Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@savanah111 vacsinou po 30day shre vsetci idu cvict ripped in 30 tu su 4 levely kazdy ides tyzden ale nemam link kde by sa to dalo stiahnut lebo tie cvicenia uz nemam ani ulozene a ja som potom isla 6w6p tie sa daju stiahnut par stran dozadu som to sem urcite pridavala 😉
Prosiim kde sa da stiahnut ripped in? na ulozto to neviem najst, dajte mi link, prosiim!!
@savanah111 ja som to stahovala tu....
http://www.ulozto.sk/xenzw12G/jillian-michaels-... sú tam všetky 4 levely v jednom zipe
No ahojte ..po tyždni behávania som sa rozhodla poobede zappojiť aj cvičenie tejto ženy 🙂 poviem Vám dnes som to robila prvý krát a mám dosť :D spotená všade ešte lepšie ako beh 3km 🙂 dufam že ma to bude dlho baviť 🙂 aj ste sa vyformovali podla nej ?? 😉
@mimikett takže si tiež len teraz začala ?? (1 level )
@alba2006 podobne tiež sa mi to dnes zdalo jednoduché a skoro som skolabovala na konci 😀 😀
@miskachrumka hej tento tyzden som zacala. Druhy a treti den som sa ani pohnut nemohla, ale dnes super 😵
@mimikett no umna to tak bolo na tretí den ked som behávala katastrofa ...no dala som den volno a na piaty den som s nevedela dočkať kedy dojde ocko z práce a pojdem zabehnuť 🙂 no dnes to mám oto tažšie že som mala pád pred včerom a velmi ma bolí zadok 😒
@mimikett a super aspon sa budeme navzájom podporovať aj ked ja mám dnes len prvú polhodinku za sebou 🙂
Babyyy ja sa dnes ledva hybem.... Prave som dorazila tofu pizzu a idem to tak za hodku vypotit 🙂
@mimikett cvičievaš toto ???
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8každý den ??, aj som teraz dala po druhý krát dnes 🙂
baby ak vas to niekedy prestane bavit, poziciam moju dceru.. dnes najprv skackala so mnou a ked ju to uz nebavilo tak stala pri mojej hlave a kricala: mamiiii poriadne cvic... noooo rychlo a poriadneeee taaaak no vidis... sup sup rychlo, ved sa pozri na tu tetu ako to robi 😀 😀
ahojte,cvičím pár dní 30day level 1, chcem sa poradiť ako ste si to rozdelili, či cvičíte iba tuto polhodku denne alebo kombinujete s iným cvičením od nej?? začínam na vačšej váhe,takže potrebujem nakopnúť - najprv viac chudnúť ako spevňovať,dakujem za kazdu radu. 🙂
@savanah111 Ahoj, ja som tiež po 30DS prešlana Riped in 30, teraz končím 2 level, tiež som sťahovala z ulozto.sk. Toto cvičenie sa mi páči trochu viac, je také zábavnejšie, strieda sa tam viac cvikov.
@lucikusik dakujem uz to mam stiahnute, od pondelka idem na to🙂) uz sa tesiim, hlavne potom na vysledky!! 😉
@messue dakujeem! uz to mam stiahnute! 😉
tak dnes som zacala prvy level no je to makacka riadna
@wiwi22 ja každý den poobede cvičím ked su deti hore a ten menší sa pletie všade a starší sa bud namne smeje alebo opakuje pomne tak dá sa aj detmi cvičiť 😀
@lienka2407 aj ja som začala včera ale dala som to dva krát za den ...a dnes to už mám tiež za sebou ,,,,večer idem behať aby som to neprehnala snou a prestane ma to baviť 😒
Iná ešte mám vtom nejak miešung ...to video na 1 level je len jeden ??? ja cvičim dokola tento 27minutový
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8či ich je viac ktoré možem obmienať v prvom leveli ?? a to teda 30dní mám civičiť 1 level a po mesici zas druhý ano ??? či som vedla 😅 😅
Dievčence a dá sa to niekde stiahnuť aj so slovenským resp. českým prekladom. Čo hovorí pri cvikoch v angličtine, tak jej nerozumiem. Ďakujem

Baby,prosim o radu, v nedelu docvicim 30days shred treti level, potom sa pomeriam a hodim vysledky. ale chcem sa poradit, co mam cvicit dalej, potrebujem zhodit do polovice augusta, takze co? a ak sa da, dajte aj link kde si to mozem stiahnut. dakujeem!