icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
blcha
18. okt 2013

@lucique29
@mirrusska baby su super cvicenia pre zeny po porode aj po sekcii tak podla mna jasne ze az po sestonedeli by som zacala ale urcite nie s jill najskor s tymi cviceniami po porodnymi

zuuzika
24. okt 2013

ahojte ja cvicim poctivo jill 2 tyzdne,ale som total demotivovana. dnes som zistila ze vahovo som 1kg v pluse a meranim som nezhodila ani 0,5cm. Aj ked vidim pevnejsie ramena a stehna...Ste na tom aj vy takto? po akej dobe ste videli vysledky? ja som asi cakala zazraky.lebo fakt poctivo makam...Dakuejm za povzbudenie..

yukki
24. okt 2013

@zuuzika ta tak nejak, hej. Kilá plus, meranie neviem, nemerám, ale pevnejšie telo je.

alex31
24. okt 2013

@zuuzika ...a upravila si k tomu cviceniu aj trochu stravu ??? Vies mnohi si myslia ze ked "len " budu cvicit tak to pojde same dole ale zabudaju ze ako inde aj tu je v prvom rade zaklad zdrava a vyvazena strava !!!! Nemyslim ale dietovanie !!! A navyse .... necakaj zazraky ..... mnohe veci su tak trochu "dobre premyslene komercne tahy" ... a je to tak aj pri tomto druhu cvicenia .... nakoniec moj nazor cvicenie Jillian Michaels nie je nic ine len trochu zmeneny klasicky kondicny alebo kruhovy trening ktory zacina byt coraz viac popularnejsi aj u nas 🙂 ... mozno skus ... zmenit stravu, cvicit nadalej ale z casu na cas si chod radsej zabehat alebo na bicykel ... jednoducho nejaky iny aerobny pohyb .... aby si telo trochu zmiatla .... pretoze vykonavat jednostranne cvicenie dlhsiu dobu nie je tiez dobre .... telo si zvykne a zacina stagnovat .... potrebuje zmenu aby sa opet nastartovalo 🙂 no a hlavne velmi velmi vela trpezlivosti .... zazraky sa nedeju ... vsetko si teba poctivo odmakat 🙂

smuuk043
30. okt 2013

Dnes som cvičila prvý deň🙂 som zvedavá, čo sa stane po precvičení celých troch levelov.. cvičím už všeličo, tak chcem trocha zmenu🙂

smuuk043
30. okt 2013

@m.i.r.i. ako sa darí? trocha som polistovala pár stránok dozadu...si tam niekde písala,čo papáš cez deň...je to hrozne málo..aj preto ti určite nejde váha dole.. musíš papať aj sacharidy, a aj bielkoviny..nie len zeleninu..a určite nie samotné ovocie. Ovocie aspoň s jogurtom vždy. A 18h najneskôr spať, je blbosť, neviem,kto to kedy vymyslel...2-3 hodiny pred spaním treba naposledy papať..nech sa darí🙂

klaudialip
2. nov 2013

ahojte,raz tu dala jedna pani link na youtube,ze to cvici jej dcera tusim,bolo to o video na cvicenie pri ktorom sa spali 1000 kalorii,neviete na ktorej strane to bolo?neviem to najst,abo dat znova ten link ak by ste vedeli,dakujem

lucimalinka
4. nov 2013

Ahojte baby, mám za sebou 30 dňový shred, teraz som docvičila 1. level 6 week six-shred. Práve dnes som začala druhý level. No makačka. Stravu som neupravovala, jem tak a to, čo predtým. Spevnenie vidím, tých centimetrov by mohlo byť dolu aj viac, ale zatiaľ ma to baví. Tak pokračujem a dúfam, že ešte nejaký centrimetrík dolu pôjde. Držme si spoločne palce. 😀

janka_76
6. nov 2013

@lucimalinka ahoj lucy, možes mi na ten druhy level 6 week six-shred poslat link? ja som nasla len jednotku, dík...🙂

lucimalinka
9. nov 2013

@janka_76 Tiež mi to dlho trvalo, než som našla, ide mi to len cez toto, aj to mi niekedy počas cvičenia vypadne, ale dá sa to docvičiť. http://www.4shared.com/video/WdPLd11h/Jillian_M...
Nemám to stiahnuté, len si to cez to púšťam. Tak príjemné cvičenie a daj vedieť, ako sa ti darí. 😀

janka_76
10. nov 2013

@lucimalinka ahoj Lucy, dakujem za link, no ja by som tiež prijala dolu viac cm,ale pripisujem to tomu, že cvicim v podstate cely život s mensimi vypadkami, takže to asi inak zabera na baby co necvicili nikdy vobec, ale baví ma to, nemusim nikam, nic ma to nestoji, tak chcem pokracovat dalej a teda ked nic ine aspon spevnieť...🙂)

lucimalinka
10. nov 2013

@janka_76 Ahoj Janka. Tak ja som začala cvičiť po prvom pôrode, keď som už bola spokojná s tým ako vyzerám, tak som otehotnela ešte raz. 😉 A tiež cvičím s prestávkami. A presne ako si napísala. Nemusím nikam chodiť, tú polhodinku si nájdeš aspoň 4-5xkrát týždenne. A ako sa ti cvičila táto dvojka? Už si začala? Ono možno by bolo viacej cm, keby som aj nejako upravila stravu, ale zase nemám pocit, že by som jedla nejako nezdravo. Ale tiež chcem pokračovať ďalej... takže v podstate cvičíme spolu. 😀 Pekný týždeň ti prajem.

janka_76
12. nov 2013

@lucimalinka ahoj Lucy, ja som zacala este len jednotku po 30 shred, a teda zda sa mi to rychlejsie a dynamickejsie, tak uvidim este som cvicila len tri dni, tu dvojku som si zhanala už tak predom aby som plynulo nadviazala na jednotku len teda zabudla som niekde som to v diskusii citala ako dlho sa cvici každy level? 6 tyždnov?a cvici sa len 6 dni z tyždna jeden je volny?🙂

lucimalinka
12. nov 2013

@janka_76 Aby som bola úprimná, neviem presne ako sa to cvičí, každý level by sa podľa mňa mal tri týždne. Ja si robím prestávky, keď sa necítim dobre, alebo som niekedy moc unavená. Každý týždeň mi to vychádza tak 4-5 dní cvičenia a dva dni voľno. Ja to cvičím takto, ale podľa mňa si to môžeš sama nastaviť, ako to tebe vyhovuje. 😀

lenbea
21. nov 2013

chcem sa spýtať, či nemá niekto podobný problém ako ja. Ku koncu 30 day shred som cítila nepríjemný pocit v rukách a teraz asi mesiac ma dosť bolia kosti od hánok po zápastia a aj zápästia. môže to byť z toho cvičenia?

sliver
22. nov 2013

@lenbea ja som mala problém že ma boleli ruky ako ked su presilené, teda konkretne jedna pravá, úplne som si ju presilila, dcerku som na ruky nemohla zobrať 😒
cvičenie úžasne, fest ma bavilo, aj sčasti pomohlo kým som si nezničila ruku, teraz som tri mesiace poliečila a chystám sa znova 😉
myslím si že to môže byť z toho cvičenia...

lenbea
22. nov 2013

ale mňa to nebolelo hned. najprv som mala len taký čudný pocit a začalo ma to asi tak mesiac po skončení cvičenia. boli ma trochu aj klby na prstoch a nemôžem sa oprieť o ruky ked vstávam alebo sa podopieram, lebo ma bolia tie klby v zapästiach, tak neviem. dúfam, že to nie je nič horšie.

fattamorgana
23. nov 2013

@lenbea ja zas mám problémy s členkom, akonáhle cvičím pár dní po sebe, začne ma bolieť pravý členok, nie je ani opuchnutý, len strašne bolí. keď pár dní necvičím, všetko je OK. 😕

lenbea
23. nov 2013

tak to asi bude z toho. Kdesi som čítala, že si treba najprv poriadne rozcvičiť svaly a zahriať. tak neviem.

fattamorgana
24. nov 2013

@lenbea veď na začiatku toho cvičenia je rozcvička aj zahriatie.... ako mňa to baví aj všetko, len teda keď začne bolieť noha, musím dať pár dní pauzu 😒

d.a.n.k.a
24. nov 2013

ahojte, pridávam sa k vám 🙂 už som cvičila 2x 🙂 verím, že budú výsledky 🙂 tak držte palčoky

estes
25. nov 2013

Ahojte, tiez sa pridavam, ja Jillian kombinujem so Cindy (DVD Dalsia vyzva) podla toho na com mam chut. Osvecilo sa mi cvicit v prvej polovici dna, lebo do vecera ma clovek kopec vyhovoriek, co vsetko treba este doma porobit namiesto cvicenia. Aj vecerne cvicenie ma vsak svoje vyhody. Kedze mam problem s chrbticou, uprednostnujem Cindy, lebo pri Jillian mam obcas zavraty. Jillian ma vsak svoju jedinecnu energiu a dynamiku,takze ju tiez vitam.

hetino
26. nov 2013

Dievcence viete mi niektora poradit? Nemam vela casu cvicit cez den,tak by som chcela vecer,ked drobec zaspi.Bude to mat ucinok? Co mysliote?

agentkak
26. nov 2013

ahojte babule, ako vas tu citam vidim ze sa vsetky pasujeme s rovnakym problemom 😠
mne sa podarilo schudnut 10kil upravou stravy ( stranka mira veseleho ) a cvicenim na orbitreku a brusaky... samozrejme v lete som sa neudrzala a tak nejak som zlenivela takze teraz som tiez zacala s jillien a idem robit treti level..zatial to neni ziadna vyhra ale citim spevnenie svalov avsak chcem dat dolu este 5kil (moja vaha 69) len sa bojim aby som zo svalov nebrala na vahe viac aj ste to niektora kombinovala napr steperom alebo orbitrekom ? Jo a este skusala ste niektora TRX ????
dakujem

agentkak
26. nov 2013

@hetino myslim ze ucinok to ma vzdy rovnaky ci je to rano alebo vecer akurat rano ma clovek asi trochu viac energie ... ja cvicievam vecer kedze chodim neskoro z prace a cez vikend rano 😉

hetino
26. nov 2013

@agentkak dakujem 🙂

lubina2
26. nov 2013

Ahojte baby, aj ja by som chcela začať cvičiť 1 level. Chcem sa opýtať či sa cvičí 10 alebo 30 dní. Ďakujem

agentkak
26. nov 2013

@lubina2 10 😉

ficksacha
26. nov 2013

@hetino Jasne, ze to bude mat ucinok. Taky isty ako keby si cvicila v inu dennu hodinu. Dolezita je pravidelnost a zachovat si cas cvicenia. Ja cvicim aj rano aj vecer a vecerne cvicenie zacinam vacsinou o 8 pol 9. Ako sa zadari.

estes
26. nov 2013

lubina2, ak myslis cvicenie 30dayshred, tak ano, kazdy level sa cvici 10 dni, cize 3 levely spolu su na 30 dni.