Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@tynamartina Dakujem, napodobne 🙂
@klaudialip No vsetko ako vsetko.... len bez sacharidov, takze skoro nic bezne, sladke veci len so sladidlami, cestoviny a pecivo len ich specialne, predrazene. Objednavala som si Norbi update, jedla boli celkom chutne. Ale to, ze kazdy den maju aj jedlo so slaninou, vyprazane, sa mi velmi nepozdava a zakusky su, no pekne povedane nie velmi chutne od sladidiel. A s cvicenim sa mozno chudne, ale len zo samotneho Norbiho nie, aspon u mna.
@daniela_7 ja som dodrziavala iba kody,a kupovala som iba par ich vyrobkov nie cele menu,na to som nemala
ahojte, a odkial stahujete tie videa?
@yukki ahoj ozval sa ti niekto kto by bol ochotny ti poslat to dvd s cvikmi?
@lusinda1989 ahoj, vďaka, áno, už mi poslala jedna známa! A zo dva razy som už aj odcvičila....hm....to aké činky tam majú v rukách? Ja som vzala dvojkilové ale ešte počas cvičenia som ťahala z gauča len také polkiláky šak to je záber na ruky..... 😝 😝 😝 no ale.....myslím, že to pôjde. 🙂
@yukki a keby som ta poprosila poslala by si mi prepalene dvdcko chcem zacat cvicit dakujem
@pasteleria ďakujem, už to prišlo, aj som si to stiahla. tak po shrede idem na to 😉
ahojky,ako sa cvici Killer Abs ?? 🙂 ma to viac levelov ??lebo som nasla len jednotku 😅
@lusinda1989 ty ta ja to neviem prepáliť...ja si to normálne že strčím do dvd a.....neviem, ako sa napaľuje. baby, skúste daktorá čo ste pc gramotnejšia s lepším netom....poslať lusinde, prosím
Baby ked cvcite vecer(ja napr. o 19-tej), papate nieco aj po cviceni? a hlavne kolko minut po cviceni?a co?
@magda_sandorova ja by som si dala hodku po cvičení ale len bilkovinu napr. tofu
@klaudialip co je prosim 30 dnova vyzva na brucho? Mna zaujima vsetko co sa tyka brucha....nejak sa mi tam ta slaninka stale nechce rozpustit 😀
@skallka to iste plati aj o zadku,len na to robis drepy ale pocet je rovnaky,uz som ju cvicila a dala som dole 4cm z brucha,teraz ale nerobim klasika brusaky,bo masaker na kriznu chrbticu ale skracovacky,to ma lepsi ucinok aj viac brucho z nich citim
@tynamartina ahoj.ja mam dnes druhy den odcviceny z 30sheed days a ako taku svalovicu mam,ze v noci k malej na kojenie ledva z postele vstanem 🙂 ale je to super!
@klaudialip ahoj,mozem sa spytat na tie drepy?aj si to robila?videla si nejaky vysledok?
@barakr robila ale v polovici som prestala,robila som obe vyzvy naraz a uz som to nezvladala,a mojim problemom je viac brucho.vysledok neviem ci bol uz si nepamatam,treba vyskusat
@skallka tu su cvicenia na brucho treba vyskusat kazde a uvidis co ti najlepsie bude pasovat ja tam mam par svojich oblubenych
https://www.youtube.com/watch?v=MrV4vCotio0https://www.youtube.com/watch?v=daeSym3Cob4https://www.youtube.com/watch?v=Z5ItS7JbGU8Ahojte, co tak podelit sa o vysledky cvicenia v podobe fotie? 🙂 je to fajn motivacia 🙂
@klaudialip ďakujem, no neviem či vyskušam, ja cvičím takmer každý deň .... ci myslíš že nevadí? že toto by som si len pridala ako bonus navyše??? 😀 . Samozrejme ze tiež by som cvičila len "skracovačky"... krížom nešetrné brušáky veru nie.
@blcha dakujem, na niektorých z nich frčím...náhodne si vyberám každý deň niečo iné, nech je zmena.
Tých of FitnessBlender je tam viacero.
@blcha ja fotky zrejme nepridam (hoc mám), u mna nejde o nejaku radikalnu zmenu, ja vážim 56 kg (vyska 161cm)...moja max. celoživotná vaha bola v januári 63kg (okrem tehotenstiev 😀) co si takmer nikto ani nevsimol ze som bola pribrata, len ja som to citila, tak som sa rozhodla s tym nieco robit. A celkom ma to chytilo, zlahka som priškrtila stravu (lebo ja som sa cely zivot prezierala)... takze da sa povedat ze frcim na takom zdravom style bez násilia, uplne prirodzene 🙂
Len este mam stale "mini-pneumaticku", tak tu by som rada zlikvidovala...hadam postupne sa podari, nejak extra to silit nebudem.
@skallka ja cvicim uz druhy mesiac pravidelne,najprv shred.teraz ripped posledny level,ale kedze brucho potrebujem dat ovela do lepsej formy do konca septembra,tak som zacala od pondelka aj 6w6p a tu vyzvu.zacinam s rippedom,potom hned 6w6p a vyzvu,v priebehu dna si dam este mensie cvicenie na triceps a niekedy aj saskovanie,skakanie na trampoline s dcerou
@skallka to je super ja som s vahou nikdy nemal problem ani s postavou az po druhom tehotenstve sa to na mna nalepilo a neako to same nechcelo ist dva roky som kojila mozno aj preto to neslo tak som objavila jill a s nou sa mi to troska podarilo zredukovat tiez ziadna velka zmena ale este ma trapi tiez moja pneumatika takze teraz sa hlavne snazim o cvicenia co su zamerane na brucho takze od jill su moje oblubene 6w6p a potom killer abs tam je to dost o bruchu a potom vzdy pridavam neake tieto kratke co su cisto na brucho zamerane tak sa mi zda ze uz celkom aj neake tie svaly citim na bruchu ale stale su schovane pod sadlovou pneumatikou 😀 😀 😀 😀
Chcem sa spýtat : s ktorym cvicenim mam zacat , alebo ako vobec zacat,ked som uplne novacik v tomto...musim schudnut, tak potrebujem poradit, PROSIIIIM 😉
@klaudialip
@blcha
aj ja som zacinala shredom a 6w6p level 2 milujem, to si davam velmi casto...a potom kadeco od jillian, hlavne na zahriatie a potom to doplnam youtube tymi roznymi brusakmi, ale to asi len 1-2 mesiace dozadu. A ja veľa aj plávam, tak nie vždy cvicim, resp. si zacvičím vo vode. Akurát tu 30-dnovu výzvu nepoznám. S pribpúdajúcim dňami to musi byt brutál.
Cvicila si to vkuse? či podla potreby si si dala pauzicku?
Blcha tak sme na tom asi rovnako, nakuknem ten tvoj album. Ja som tiez cely zivot nemala problemy s vahou + - 53 kg ... a tak keď sa začala pomaly ale isto zvysovat tak som sa rozhodla ze treba to zastavit kým nie je neskoro.
Kde sa da stiahnut body revolution? Dakujem
@skallka necvicila som to v kuse,ked som zacinala,robila som klasika brusaky a to som ledva urobila tych 50.ale potom som citala ze to by sa ani nemalo ist uplne do sedu bo mna strasne krize boleli.,skusala som aj na fitlopte,tam som to aj dokoncila.naraz urcite nie,zacala som a rozdelila som si to na 3x,dala maximalne 30-sekundovu pauzu a pokracovala
este je to skoro ale co mi odporucite po 6w6p?co je od nej najlepsie?viem ze tych workoutou ma vela,ale co mate odskusane?a kde sa to da stiahnut?

inak ak mozem poradit norbiho zivotny styl,tam mozte jest vsetko,len musite vediet kedy.ja som predtym s nim a + cvicenie vela schudla a ked nesla dole vaha,tak cm isli aj ked som menej cvicila