icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
klaudialip
10. aug 2013

@sanny77 ja som to odtial stiahla

sanny77
10. aug 2013

@klaudialip no tak to tam musim popozerat kde sa to tam stahuje na youtube, skusim

angiie
11. aug 2013

AHojte.Tak ja som zas vcera vynechala cvicenie.(30 shared)Neviem ako mam pokracovat.Nedari sa mi kazdy den cvicit.Rano vstavam o pol piatej a domov sa z poslednej prace dotrepem niekedy aj o osmej a utahana som ako kon.MAm odcvicene 5 dni s prestavkami ale viem ze sa ma cvicit kazdy den.Co myslite ako amm pokracovat?
Dakujem

susanita87
11. aug 2013

@sanny77 ja som nasla level 2 na www.stiahnito.sk, musis tam kupit MB za nejake 4 eura, ale mas ich tam myslim az nejakych 30 000 volnych MB, ale najdes tam skoro vsetko, viac ako na ulozto.sk

zgurkaa
11. aug 2013

baby viete mi niektora poslat body revolution? Dakujeeeeeeeeeeeem 🙂 🙂 🙂

angiie
12. aug 2013

Fuha? €4 zaplatit za stahovanie?to mas tak na jeden tyzden mlieko pre deti.ci?

klaudialip
12. aug 2013

dnes som zacala s rippedom,zaujal ma viac ako shred a to mam odcviceny prvy den,zo shredu vysledky nic moc,bo som nezmenila stravu,ale kedze mam necelych 7 tyzdnov na rapidnu zmenu tak oddnes aj strava a cvicenie 😉

pasteleria
12. aug 2013

@zgurkaa ja mam workout 11 for phase 3 a ten pdf file-to je vsetko co som stihla. stacilo by? adresu na teba uz mam 😉
tak napis, ci to chces

tinagregori
12. aug 2013

ahojte, hladam niekoho z Trencina, aby sme sa mohli navzajom motivovat. Cvicim sama, resp. vzdy zacnem a nikdy to nedotiahnem do konca ☹

jaruska6
12. aug 2013

Ahoj kočky, som nová, ale strašne by som chcela skúsiť Jillian, kde sa dá stiahnuť 30DS shared, level 1-3?Vie niekto poradiť, prípadne, mám wifinu, tak len zaslať link, z čoho to mám cvičiť?(e - mail: dluhosova.j@gmail.com).Ďakujem.

pasteleria
12. aug 2013

@jaruska6 da sa to este stiahnut, ale kuk sem:

https://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI

cize shred nemusis stahovat, su tam 3 levely 🙂

sanny77
12. aug 2013

@susanita87 diky, mrknem tam

jaruska6
13. aug 2013

@pasteleria Ďakujem si milá mrknem sa na to 🙂

aktiz
13. aug 2013

Ahojte, chcem sa spýtať, po docvičení 30 day shre nasleduje ktoré, Ripper in 30 alebo 6w 6p...či je to jedno, ktoré začnem. Ale rada by som tým ľahším 🙂

bamb27
13. aug 2013

@zgurkaa uz mas body revolution,, mam stiahnutu prvu fazu, mohla by som poslat, ak by zatial stacilo,,, inak neviem sa k tomu dokopat, workout 1 a 2 je nuda a aj cardio,,, 😀 😀

zgurkaa
13. aug 2013

@bamb27 nie nemam, poslem mi?

elemento
15. aug 2013

@ivanazv ahoj prosím ťa, kde si stiahla tie DVD Jillian, alebo kde kúpila ďakujem, jedná sa mi o 30 day shred...dakujem

ivanazv
15. aug 2013

@elemento Ahoj ja som si stiahla zo stiahnito.sk alebo aj na ulozto.sk alebo su aj na youtube

karin77
15. aug 2013

ahojte, od nedele začínam 2 level 30day shred, cítim sa síce lepšie, ale váha sa nepohla smerom nadol vôbec ☹

klaudialip
15. aug 2013

@karin77 a zmenila si aj stravu?bez toho sa vaha nepohne,a hlavne su cm nie kila,takze treba pomerat,a potom to pojde neboj 😉

angiie
16. aug 2013

@klaudialip mne sa vaha pohla o kilo ale stravu som nemenila.To uz by som asi nejedla nic.ja nejem zemiaky,ryzu ani chlieb a cestoviny takze nic som.nemenila ale ak ty mas tu typicku Slovensku tak ircite ju zmen.inak neschudnes.alebo len malo.

klaudialip
16. aug 2013

@angiie a aka je to ta typicka Slovenska?ja od pondelka bez chleba,sladkeho a o siestej jem posledny krat

angiie
16. aug 2013

@klaudialip no klasika,vyprazane,halusky poriadne omastene so skvarkami,klobasky ,vyprazany syr ,hranolkya tak.tie jedla ,ktore doatanes aj v kazdej restike.Ale peepac ak take nejes .Nechcela som ta urazit,ale taka je pravda.Ja ked pridem.na Slovensko a chcem sa ist niekam.najest tak skoro vsetko plave v oleji.este ani salaty nepolievaju olivovim.olejom.

klaudialip
16. aug 2013

@angiie ja take nejedavam,do restiky nechodime takze asi tak,a neviem preco tu riesime moje cm a kg ked karin77 pisala ze nic neschudla,ja chudnem aj v cm aj vaha ide dole

angiie
16. aug 2013

Tak to je dobre.gratulujem.nechcela som ta rozculit.mas pravdu.sorry

lucka1987
16. aug 2013

@angiie asi chodis do zlych restík 😅 ja osobne sa najem aj vo fast foode. som zasadova na pravidelny jedalnicek. a boli sme na nakupoch, tak v nakupnom centre sme sa boli s kamosmi najest.. dala som si zeleninovy salat s orestovanym naprirodno morcacim masom.. k tomu balzamikova redukcia ci olivovy olej, alebo balzamikovy ocot bol samozrejmost .. a pritom obycajny fast food.. 😉
podla mna v kazdom... zdoraznujem... v kazom jedalnicku v restauraciach sa najde nieco, z coho si mozme vybrat tak, aby sme urobili kompromis, neostali niekde v meste hladne napospas skvrkajucemu zaludku, ale ani aby sme nemali vycitky, ze sme nieco so stravou presvihli... 😉
@klaudialip mimochodom.. ja po odcviceni 30 day shred som na vahe nemala ubytok. v podstate som ho ani nepotrebovala... ale cm mi sli dolu aj ked nie nejakou zavratkou rychlostou...a koza pekne natiahnuta.. v podstate pri vahe 54 za 4 tyzdne nevidiet takle vysledky ako keby som mala 90 a zacala day shred cvicit..
ale po 3 mes cvicenia , boli pekne vysledky, smaozrejme ja strava k tomu prispela aj ked som niekedy neodolala uzasnej grilovacke , ci gulasu v lese a podobne

angiie
17. aug 2013

@lucka1987 no jaka si sikovna?

lenkalienka11
19. aug 2013

Ahojte Baby, tak musela som si zmeniť nick, lebo neako sa mi podarilo zabudnúť heslo na email a som ho už nenašla... No nič, ja poctivo cvičím už skoro mesiac. Efekt je viditelny, ale teraz som začala doplnať aj Zuzku WOW... poznáte niekto??? Aké máte skúsenosti???

karin77
19. aug 2013

@klaudialip stravu som zmenila len trošku, večer sa snažím nejesť, a nemerala som sa na začiatku, ale vydržím a uvidím 😉

aktiz
19. aug 2013

ahojte baby. Kedy ste si všimli nejaké viditeľné rozdiely na postave ? ja idem zajtra docvičiť 1 level, ale este nevidím nejaký rozdiel. Stravu som veľmi nemenila, len sa ju snažím trochu obmedziť a nejesť po 18 hodine