icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
messue
19. jún 2013

@blcha ja ta obdivujem v tomto teple , ja to len tak tak zvladam , včera som to vzdala, dcera ma kiahne, celu noc sme nespali.... bola som max. unavena , sa mi oci potili ma stipali a odpadla som skoro , fakt mi bolo nafigu... ale dnes to napravim 🙂
daj prosím info o tých cvičeniach co si stiahla , tieto som este necvicila........ 6w6p je fajn, mam na bruchu svalovku 🙂

blcha
19. jún 2013

@messue ved som dnes necvicila ale vecer idem na spining a tam to teda vypotim riadne lebo tam som mokra aj ked mrzne tazke dnes bude zo mna urcite tiect poriadne a doma som si dala len moje serie brusakov a zajtra hned rano pustim naplno klimu aby sa mi obyvacka vychladila a potom vypnem a zacvicim 😉

blcha
19. jún 2013

@messue ked som cvicila prvy krat 6w6p tiez som mala na bruchu svalovicu troska ale potom uz nie a uvidim vyskusam tie cvicenia a potom napisem tie mi odporucili ze su dobre tak som aj ja zvedava 😉

messue
19. jún 2013

@blcha inak to cardio je v tomto teple pre mna zas fajn preto , lebo sa viac potim a pre mna to ma lepsí ucinok v chudnuti ako v zime, mam to odskusane tiez sa chystam na eliptical po cviceni sa dorazit. len dufam ze vecer nebudem ako hruska odpadnuta zas. V tom byte mame take dusno a teplo, toto mi stazuje podmienky na cvicenie 🙂

lucky14
19. jún 2013

Ahojte kocky. Prosim vas ako zvladate cvicit este po Jillian nieco dalsie? Ja som uz po nej riadne spotena a som rada ze mam odcvicene. Date si par minut pauzu alebo idete hned na dalsie cvicenie? Vdaka za kazdu radu. 🙂

blackcat8885
19. jún 2013

Ahojte baby.Tiež chcem schudnúť ale čítať celú diskusiu je dosť na dlho tak ak sa nájde niekto kto by mi daj nejaké info alebo link o Jillian budem rada a vopred dakujem.Potrebujem dať dole 5-6kg čo mi ostali po pôrode,mám slaninu hlavne na bruchu 😒

blcha
19. jún 2013

@messue ja si radsej zasa dam ine cvicenia nez to cardio ale kas cardio bude vecer na spiningu snad im tam pojde aspon ten ventilator lebo klima tam nieje no a ja mam stastie lebo mame doma klimatizaciu 😉 iak by som asi necvicila aj tak som uz dlho necvicila lebo v tom horku sa mi nechcelo som sa valala len vonku na slnku ale zajtra uz by som chcela nieco od jill dat lebo sak leniva som strasne esteze mi aspon jest nechuti v tomto teple dnes na ranajky zopar jahod na obed rajcina mozzarela a bazalka a citim sa taka najedena ako keby som tri snicle zozrala 😀 😀

silvia1101
19. jún 2013

Ahoj dievčatá, tak mám za sebou druhý deň so 30 DAY SHRED a cítim sa fantasticky. Odcvičila som poctivo, aj keď niekedy som už mala na mále a myslela som, že to už nedám…ale dám. Nikdy som sa tak pri cvičení nepotila ako pri Jillian, ani ked som behavala ani vo fitku na páse 😀 Toto cvičenie je fakt hardcore. Tep sa mi ustálil cca 20 minút po docvičení. Ako som písala, snažím sa upraviť aj stravu. A o tom sa chcem s vami poradiť, či je toto OK. Ráno o cca 9 hodine raňajkujem (napr. jogurt alebo cerealne pecivo), obedujem polievky (vývar, dnes fazula), večera šalát plus zelenina alebo tuniak a pod. Snažím sa piť, milujem čistú vodu, ale neviem jej vypiť veľa, je mi ťažká…max 1,5–2 denne a to je ozaj málo. Nefajčím, nepijem ani kávu, len zelený čaj a sem tam víno. Pred cvičením nejem dlhšie, skôr si dám obed cca polhodku po cvičení (polievka).Pomedzi chody si zvyknem dať ovocie. Veľmi by som ocenila, keby ste mi niekto, kto sa v tom vyznáte, napísali, čo si o tom myslíte. Kilečká (cca 15 kilo) mi pribudali pred tehotenstvom a aj počas neho a prilepili sa kvalitne.Ale aj moja strava bola nafigu, lubim sladké pečivo, rožteky so syrom a koláčiky..pohyb som doteraz mala len pri malom a domáce práce, ale nestačí to 😀D Ak sa nájde aj niekto, kto začína so SHREDOM, budem rada, ak sa budem spoločne deliť o dojmy a úspechy.

silvia1101
19. jún 2013

@blackcat8885 alebo aj totok : http://freshlili.blogspot.sk/2012/03/dalsi-krut...
Tiež som sa včera pustila do boja a zatial som velmi spokojná a plná elanu, držím Ti palčeky !

blackcat8885
19. jún 2013

@silvia1101 vdaka

iwusa
19. jún 2013

@silvia1101 heeeeeeeeeej aj ja som dnes cvičila druhý deň shredu 🙂 super super, že ideme narovnako, veru môžeme si hovoriť svoje pocity a dojmy. ja som bola po prvom dni totálne rozbitá a to je super, takto dobre som si uz davno nezacvičila. dnes rano som ledva vysla z postele ako ma bolelo cele telo, dnes som to rozhybala pri cviceni druheho dna, tak som zvedava co zajtra rano. ale uz sa tesim ako dam treti den, juch juch

silvia1101
19. jún 2013

@iwusa ahoooj, tak sa teším, že si sa ozvala, a idemeee zajtra sa vypotiiiime 😀 pomerala som sa všade možné a čakám len úspechy, svalovka zatial žiadna..asi preto,že ja som dosť na nohách..ale hádam príde,nech mám pocit, že dobre cvičím! Som zvedavá koľko cm dáme dole po 30 dňoch.. Tak sa drz, riaaaadne precvic celé telo a pekný den

williamjozef
19. jún 2013

baby no ja som si kukla teraz Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 a som si vsimla ze toto je ovela viac na brucho ako je streed 30 days.tak prejdem na toto,ale potrebujem poradit ako a kolko sa cvici,dakujem 🙂

messue
20. jún 2013

@blcha presne ani mne nechuti jest , toboz nie varene teple jedla, teraz mam zeleninove šalatiky s tuniakom, syrom a som dojedena az do večera z toho , co inokedy hodinu po salate by som nieco ešte zjedla.... tiez sa neviem dopit vody, toto ma ukludni, ze ked si nezacvicim aspon sa neprejedam a ma to ucinky i tak , citim ze nieco zo mna zas zliezlo 🙂

pasteleria
20. jún 2013

@williamjozef
ja myslim, ze cvicit sa ma kazdy druhy den, teda 3 az styrikrat za tyzden. das ten level 1 polhodinovy, druhy den necvicis-ver tomu, ze keby si cvicila dva dni po sebe, tak potom nebudes cvicit tyzden-z vlastnej skusenosti poznam, telo si musi jeden den odpocinut. inac, dalsie levely sa nedaju najst nikde, ani stiahnut?

blcha
20. jún 2013

@williamjozef 6w6p sa cvici tri tyzdne prvy level tri druhy a myslim ze si davas vzdy jeden den v tyzdne pauzu a na brucho je to zamerane cvicenie tak isto je na brucho zamerane aj killer abs 😉

@messue ja dnes spravim len cestovinovy salat lebo v tomto teple varit to je o drzku vcera som zila len na ovoci a zelenine a teda zdalo sa mi ze som skor najedena ako hladna a smad mam riadny vecer na spiningu som sa potila asi aj na mihaniciach totalne mokra uplne uplne vsade domov som isla naostro len v lahkych satach lebo som si nezobrala nahradne spodne pradlo 😀 😀 😀

williamjozef
20. jún 2013

@blcha takze mozem cvicit pondelok az sobotu a nedele pauza ano ?? a 3 tyzdne 🙂

blcha
20. jún 2013

@williamjozef presne tak a je to super cvicenie za tie tri tyzdne ta urcite neomrzi 😉

nelly3
20. jún 2013

baby od pondelka idem cvicit s jillian, prosim poradte, stiahnem si to cvicenie z youtube, ktoru cast a kolko sa to cvici? dakujem moc. ak mozete chodte mi aj videjko podla ktoreho cvicite 😉

mrkva1
20. jún 2013

Prosím Vás kde stiahnem level 2 z shred 30 days? Nikde ho nemozem najst v avi formate. Vopred dakujem.

pasteleria
20. jún 2013

@blcha
a ten level 2 nemozes dat link, please? 😉

kozenka66
20. jún 2013

@mrkva1 dá sa stiahnuť aj z youtube, treba si dať do vyhľadávača sťahovač videí z youtube, keď to otvorí dať link a pekne to stiahne - myslím, že v avi formáte 🙂

luciasvk
20. jún 2013

ja som tiez stahovala z youtube, cez youtube downloader, stiahlo sa mi to asi za 7 min.

zuuzika
20. jún 2013

@nelly3 30 days shred level1 a cvici sa 10 dni,potom level 2...

pasteleria
20. jún 2013

ok, tak som tresla hlupost, tuna ten link, co
@silvia1101 postla, tam si kliknete na cislo a stahujete.
za 90 dni schudli priblizne 20 kilo a to relativne chudi ludia na zaciatku....lepsie ako porovnavat so 150-kilovym, co schudol 20 kil. ved vacsina z nas ma pod 90, si myslim 😉
takze dik za blog silvia

lalai
20. jún 2013

baby co cvicite neviete mi poradit, nepotrebujem zhodit z vahy kilovo som spokojna len potrebujem riadne spevnit brucho a stehna mam cvicit 30 day shred alebo 6W6P ci ripped alebo ine ? dakujem za kazdu radu 🙂

pasteleria
20. jún 2013

@silvia1101
tak dajte potom vediet, odfotte sa a postnite vysledky, pleaaase 😀
inac, to videjko-lili blog je take motivacne, ze idem hned aj cvicit 😀

messue
20. jún 2013

@lalai myslim ze oboje... ja som moc nechudla pri rippede , zmenila sa mi postava , spevnela a pri 6w6p zasa brucho pevnelo, treba cvicit toho viac nie stale dookola tie iste cviky, skus najprv ripped , potom 6w6p , potom killr buns and thigs, killer abs..... mozes si vymenit poradie....