Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte... no ja som už mala prejsť v pondelok na 3 Level, ale už dlhšie ma pobolievalo pravé koleno... tak som 2 dni teraz vynechala (cvičila som len posilovacie cvičenia na ruky, brucho a zadoček, minimálne 40 minút), no ale včera som sa postavila poobede napapkaná, napitá na váhu a ona ukázala necelých 76... normálne mám cez deň výčitky koľko toho zožeriem a chudnem... to rátanie kalórií je fakt super, človek sa naje, a predsa toho nezje toľko aby priblam... Môj včerajší jedálniček napr. vyzeral takto:
Raňajky: 3dl teplého mlieka + lyžička cukru, banán
olovrant: banán
Obed: baklažánové cestoviny (semolinové) cca 400g
desiata: káva s mliekom (ale výnimočne,lebo tu si zvyknem dať jogurt
večera: celozrnná finess žemľa z Lidl + polovica balenia cottage cheese, rajčina, jarna cibuľka, 3dc mlieka, a ešte som si dala 3 malé pagáčiky čo upiekla svokra :D + následne 80 minút cvičenia... spálených cca. 2000kj
... a ja fakt chudnem :D a energetický príjem som mala pod 6000kj... pričom by som denne mala zjesť 6500kj... :D :D
@manocka007 to je super ja som sa teraz zastavila minuly tyzdne som bola milo prekvapena ze po dvoch tyzdnoch nevazenia mi vaha ukazala konecne pod 60 ale neviem asi som mala len neaky dobry den teraz mam okolo60 a chcem ist na 55 vazne rozmyslam ze si dam vypracovat individualny vyzivovy plan lebo tieto posledne kilecka uz idu dost tazko ked uz ani toho sadielka nemam az tolko 😝
babulky tak dnes som si dala killer abs 3level a je to super cvicenie prvy level je slaby druhy taky akurat a tento treti sa mi moc pacil odporucam vyskusajte 😉
Baby,co mate odcvicene 30days shred, po tom mesiaci ste spozorovli viditelne vysledky? Lebo ja sa uz po 6dnoch citim uplne inak, lepsie, lahsie, je to super, bavi ma to. 🙂
Baby odcvicila ste niektora poctivo cely 6w6p? Ja zajtra koncim ripped 30 a od pondelka by som chcela ist na toto cvicenie.
dnes BFBM 🙂
@adush123 ahoj tak presne ti to neviem povedat, proste odkedy cvicim Jillian vaha a hlavne cm idu dole. Ale moj manzel si velmi pochvaluje zadok, ze sa zmensil a hlavne spevnel 🙂 ale ide to vsetko pomaly a postupne, nemozem povedat, ze toto zabralo a ine nie....proste treba sa hybat a ono to pojde urcite dole.
@savanah111 urcite aj skor
@blcha možno ten by pomohol 🙂 alebo možno už nemáš čo dať dole a už len spevniť cvičením potrebuješ... to nie je možné? aká je tvoja výška? Ja viem že na moju výšku 170cm je ideál tých 64kg... teraz mám 76.... takže dlhá cesta. Lenže prúser je že ma strašne začalo bolieť z Jillian jedno koleno.... :( tak sa bojím cvičiť ďalej, včera mi dokonca aj po cvičení kúsok opuchlo (ale bolo to vidno len minimálne). Tak rozmýšlam že radšej Jillian nateraz nechám, a budem cvičiť len posilovacie cvičenia každý deň hodinku aj pol... :( kúpim si na nohu bandáž, a nové topánky a potom to skúsim opäť, ale koleno si kvôli chudnutiu určite nechcem zničiť... možno naozaj len potrebuje oddych ktorý trvá viac ako 4 dni... :(( máte s týmto niektorá skúsenosti? je to taká pichľavá bolesť ktorá ide z hornej časti jabĺčka až do kolena... nepríjemné jak zimnica, nič extra bolestivé, ale riadne nepríjemné :((( najhoršie je že mi ten pocit s dobre vykonanej a spotenej "práce" s Jillian chýba :((( ach jo...
@manocka007 i ja som to mala, mala som trochu opuchnute tiez taktiez aj vzadu v tom zhybe kolena. mne to preslo, kremovala som a kremovala, octanova mast a bandaz aj na noc. a dolezie je ze to preslo asi po týždni. je to koleno presilene , namahane treba na to davat pozor na tie slachy a meniskus. zacala som preto na elipticale chvilu a pokracujem normalne uz bez bolesti 🙂 Vela zdravia prajem .....
inak aj kolegyne v robote sa na to stazovali je to fakt zataž na kolena skoro pre kazdeho
@manocka007 vela bab sa stazovalno kolena mna tiez trocha boleli na zaciatku pre shrede ale to preto lebo som cvicila bosa 😝
no ja mam 165 cm a teraz 60kg takze tych 5 by som este mala dat dole ste stale mam na bruchu pneumatiku a aj na vnutornych stehnat trocha tuku to by som chcela spevnit este urcite a tiez aj ruky by som chcela viac vypracovat nech mi je troska svaly vidiet a potom by som bola spokojna ale to musim este vela vela cvicit 😀
dnes som si dala 6w6p druhy level a paradicka pot mi tiekol aj po tvari no a predtym som si dala 6minut brucho a ako ma palili svaly brusne som sa cudovala lebo pri tom 6minutovom ma uz nepalili a dnes vela tak ked som docvicila tak som si dala znova tu 6 minutovku a uz to bolo v pohode asi ma to na zaciatku palilo lebo som nebola zahriata rozcvicena alebo co
@blcha ahojky kde si stiahla 6w6p druhy level? Ja sa ho akosi nemozem dopatrat a uz mesiac cvičím len jednotku 🙂 Ale dnes som si dala prvýkrát to cardio kickbox od Jill a moooc sa mi to pacilo - potom som este pridala 6min. na brusko - fajne som ho citila po dlhsej dobe a nakoniec 10min. bikiny abs od Tiff - no uplna pohodicka - spotena fajne,ale dalo sa to v pohodke vsetko zvladnut. Po 6w6p uz len vleziem do sprchy a nic sa mi nechce 🙂 🙂
@nibiru ahoj, pozerala som ako super vyzeras po 30days shred, a chcem sa spyat, ci sa aj nejak obmedzujes v strave, alebo ci len cvicis, lebo ja mam dnes siedmy den prveho levelu a uz trosku citim, ze mozno nejake milimetre isli dole🙂 inak super vsledky si s tym dosiahla, drzim palce🙂
@savanah111 jem polovicne porcie pijem vela a na veceru jem zeleninu,sladke ked mam extra chut ale s mierou.v poctate necitim dáku zmenu jedálnička vždy som mala pestru stravu hlavne som zmenšila porcie.
@nibiru presne tak som aj ja zacala robit, jem menej, pijem viac vody a pecivo len celozrnne, chleba vobec, sladkost vobec, len bebe dobre rano orieskove, a po piatej nejem nic, dufam, ze aj mne pojde nieco dole, a teraz sa chystas nieco cvicit dalej? Ja neviem co budem cvicit po 30days.
ja cvicím 6week six pack ale vraj je dobry aj ripped a každy den cvicim boba harpera na brucho je to 10min cvicenie
@zgurkaa ja cvicim 6w6p 1 level treti tyzden, ale vysledky nemam ziadne, tak som to tento tyzden zacala striedat s 12minute madness, to je take kratke cvicenie na spalovanie, dufam, ze mi pomoze, lebo vaha aj centimetre mi uz viac ako dva mesiace stoja! Inak k tomu pridam aj boba tych 10,,minut na brucho, tiez kynychovu -priecne svaly a tiffany na stehna...
Baby viem, ze to sem nepatri, ale nemate niektora skusenosti aj s bobom harperom?
@savanah111 Je tu tema cvicime s Bobom🙂
@luciasolcova podla mojich informácii cvičíš 5dni a 2dni volno na regeneraciu svalov,1 level sa cvičí 3 tyždne.

@silvia74 ja som to tu stahovala
http://www.ulozto.sk/xTMRHw2/cviceni-2012-jilli...
http://www.ulozto.sk/xXHfCwA/cviceni-2012-jilli...
http://www.ulozto.sk/xG4ePKT/cviceni-2012-jilli...