icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
slagy
7. aug 2013

@beata88 to. A napadlo 😉

k_a_j_k_a
7. aug 2013

Dievcata a cvicite aj nieco ine? Alebo tie 30minutove sety. Myslim tym, ze ja by som chcela zhodit hlavne na bruchu, tak ci mi staci to cvicenie alebo mam pridat aj nieco specialne?

lucirella
7. aug 2013

@slagy
Ahoj. Aj ja som mala problemy s kolenom. Uz od strednej 🙄. Ja som mala od doktorky taku vec na spevnenie kolena - ako to popisat? 😕 No asi takto: Je to akoby odstrihnuta pancucha (teda sa to navlieka na nohu od spodu). Je to ale pevne (polyamid + elastan) a elasticke a je to este ca 10-15 cm nad a pod koleno. Nosila som to normalne aj pod nohavice. Urcite sa to da kupit v zdravot.potrebach. Viem, ze boli tri velkosti.
Nech sa ti to zlepsi 😉

sanny77
7. aug 2013

@beata88 no ja ranajkujem ako vyjde, niekedy ovocie, niekedy jogurt, niekedy tmavu zemlu, no a potom stiham akurat obed a neskor mozno este jogurt, alebo nejaky salat, no snazim sa nejest uz po siestej.

neviem ako je to s alkoholom, teda konkretne co sa tyka vina, hadam poharik moze byt...

lucirella
7. aug 2013

@mamaveronika
ahoj. dnes som narazila na tuto stranku:
http://workoutlabs.com/workout-plans/the-flat-s...
😎

lucikusik
7. aug 2013

@zgurkaa Ahoj, veľmi pekne ďakujem za ochotu. Ešte som posurfovala, našla som a stiahla

lucikusik
7. aug 2013

@savanah111 Už som stiahla aj 2.level. Pozrela som to len narýchlo, a 2. level sa mi zdal o dosť rýchlejší ako 1. Zatiaľ ma to baví, len cvičiť 3 týždne to isté ... asi sa začnem trochu nudiť 😀 Ale určite vydržím, keď som už začala, tak to dokončím. To teplo je desné, uterák musím mať hneď pri podložke po ruke. Pozerám si aj iné veci, čo by som mohla ďalej cvičiť. Ty už premýšľaš, čo po 6p6w?

angiie
8. aug 2013

@lucirella bandaz sa to vola

karin77
8. aug 2013

ahojte babenky, tak aj ja sa pridávam, od dnes som začala 1 level (30 day shred), síce som cvičila už vyše týždňa predtým, len som nevedela, že mám jeden level cvičiť 10 dní atď, a ja šiši som si striedala 1. a 2. level. Takže od dnes poctivo 1. level 10 dní. Len neviem ako to budem robiť od budúceho týždňa, lebo teraz som mala dovolenku a dalo sa mi cvičiť každé ráno, ale keď idem do práce, pritom 2 deti ☹, no neviem asi budem cvičiť večer o 20,00 hod., lenže vtedy už bývam dosť unavená z celého dňa. Poraďte maminky ako to robíte vy?, práca, deti....

karin77
8. aug 2013

a ešte niečo, strašne chcem schudnpúť, po 2. tehotenstve zostalo na mne visieť 7 kg, mám 170cm, a 67kg ☹ Pred 2. tehotenstvom som mala 60kg, a predtým ešte rok sa mi váha pohybovala od 55-58kg. Preto som dosť nešťastná ako teraz vyzerám, ale rifle ktoré som nosila pre druhým tehotenstvom som nevyhodila, lebo verím, že si ich opäť oblečiem 😉 teda dúfam...

beata88
8. aug 2013

@sanny77 no jogurt ti asi nebude staci. Ja si dam jogurt, misku s ovocim a bebr dobre rano. No vinko neuakodi ;) ale su to zevraj prazne kalorie :(

beata88
8. aug 2013

@sanny77 a nedalo mi som sa odvazila a 2,5 kg dole tak sa vytesujem 🙂

dancul177
8. aug 2013

ahojte baby, neviete link kde by sa dal stiahnut 30 day ripped od Jillian. Link ktory bol uvedeny par stran dozadu na ulozto.sk bol zmazany ☹
Dakujem 🙂

sanny77
8. aug 2013

@beata88 to faakt superskeeee a po akej dlhej dobe asi teda? to je super...

svatava74
8. aug 2013

@dancul177 daj mail...poslem ti cely ripped...week 1-4...

beata88
8. aug 2013

@sanny77 asi tri tyzdne je tomu co som sa vazila. Ja tu Jilian asi milujem :D som zvedava ake budes mat ty vysledky 🙂

sanny77
8. aug 2013

@beata88 perfektna je, dobre sa na nu pozera, aj ked keby mi prisla do domu a ako som videla tie videa ako po tych snaziacich sa schudnut huci a ziape, tak asi by som sa urevala do este vacsej depresie, takto cez telku je to super :D dufam, ze aj ja uvidim nejaky vysledok. ja som si pridala rano 50 min beh ked sa podari 5x do tyzdna a vecer tu jillian, tak uvidime, ci to nejaky zazrak so mnou urobi

sanny77
8. aug 2013

@svatava74 mohla by som aj ja poprosit to ripped od jillian? vrela vdaka

beata88
8. aug 2013

@sanny77 potom daj vediet co a ako ked budes mat odcvicene 🙂

komisakpd
8. aug 2013

baby ako sa vola ta sukromna tema....to sa stravy tyka.nejako mi usla...diky

sanny77
8. aug 2013

@beata88 jasne dam 😉

lucianka222
9. aug 2013

ja len odporúčam už horespomínanú stránku stiahnito.sk, jednorázovo som si zaplatila nejakých 6 euro a stiahla som si všetky Jill DVD + aj nejaké filmy... Ktoré váhate určite odporúčam, lacnejšie ako si tie dvd kupovať 🙂

angiie
9. aug 2013

Ja si zadarmo stahujem na ulozto alebo na w-source.biz.

sanny77
10. aug 2013

@angiie ja som nasla od jill na uloz to iba 30 DS level 1, 3. ine nic tam akosi neviem od nej najst

klaudialip
10. aug 2013

@sanny77 na youtube su vsetky tri levely,dokonca je to ako cele v kope,asi ako dvd,len to ma spanielske ci ake titulky,ale to mi vobec nevadi

sanny77
10. aug 2013

@klaudialip no youtube som to videla, len som si to chcela stiahnut na kluc a vsetky som na stiahnutie nenasla

klaudialip
10. aug 2013

@sanny77 ono je to v jednom subore,ma to hodinu a pol cele dokopy

https://www.youtube.com/watch?v=_JGtSuIQ0UI

toto je ono

sanny77
10. aug 2013

@klaudialip vdaka, ale stiahnut sa to asi cez youtube neda ze

angiie
10. aug 2013

@sanny77 ja som si stiahla aj revolution workout..trocha sa s tym treba pohrat. a co by si chcela? skusim ti nieco najst.

sanny77
10. aug 2013

no ja som zacala 30 DS mam level 1 a 3, dvojku som na stiahnutie nenasla a potom som rozmyslala, ze to ripped in 30 by som pokracovala a dalej asi dala by som si poradit ci killer abs, alebo fat burn alebo ak ma nieco take