Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Ahojte už dlhšie čítam vašu konverzáciu a tak som sa rozhodla pridať,mam 2synov pri prvom tehu som pribrala 17kg,vážila som 78kg pred tehu,meriam 183cm,to bolo celkom fajn,lepšie by bolo 70tak som mavala,teraz pri druhom tehu som mala 92,kojenim išla váha dole na 88kg,no a tu sa to zastavilo,takže potrebujem dať dole aspoň 13kg a budem spokojná,už mám odcvičených až 5dni Jilien shred level 1,🙂 musím sa pomerať a po 3tom levely sa znovu odvážim,dám vedieť ako to pokračuje,inak kde najdem 3level poradte 🙂
@kubiklulik na uloz to su vsetky tri
@klaudialip Ďakujem 🙂
baby neboli vas po cviceni pistala? cvicila som zuzku light, bolo tam dost svihadla a asi tam mam zapal, lebo dnes som cvicila Jillian a tiez som to pri kardiu citila. 😒
Ahojte maminky cvicitelky,
Tak som sa vcera rozhodla zacat s cvicenim shredu. Prve cvicenie je teda uspesne za mnou a dnes som si skoro nesadla na wc 😉 . Tesila som sa, ze si to dnes zopakujem,ale neviem ci mam s touto svalovkou... Byvame v 4poschodi bez vytahu,tak som zvedava,ci sa dostaneme s drobcekom z prechadzky domov 😀 .
Co myslite? Mam cvicit s tou svalovkou? Vazne by som rada,lebo som motivovana a dobre naladena na cvicenie. Nerada by som zbytocne pauzovala, len sa bojim,aby som sa vobec mohla hybat k malemu a hlavne po tych schodoch.
Ake su vase skusenosti so svalovkou?
@lucirella ahoj, podla mna by si mala pokračovať, ak si si nič neublížila, keď je to len svalovka... ja som tiež tak po prvých dňoch pokračovala, po chvíli to rozcvičíš a pôjde ti to ešte lepšie 🙂 potom si po cvičení pomasíruj stehná a pi veľa vody 🙂
ja už nemám na nohách ale na rukách ešte stále a na prsiach, lebo to mám slabšie a po tom cvičení sa nevládzem ani prezliecť :D tak potom napíš ako to dopadlo 🙂
@lucirella Svalovku budeš mať kým si svaly zvyknú na záťaž, ja som mala cca 5 dní , treba cvičiť ďalej lebo keď ti prejde a dáš zase jedno cvičenie a budeš mať svalovku znovu. Viem že je to ťažké a bolestivé to chodenie po schodoch ale pri cvičení ťa to tak nebude bolieť, a to wc dôverne poznám, treba zaťať zuby a vydržať 😉
@zgurkaa wow, teda mať takú postavu ,tak skáčem od radosti 🙂
neviete kde stiahnem level 2 na 6week and pack?jednotku som nasla ale dvojku nie,ak by sa dalo niekde kde to nie je spoplatnene.
Tak sa k vam pridavam, prve cvicenie uspesne za mnou. Chcem sa spytat, ci za tym este nieco pridavate. Ruky mam znicene, hoci som mala len kilove cinky, ale nohy a zadok v pohode, uvidime co zajtra.
@barus77
Dakujem za radu. Pocuvla som a som rada 😀 . Makla som si. Dnes som vzdychala uz po rozcvicke ale slo to celkom dobre nakoniec. No a mam zo seba dobry pocit. Len som zvedava,ci zajtra vobec vyleziem z postele 😎
@tynamartina
Aj tebe dik. Zatla som zuby a durch 🙂. No ak to ma trvat tak dlho, tak sa mam este na co tesit... Hlavne nech na ten zachod zajtra vobec dojdem :D
Ahojte Babenky tak pridávam sa k téme 😀 som po pôrode 4 a pol mesiaca.Počas tehotenstva som pribrala cca 20 kíl ☹ mala som okolo 78 pôrodom išlo dole veľmi málo potom som schudla na nejakých 64 ale pred nedávnom som zistila že mám zníženú funkciu štítnej žlazy ☹ takže kilečká išli zase nahor.Začala som pred 4 dňami cvičiť jillian s počiatočnou váhou 69 takže poctivo cvičím tak uvidíme ako to dopadne 😀 ale snahu mám veľkú.
@zgurkaa Aj ja som kedysi takto vyzerala,no teraz je to hrúza o 14kg ťažšia po 2detoch,no dala som sa na cvičenie tak hadam sa k tej mojej postave dopracujem,ty ju máš ozaj peknú,môžme závidieť ☹
Baby neviete ako dlho bude trvať kym schudnem cvičením tych 14kg?Nemate niektorá skusenosť?Ďakujem 😉
Baby chcem sa opýtať, na uloz.to je nejaké video alebo nejaká kniha na stiahnutie, podľa čoho sa dá cvičiť?
@kubiklulik len cvicenim neschudnes,musis upravit aj stravu bo ta tvori 60%chudnutia,30%cvicenie a 10%genetika
a este zalezi aj z akej vahy ides,ked ides z vyssej tak to ide rychlejsie
@janka_76 a kúpila si DVD? len zo zvedavosti.....Ľúto mi je ☹ , že sa ti stal úraz ,ale hlavné je tvoje zdravie. Prajem ti skoré uzdravenie , ved cvičenie počká .... Poznám to , aj mm začiatkom januára začal behať a potom mal koleno zapálené a moc ho bolelo asi mesiac sa liečil , a s behaním asi nadobro skončil..
@m_jessi Myslíš Jillian Michaels 30 day shred? Tu je link:
https://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UIale mali by byť aj na ulozto.sk 1.level cvičíš 10 dní, 2.level cvičíš 10 dní a 3.level cvičíš 10 dní 🙂
@lussy013
Ahoj. Som rada, ze je tu viac zaciatocnikov 🙂. Ja som tiez len zacala, dnes mam treti den. Ja som tiez v tehotenstve nabrala dost (cca 17 kg). Od porodu ubehlo 18m a ja mam furt viac, nez by som chcela. Hlavne teraz v lete mam dobru motivaciu, ked sa vidim v plavkach... Verim, ze snaha sa ceni a vysledky budu 🙂
Cviceniu zdar!
ahoj, baby, tak ja prave stahujem 1. level, tak dufam, ze vydrzim, kondicku nemam bohvieaku, tak ale hadam to zvladnem. Chcela by som schudnut aspon tych 15 kil, tak sa ku vam pridavam.
@susanita87 Shred je super na zaciatok, perfektne ta nastartuje a level 1.je fajn.....ale treba makat na sebe...aj ked som nedocvicila niektoru seriu,lebo som na zaciatku s mojimi kila nevladala, isla som na dalsiu po predychani....ale musime vydrzat....zivot bez tych kileciek je krajsi sa mi zda..... alebo sme krajsie len my, ked schudneme??? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
baby v tomto teple je to utrpenie, bývame v byte na najvyššom poschodí a potím sa aj keď len sedím :D asi to nechám na neskôr večer 🙂
@barus77 u nas vcera dosahovali teploty maximum...len som zacala vecer s rozcvickou, uz mi bolo tak zle, ze som si to jedno cvicenie odpustila...za to som sla dnes rano dve hodiny na bike a vecer sa zase potim s Jillian. Teplota u nas teraz klesla a cakame burku. Od minuleho tyzdna mam dva kg menej, huraaaa!!!

to je des, cvicit v tychto horucavach...cez den bolo stale horuco, cvicenie som si odlozila na deviatu vecer a po polhodine Shred, Level 2 som mala pocit, ze sa stanem dalsou obetou samovznietenia....ufff, uz aby sa ochladilo!