icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
michalag
17. júl 2013

@magali tiez som si pozrela, poriadne im davala do tela. To by som aj ja potrebovala nad sebou takeho policajta 😀

magali
17. júl 2013

@barus77 to ich tak povzbudzuje aby ich vyhecovala. ale keby na mna tak zreve tak sa asi aj pocuram 😀 😀

magali
17. júl 2013

@michalag tiez by som rada takeho trenera, ale urcite by som si zo zaciatku aj poplakala.. ale super im pomohla, ja som teda revala pri tom od zaciatku az do konca a to niesom nejaka citlivka 🙂

magali
17. júl 2013

no baby 30DS lev1 den4, svalovka prechadza a ja naivka ze vsak uz je to nejake lahke, este by som mohla skusit ten 6w6p.. hahaaa trubka.. vydrzala som 12minut, totalne som nestihala takze si to pekne necham na neskor, inak super, len strasne rychlo to menia a je tam vela tych cvikov, urcite nie pre zaciatocnikov 😀
a este bojujem s jedlom, nemozem sa prinutit nejest hluposti, musim to dat nejako dokopy, zacat kupovat cottege a take somarinky nech aspon ranajky, olovranty a vecere mam zdravsie, obed sa mi teda pripravovat nechce, ale som si povedala ze koncim s vyprazanym, predvcerom bol na obed rezen a teda totalne som sa osypala v dekolte, normalne ma to boli, mam taky pocit ze tym cvicenim sa to nejako vyplavuje vsetko a toto je vysledok, takze fakt si uz budem davat bacha

dana_l
17. júl 2013

@magali ja ten serial uz pozeram par rokov. teda ako vie jillian na nich nakricat to je ozaj. ale zase ti ludia co su tam tak maju problemy - nielen s jedenim. to jedlo je vlastne vysledok ich "ludskych" problemov. a vsetci ti treneri sa im tam pokusaju nielen pomoct cvicenim ale I radami a nechat ich vyrozpravat sa - a ked sami nechcu na "to prist" tak tam na nich aj nahucia. ak by som niekedy mala moznost trenovat s niektorym z nich tak by som tiez chcela ju ako trenerku.

barus77
17. júl 2013

@magali super 🙂 ja mám piaty deň a svalovka na nohách už nie je, len na rukách, na som predtým cvičievala menej... cítim aj na zumbe že mám rozcvičené a pružnejšie nohy 🙂 je to fajn, len to treba vydržať 🙂 ja tiež nejem vysmážané, nič moc sladké ani nezdravé, žiadnu bielu múku, sladké vody.... ale mne to samotné nestačilo, váha sa ani trochu nepohla.

barus77
17. júl 2013

@dana_l
@michalag
@magali ja by som tiež niekedy potrebovala aby tak na mňa naziapala, keď aj vládzem ale sa mi už akosi nechce :D sama sa tak nevyhecujem 🙂

stardust
17. júl 2013

ja by som nechcela mat taku trenerku...ale na druhej strane, keby som videla vysledky, tak by som ten vojensky dril nejak prekusala.

magali
18. júl 2013

@dana_l presne ako pises, oni u nich hladaju bod zlomu, aby im znova nastartovali zivot.. uz som si pozrela par casti a budem pozerat dalej, je to motivujuce.. tiez by som ju brala vsetkymi desiatimi

magali
18. júl 2013

@barus77 presne.. tiez citim ze s nohami viac vladzem, hlavne to skakanie akoby cez sihadlo ma zavijalo a uz je to lepsie, este si musim kupit cinky, ale vcera uz som citila ze cvicim lepsie, lebo vlastne viac vladzem, cize som odcvicila viac cvikov..
tiez bojujem s tym ze sa mi nechce, stale si hovorim ze ked som prezila tu svalovicu, nesmiem to vzdat, bola by to skoda..

este som sa vcera nastvala na mojho chlapa.. predtym obcas utrusil poznamku ze mam schudnut, hlavne ked som sa stazovala a teraz ked cvicim par dni, uz sa mi zasa zda ze sa oduva, lebo sedim viac pri pocitaci, ale tak musim si vsetko pozistovat nie? 😀

barus77
18. júl 2013

@magali tak tak, treba tých 30 dní vydržať 🙂
chlapi sami nevedia čo chcú :D ja cvičievam keď môj muž chodí do posilky, tak som sama doma, vtedy mi to je najlepšie 🙂

dana_l
18. júl 2013

@stardust vsetci ti ludia co sa tam do toho programu prihlasili bojovali roky s nadvahou, niektori uz od mala boli len obezny. nevedeli ani co to znamena byt stihli. taki ludia sa cely zivot "vedeli ospravedlnit" ze preco su taky tlsti. a preto potrebuju niekoho kto na nich poriadne zareve lebo si nemyslim ze im nikto v zivote (v dobrom umysle aj peknymi slovami) nepovedal ze by mali zhodit vahu. hlavne ked mali Tolko zdravotnych problemov kvoli tomu.

ale zase nie vsetci su tam ze sa vyslovene prezierali kvoli nicomu. v jednej casti bola zena ktora stratila muza a dve deti pri autonehode. dcera bola 5rocna (krasna rysava) a 2 tyzdnove babatko chlapcek. ona vlastne nevedela preco ma zit. a tak sa "otocila" k jedlu. oni tam na nu ani raz nezakricali. len povedali ze je dokonca im - trenerom - vzorom. kto vie prezit takuto stratu a predsa vie kazdy den rano vstat a ist dalej, ten je ... ako to nazvat - hrdina? ona schudla, dokonca si nasla noveho priatela. takze nie je to tam len o kricani na vsetkych, ale o tom ze ti ludia ktori sa v zivote nevedeli nikomu otvorit (rodine, priatelom) konecne najdu odvahu a vyspovedaju sa a najdu podporu a pochopenie.

dana_l
18. júl 2013

@magali v usa sa na ich webstranke urobila skupina kde sa hlasia ludia ktori vlastne schudli prave tym ze boli motivovany pozeranim toho serialu. su tam pribehy ludi ktori napriek tomu ze boli doma - museli chodit do prace, starat sa o deti, kupovat si sami jedlo (na ranci v programe im vlastne daju do chladnicky len zdrave veci a aj jedla maju pripravovane a vysvetluje sa im princip zdraveho stravovania) a este aj nast cas ist do posilovne (kdezto ked su uz na ranci tak vlastne to je ich jedina "praca" - cvicit). tito ludia nasli sami v sebe tu silu a urobili to co sa im roky nedarilo. a hlavne ako vela povedalo - budem tu pre moje deti pretoze sa uz nemusia obavat ze zomriem mlady/mlada a nebudu mat nikoho kto im pomoze v buducnosti.

michalllkkkaaa
18. júl 2013

dievcata, kde sa to da stiahnut? 🙂

dana_l
19. júl 2013

@michalllkkkaaa original program sa zacal v usa http://www.biggestloser.com/ ale ho uz najdes i v inych krajinach. jillian bola tiez v australskej verzii. to americke bezi na tejto televiznej stanici http://www.nbc.com/the-biggest-loser/. len video si tam nepustis, musis si najst na youtube. ak pozries na tie skratky S - znamena season a E - znamena episode. kazdy rok je jedna season a ma viacero eipzod a posledna je finale kde vitaz ziska $250.000 a dalsi zo skor vyradenych ucastnikov ziska $100.000. takze je tam i financna motivacia.
tie sezony su rozne - raz su vsetci uplny cudzinci, niekedy su pary - sestry/bratia, otec/matka - syn/dcera, najlepsi priatelia.
hodila som jeden link ale su tam vsetky,len sa musi pohladat

https://www.youtube.com/watch?v=ODhWUruqwKE
nufanek
19. júl 2013

Ahojte, uvazujem, ze sa pridam k vam 🙂 chcem sa spytat ci tu cvi ci niekto Jill skoro rano. Jediny cas, kedy by som mohla cvicit je rano okolo 6 pol 7. Len neviem co s ranajkami. Ci budem vladat pripadne bez nich.

svatava74
19. júl 2013

@nufanek sa som cvicila dnes prvy raz rano....a bolo to v pohode....ranajky do hodiny musis dat,aby si vladala cely den....alebo aspon banan, kym sa najes normalne zdravo.... 🙂

nufanek
19. júl 2013

Ok, tak skusim. Pri tych mojich simpanzoch malych sa mi inokedy jednoducho neda a musim sa zacat hybat.
@svatava74 mozem sa spytat, ako dlho ju cvicis?

svatava74
19. júl 2013

@nufanek shred mam odcviceny cely...teraz 2 tyzden ripped in 30....medzitym sme boli na dovolenke...a 2 tyzdne som necvicila ani doma....a musle asom zase nabehnut na cvicenie aspon 30 min denne...telo je uplne ine....dala som dole cca 10kg za necele 4 mesiace a v tom je aj 2 tyzd dovolenka, kde som skor vela chodila a vecer som zi ana talianskej zmrzke...cize ja som s jill velmi spokojna....a teraz sa uz obleciem do veci co som pred 3 rokmi pred tehotenstvm odlozila...a tesim ma to okolie je nadsene...naozaj odporucam...svaly nabiehaju, telo je pevnejsie....skus... 🙂

nufanek
19. júl 2013

@svatava74 normalne si ma navnadila. Nepotrebujem vela schudnut no brucho po porode a zadok odjakziva potrebuju vzkriesenie 🙂

svatava74
19. júl 2013

@nufanek naozaj....ak odcvicis vsetky 3 levely, zistis, ze je to tak....30 min denne a je to....a to mam 39 rokov....oplati sa to.....len sa treba na to nastavit....cvicenie nam vsetkym len prospeje.....a nas maly cvici so mnou a je to parada.... 🙂

savanah111
19. júl 2013

Baby,prosiiiim! co mam cvicit po rippedin? buduci tt koncim, tak aby som stihla aj postahovat. poradte! Dakujem!

zgurkaa
19. júl 2013

@savanah111 ja som cvicila 6W6P 😉

barus77
19. júl 2013

@savanah111 alebo Body revolution, to je na 90 dní, ale neviem kde to stiahneš :(

savanah111
19. júl 2013

@zgurkaa prosim ta ako sa cvici 6w6p? to je tiez na levely, ci tyzdne? mas aj linky na stiahnutie? dakujem za radu🙂

zgurkaa
20. júl 2013

@savanah111 to su dva levely, kazdy trva 3 tyzdne, cele je to viac menej zamerane na brucho ale nechyba tam ani kardio a tiez sa pekne zapotis 🙂

williamjozef
20. júl 2013

baby toto ma ma zabit 😀 Jillian.Michaels.6.Weeks.Six.Pack.Level.2 uz cvicim druhy level,ale je na umretie 🙂 tece zo mne jak fras

savanah111
21. júl 2013

baby, tento mesiac cvicim ripped in 30, a mam pocit, ze nebudem mat take vysledky ako pri shrede, je to iba pocit, alebo ste na tom viacere, neviem, pri shrede som dala dole 4,5kg, a celkovo 18cm z obvodu. pri ktorom cviceni ste mali najlepsie vysledky? dakujem!

zgurkaa
21. júl 2013

@savanah111 podla mna to zavisi od povodnej vahy, mne sa pas tiez vytvaroval pri shrede, ale urcite preto ze to bol prvy pohyb po rokoch, keby som zacala s ripped in tak sa to vytvaruje tam, ale aj pri ripped in sa svaly risovali, mne sa dokonca vaha pohla az po 3 mesiacoch cvicenia, ale ja som chudnut nechcela len cm dat dole, no aj tie sa az teraz, ked cvicim stvrty mesiac pohli, vsetko to potrebuje cas, trpezlivost a hlavne nevzdavat to. 😉 Drzim palce 🙂

badzova
21. júl 2013

@savanah111 ahoj ja som po shrede dala dole len 2 kg a z obvodu brucha 1 cm, nedosiahla som zdaleka take vysledky ake ine dievcata, od zajtra zacinam ripped in 30 ale velku nadej tomu nedavam 🤐