icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
iconka
3. jún 2013

@luciasolcova 6w6p ma 2levely. Kazdy sa ma cvicit 3tyzdne. Mozes si dat jeden den v tyzdni volno.

luciasolcova
3. jún 2013

@lucianka222 dakujem krasne velmi si mi pomohla ani som nevedela ze taka stranka existuje,dakujem este raz =)

luciasolcova
3. jún 2013

@iconka dakujem velmi pekne,pomohla si mi =)

lucianka222
4. jún 2013

@luciasolcova to nestojí za reč 🙂

messue
4. jún 2013

ahojte kocky, nemáte nahodou link na stránke uloz to , kde by som mohla stiahnut cardio kickbox? je tam toho viac, ale neviem najst ten 45 min. tréning. Dakujem.

blcha
4. jún 2013

@zuzkakach skus boba harpera s jill mas toho uz dost odcviceneho a on ma super cvicenia su ale narocnejsie co si myslim ze by si uz zvladla ked si toho uz tolko odcvicila s jill tu na koniku je aj tema najdes tam cvicenia a baby ti urcite aj poradie co je dobre a pri bobovi sa teda urcite pekne zapotis 😉

pinkulik
4. jún 2013

@messue je na youtube, ja som nasla len jeden od jillien a ma cca 20 min....ozaj ten odporucam 🙂

messue
4. jún 2013

@pinkulik mam z youtube nejake cvicenia na cardio ,
ale mne videá sekaju, zle sa takto cvici. preto chcem stahovat ....a prosím hodis tu ten link co mas ty na youtube?

pinkulik
4. jún 2013

@messue mne nic neseka, skoro kazdy den cvicim, .......ww.youtube.com/watch?v=kDwdturFDJs

messue
4. jún 2013

@pinkulik dakujem presne tento mám 🙂 ale skoda ze som ho nenasla na uloz to, tam vobec nie je. taktiez kamoske z práce seka , asi mame pomaly internet.

pinkulik
4. jún 2013

@messue ozaj neviem preco vam seka :( ja som cvicim asi 2 mes. s prestavkami, krasne sa mi ruky, nohy a troska aj brusko vytvarovalo...podla mna je to najlepsie cvicenie od jillian 🙂

ups
4. jún 2013

@messue na uložto cardio kickbox nenájdeš, bolo pred časom odstránené. ja som sťahovala zo stiahnito.sk ale tam je to spoplatnené...

lenkove
4. jún 2013

baby, aj ja som konečne začala niečo so sebou robiť, mám 2 detičky a 80 kíl.. Dnes som odcvičila Jill 30 days shred... Dobre tomu rozumiem, že cvičím len level 1? Ja som si spočiatku myslela, že uhyniem a ku koncu by som si to dala ešte raz... Dúfam, že ozaj budú nejaké výsledky, najlepšie zázračné 😀 😀

lola11
4. jún 2013

@lenkove ano cvičíš jeden level po dobu 10 dní - čiže sú 3 levle a každý 10 dní🙂) No dnes si to este zvládla dat 2x ale zajtra asi budes rada ze to dáš raz 🙂 🙂 Neprehánaj to až si neublížiš a neodstavíš hned na začiatku. Večer si daj niečo od horučky, lebo ak si predtým vobec necvicila tak budes mat riadnu svalovku 😒 Drzím palec nech ti to ide krásne dole - aj ja som začinala skoro s 80 kilami...

lenkove
4. jún 2013

@lola11 Ďakujem! Tak dúfam, že to ten mesiac vydržím, ja vôbec neviem vytrvať, pevná vôľa nulová 😔 😔 Dúfam, že sa zajtra postavím, lebo ozaj doteraz som vôbec necvičila, max. pohyb ísť von s kočíkom 🤐 A ty už dlho cvičíš a chudneš? 🙂

lola11
4. jún 2013

No ja uz pomaly začnem 4 mesiac 🙂 🙂 A na otazku či chudnem ti odpoviem - ano ubúda zo mna 😀 😀 Poradim ti ale zmen aj stravu ak chces rýchle a viditelne výsledky - 5x denne papat zdravé jedla a vela, vela pit. No a hlavne sa odfot - tam to uvidis najviac - ja ked som uz mala pochybnosti - porovnala som fotky a hned ma to nakoplo ist dalej 🙂 🙂

lenkove
4. jún 2013

@lola11 stravu mením,jasné. Viem, že to bez toho nepôjde... A foto 😀 😀 najradšej by som sa teraz nevidela, ale odhodlám sa!

blcha
4. jún 2013

ahojte babulky tak som si dnes zacvicila zasa po case musim priznat ze to flakam ale dnes som si dala poctivo killer abs 2level a potom este 20minut posilnovanie na brucho moj najvacsi problem 😉 a zajtra teda asi skusim ten kickbox 😉 a dnes vecer ak bude mat byt kto s detmi tak idem na zumbu 😉

zuzkakach
4. jún 2013

@blcha dakujem pekne 🙂 sice som uz Boba skusala 2x jedno cvicenie co malo okolo 72 minut ak sa dobre pamatam 🙂 tak jasne, bola to makacka hlavne zaberak na ruky aurobila som tam asi milion drepov 🙂 ale Jill ma bavi ovela viac tam to bolo strasne vela opakovani a neviem no proste nebavilo ma to az tak a pri nej sa za 30 minut spotim viac ako pri tom 72 min. cviceni 🙂

sodolucy
4. jún 2013

Ahojte, dnes sa ku vam statocne pridavam ku cviceniu, vazim vela prevela a uz mam toho dost...aj ja si chchem dat take krasne kratke satky ako vy niektore 🙂 (toto bola inak cista zavist odo mna :D)...tak od dnes som nabehla na Dukanku (uz som ju raz skusala a bola super, ale ta moja vydrz typu kolacik sem, kolacik tam a bolo po nej :D)...dnes som odcvicila este len 1x Jill(spotena ako diva svinka 🙂), riadne sa mi to pacilo...ale bola som aj behat 30 min (hoci jednu tretinu som prekracala a fucala 🙂), pitny rezim nic moc, ale od zajtra sa posnazim, tak dufam to pojde aj mne dole...drzte palce 🙂

martuss
4. jún 2013

prosím pošlite mi link ak chcem začať, lebo je toho nejak vela či?dakujem

brontik
4. jún 2013

baby ktore nemozete moc pri Jillian skackat, co robite pocas tychto cviceni? pri obyc chodzi mi akosi ruplo v koleni, resp akoby slache z vonkajsej strany a ma tam aj picha ze ho nemozem ohnut - tak skacajuca Jillian nehrozi uz asi

angiie
5. jún 2013

Baby ja uz mam stvrty den take krce v zaludku ze ani cvicit nevladzem.dva dni som zvracala a hnackovala.asi neejaky vyrus.takze budem musiet zacat este raz.ale to uz si necham po dovolenke.vam prajem prijemne cvicenoe a super postavy🙂

blcha
5. jún 2013

@zuzkakach a mne sa teda bob zda odost narocnejsi ale tiez mam radsej jill ja teda nemam odcvicene este tolko vela ako ty ale niekedy neviem co mam cvicit teraz som vcera zacala killer abs druhy level dnes dam asi treti alebo skusim ten kickbox neviem nemam ziaden plan co kedy cvicit a preto to asi ja flakam a necvicim kazdy den 😉

ups
5. jún 2013

@zuzkakach ja som tiež skúšala ultimate cardio body od boba (predpokladám, že toto si skúšala aj ty) a musím súhlasiť, že je to príšerne nudné oproti jill 😀 áno, zapotila som sa, ale čakala som od toho viac. ja radšej kratší a intenzívnejší tréning. takže zatiaľ ostávam verná jillian. už sa teším na to nové dvd to by mohlo byť celkom fajn, len ktovie kedy bude niekde dostupné na stiahnutie 😝

ups
5. jún 2013

@blcha veď nemusíš cvičiť každý deň, kľudne 2 dni v týždni prestávka, tiež to tak väčšinou robím. neviem čo všetko si už cvičila, ale veď jill má kopec cvičení. ja si vyberám podľa chuti, snažím sa síce striedať cardio-brucho-zadok a stehná, ale nedodržiavam to úplne. výborný je 6week (to asi pozná každá) ale aj killer buns, cardio cvičenia z body rev... ja som napr. killer abs ešte neskúšala, ale chystám sa keď ma omrzí 6week 😀

blcha
5. jún 2013

@ups 6w je moje oblubene cvicenie ale to uz som cvicila vela striedam si pry level s druhym ked sa mi fakt nechce tak si dam vzdy 6w a to ma bavi teraz som si dala stiahnut No more trouble zones, Banish fat boost metabolism, a Extreme shed & shred level1 a level2 tak uvidim uz sa na to tesim ze skusim nieco nove 😉 mne vyhovovalo ked som vedela ze npr 30day shred budem cvicit kazde cvocenie 10dni a mala som plan na mesiac asi si budem musiet zostavit taky neaky plan najskor vyskusam tie cvicenia ked ich budem mat napalene a asi si to niekde napisem a budem kazdy den cvicit nieco 😉
a dva dni prestavku urcite mam lebo cez vikendy teraz necvicim takze v tyzdni by som chcela kazdy den ale v pondelok som tiez necvicila vcera som si dala killer abs potom este nieco na brucho a vecer hodinka zumby dnes stale neviem co zacvicim a vecer mam hodinku spining tak uvidim mne treba neaky plan potom sa mi to lepsie dodrzuje a viem ze co mam naplanovane a idem podla toho viac ma to potom laka ist cvicit 😉

ups
5. jún 2013

@blcha no more trouble je výborné a aj banish fat (to som ale cvičila asi len 2-3 krát, fučala som ako lokomotíva😀), z extreme shed som nedávno skúšala prvý level, je celkom fajn, bavilo ma to ale čakala som niečo náročnejšie. možno dvojka bude väčší záhul. skús si stiahnuť aj tie cardio cvičenia z body revolution. majú okolo pol hoďky a sú fakt intenzívne. odporúčam 🙂 ak máš pocit, že tréningový plán potrebuješ, tak si ho kľudne sprav. niekomu to pomáha. prvé dva mesiace čo som cvičila shred a ripped, tak mi tiež moc vyhovovalo, že som presne vedela čo kedy, mala som aj tabulečky porobené, kde som si to zapisovala 😀 potom ma to prešlo a teraz cvičím podľa nálady, času a toho ako sa cítim. ale každý sme iný. vyskúšaj si spraviť plán na mesiac, možno sa namotivuješ na pravidelné cvičenie 🙂

blcha
5. jún 2013

@ups asi si to tak budem musiet spravit urobim si tabulku a hotovo inak prave som docvicila cardio kickbox a som sa pekne zapotila ale este nieco idem dat toto bolo dobre cardio a teraz nieco este nech zamakam dam oddych pri 6mnutovke brucho a podla toho ci bude dceru bavit rozpravka este nieco dam dnes ma to bavi 😀 😀 😀

silvia74
5. jún 2013

Baby, kde by som nasla cardio z Body revolution? dakujem