icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
iconka
9. júl 2013

@savanah111 u mna po rippede vacsie ubytky ako po shrede 🙂

wiwi22
9. júl 2013

Baby, dnes treti den 2 level 30 shed a dnes ma brutalne boli chrbat, mam problem sa co i len zohnut. Cvicim nieco zle? Stretli ste sa s tym?

savanah111
9. júl 2013

@iconka tak sa uz tesim na koniec mesiaca 🙂

svatava74
9. júl 2013

kočenky prosim vas, kde ste stahovali ripped in 30????dakujem

stardust
9. júl 2013

30 Day shred Level 1; ubytky v cm: stehno 5; boky 5; pas 2; hrudnik: 7.
Zajtra idem na uroven 2, hadam to prezijem 😀 😀

stardust
9. júl 2013

"neziaduci" ucinok z cvicenia: tento rok som dostala prvykrat menzes 😠 a to som sa tesila, ze uz nepride 😢 😢 😖

iviatko
9. júl 2013

baby, pijete niektora l catnitin? a dojcite? mate nejaky, ktory sa moze popri dojceni? dik

klaudialip
10. júl 2013

ahojte pridavam sa k vam,mozem?chudnem uz od maja ale ide to pomaly,cvicit som cvicila kazdy den ale len par cvikov,chcem skusit ten 30 dnovy shred,alebo mam radsej ten ripped in 30?je v tom velky rozdiel?a ako sa to cvici?kazdy level 10 dni?

savanah111
10. júl 2013

@iviatko prosim ta co je ten L carnitin? na co je to dobre? ja tiez este kojim.. dakujem! 🙂

klaudialip
10. júl 2013

neviete mi poradit kde stiahnem ten ripped in 30?

ivcak333
10. júl 2013

@iviatko ja kojim a pijem spalovac tukov l karnitin nepise tam na krabicke ze sa nemoze pri kojeni

bronia13
11. júl 2013

@klaudialip hm tak existuju 2 od nej? uz ti niekdo poradil mozno cez IP? ja by som tiez chcela vediet ako to funguje, ja som vcera zacala to co som nasla na ulozto.cz

bronia13
11. júl 2013

ahojte mozno sa to tu uz pisalo tak to je kazdy level 30 dni ci 10 dni x3 levely??? ja som to zacala cvicit vcera - doma pred tv na to nemam ani miesta ani mi deti nedovoli tak to co som si zapametala z videa som cvicila vo fitku a nieco som aj popridavala tak som zvedava ako to pojde s vabohu ci objemom dole.

klaudialip
11. júl 2013

@bronia13 ona ma toho ovela viac,na 253 strane je link na jednu stranku.odporucam precitat,jedna baba tam pise recenzie na jej dvd a ma tam aj vysledky zapisane

bronia13
11. júl 2013

@klaudialip jej tak skoro rano a uz odpoved - diki moc, urcite vyskusam, citam tu na jednej americkej stranke ze shred je pre zaciatok a potom ripped je ako pokracovanie, tu je este jedna seria od nej ako urichlit metabolizmus ak mate niektora zaujem:

https://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w
klaudialip
11. júl 2013

@bronia13 aj o tom tam pise tusim v tej recenzii,je to tak ja chcem zacat od pondelka so shred 30 a potom ripped in 30 ak to niekde najdem a stiahnem

klaudialip
11. júl 2013

@daniette dakujem

daniette
11. júl 2013

@klaudialip nemáš za čo, ešte sa to dá stiahnuť z tejto stránky http://isohunt.com/torrent_details/308371001/?t... - ale musíš mať nainštalovaný program torrent 🙂

adenka
11. júl 2013

Ahojte, tak som sa uspesne prepotila do druheho levelu 30day shred, len ideme na par dni na chatu kde nebudem online, tak vas chcem poprosit o radu kde sa to da stiahnut. Dakujem 🙂
A ja som sa zabudla pomerat takze neviem kolko cm som sla dole, vahovo asi len pol kila ale teda na brusku zacinam pomaly badat moju snahu co ma celkom tesi. Ja cvicim bez ciniek, nezvladam to s nimi. Na take lahsie cviky si beriem do ruk aspon kilovy balik muky, ale ja dom ruky vzdy mala slabe takze proste s nimi nevladzem.
Aaaaa je tu niekto komu pri cviceni meskal menzes? Mne uz 3 dni... Uz som pre istotu robila aj tehu test ale chvalabohu negativny....

lucinocka
11. júl 2013

baby mate niekto funkcne linky na stiahnutie 6w6p a ripped in 30?

iwusa
12. júl 2013

@lucinocka ja som si to stahovala ale cez spoplatnene stranky stiahnito.sk, tam je uploadnutých veľa jej videí 😉

iinka
12. júl 2013

ahojte baby, ja som sa tak tešila na cvičenie, cvičím 5.deň prvý level, odvtedy som začala viac piť, jem na ranajky ovocie, na večeru zeleninu a na obed cestoviny, pečivo som vynechala a ja som pribrala za týchto 5 dní kilo a pol....ako nechápem☹

klaudialip
12. júl 2013

@iinka skus prestat jest cestoviny a ak ich jes,tak len celozrnne a treba pridat aj nejake bielkoviny,a ak sa da jedz 5x denne

iinka
12. júl 2013

@klaudialip tie som mala teda iba raz na obed, aj dnes som chcela, tak dnes si ich teda nedám, a ešte som aj prestala sladit, tak ja neviem,asi som nejaká opačná, alebo čo☹

iconka
12. júl 2013

@iinka nezufaj, ale 1. NEVAZ SA KAZDY DEN, 2. NECAKAJ ZAZRAKY ZA 5 DNI, 3. PRIDAJ POHYB 🙂

iwusa
12. júl 2013

@iinka nevynechávaj pecivo a hlavne nie celozrnne, clovek potrebuje polysacharidy (rozumej tie dobre) na energiu a samozrejme bielkoviny (maso, vajicka, cottage...). len ovocie na ranajky je malo, trebars musli s ovocim a nesladenym bielym jogurtom alebo ak nie sladke, tak celozrnne pecivo + kvalitna kuracia/morcacia sunka a zelenina. a na veceru je zelenina opat malo, pridaj rybu alebo kuracie.
Uplne vystizne ti to napisala @iconka 😉 zdravy zivotny styl nie je dietovanie, je to nadstavenie spravneho stylu na cely zivot a vysledky pridu, len nie hned. drzim paste 🙂

ada9999
12. júl 2013

iinka aj som najskôr pribrala dokonca 2kg..., to sa akosi mení tuk na svaly a tie su tažšie či ako mi to bolo vysvetlene klamala by som presne už neviem,ale ubezpečili ma že potom to pôjde dolu len na začiatku niekto pribere...ale cm išli krásne dolu neváž sa radšej sa odmeraj cm idú najskôr dolu kg až neskor a pomalšie ale dá sa to uvidíš...cm idu rozhodne rýchlejšie ako kg stravuj sa normálne z mierou a nestresuj sa zbytočne užívaj si už len ten pocit,že pre seba niečo robíš...

iinka
12. júl 2013

@iconka pohybu je dost, celý den s malým vonku na prechádzkach, nevadí, idem dalej uvidíme🙂