icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
barca127
11. sep 2012

Ahojte babule tak ja som dnes totalne hotova a to som ani nestihla Jill,od piatej na nohach najprv plavanie potom zubar a cele dopoludnie s malou vonku mno strasne ma to znohlo 🙂 tak dufam ze som to vynechane cvicenie aspon vychodila 🙂

lucky14
11. sep 2012

@winzy Skvely vysledok. Myslim ze pocitanie kalorii je pre mna ten najvhodnejsi sposob zhadzovania kil. Ja som vcera a dnes usetrila okolo 300kcal na jedle a dnes som konecne cvicila tak dufam ze coskoro uvidim tu vytuzenu 7micku. Musim odcinit to moje obzerstvo z nedele. 😉 Ako si zvladla dnesnu cestu? Ozaj aky proteinovy drink pijes? 🙂

majkaaaaaa
11. sep 2012

dievčence môžem sa k Vám pridať? aj ja by som chcela schudnúť 😖

winzy
11. sep 2012

@lucky14 Jej aký ste pekný na tej fotke 🙂 No cestu som zvládla na podiv veľmi dobre ani som nebola až taká hladná 🙂. Len horšie to bolo doma. Tak normálne cestoviny som zamenila za celozrne, a morcadelu som spravila z pretlaku, bielej fazulky a jendnej klobásky. Len neviem kolko to malo všetko kalorii. Už som nemala síl to zapisovať a počítať. Tak dnes prvý krát neuplné vypísané tabuľky 😠. Ale mám pocit že som asi prešvihla cukor. A strašne málo som pila. tak teraz ležím pri flaške z vodou 🙂. Aj mne sa toto chudnutie veľmi páči. Som pevne rozhodnutá že zajtrajšiu váhu nepíšem lebo by som sa asi necítila dobre no ale uvidím ráno či ma váha presvedčí 😀. Inak to dosť kcal si ušetrila. nie si hladná ???

winzy
11. sep 2012

@zuzanat Neviem či ti nebudú ponúkať herbelife alebo iné produkty na chudnutie. Ja som také podobné raz zažila. Išlo o to aby on niečo mne tučnej žene predal. nebolo to až tak o strave a porade ☹

sisanka
11. sep 2012

@lucky14 dobre tak budeme teraz spolu cvicit narovnako - bez vyhovoriek 😀 uz sa teda tesim, aj ked dnes mi to slo dost tazko a odfotila som sa 😀 😀 😀 hanbaaa ked som sa videla...

winzy
11. sep 2012

@lucky14 som zabudla o tom drinku. Neviem ako sa presne volá lebo som si ho nechala v práce ale kupila som si ho tu na sk v kulturistických potrebách. Odporučil mi ho pán predajca že je vhodný pre ženy a že má veľa proteinou. Len ako kojíš tak také veci nesmieš. Neviem ale prečo 😀. Moc nezasýti ja si ho dávam z vodu môžeš aj z mliekom. A je to dobrá pomôcka ak mi chýbajú bielkoviny. ešte som si kúpila aj tyčinky tie si dávam po obede keď mám strašnú chuť na sladké 🙂

zuzu188
11. sep 2012

2. deň 3. levelu za mnou 🙂..teším 🙂

jaannuusskkaa
autor
11. sep 2012

Ako kukam tak kukam o cviceni sa tu bavia 2-3 baby ostatne tu pocitaju kalorie :D:D:D ja myslela ze tema je jasna :D

lucky14
11. sep 2012

@winzy NO ja som presvihla kalorie nenormalne v nedelu. Tak tento tyzden musim ubrat nech sa mi to vyrovna. 😉 A hladna nie som vobec. Na veceru som mala cerealnu kaizerku a mozzarellu a rajciny. Takze sa citim syta viac nez dost. Vody pijem min 3litre denne....snazim sa ked to pomaha vyplavovat skodliviny z tela to je to najmenej co mozem dodrzat. No asi sa pojdem do nejakej predajne opytat na ten proteinovy drink. Ja som pozerala v DMke ale uvidim pre co sa rozhodnem. A zial ja uz nekojim takze si ho pokojne mozem dat. ..Dakujeme za kompliment....To Jakubko je moj fesacik. Je ozdobou kazdej fotky. 🙂

lucky14
11. sep 2012

@jaannuusskkaa No teda. Zial samostatne cvicenie nam nestaci tak aj musime pocitat aby sme schudli....ale ak nas tu nechcete tak mi pojdeme inam? 😒

jaannuusskkaa
autor
11. sep 2012

@lucky14 ja iba konstatujem.....neviem mne osobne cvicenie staci....tak ja len tak uzsom ticho....

lucky14
11. sep 2012

@sisanka Ziadna hanba. Hlavne ze sme sa odhodlali s tym nieco robit. Ja mam v hlave ze na vianoce uz budem happy...tak verim ze vsetky na tom budeme podobne. Budeme mat krasne vianoce a my vsetky budeme stihle a plne energie. 🙂 🙂 Inak musim sa priznat ze som trosku rozbita. Dufam ze sa to casom spravi. Telo si asi znovu musi privyknut na cvicenie. 🙂 🙂

lucky14
11. sep 2012

@jaannuusskkaa To nemusis byt ticho. Zial vacsine cvicenie nestaci. Ked sa nezmeni strava kila idu dolu veeeelmi pomalicky. Iba ak by sme sportovali ako profesionali...mozno potom by to slo dost motivujucim tempom. Ale si velmi zlata. Vdaka Tebe mame krasnu tabulku a najkrajsiu temu na celom fore. 🙂

lucky14
11. sep 2012

@zuzu188 Ako sa citis? Uz si si na to cvicenie zvykla? Nic Ta neboli? 🙂

zuzu188
11. sep 2012

@lucky14 skvelo 🙂..zvykla som si po cca 5 dňoch v 1. levely 😀...odvtedy žiadna svalovica a nič ma nebolí 🙂...keď docvičím level 3 idem znova na to 🙂

winzy
11. sep 2012

@lucky14 určite si ho nekupuj v drogerke ale v takej špecializovanej predajni lebo tie v drogerke maju vedší podiel cukrov. ten čo mám ja má len 81kcal na jeden napoj. A cukri su tam tuším umelé sladidlá.

lucky14
11. sep 2012

@winzy Super vediet. Dakujem. 🙂

lucky14
11. sep 2012

@zuzu188 A nechces od nej skusit nieco ine? Ja som dnes koooonecne zacala. Tak sa vytesujem. Dufam ze bolesti klbov sa casom vytratia a ze zajtra nebudem mat velku svalovicu. 😉

majkaaaaaa
11. sep 2012

tááák dnes som cvičila prvý deň 🙂 mám už teraz zo seba veľmi dobrý pocit, len dufam že vydržím až do konca...

zuzanat
11. sep 2012

ahojte, ja som prave docvicila 😝 Teraz to bolo pre mna omnoho horsie ako ked cvicim cez obed, nie som taka unavena. lebo dnes sme aj dost vonku boli, takze mam dost 😔

lucky14
11. sep 2012

@zuzanat Ja tiez radsej cvicim doobeda. Mam najviac energie. Vecer uz len relax telka a pc. Ked som si cvicenie nechala na vecer nikdy sa nekonalo. Tak som si dnes doobeda povedala ze idem do toho...a cely den som mala super pocit ze som uz konecne zacala. 🙂

zuzu188
11. sep 2012

@lucky14 zatiaľ nie..chcem dať ešte aspoň 2x túto 30 dňovku a potom si dám asi 6 týždňovku od nej..keď si zvykneš,tak ťa kĺby bolieť nebudú a na svalovicu sa priprav,tá isto bude 😀

sisanka
11. sep 2012

@majkaaaaaa super tak uz sme 3 co sme dnes zacali s 30dnovkou, som zvedava ako nam to pojde 😀

majkaaaaaa
11. sep 2012

@sisanka paráááda a ja že tu budem jediná čo ešte len začala. 😀

zuzanat
11. sep 2012

@lucky14 ja som tiez len druhy krat vecer cvicila, lebo dnes sa inak nedalo. Aj to obcas mladsi "cvicil" somnou, zlaty bol, ako skakal 😀
je tu vobec niekto, kto cvici uz druhy level a este neschudol vobec nic? 😕 stale mam z toho nervicky 😔

lucky14
11. sep 2012

@zuzanat mozno si neschudla kg ale ako sa citis v obleceni? nie je Ti uz volnejsie? ako si pisala ty nepotrebujes schudnut moc kg iba par tak mozno preto. 😒 uvidis co Ti odpisu kocky co cvicia dlhsie. 🙂

zuzanat
11. sep 2012

@lucky14 ani na obleceni nic necitim, ani cm dole ☹

lucky14
11. sep 2012

@zuzanat cvicila si ty uz predtym? mozno je toto cvicenie lahke pre teba? lebo neviem si to vysvetlit. aj si davas pozor na stravu aj cvicis ...niekde je chyba. nepapas prilis malo? uvidis co Ti povedia zajtra v tom telefonate. 🙂

zuzanat
11. sep 2012

@lucky14 podla tabuliek mam prijem mensi ako vydaj, to moze byt problem? snazim sa jest malo, aby to islo dole....predtym som necvicila, kedysi som chodila na zumbu, ale mala som pauzu pol roka