icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
svatava74
25. júl 2013

@klaudialip jeeeeeeeeeej...tak to nemam....este som to necvicila, ale ak sa mi ozves niekedy cez tyzden , ked budem doma na nete, dokazem to stiahnut, tu na chalupe, je to problem stahovat.....a poslem ti to potom.... 🙂

lucirella
25. júl 2013

@monka1011
Ahoj. Ja mam za sebou tiez estelen 4.den, ale prave dnes som pozerala na ukazku z ripped in 30 days a asi skusim potom toto. Len dufam, ze shred bude mat aspon nejake viditelne vysledky, lebo inak sa mi asi nebude chciet cvicit nic 😀 .

susanita87
26. júl 2013

@svatava74 dakujem, uz to bol treti den dnes, a kondicka sa lepsi, po vcerajsku svalovka, ale premohla som ju

magali
26. júl 2013

@lucirella ja si myslim ze vysledky budu urcite aspon trosku.. podla mna to nevzdas a budes cvicit.. ja som dlhe roky ukaldala slaninu, predtym som bola stihla, po strednej som zacala pracovat a kila isli hore, nezalezalo mi na tom, nemohla som sa prinutit jest menej ci cvicit, teraz ma nastartovali statusy na MK, zacala som shred, stravu som neupravila, no par dnoch uz ma to zacalo stvat, uvedomila som si ze ak neupravim stravu, tak si vlastne kazim to cvicenie, navyse niesom nejaka hladna, odrazu mi je zle z tazkych veci, ide to samo.. citim sa super

magali
26. júl 2013

zeny moje level 2 den 3.. asi skapem ale vydrzim.. mne to strasne pomaha hlavne psychicky, citim sa skvele, asi som aj nejake dve kilecka schudla, ani neviem, lebo som sa na zaciatku odvazila az po troch dnoch a vecer, takze to nemusela byt korektna vaha, ale to je jedno.. citim sa proste super, predtym som sa citila ako panak michellin teraz sa citim super, pneumaticka stale je ale ja sa citim ako keby z nej uz aspon polovica ubudla, aj som sa odmerala, zatial nic, ale mne sa zda ze proste to brusisko mizne.. teraz ma cakaju dost narocne dni v praci, tak som zvedava ako to zvladnem.. hlavne si stale hovorim ze to musim vydrzat.. druhy level mi dava zabrat, ale nechcem to vzdat, aj ked nevzladzem, urobim si pauzicku na 5 sekund ako hovori Jill a idem dalej.. ked nevzladzem pocas kardia skakat, snazim sa aspon pochodovat na mieste, aby som sa neprestala hybat..
konecne som nasla nieco, co ma bavi, ja by som nikdy nezvladla drzat dietu ale toto, to je ono. samotne cvicenie ma vedie k uprave stravy, necakam zazraky za mesiac, ja dufam ze ma to bude bavit a neprestanem cvicit uz vobec a pomaly to pojde, hlavne chcem vydrzat cvicit aj v zime, lebo vtedy najviac priberam

monka1011
26. júl 2013

@lucirella Ahoj,ja som práve docvičila piaty deň a leje zo mňa ako z krhly 🙂 .tiež dúfam,že to bude mať nejaké výsledky keď už som sa konečne odhodlala cvičiť.vôbec som nevedela,že sú od Jillian aj iné cvičenia.ale ako som si to tu včera trochu prečítala,tak som sa niečo dozvedela 🙂 .tiež potom pôjdem asi na to ripped.

lucirella
26. júl 2013

@monka1011
Zo mna dnes teda tiez prsalo 😀 . Je tu hrozne teplo... ale je super, ze nas ani to teplo neodradi 😎
Este som si vravela, ze ak nezozeniem ripped, dam si shred este raz v tej tazsej verzii - nebudem cvicit s anitou, ale s nataly 🙂 no, uvidime....
Cvícu zdar!

pasteleria
26. júl 2013

idem teraz na dalsie cvicenie a pre tie, ktore vahaju: od prveho cvicenia som videla realne vysledky na svojom bruchu. fakt. takze nevahajte a pustite sa do toho.

nufanek
26. júl 2013

@winzy ahoj, chcem sa spytat, mnozstvo prijatych kj a teda aj bielkovin, tukov a cukrov si si vyratala na stobklube?

monka1011
28. júl 2013

@lucirella presne som myslela tak isto,že si dám toto ešte raz ak nenájdem nič iné.ale dnes som myslela,že to vzdám.u nás v byte je 31,5 stupňa a to je katastrofa ☹ síce s ťažkosťami,ale nakoniec som docvičila do konca.

savanah111
28. júl 2013

Dnes docviceny ripped🙂 a od zajtra idem na 6w6p😉6w6p držte palce,nech to dobre dopadne! 🙂

lucirella
28. júl 2013

@monka1011
To si DOBRA!!! urcite mas zo seba dobry pocit. 😎
To ja som dnes vynechala a hrozne ma to mrzi ☹
Boli sme na chalupe (bez netu) a prisli domov az neskoro. Vybalit veci, ulozit spuntika.. nebol cas.. Uz sa tesim na zajtra!!! 😵 Dnes mi ten pohyb vylozene chybal...

lucirella
28. júl 2013

@savanah111
Ahoj, prosim ta, aky bol ten ripped? Cvicila si aj shred? Mozes ich porovnat?
Drzim palce na 6w6p! 😎 Daj potom vediet, ake to je.

stardust
28. júl 2013

no baby, robila som si test kondicie podla http://www.sportujeme.sk/kalkulacka-test-kondicie . Dnesna hodnota 7.2, co je pre mna uspechom, lebo pred par tyzdnami som bola na tom velmi zle.

klaudialip
29. júl 2013

@savanah111 ahoj,mas oba levely?nevies mi poradit kde stiahnut druhy level?

susanita87
29. júl 2013

@jaannuusskkaa ahoj, mozes ma pridat do tabulky ? a kde ju vlastne najdem ?

savanah111
29. júl 2013

vsetko je na ulozto🙂

savanah111
29. júl 2013

@klaudialip vsetko je na ulozto🙂

savanah111
29. júl 2013

@lucirella Mam odcviceny aj shred aj riped.. V porovnani ma viac bavil shred, neviem preco, ripped nebol zly, ale az tak ma nezaujal. ale vysledky su po shrede: Prsia:-4cm Pas:-8cm Boky:-4cm A po rippede: Prsia:-5cm, Pas:-4cm, Boky:-5cm 🙂 takze to ide, to je hlavne 🙂 drzim palce 😉

klaudialip
29. júl 2013

@savanah111 a nevies mi dat presny link na to?ja som to hladala ale nenasla som to

savanah111
29. júl 2013

@klaudialip a co presne potrebujes? 🙂

neurologia
29. júl 2013

@savanah111
ak mozem byt taka drza 🙂 ja by som poprosila nejaky link na ripped 30 ak mas...vsetko co som nasla ja uz bolo pomazane :(

savanah111
29. júl 2013

@savanah111
@neurologia no baby, sklamem vas,ale hladala som to, a nenasla, tie subory su zmazane.. ☹ tak neviem teraz.

neurologia
29. júl 2013

ved to ze vsetko pomazane :( esteze som stihla shred stiahnut....neva mozno sa este podari to stiahnut neskor

klaudialip
29. júl 2013

@savanah111 6week 6pack 2 level

savanah111
29. júl 2013

@klaudialip jaj,tak to nemam este ani ja.. zacala som len dnes prvy level tri tyzdne. ty uz mas docviceny prvy level? 🙂

klaudialip
29. júl 2013

@savanah111 nemam,ja este cvicim shred a potom chcem ist na ripped,ale premyslam dopredu co budem cvicit

savanah111
29. júl 2013

@klaudialip aha, tak vela zdaru pri cviceni!

neurologia
29. júl 2013

@klaudialip a ty mas ripped ?

mattuliatko30
29. júl 2013

baby vedela by mi niektorá poslať na mail body revolution work.5-6? bola by som vám vďačnááá