Chudneme s Jillian Michaels
@kingstonka ja tiez cakam na tu vytuzenu 7 na zaciatku vahy 😀
@kingstonka v predchadzajucom prispevku som chcela napisat, ze vaha mi minuly tyzden lietala od 80 do 81,8- takze s tym vazenim u mna je to vseliake- asi bude najlepsie ked sa vahe pocas tyzdna vyhne 😒
@jaannuusskkaa Skvele. To som rada ze kolono je uz v pohode. A nenapisala by si nam pre inspiraciu co si take papavala???? 😉
@kingstonka ja sa vazim vzdy rano, nalacno - vtedy je to najobjektivnejsie, nikdy nie pocas dna...a beriem to s rezervou lebo kilo hore dole...ale musim povedat ze poslednych par dni som sa hlavne vecer drzala a vaha sa mi odmenila 😉
@kingstonka o akom blogu to hovorite kocky???
@jaannuusskkaa ja som tiež tak schudla, necvičila som, bola som seknutá v krížoch dva týždne až včera na svoje meniny som skončila na pohotovosti a vo štvrtok ma chytil pankreas, tak som musela nasadiť diétu v jedení, vymedzila som všetko sladké, vyprážané, mastné a to sme mali hody a v Trnave jarmok, ale odolala som 🙂
Kocky. Chcela by som sa vas spytat ze ked nieco spapate ake jedlo z vlastnej skusenosti alebo potravina vas zasyti najdlhsie? Ja som zistila ze ked si dam rano jogurt a pijem vela vody tak v pohodicke vydrzim do obeda. Ale ked si dam napr. kaizerku aj ked cerealnu s vetom a zeleninkou tak uz o 11 mam na nieco zase chut. Ake su vase postrehy - skusenosti? 😉
@lucky14 na ranajky klasika vlocky :D obed niekedy arabsky chlieb so zeleninkou inokedy som dojedla po synatorovi obed 4-5 lyziciek :D kedy ako....
@ankaevka No ved to. Uz sme sa kvoli mojmu dietovaniu pohadali...ked si s nim nechcem nic dat je nervozny. 😒 Tak som si povedala ze v nedelu si urobime taky nas vecer a otvorime vinko a tak.....no ale ja asi budem musiet zostat len pri vinku a pekne si to naratat do kalorii aby som neprekrocila. Lebo ked sa clovek snazi a vaha neklesa ....je to neskutocne aspon pre mna stresujuce. 😒
@lucky14 toto som vcera pozerala http://mojetelo.blogspot.cz/
@lucky14 mne sa celkom paci aj myslienka 80/20 diet ( mam taku knihu) - ale podla tohto by som sa chcela drzat az ked dosiahnem aku taku prijatelnu vahu- princip je 80% casu zit zdravo/sport/strava a 20 % co je vlasne vikend aj prehresky
idem cvicit/ den 19. 2. level/ dnes maly zaspal skoro, tak sa aj cochvila zobudi
@kingstonka Presne aj ja. Ked uz sa mi podari schudnut tak potom mozem dodrziavat 80-20%. Ale najskor ma este caka dlha cesta. 😒 ...skus si precitat toto ak mas cas. Tiez je to zaujimave. 🙂
http://uk.lifestyle.yahoo.com/5-2-diet-intermit...
@jaannuusskkaa vaha 77,3 a to som 5 dni necvicila jill a cez vikend sme boli opekat oslavovali sme moje meniny takze som velmi stastna 😀 😀 😀
@jaannuusskkaa dnes váha taká istá ako minulý týždeň
nevadí 🙂..každú chvíľu čakám ms..ale cm šli dole 🙂..to je hlavné 🙂
dnes som zatiaľ jedla len pol celozrnnej žemle,za celú školu ledva jednu Linu (strašne ma bolelo podbrušie a nemala som na nič chuť) a na obed cestovinový šalát a už nemám na nič chuť,čiže do večera iba voda
ja som dnes cvicila druhy krat 2 level a teda funim ako lokomotiva 😀 riadny zaberak to je, neviem co budem robit v tom tretom leveli 😝
no kočky, ja som týždeň necvičila, ani sa nejako nestravovala extra, aj koláčik bol a váha mi ukazovalau svokry 75, lenže asi zle váži, takže sa pre istotu zvážim zajtra, 😉 a napíšem, moja doma váha je presná. No ale zmerala som sa, tak to je iné kafeee...moje miery na začiatku boli 104-95-104 a teraz 99-91-101 no ako nechápem, ved som ani prstom nehla 😀 merala som sa včera ráno, len tak, že týždeň som necvičila. Stále totiž nie som vo svojom, čakám kým nas zapnu, je to tragedia, proste neskutočny ten naš system. ☹ zajtra určite nahlásim váhu...držte sa kočky 😀
Bože baby zajtra mám sedieť v aute 5 hodín a ja už mám teraz dielmu ako to idem spraviť a čo jesť???? Lebo ja keď sa nudím tak by som jedla a keď nemám čo tak som nervozna ach jaj ja nešťastní zemepán 🙂
1. deň 3. levelu za mnou...bol to riadny zabiják 😝 ..miestami som nevládala,ale dala som ho na 100% aj keď som pri niektorých cvikoch myslela,že dušu vypustím
baby akurat som si pochutnala na domacej klobaske 😀 😀 😀 😀 ale bez peciva, len s paradajkou...no mnam mnam 😀 😀 😀
@lucky14 cestujem domov s práce 🙂 no ja som strašne vždy hladná 🙂 sa nudím lebo tu cestu poznám na spamet 😀 A keď v aute začnú spolu cestujúci papať slintám ako doga :D. A môj manžel už je pripravení že bude variť romanticku večeru špagety z morkadelou 😀 tak nemožem ani vela pečiva. už som si nakrájala veľa čerstvej zeleniny tak hádam to dám. 🙂
@lucky14 mna vločky zasýtia

@zuzanat joooj- nechcela som ta tym blogom demotivovat- praveze, mna to motivovalo- niekde na zaciatku pise ako rokmi popriberala- tehotenstvo, vianoce... a tak- takto ako by som o sebe citala- potom su tam fotky z chudnutia - krasne schudla za 4 mesiace- a pise, ze to bolo cvicenim a stravou- ze sa snazila denne do tych 1200kcal-podla toho ci cvicila,alebo nie.