Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@engie35 :D podobne to by aj mna zaujímalo 🙂 super otázka ale ja si ktomu aj tam najradšej pustím nejaké pesničky ide to lepšie
@messue tak sa nahraj .....a budeme cvičiť podla teba 😉
@miskachrumka 1 level sa cvici 10 dni v kuse, potom ide 2. level 10. dni a treti tiez 10. dni 🙂 😉
taaak dnes 3ti den za mnou, zacinam sa potit coraz menej.... asi zaradim este jedno kolo brusakov za den, lebo mam pocit ze na tu moju pneumatiku to nie je dost veka zataz...
Baby, cvicim level 1, ale nie kazdy den po sebe, lebo 2x v tyzdni chodim behat. Ako to podla vas u mna dopadne? 🙂 Nemam extra velke ciele - dat dole okolo 5-6kg, spevnit + zlepsit kondicku 🙂 Ozaj, dava niekto okrem Jillian aj napr. zumbu alebo pilates?
@zgurkaa vau ano ????, ja som myslela že preto 30days lebo každý level sa cviči až mesiac každý den 🙂 dakujem za vysvetlenie tak za 6 dni pojdem na 2 level jupí 🙂 🙂
@zapka21 ja som chodila na zumbu a nič moc ....skor to bolo na odreágovanie ako na niečo iné 🙂 a kedže som po 2mes otehotnela tak som stím samozrejme skončila a pilates som ešte necvičila ....ale tiež chodím behať 2 krát tyždenne 2,5 km samozrejme nezabehnem všetko stredam s rýchlou chodzou ale zastavujem pošas tích 2,5 km ani keby sa dialo neviem čo ...poviem ti spotená nohy bolavé a v hlave ako by som mala 10 srd :D a iné dni cvičím jillien niekedy aj dva krát za den .....prosím ta toto j eten správny 1 level ??,
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8lebo som ich našla viac na you tube
druhy den level 2 🙂)) makacka ale je to parada 🙂))
ahojte, dnes som skončila level 1 a od zajtra idem do 2-jky..teším sa a aj som zvedavá, aké nové cviky má Jill pripravené..nemerala som sa, to až po 30 dňoch, ale včera som zapla rifle, v ktorých som bola natrepaná, a teraz sú mi príjemné aj okolo pása, tak sa strašne teším, že dačo už išlo dole.. : -DD
@tt5tka takže sa mám na čo tešiť, keď píšeš, že makačka... cítiš nejké pokroky, pokiaľ ide o tvoje centimetre alebo svaly ?
Tak baby! vcera som docvicila 30days shred. a toto su moje vysledky: pred a po: 94,5-90,0
Prsia: 118-114
Pás: 110-102
Boky: 122-116
dnes som zacala Ripped in 30, uvidime, ak budu nejake vysledky dam aj fotky🙂
to prve je vaha tych 94,5 a potom 90,0kg🙂)
@savanah111 Wau super, gratulujem!!!! Ja som dnes odcvicila 6den, 1 level a tiez som sa isla merat a vazit ale zatial nic :( ja viem, ze to je skoro, ale uz som nevydrzala...
@wiwi22 neboj nic, trpezlivost ruze prinasa a centimetre ubuda 😉 mna to strasne bavi, zelam ti vela uspechov🙂)
Takze podavam hlasenie 🙂 Level 2 , den 3 a ja mam od zaciatku dole 1kg a s pas,boky,zadok,stehno o 2 cm menejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 🙂)) sa tesimmm a o to viac chut cvicit dalej 🙂)
@silvia1101 je to super 🙂 a po 2 dnoch levelu 2 som dnes este vladala tak som si este potiahla aj polku s levelu 3 🙂)) a meranie ?mam s pasu aj zadku,bokou mam o 2cm menej 🙂
baby, ako sa meriate? pretoze okej, ja sa odmeriam cez prsia, pupok, boky. Ale ako si meriate napriklad obvod paze, stehna, aby ste sa trafili na to iste miesto aj po case?
ahojte babulky super vysledky mate len tak dalej 🙂 ja som si v stredu natiahla sval a odvtedy som necvicila ale dnes chcem uz vyskusat a uvidim lebo uz mi to chyba 😉
Dievčatá, cvičím 30 Day Shred 2 level 2 deň a neskutočne ma bolia kolená čo stým? Inak mám o 1,4kg menej a prsia o 2cm menej , pás - 3 cm boky -2cm , stehná -1cm 🙂
Tak sa k vám pripájam dievčatá. 🙂 Mám za sebou 2 den 1levelu. 🙂 Svalovku jak hrom. 😀 Ale nevzdám sa. 😅
Baby kedy cvičievate? Ráno, poobede, večer?
@niikoletka ja cvicim hned ako pridem z roboty, medzi 16,30-17,30 h, cez viked doobeda okolo 9.00 h, 😉
@tynamartina waw super ja som este len zacala v piatok prvy level ale super mas vysledky 🙂
@tynamartina no ja mam rovnaky problem s kolenami, a to som este len v leveli 1..
@tynamartina kolena ma boleli pocas vsetkych leveloch a vo vsetkych jej cviceniach, ale najviac pri ripped in 30 4. level a 6w6p 2. level, treba sa sustredit na spravne cvicenie, nepreslapovat s kolenom cez spicku a pod... ale aj tak ich budes citit mierne.

@engie35 neda sa iba v rustine som to počula, ale myslim ze netreba rozumiet staci napodobnovat co cvicia, ona predvádza ....da sa to, nerozumiem ale cvici sa mi super podla nej, kludne by som tam aj ja zapadla medzi tie cvicenkyne..... 🙂