až potom tie zložitejšie
baby ked skoncim 30 days na co sa mam dat? Skusit ripped alebo ten 6 week? Niekedy mam pocit, ze zvladnem viac, niekedy mam problem docvicit 🙂
@henrieta16 Prave som tak urobila.Dala som di dva dni volno vcera som zacala znova.dik
baby viete mi povedat ako casto sa cvici 6 W 6pack? tiez 1 den volno alebo 2 ? diky.
ahojte tak ja som dlho necvicila lebo som chora vlastne presne tyzden som ani nehla len teda vcera som uz konecne bola aspon na spiningu a znova by som mala zacat cvicit len ani neviem ze co od radosti este niesom uplne zdrava tak dam len neake posilnovanie nech sa moc nezadycham
Kocky ja som dnes skusila par cviceni od Tiffany...robim totiz 6w6pack a potrebovala som zmenu🙂 No nespotila som sa ako pri Jill, ale dost slusne ma bolel zadok 🙂)

@lola11 Ahoj ja cvicim ripped in 2. level, velmi sa mi to paci, cviky zvladam ale ta svalovica v rukach ci pleciach? 🙂 Bolia ma take svaly, ktore som pri 30 D Shred ani len necitila, mala si podobne pocity? 🙂