icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
angiie
30. máj 2013

Dnes som zacala 2level 30shared.Ale vsetky tri levely budem cvicit len po 7 dni.lebo idem na dva tyzdne na dovolenku.Viem ze to nieje dobre,ale inak by som sa do trojky nedostalaa.Dam potom foto.Dufam ze aspon troska bude nieco vidiet,pretoze sa snzazim cvicit aj ked mam narazenu nohu.Nedoslapujem na nu ale aspon sa hybem.Nie ako predtym.Som na seba aj tak pysna ,ze som sa rozhybala.🙂

svatava74
31. máj 2013

@angiie jeeeeeeeeeeej...aj ja som vcera zacala s 2.....pot po mne tiekol ako keby v dome prsalo....a ani som to poskakovala ako v 1....uuzasne.....tak si drzme palce..... 🙂 musime to dat dokonca.... 😉

silvia74
31. máj 2013

@dada774 neposlala by si mi, co cvicis na brucho, stehna a zadok, prosim? dakujem 🙂 a ako sa cvici ten 6w6p? kazdy tyzden jeden level? koncim Ripped in 30 a skusila by som asi toto

angiie
31. máj 2013

@svatava74 no aj ja aom mala dost.udychcana ako slon som bola.a to nejdem.kvoki tej nohe naplno.drzim palce.a cvicis ako zaviatocnik ci normalne?vela zdaru.🙂

dada774
31. máj 2013

@silvia74 ahojky, na brucho cvičím toto:

https://www.youtube.com/watch?v=Md2cjzMe4eY

a na nohy a zadok toto:

https://www.youtube.com/watch?v=MFlH8XJsF7Y

ja si to pridávam k cvičeniu od začiatku ako cvičím 😉.
6w6p by sa mal cvičiť 5x do týždňa a 2 dni pauza. Ja som ale prvý level cvičila v kuse. Tento druhý je náročnejší, tým pádom sa mi zdá, že aj účinnejší. Odcvičila som 3 dni, včera som si dala pauzu a dnes pokračujem 🙂 .

juditkak
31. máj 2013

baby taka som stastna prekrocila som moju magicku hranicu a zacina sa to na 7 (79) a druha je predomnou 69. teším sa 😵

zuzkaben
31. máj 2013

Ahojte, tu su recepty, lahke, rychle a s FOTO POSTUPOM na zdrave jedla, ak potrebuje inspiraciu 🙂 su jednoduche, z malo ingrediencii ale zato vyzivnych: www.fitrecepty.com

https://www.facebook.com/pages/Fitrecepty/30276...

williamjozef
31. máj 2013

ahojte kocky ja s nou cvicim 4 den,makacka,ale konecne ma nejake cvicenie bavi,tak som zvedava aka kocka o mna bude po 30 dnoch,ha ha

svatava74
31. máj 2013

@angiie teraz som zacal 2x, 1x som koncom marca dala len 1 level a 1 den z 2.....ale koleno nepustilo ani bedova kost na lavej nohe, teraz ked mam o cca 6 kg menej je to velmi citit....pred tehotenstvom a som makala poctivo, zdvihala zelezo v posilke, turistikovala inline atd....makala ....ale od kedy podnikam tak som uplne mimo....ale JJ mi vyhovuje a maly stoju pred notebookom a cvici so mou....je to fajn mat uz skoro 3 rocneho drobca doma.....uz sa tesim na dalsiu nedelu... 🙂 ty si cvicila predtym????

badzova
1. jún 2013

ahojte, chcem sa spytat co odporucate po docviceni 30ds? cim pokracovat?

trutka
1. jún 2013

@badzova ahoj ja som sa rozhodla pre Ripped,uz som v 3 leveli a potom chcem pokracovat so 6w6p

badzova
1. jún 2013

@trutka dakujem asi aj ja tak pojdem a to 6w6p ma tiez nejale levely?
a ripped sa cvici tiez kazdy den?

trutka
1. jún 2013

@badzova Ripped sa cvici 6 dni a 1 den volno a 6w6p ma dva leveli a to sa tusim cvici 1 level 3 tyzdne,5 dni cvicis a 2 dni pauza

trutka
1. jún 2013

@badzova jaj a Ripped ma 4 leveli a kazdy sa cvici tych 6 dni

badzova
1. jún 2013

@trutka super dakujem

zuzkakach
1. jún 2013

Baby prosim vas poradte, s Jill cvicim uz poctivo 5 mesiacov, mam odcvicene Shred, Ripped, 6w6P, Killer buns & thighs, Killer ABS, zajtra mam volno a potom neviem s cim pokracovat 🙂 rozmyslala som nad Body Revolution, len neviem ci to mam zacat normalne od toho nulteho tyzdna, citala som na forach, ze pre ludi co uz maju od nej nieco odcvicene je to lahke, tak neviem co mam robit 🙂

zuzanat
1. jún 2013

@zuzkakach ak uz mas tolko odcvicene, tak preskoc v BR ten nulty tyzden, mozno aj prvy tyzden, skus, ktory ti bude vyhovovat. Ja som ho sice necvicila, ale citala som o tomto, ze baby prose zacnu dalsim tyzdnom..
mozem sa spytat ake mas vysledky, hlavne po 6w6p? lebo ja ho momentalne cvicim, ale teda vysledky ziadne, po 4mesiacoch mam dole cez pupok len 1cm 😢

zuzkakach
1. jún 2013

oprava 🙂 chcela som napisat, ze zacinam 5 mesiac cvicenia, takze mam odcvicene 4 mesiace

nibiru
1. jún 2013

Takže pridavam foto ukončeny sred 30days rozdieli v cm.
-7cm boky
-9cm pas
-7 stehná
-2cm lýtka
-2cm ruka
-9cm podbruško nakolko sa mi zle meral pás merala som aj podbruško najviac vytrcalo. váha -4,5kg. (2 fotky)

zuzkakach
1. jún 2013

@zuzanat ahoj tak mne to ide pekne dole 🙂 k dnesnemu dnu mam -13 cm z pasu, -11 z bokov, -13cm z brucha a -9,3 kg isla som zo 72,8 dnes rano som mala 63,5 ale tuto vahu uz mam asi mesiac plus minus 1 kg, moj problem su stehna tam mi to nejde dole od zaciatku som dala iba -2,5cm tak ma to troska hneva ;) ja sice aj behavam, ale zacalo sa to hybat smerom dole az s Jill

zuzkakach
1. jún 2013

@nibiru krasne vidno ubytky gratulujem 🙂

nibiru
1. jún 2013

@zuzkakach dakujem ked ta pozerám v zrkadle až tak to nevidím stále mám hrozivú váhu ale zase cítim ten rozdiel tak ale s fitkom a jillien to snád zvládneme a dáme dole tých 20-30kg.

zuzkakach
1. jún 2013

@nibiru no urcite sa vysledky dostavia 🙂 ja som sa napriklad odfotila na zaciatku cvicenia Shred a potom ked som to skoncila a bola som zhrozena....podla fotiek co som nafotila som mala po tych 30 dnoch este horsiu postavu ako ked som zacinala :( no mozno to bolo aj blbo odfotene. Hlavne, ze som to nevzdala a pokracovala dalej, no urcite som po prvom cviceni nemala take viditelne ubytku ako mas ty 🙂 fakt za 30 dni super vysledky

ups
2. jún 2013

@zuzkakach ak chceš skúsiť body revolution, tak začni druhou fázou (cardio 2, workouty od 5 vyššie). inak ti to bude málo. hlavne keď si ten workout dáš len tak samostatne. ak si ešte neskúšala a nevadí dĺžka cvičenia, tak no more trouble zone (posilovanie) alebo banish fat boost metabolism (tie majú cca hodinu). prípadne extreme shed & shred. alebo cvičenia kombinuj. ja sa snažím jeden deň cardio, druhý posilovanie nohy, tretí brucho. prípadne ak mám alebo nemám na niečo vyslovene chuť tak si to prispôsobím 🙂

zuzkakach
2. jún 2013

@ups jej dakujem asi to aj tak urobim, ze zacnem druhou fazou 🙂 extreme shed & shred uz mam tiez odcvicene tie ostatneco spominas nie 🙂 a no more trouble zonesi cviila komplet cele? alebo len problemove partie? a to banish fat boost ani nepoznam 🙂

ups
2. jún 2013

@zuzkakach 🙂 ja som zas ešte extreme shed neskúšala. ale chystám sa 🙂 no more trouble som cvičila zatiaľ len pár krát. celé. taktiež aj banish fat. to je cardio cvičenie. takéto hodinové programy si dávam len cez víkend, lebo cez týždeň na to väčšinou nie je čas ani chuť 😀 ale obe sú fajn. však vyskúšaj.

syla
2. jún 2013

Idem sa pochváliť, docvičila som Ripped, predtým 30 DS a výsledky mám takéto: váha - 4 kg, prsia - 4 cm, pod prsiami - 2 cm, pás - 9 cm, brucho - 6 cm, boky - 3 cm, stehno - 2 cm, lýtko - 1 cm rameno - 1 cm.
Som veľmi spokojná, je to vidieť a aj sa cítim skvele. Som rada, že som našla tu u vás motiváciu a nech vám idú všetky dole kg aj cm!!!
Teraz sa chystám na Killer. Ako ste to cvičili?

angiie
3. jún 2013

@svatava74 ja som cvicila stale.fitko, plavanie,tenis,hokej..kazdy den som mala nieco.ale ako som sa odstahovala zo SK tak toho casu je menej a mfnej.pracujem cele dni.a vecer o deviatej mam toho dost.ale teraz sa snazim.🙂

luciasolcova
3. jún 2013

Ahpjte dievcence,chcem sa len opytat ci 6veek6pack ma len dve levely alebo ako?a ci sa cvici kazdy den alebo tak ako pri rippede ze nedela volno?

lucianka222
3. jún 2013

@luciasolcova odporúčam pozrieť http://mojetelo.blogspot.cz/2012/10/jillian-mic... ešte som 6W6P necvičila, ale čo sa týka odporúčaní tak sa riadim touto stránkou... 🙂