icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
juditkak
28. máj 2013

@svatava74 aj ja prosim

nae
28. máj 2013

@svatava74 ahojky, ja k tomu cvičím toto:

https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc

Je to super 🙂

blcha
28. máj 2013

@svatava74 aj toto je zamerane na brucho a je to fajn viac sa mi to paci ako to 15 minutove co je v prispevku vyssie no a super je aj od jill toto 6minutove

https://www.youtube.com/watch?v=Egl8ZPFSaYQ
blcha
28. máj 2013
svatava74
28. máj 2013

@blcha
@nae super kočky....dakujem.....dnes vyskusam to od JJ a postupne prejdem asi vsetky.....a po vyskusani uvidim,ktore vobec dam....dakujem.. 🙂

blcha
28. máj 2013

@svatava74 skusk uvidis co ti bude najviac vyhovovat ja som uz druhy tyzden chora a vcer asom si dala vsetky tri tieto cvicenia na brucho pomaly sa musim znova rozhybat leto je tu za chvilku a stale mam pneumatiku na bruchu 😝

svatava74
28. máj 2013

@blcha vsetky tri?????sikulka si....ja som sa konecne spamatala, lebo moja nadvaha 15 kg ma uz zacala desit...za 2 mesiace som dala dolu 6 kg....hla by som aj viac, ale zase si hovorim, pomaly dalej zajdem a nedrzim ziadnu dietu nic, iba som zrusila coko vecer ked maly zaspi....a chlieb a cestovinky a zemiaky a snazim sa to delit vyslovene a kila zeleniny....len mame to tazke kočky, ked sme cely den v praci a ked sa s malym vecer dostanem domov nemam naladu uz na nic....ale musim....JJ ma pekne spevnuje a tvaruje a brusko dame do laty......kazda ktora sme poriadne cvicii predtym mame vyhodu...svaly si pamataju....mna tesi zistenie ze su tam...myslela som si, ze pod tou slaninou na bruchu ani nie su....tak sup idem makat s jj.... 😉

melj
28. máj 2013

@syla ahoj,ja by som tiež chcela bližšie info,môžem poslať mail do IP??ďakujem😉

blcha
29. máj 2013

ja som bola vcera prvy krat na zumbe bolo to celkom fajn aj ked nie az taka zaberacka ako by som chcela aj som sa troska zapotila ale nic moc dnes mam spining vecer uz sa tesim lebo to je paradna makacka mame super besnu precvicovatelku takze konecne poriadne zamakam a snad stihnem teraz doobeda aj zacvicit jill 😉

blcha
29. máj 2013

baby toto vam musim napisat normalne som schudla asi dva tyzdne som sa nevazila lebo stale som mala nad 60 mala som 62 a dnes sa postavim na vahu a ze 58,4 aka parada konecne som klesla pod 60hura hned idem cvicit lebo tomu ani neverim 😉

lola11
29. máj 2013

@blcha to sa presne aj mne stalo - ked som sa vyprdla na váženie lebo to stale neslo dole, tak po čase krásny výsledok 😀 😀 Nenadarmo hovoria, ze psychika robí vela....

blcha
29. máj 2013

@lola11 ani tomu neverim ale asi na tom nieco je asi tak dva tyzdne som sa nevazila naposledy som mala asi neakych 61-62 a takto pekne som prekvapena a uz som minuly zyzden rozmyslal ze sa musim odvazit ci nahodou nieco nekleslo a to som mala aj tazky zravy vikend tak som fakt milo prekvapena tak este sa dostat na tych 55 a bude to dobre a hlavne ale treba spevnit svalstvo tak som si dala dnes 6w6p moje oblubene cvicenie a este idem pridat nieco na brucho kym som rozohrita a potom musim ist varit piect upratovat 😝

iconka
29. máj 2013

Dnes Yoga Meltdown od Jill.

dada774
29. máj 2013

@blcha gratulujem 😉 . Ja by som už tiež na váhe rada videla prvú 5-ku, ale si ešte musím počkať. Pri poslednom vážení som mala 65,6kg. Ja som sa takto radovala, keď som na váhe videla prvú 6-ku 🙂 . Zatiaľ som dala dole 10,5kg, tak dúfam, že ešte nejakých 8 zvládnem 😝 .

Kočky, inak ja som pristúpila k radikálnemu riešeniu. Úplne som vylúčila sladké, chlieb, ryžu, zemiaky, cestoviny max. 1x za týždeň. Začala som si všetko vážiť, zapisovať a rátať koľko KJ cez deň zjem. Snažím sa denne ísť po tých 4500KJ. Funguje to skvele, za 3 týždne som dala dole 4kg. Samozrejme aj cvičím Jill. Teraz som na 2 leveli 6W.

iconka
29. máj 2013

@dada774 4500kJ je strasne malo

dada774
29. máj 2013

@iconka jem nízkokalorické jedlá viackrát denne, takže vôbec nie som hladná. Zelenina má málo KJ, takže tej sa môže kopec. Cítim sa dobre, plná energie, takže si myslím, že je to ok. Keby mi to bolo málo, cítila by som to na sebe.

brontik
29. máj 2013

@iconka ahoj, mozes mi vysvetlit proces cviceni? vidim ze v tejto joge ma tiez rozne levely, ako dlho resp. ktorymi zacinat. ja cvicim 30 day shred momentalne s prestavkou dva tyzdne lebo som chora, ale mozno by som sa dala aj na jogu. da sa aj nou schudnut? resp. je dobre to napriklad obmienat? dakujem za radu

iconka
30. máj 2013

@brontik ahoj,myslim, ze ta jiga ma dva levely, zatial som si dala vzdy ten prvy. Nema to system ako 30 days ahred, cvicis to kedy ty chces, skor ako doplnkove cvicenie na prestriedanie. Nie je to az take lahke,urcite ked to zaradis medzi ine jej cvicenia, tak hudnutie dosiahnes🙂 Osobne odporucam cvicenia obmienat.

blcha
30. máj 2013

@dada774 ale ty si super schudla ja som mala v januari 66 teraz mam asi tak 59 a chcem ist na 55 ale to bude asi uz tazke a necvicim kazdy den neako sa mi nechce, nemam cas, neviem ale raz za tyzden spining chodim vzdy a teraz som zacala aj zumbu 😉 a musim sa donutit cvicit viac len dala som si napalit dalsie cvicenia od jill a nechce mi to prehravat tak zasa cvicim 6w6p a to uz mam dost okukane 😉 normalka rozmyslam ze dnes si dam shre tusim ten druhy level bol taky dost dobry 😉

manocka007
30. máj 2013

ahojte kočky 🙂)) s Jillian som začala 15.05.2013. Zatiaľ cvičím každý deň (jeden deň som len vynechala lebo som mala pracovnú cestu do nemecka, a prišla som domov unavená večer o 22:00), teraz som v druhom levely 7deň. Cítim sa skvelo a vidím prvé výsledky 🙂 začínala som zo 79kg, teraz mám 76kg. Miery:
Pás: 80cm teraz 77cm = -3cm
Brucho: 98cm teraz 94,5cm = -3,5cm
Ruka: 32cm teraz 30,5 cm = -1,5cm
Zadok: 107cm teraz 104cm = -3cm
Stehno: 62cm teraz 60,5cm = -1,5cm
Lýtko: 42cm teraz 41cm = -1cm
a pokračujem 🙂 môj najnižší cieľ je 70kg, ten najväčší 65-68kg... 🙂 chcem mať BMI index 22,5 🙂 Dieťa ešte nemám, tak chcem mať ešte super postavu, a bojím sa, že po tehotenstve by som musela shadzovať ešte viacej kíl ako takto ak schudnem 🙂 Inak upravila som aj stravu, vďaka stránke www.stobklub.sk si strážim kalórie. Denne nepríjmem viacej ako 6500kj... ale väčšinou bývam pri 5500kj na deň, lebo mi to uplne stačí a vôbec nie som hladná 🙂
Po Jillian si vždy dám od 30 do 50 minút posilovacích cvičení, mám z toho potom lepší pocit 🙂))
Tak držte palce nech to dám 🙂

manocka007
30. máj 2013

ešte toľko: fotky pred a po pridám po 30dni Jillian 🙂)

ebenka
30. máj 2013

@dada774 4500 kj je brutalne malo. 😒 mozno ti to staci, ale jojo efekt mas zaruceny. Telo hladuje a uklada si tuky na horsie casy, kedze sa boji ze mu uz nedas nikdy dostatok jedla. Nechudnes tuky. Spomali sa ti metabolizmus. Mtabolizmus a chudnutie funguje na principe spalovania tukov. Cim viac prikladas do pece kvalitneho jedla, tym bude viac spalovat ( velmi zjednodusene oovedane ) ked prestanes prikladat a priskrtis palivo, ohen - metabolizmus sa spomali a zhasne. Skus si o tom trosku precitat. A je to na tebe 😉

manocka007
30. máj 2013

@dada774 tiež si myslím že z dlhodobého hľadiska je 4500kj málo... nevravím, aj mne sa niekedy pošťastí, ale vtedy si dám napr. cukor do kávy, alebo niečo, čo zvýši môj kalorický príjem. Skús aj ty StobKlub.cz rátam si tam kalórie, je to jednoduché, dokonca ti tam ukazuje či máš správny pomer všetkých zložiek potravím (tuky, sacharidy, bielkoviny) pomocou "semafóra". Mne na mojich 170cm vyrátalo, že by som mala denne prijať 6500kj aby som zdravo chudla 0,5-1kg týždenne. Ale 4500kj to je len 1000cal za deň!!! daj aspoň tých 1200-1500cal, lebo sa ti to naozaj vypomstí neskôr. ☹

savanah111
30. máj 2013

Ahojte baby! Ja som jillian zacala cvicit len pred tyzdnom 6weeks pack ci ako sa to vola. Len sa chcem spytat, za ko dlho ste zacali pozorovat vysledky , a aky je rozdiel medzi tym co cvicim ja, a 30days shred, lebo to mi nejde stiahnut z ulozto ☹ tak cvicim to 6weeks, inak ma to bavi, je to super, dakujem velmi pekne!

manocka007
30. máj 2013

@savanah111 ahoj. ja som necvičila 6weeks 6packs, ale ak dobre viem, tak 30 days shred je pre tých čo začínajú ideálne... nájdeš to na youtube 🙂 tu sú komplet 3 levely

https://www.youtube.com/watch?v=a0LhEadpTLo

ja som výsledky začala pozorovať po dvoch týždňoch... avšak ešte k tomu si dám aj +cvičenie na brucho, zadok a nohy dokopy od tých 25-50 minút podľa toho ako mám náladu čiže to 27minutové video s Jillian + 20-50minút posilovania

syla
30. máj 2013

@melj pošli mail

dada774
30. máj 2013

@ebenka
@manocka007 nemyslím si, že cca 5000KJ je brutálne málo. Mám naštudovaných viac stránok na nete. Na jednej som našla toto a podľa toho sa riadim. Nemyslím si, že schudnúť 1kg za týždeň je niečo hrozné. Je to úplne normálne. Tým , že nejem sladkosti si strážim príjem sacharidov v iných jedlách, tak isto pomer bielkovín a tukov za deň.Nebojte sa, mám to naštudované až, až. Už som raz pred rokmi takto schudla a držala si to veľmi dlho až do tehu a žiadny jojo efekt sa nekonal. Na jednej stránke si počítam aj výdaj , aj príjem KJ a pokiaľ chcem schudnúť 1kg týždenne, tak mi to vyšlo takto. Vlastne tak isto ako tejto babe, ktorá tam píše toto:

Schudla som preto, lebo som začala pravidelne jesť 5- až 6-krát denne, cca každé 3 hodiny počas bdenia;
pravidelné jedenie s menšími porciami jedla mi naštartovalo metabolizmus, telo prestalo šetriť energiu a ukladať ju do tukových zásob – začalo spaľovať. Chudla som od prvého týždňa;
posledné jedlo som jedla vždy dve hodiny pred spaním, okolo 20.00 hod. Ak som bola hore dlhšie, vypila som ešte pohár kyslého mlieka;
vyhýbala som sa pocitu hladu tak, že som jedla pravidelne;
z práce som nikdy neodišla hladná, vypila som aspoň prinesené Acidko, alebo zjedla napríklad paradajku so syrom.
Koľko si toho vlastne zjedla ?

Pochopila som, že ak chcem chudnúť, musím zjesť menej energie, ako jej za ten deň vydám (zrazu to bolo pre mňa logické, nechápem prečo som to dovtedy nevedela);
preto som si počas chudnutia vážila všetky potraviny, ktoré som jedla, počítala ich energetickú hodnotu podľa energetických tabuliek a zapisovala si to – zdá sa to byťtrocha nepohodlné, rozhodne však menej nepohodlné, ako byť tučnou;
jedla som veľké množstvo potravín s malou energetickou hodnotou – veľa zeleniny k menším porciám bežných jedál;
zjedla som cez deň okolo 5000 kJ rozložených približne do 5 až 6 jedál, pri tomto príjme som chudla bezpečne a isto, lebo denný výdaj pri mojej aktivite bol vyšší;
chudla som zhruba rovnakou rýchlosťou, prvý týždeň až 5 kg – bol to hlavne úbytok vody, 2. týždeň 2 kg, potom pravidelne 1 kg za týždeň, na konci sa to trochu spomalilo, ale nie veľmi výrazne.
Čo si pila a koľko ?

Pila som čistú vodu z vodovodu, nesladený čaj, občas nesýtené minerálky (nič „bublinkové“);
pila som zhruba 3 l tekutín denne – cca každú hodinu 2 decilitre;
zo začiatku som si každú hodinu nastavila mobil, aby zazvonil, lebo som na pitie stále zabúdala. Teraz si pred oči postavím krčah tak, aby mi zavadzal, potom nezabudnem;
keď som na cestách, fľaša s vodou je popri šminkách súčasťou mojej kabelky, čapujem do nej vodu tam, kde ma osud zaveje.

dada774
30. máj 2013

@blcha na zumbu som chodila aj ja, to sa mi páčilo, rada som na ňu chodila 🙂.Len pri malej teraz veľmi nemám šancu. Ja cvičím prvý týždeň 2level 6W, to mám ešte na ďalšie 2 týždne a potom neviem, musím si niečo pohľadať od Jill 🙂. A neskúšala si od nej No More Trouble Zones alebo Body Revolution?

zuzanat
30. máj 2013

@dada774 a ake mas vysledky po 6w6p? ja cvicim zatial treti tyzden 1level, ale teda vysledky ziadne. Som cvicenia zamerala teraz najma na brucho, lebo sa ho chcem zbavit, ale vobec to nejde ☹

dada774
30. máj 2013

@zuzanat prvý level bol taký slabší. Ja si vždy pridávam ešte cviky na brucho, na stehná a zadok. Ale tento druhý to je iná makačka. Po cvičení som spotená ako myš. Na brucho ešte dám tú moju 8 minútovku, ale zadok a nohy nie, lebo hneď po prvom odcvičení druhého levelu som mala na zadku riadnu svalovicu. Myslím, že ten druhý sa ti bude páčiť viac 😉. Na bruchu makám aj ja, lebo som ho mala po pôrode stále nejaké veľké a to mi príšerne vadilo. Už je to celkom dobré, ale ešte nie ako predtým, tak makám ďalej 🙂.