icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
savanah111
27. jún 2013

Baby,prosim o radu, v nedelu docvicim 30days shred treti level, potom sa pomeriam a hodim vysledky. ale chcem sa poradit, co mam cvicit dalej, potrebujem zhodit do polovice augusta, takze co? a ak sa da, dajte aj link kde si to mozem stiahnut. dakujeem!

blcha
27. jún 2013

@savanah111 vacsinou po 30day shre vsetci idu cvict ripped in 30 tu su 4 levely kazdy ides tyzden ale nemam link kde by sa to dalo stiahnut lebo tie cvicenia uz nemam ani ulozene a ja som potom isla 6w6p tie sa daju stiahnut par stran dozadu som to sem urcite pridavala 😉

savanah111
27. jún 2013

Prosiim kde sa da stiahnut ripped in? na ulozto to neviem najst, dajte mi link, prosiim!!

messue
27. jún 2013

@savanah111 ja som to stahovala tu....
http://www.ulozto.sk/xenzw12G/jillian-michaels-... sú tam všetky 4 levely v jednom zipe

miskachrumka
27. jún 2013

No ahojte ..po tyždni behávania som sa rozhodla poobede zappojiť aj cvičenie tejto ženy 🙂 poviem Vám dnes som to robila prvý krát a mám dosť :D spotená všade ešte lepšie ako beh 3km 🙂 dufam že ma to bude dlho baviť 🙂 aj ste sa vyformovali podla nej ?? 😉

mimikett
27. jún 2013

@blcha uz mas dost za sebou a urcite pokracuj- ono niekedy kilecka nehovoria o vsetkom 🙂
Dnes mam za sebou stvrty den a super- dokonca uz ani svalovicu nemam a dokonca som dala uz aj kliky- co bol pre mna najvacsi problem

miskachrumka
27. jún 2013

@mimikett takže si tiež len teraz začala ?? (1 level )

miskachrumka
27. jún 2013

@alba2006 podobne tiež sa mi to dnes zdalo jednoduché a skoro som skolabovala na konci 😀 😀

mimikett
27. jún 2013

@miskachrumka hej tento tyzden som zacala. Druhy a treti den som sa ani pohnut nemohla, ale dnes super 😵

miskachrumka
27. jún 2013

@mimikett no umna to tak bolo na tretí den ked som behávala katastrofa ...no dala som den volno a na piaty den som s nevedela dočkať kedy dojde ocko z práce a pojdem zabehnuť 🙂 no dnes to mám oto tažšie že som mala pád pred včerom a velmi ma bolí zadok 😒

miskachrumka
27. jún 2013

@mimikett a super aspon sa budeme navzájom podporovať aj ked ja mám dnes len prvú polhodinku za sebou 🙂

adenka
27. jún 2013

Babyyy ja sa dnes ledva hybem.... Prave som dorazila tofu pizzu a idem to tak za hodku vypotit 🙂

badzova
27. jún 2013

@lola11 dakujem rano nemozem robim od 07.00 + mala do skolky atd...a 6w6p som dala hlavne kvoli bruchu, cvicila som 4 dni ripped ale velmi ma to nenadchlo...hlavne som nejako nestihala s dychom, chcem dat toto 6w a potom uvidim 🙂

zgurkaa
27. jún 2013

@lola11 cvicim 2 den 6W6P ale zatial nemam pocit ze je to na brucho, alebo robim nieco zle? Mam riadnu svalovicu v rukach, nohach a na zadku, ale brucho nic, vobec ☹ v 1 leveli som ho citila, ako si natom ty?

miskachrumka
27. jún 2013

@mimikett cvičievaš toto ???

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

každý den ??, aj som teraz dala po druhý krát dnes 🙂

adenka
27. jún 2013

baby ak vas to niekedy prestane bavit, poziciam moju dceru.. dnes najprv skackala so mnou a ked ju to uz nebavilo tak stala pri mojej hlave a kricala: mamiiii poriadne cvic... noooo rychlo a poriadneeee taaaak no vidis... sup sup rychlo, ved sa pozri na tu tetu ako to robi 😀 😀

wiwi22
27. jún 2013

@adenka zlata, ju by som potrebovala. Ja cvicim ked mala spi lebo inak sa mi stale moce pod nohami 🙂)

adenka
27. jún 2013

@wiwi22 no vcera sa mi podarilo cvicit kym spali, ale zobudli sa pocas toho a maly mi este pre istotu pri poslednych brusakoch skakal po bruchu... tak dnes som to mala iba s povzbudzovanim :D

lola11
28. jún 2013

@zgurkaa no ja som teda tiež citila riadne zadok - svalovka riadna - ale to bolo fajn, som rada že aj zadok zamaká. Myslim si ale ze cvikov na brucho tam je dost, len zase ine partie 🙂 Ak mas pocit že je toho malo pridaj este tu 6min. od Jill 🙂 🙂

luci137
28. jún 2013

ahojte,cvičím pár dní 30day level 1, chcem sa poradiť ako ste si to rozdelili, či cvičíte iba tuto polhodku denne alebo kombinujete s iným cvičením od nej?? začínam na vačšej váhe,takže potrebujem nakopnúť - najprv viac chudnúť ako spevňovať,dakujem za kazdu radu. 🙂

lucikusik
28. jún 2013

@savanah111 Ahoj, ja som tiež po 30DS prešlana Riped in 30, teraz končím 2 level, tiež som sťahovala z ulozto.sk. Toto cvičenie sa mi páči trochu viac, je také zábavnejšie, strieda sa tam viac cvikov.

savanah111
28. jún 2013

@lucikusik dakujem uz to mam stiahnute, od pondelka idem na to🙂) uz sa tesiim, hlavne potom na vysledky!! 😉

savanah111
28. jún 2013

@messue dakujeem! uz to mam stiahnute! 😉

lucikusik
28. jún 2013

@lola11 ahoj, čo je prosím ťa " 6min. od Jill "?

lienka2407
28. jún 2013

tak dnes som zacala prvy level no je to makacka riadna

miskachrumka
28. jún 2013

@wiwi22 ja každý den poobede cvičím ked su deti hore a ten menší sa pletie všade a starší sa bud namne smeje alebo opakuje pomne tak dá sa aj detmi cvičiť 😀

miskachrumka
28. jún 2013

@lienka2407 aj ja som začala včera ale dala som to dva krát za den ...a dnes to už mám tiež za sebou ,,,,večer idem behať aby som to neprehnala snou a prestane ma to baviť 😒

miskachrumka
28. jún 2013

Iná ešte mám vtom nejak miešung ...to video na 1 level je len jeden ??? ja cvičim dokola tento 27minutový

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

či ich je viac ktoré možem obmienať v prvom leveli ?? a to teda 30dní mám civičiť 1 level a po mesici zas druhý ano ??? či som vedla 😅 😅

engie35
28. jún 2013

Dievčence a dá sa to niekde stiahnuť aj so slovenským resp. českým prekladom. Čo hovorí pri cvikoch v angličtine, tak jej nerozumiem. Ďakujem