icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
iinka
12. júl 2013

@ada9999 asi tak🙂

klaudialip
12. júl 2013

@iinka a inak hovori sa ze ked ma zena aj pred menstruaciou tak vazi viac,bo zadrziava vodu,nevazit sa fakt kazdy den,ale iba napr.raz tyzdenne,abo kazdy druhy tyzden

iinka
12. júl 2013

@klaudialip ved už sa nebudem vážiť🙂

slagy
12. júl 2013

Som sa dneska rozhodla, trvalo mi to dlho kym som sa odhodlala 😀 . Kazdy level sa cvici 10 dni ? Kazdy den 1 krat? Co k tomu pridat? Nejake ine cvicenie na partie ako je brucho, zadok,...alebo staci toto?

iconka
12. júl 2013

@ada9999 TUK SA NIKDY NA SVAL NEZMENI! 😉

ada9999
12. júl 2013

ahoj no tak som to nejak zle pochopila akurát viem že niekto na začiatku cvičnia priberie a potom chudne nepoznám presnú teoriu ale ak su tú odborníčky čo mi to presne vysvetlia tak budem rada a chcela som len motivovat v pokračovaní lebo mne to dolu ide aj ked som na začiatku pribrala 🙂

dedenini
12. júl 2013

Ahojte.zacala som civcit pred 15 dnami, je to super. Len skoda ze na vahe neni vidno , no mam pocit ze aspon cm idu dole ... 🙂 a zas viem ze vaha nieje dolezita az tak...lebo davnejsie pred tym som civcila, sporotovala dlhe roky a viac som mala svalu na tele, postava normalna ale vaha pre svali vacsia ... a nemam az tak vela kil, tak viem ze vaha pojde tazsie dolu 🙂 no zaujimalo by ma co , cvicite po tom jednom mesiaci...ako dalej.. videla som ze tam je viac ako tie 3 leveli no nejak som z toho jelen ako potom pokracovat... zatial cvicim kazdy den 🙂 dakujem

klaudialip
12. júl 2013

@dedenini ja sa chystam na shred od pondelka a potom chcem ist na ripped in 30,a potom este nieco od nej najdem a vyskusam

dedenini
12. júl 2013

@klaudialip vsimla som si shred ze tam je... to sa ma cvicit ako casto? to je tiez ako tie prve leveli? prepacte..pytam sa asi hlupo..ale neviem teda , co po tych 30 dnoch ma pokracovat

ranya
12. júl 2013

ahojte, prosim, kde stiahnem 30 day shred level 1? mate nejaky link? chcela som cvicxit podla youtube, ale mam slaby net, pada mi a to video stale zastavuje,....:(

dakujem

klaudialip
12. júl 2013

@ranya na uloz.to to najdes

@dedenini podla mna to je na tebe co budes cvicit dalej,ma vela workoutou

dedenini
12. júl 2013

@klaudialip oki..dakujem... mrknem si to co tam ma a potom budem pokracovat...a vy cvicite kazdy den? ci aj prestavky...ja zatial kazdy den... no urcite po 30 dnoch dam pauzu a potom sa uvidi este

klaudialip
12. júl 2013

@dedenini zatial necvicim,bo mam problem s chrbticou,teraz som si dala na 4dni oddych,inak som tyzden skakala na trampoline kazdy den 15min+cvicenia na brucho a ruky.ten 30day shred bez prestavky,ked ho skoncim tak si dam jeden den volna a zacnem s rippedom-ten sa cvici 5-6dni a jeden den volno a potom ist na dalsi level

ranya
12. júl 2013

@messue ahoj, chcela som si stiahnut tu jilian z toho odkazu od teba, je to zmazane...nevedela by si mi to nejako poslat resp., znova niekde ulozit? dakujem....

dadika2504
12. júl 2013

Ahojte baby, prosím vás odkiaľ si viem tie cvičenia stiahnuť 😖 Chcela som z uložto, ale nejde mi to 😢 A tak veľmi by som chcela začať ☹

itwasajoke
12. júl 2013

baby p[rosim vas aj ja hladam level 3 30 day shred :( uz mam odvcicene prve dva ale zistila som dnes ze mam nejaku zlu verziu level 3 stiahnutu :( a nemozme pokracovat a dooost ma to mrziii :( ...dakujem z apomoc!

michalag
12. júl 2013
jarushka1981
13. júl 2013

Ahojte, už dlhšie som čítala vaše príspevky a pred 15 dňami som začala s jillien aj ja. Na 11. deň som si vytkla členok a musela som dať tomu tri dni pauzu. Teraz som už 2. Deň v level 2. Už len vydržať. Na váhe išlo dole len 1,5 kg, raz do týždňa sa meriam a z každej meranej partie išli dole 1-2 cm. Som rozhodnutá vydržať. Je to super cvičenie, dokonca to chytilo aj môjho muža.

anny1984
13. júl 2013

Dnes 1. level odcvičený. Super pocit, no bolia ma kolená z toho cvičenia. Máte niektorý takýto problém? Myslela som, že to prejde, ale akoby sa to zhoršovalo. Nechcem prestať ☹

messue
13. júl 2013

@ranya to je skoda , ze to zmazali, neda sa uz inde, iba ak na platenej stranke stiahnito.sk , alebo kukat na youtube alebo dailymotion, inak sa neda. a ja to mam ulozene na pocitaci, nemam to nikde na strankach ulozene . ☹

fifinka80
13. júl 2013

Ahojte baby tak aj by som rada k vam pridala,len sa chcem opytat ci niekto ma staihnute vsetky levely,lebo som si chcela stiahnut a je to zablokovane 😒

barus77
13. júl 2013

čaute kočky, tak som aj ja dnes začala s jillian, aj keď cvičievam 3x do týždňa zumbu a 2x posilovačky, toto bola riadna makačka :D riadne sa mi trasú nohy, bude svalovka. tešia ma vaše úspechy čo tu sledujem 🙂 viete mi poradiť nejaké cvičenie ktorým nahradím kliky? mám jedno zápästie skoro úplne neohybné, takže klik nezvládnem ani na kolenách. čo namiesto toho?

barus77
13. júl 2013

ak by ste hľadali tak stiahnete tu http://uloz.to/xS9w1aeW/30-day-shred-rar heslo je "cviceni"

lucinocka
13. júl 2013

baby nemate nieco zarucene co znizuje chut na sladke ? cvicenie mi ide super, uz po 5 dnoch citim pevnejsie brucho, nohy aj zadok, jem cez den malo lebo je horuco, ale stale dost vela sladkeho, pevnou volou to nedam, tak tyzden a potom zozeriem nutelu:D su nejake vitaminy alebo nieco co potlaca chut na sladke?

zgurkaa
13. júl 2013

@lucinocka Mozno nemas dostatocne vyvazenu stravu a dohanas nutelou len chybajucu energiu. Skus napisat tvoj jedalnicek. Daj si ovocie na desiatu, pripadne biely jogurt s medom, alebo skus na ranajky jablko s mrkvou, hrozienkami a medom alebo ovsene vlocky s mliekom a medom a po tyzdni ti pojdu tieto ranajky tak krkom ze na sladke si ani len nepomyslis 😉

fifinka80
13. júl 2013

@barus77 velmi pekne dakujem 🙂

lucinocka
13. júl 2013

@zgurkaa urcite mam nevyvazenu stravu, lebo jem malo, vecer mi byva dokonca zle aj rano ma manta kym nevypijem riadne sladku kavu, ale ked mi v lete moc nechuti jest.. rano jem vlocky s mliekom a javorovym sirupom, obed zhltnem zvycajne co svokra uvari- vacsinou je to nejake maso a zelenina, alebo ryba a pod. poobede ovocie a vecer neveceriam uz.. no a pomedzi to sladke ktore by som chcela vyhodit

ranya
13. júl 2013

@barus77 super, ze si to tu dala🙂 mas link aj na nieco dalsie potom?

barus77
13. júl 2013

@ranya ešte tento týždeň boli v tomto článku fungujúce odkazy na 90dňové Body revolution, už to tam nie je ale možno to znova pridajú, treba občas kuknúť 🙂 http://freshlili.blogspot.sk/2012/03/dalsi-krut...

barus77
13. júl 2013

@lucinocka na zníženie chuti do jedla by mal fungovať chróm, ale ešte som to neskúšala 🙂 skús kúpiť v lekárni 🙂