Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte.Ak momzem,tak sa pridam aj ja k vam.Mam jednu otazku,mate upravenu aj stravu alebo je tu niekto kto stravu vobec neupravil a chudne pri tom?Ja som skusala upravit stravu,ale mne po par dnoch pride strasne zle,az na odpadnutie.... ☹ Cvicim Jill,cvicila som 30 DS,ale len 20 dni,lebo ma ten treti level vobec nebavil,ale mala som na bruchu o 4 cm menej,teraz som sa dala na Body revolution.Len mam problem s tou stravou a tak vaha mi stoji,teda mam este o 2 kila viac.... ☹ A mam aj pocit,ze zadok a stehna mam väcsie nez pred cvicenim.... ☹ Poradte mi prosim co cvicit,aby som aj schudla,popripade ako upravit stravu,aby mi nebolo zle po par dnoch,dakujem 🙂
baby toto ste videli:
https://www.youtube.com/watch?v=tbsYbE0xAs4
v preklade: Pravda o Jillian Michaels. ten chlapik co to rozprava ju osobne pozna a vravi, ze fajcila kokainove cigratey a dalsie drogy..
@lucinka0921 rada by som vedela z akych jedal konkretne ti byva zle ked si upravila stravu. s tym som sa este nikdy nestretla, ze ak clovek upravi stravu na zdravsiu ze mu to nejak moze skodit. upravenie stravy neznamena dietu a hladovku, potom by som sa naozaj necudovala, ze ti je zle.
@pami2 ja na toto video nereagujem. ktovie , ci je to naozaj pravda , a keby aj bola , mne je to jedno, ja ju vnímam teraz takú aká je v prítomnosti a nie riesiť kto bola v minulosti. Každy mame nejaku minulost, a ten co ma horsiu ak sa chce polepsit, ma na to právo. Ja ju mam rada a budem ju rada cvicit nadalej 🙂
@lucinka0921 Ja k strave len toľko ,že keby som jedla to čo tu píšu kočky, tak by som už dávno zomrela od hladu 😀. Jš sa držím rád Edity Sipeky jem každé 4 hodiny , presne taký systém má aj Jillian , neprejedat sa a ale nehladovat. Hlad by sa mal po 2 týždňoch hlásiť automaticky každé 4 hodiny. Za 2 mesiace po cvičení shred a ripped + takéto stravovanie som dala dole 6 kg. A jem aj vyprážané aj prílohy a sladké len doobeda ak mám chuť
@messue ja som si stiahla program Free YouTube Downloader a stahujem si z YouTube videá lebo mi tiež sekali a fungovalo mi to aj na stránku dailymotion.com
@bashiblog jem vela zeleniny,hlavne vecer,ale ta mi uz moc neberie....vynechala som sladke,vyprazane,mastne,tucne jedla a jem celozrne pecivo a vecer teda sa snazim uz nejest pecivo...To mi tak radili baby a aj jeden trener vravel,ze taka strava je zdrava strava.Diety a hladovku nedrzim,prave naopak,myslim,ze jem az prilis,ze mam velke porcie,len neviem ako ich zmensit....Chvilu mi to vydrzi,no potom mi fakt pride velmi zle,uz 3 krat sa mi to stalo....Neviem kde robim chybu....proste mne nestaci,ze ranajky nejaky chlebis so sunkou,desiata len ovocie alebo jogurt,obed,zase na olovrant nejake ovocie,ci pecivo a zelenila na veceru zeleninu....Kazdy vravi,ze je to zdrave stravovanie,no mne to nestaci,teda ranajky a obed v pohode,no desiata,olovrant a hlavne vecera urcite nie...A este odkedy cvicim,tak uz duplom nie,mam pocit,ze odkedy cvicim,tak viac potrebujem jest,hlavne po cviceni 😠
@jana_w pozriem si ake je to stravovanie,nemam ani sajnu.A vecer co jedavas?Neviem ci vydrzim 4 hodiny bez jedla
@lucinka0921 večer cerealnu žemľu s acidkom, pukance, zeleninovy šalát so syrom, také ľahšie. Ale to je druhá večera. Princíp je taký že 1.jedlo je 8.00-9.00, druhé jedlo medzi 12.00-13.00, prvá večera 16.00-17.00, druhá večera 20.00-21.00. Doobeda si môžeš dať medzi 10.00-11.00 sladké alebo ovocie.
@jana_w jaaaj,tak to by mohlo byt aj celkom fajn,chodim neskoro spavat,takze potrebujem jest aj vecer.A vecer ovocie sa nemoze a ja som naovoci zavisla,momentalne na melone a nektarinkach a hlavne vecer ich jem,jednoducho neviem vzdy odolat....A na obed jes normalne aj vyprazane?a na prvu veceru co?Takze mozem celozrne pecivo aj na tu druhu veceru?Predtym mi stale vraveli,ze vecer pecivo nie....Ja som uz z toho jelen 😝
@messue ja som to stahovala odtialto ale neviem ci to tam este je lebo to uz davnejsie a su tu linky aj na killer abs myslim ze niekto to tiez chcel
http://www.stiahnito.sk/jillian-michaels-six-we...
http://www.stiahnito.sk/jillian-michaels-six-we...
http://www.stiahnito.sk/jillian-michaels-killer...
http://www.stiahnito.sk/jillian-michaels-killer...
@betina1984 super vidis pomaly to ide dolu tak vela uspechov v dalsom cviceni 😉
ja som dnes dala len 6minutov brucho od jill potom 10min brucho boba a este tu 20minutovku plazovu
ahojte tak dnes som dala 6w6p prvy level potom 6minut brucho a potom so si este dala brusaky 3serie po 50 a 3serie po 30take bocne brusaky musim sa zbavit neake tej pneumatiky na bruchu vzdy ma tak navnadi ked vidim tie vypracovene bruska tych bab co cvicia jej keby som aj ja take mala 😉
ahojte kocky,ja som dnes zacala 2 level,skoro som nakonci umrela 😀
a chcem sa spytat ked docvicim ten 30 den 🙂 potom sa v com pokracuje,dakujem 😅
@williamjozef A co cvicis? 30 D shred, alebo 30 ripped in?
baby ja sa chcem zase spytat, od 4 levelu ripped in ma nenormalne bolia kolena, v shrede som tento problem nemala, teraz cvicim 6w6p a stale ma to neprechadza, mate s tym skusenost? Ak hej, kedy mozem ocakavat zlepsenie 🙂 dakujem
@zgurkaa ahoj
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 2
@williamjozef ja som isla na ripped pacil sa mi ovela viac 😉
@zgurkaa no uz to docvicim a potom prejdem teda na toto 🙂 diky
@williamjozef tak potom si daj ripped to su 4 levely a kazdy sa cvici tyzden s tym ze jeden den mas pauzu 😉
@zgurkaa a cvicis obuta? reba si dat botasky aby klby netrpeli mna teda boleli kolena tusim niekedy pre shrede druhom alebo tretom leveli ale len par dni a teraz dost casto cvicim 6w6p a tam ma teda kolena vobec nebolia ked rozmyslam ani tam niesu neake cviky co by moc kolena zatazovali ak ta budu stale boliet daj si par dni pauzu 😉
@messue ja som si dala cardio kickbox len raz mna to moc neoslovilo akoze bola som pekne zapotena ale ja mam skor radsej tie posilnovacie cvicenia cardio mam ked idem na spining alebo zumbu a chcem aj zacat behat konecne no a urcite skus 6w6p to je podla mna uplne najsamlepsie cvicenie ja ho mam strasne rada uz som ho tolko krat cvicila ze si ho mozem dat aj bez toho ze by som sa na to pozerala tusim 😉
ja som si dnes dala killer abs posledny level a celkom fajn potom este neake brucho a este si idem spravit neake brusaky 😉

@savanah111 ano cvičím jeho cviky na brucho 🙂ako doplnok k jillian.