Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Baby to "ripped" je na čo špecializované?
@m.i.r.i @skallka
ano, svaly mi idu urcite, nemam svalovku, ale citim ruky aj lytka, dokonca preto necvicim ani kazdy den, ale niekedy len kazdy druhy, lebo hlavne lytka citim, tvrde ich mam a nevladzem tolko ako ked mam den prestavku. Vseobecne plati, ze sa nema cvicit kazdy den, aby svaly mali cas sa regenerovat, nie? Jillian tvrdi, ze to ma byt bez prestavky? Na DVD som to nepocula. Vy cvicite kazdy den?
hehe...dala som si do prekladača "ripped" a vyhodilo mi že "opitý".........zaujímavé, musím si to zohnať...či to tam jillian bude 30 minút popíjať a na záver to bude ripped? 😝 😝
@daniela_7 Ahojky, no ja cvičím 7 deň, stravu mám obmedzenú, cez týždeň som sa držala v pohodke, ale cez víkend som zhrešila trochu, svalovku som od začiatku mala len miernu, včera sa mi dokonca stalo, že pri cvičení som dostávala kŕče do lýtok, takže som už potom miesto kardio cvikov pochodovala a posilovačky som sa snažila docvičiť všetky.Ale rozhodla som ,že samozrejme budem cvičiť každý level 10dní, ale v rámci týždňa si dám vždy v nedeľu relax na regeneráciu.Čo sa týka u mňa váha sa za týždeň ani nepohla, merať som sa nemerala, takže od včera sa radšej raz za týždeň pomeriam a odvážim sa až po tých 30 dňoch a som zvedavá, ako na tom budem.Spozorovala som za 7 dní pevnejšie svalstvo na nohách, aj rukách, zo začiatku mi super spadlo bruško, aj sa mi začínalo rysovať, ale zrejme by to chcelo zvyšovať záťaž, lebo zatiaľ śa slanina ustálila tak som zvedavá, čo napíšem za týždeň. 🙂
@daniela_7 tak dnes meranie a vazenie po 21 dnoch...vysledok nula...nicovate nic...a to sa tiez citim pevnejsia, sa mi zda, ze ani celulitidu az tak nevidno..ale zjavne si to len namyslam ako ked vidis // na teste kde nie su alebo si vsugerujes tehu priznaky...ja si namyslam, ze som spevnela...ked nevidno ani vahu ani cm, tak je to stale len moje zbozne zelanie...☹
@m.i.r.i @jaruska6
mne brusko tiez nic, pevnejsia som, to urcite, lytka mam ako kamen, ale to mi nepomoze dostat sa do starsieho oblecenia, skor naopak 😠
no po 21 dnoch to veru nie je velmi motivacne ☹ Ja som rozhodnuta vydrzat, ale neda sa kazdy den.
Som neverila, ze po 30-tke a po dietati to pojde takto tazko dole...
@m.i.r.i Tak to si ma príliš nepotešila.Ja ticho dúfam, že sa to u mňa nejak poddá.Cvičís každý deň?Stravu si tuším niekde písala a zdalo sa mi to máličko, že papáš, nerobí si preto tvoj organizmus zásoby na horšie časy, lebo si znížila príjem potravy?Skús papať každé 2 hodiny, pitný režim 2,5-3l denne, ešte vydrž cvičiť aspoň mesiac, možno len treba viac času, aby sa rozpohyboval metabolizmus.... Držím palce, 🙂 😉
@daniela_7 Ja mám dosť po 30 a veru u mňa kým som bola s malým na materskej som sa super držala oproti pôvodnej hmotnosti pred tehu, som mala len 2kg naviac.Keď som však nastúpila do zamestnania , najprv som schudla 2kg, tešila som sa, že pôvodná hmotnosť pred tehu, ale po pol roku som sa zbadala, že mám 7kg, ani netuším z čoho.Jednoducho sedavé zamestnanie, a pritom jem minimálne, tiež už z toho začínam byť zúfalá.Cvičím síce 7 dní, ale mám pocit, že neschudla som nič, keď prejdem všetky3 levely Jillian,tak uvidím, ako na tom budem.
dievcata nechcete niekto maliny slim komplex 90kapsul za 20e?
kocky idem byt trapna, ale nejak nestiham precitat. chcem zacat cvicit, co si mam stiahnut ako prve? dakujeeeem
@nostek Asi najskôr 30 day shred.... Týmto začína väčšina 🙂
Ahojte dievcata, viem ze to tu vsade uz aspon 10 krat popisane ale bludim stranka po stranke aaa neviem najst presne co potrebujem🙂 tak by som Vas chcela poprosit, ak mate trosku casu a ochoty daktora ktora mate toto cvicenie vyskusane,ze by som s nou pokonzultovala nejake vecicky, mozte IP🙂 dakujem🙂)
Ahojte,..aj ja som sa tu inspirovala od vas,..cvicim uz asi mesiac,aj ked nie kazdy den...ale aspon kazdy druhy ked nie som v robote...upravila som si aj stravu a zacinam citit vysledky ...su mi volnejsie nohavice,ale problem je v tom,ze ma rano strasne bolia kolena....tie cviky su na nich asi poriadny zaberak,...dufam,ze to prejde,nerada by som prestala s cvicenim
@evinka400
@adulka07
@kamila1119
Aghojte dievcata, ja som dnes zacala 30 day shred a celkom ma to chytilo, uvidim, ako budem pokracovat 🙂 Budem sa hlasit, ako sa mi dari 🙂 ahojte a cviceniu zdar ;) 😀
Ahojte baby ja zacinam od zajtra, kedze do som asi pred tyzdnom začala behat večer, tak chcem to skombinovať že ráno na lacno beh a po prichode domov začnem s Jillian, tak uvidím ake to bude a či vlastne vstanem rano skoro 😀
včera som nakoniec nebola rano behať ale až o 4tej a po behu som si dala hned Jillian a bolo to dost tazke pre mna hlavne na posilnenie cviky, kardio som zvladla fajn, ale lialo zo mna ako z fontany :D Inak v plane mam zhodit 20kg a ty? Ozaj po cvičení som si dala už len proteinovy napoj čokoladovo-kokosovy a to bola už aj moja večera i ked v noci som bola hladna ako vlk. 🙄
No ja som len cvicila a mam dost, tak na beh som uz nemala energiu. Chcela som chodieva rano, ked je menej ludi, ale to som rada, ked vladzem pochystat deti do skoly, tak skusim asi zatial len cvicit a doma chodza na pase. Staci mi ak dam dolu 5 kil a potom uz len udrziavat dako...
Chodza na pase je tiez super, ja mam doma orbitrek ale nejak ho neviem oprasit :D ale mala by som ked chcem dat 20kg dole 😀 Aj stravu si obmedzila nejak?
ahoj chci se zeptat kde jste sehnali cvičeni JULLians od začatku lekce.
caute ,,poradite kedy je po porode najlepsie zacat cvicit s Jillian?? Mala som sekciu ale odhadujem najskor az po sestonedeli...
Tento problém budem riešiť aj ja. Tiež budem onedlho po sekcii (tretej) a rozhodne chcem tiež cvičiť Jillian...Cvičila som ju cca 2 mesiace a už po prvom mesiaci som mala po 6 cm dole z brucha a zadku. Takže viem, že to na mne funguje a chcem sa k tomuto cvičeniu vrátiť. Ale tiež neviem kedy sa k tomu dostanem. Jednak pre jazvu a kvôli kyseline mliečnej vo svaloch po cvičení. Zatiaľ vás budem čítať a tešiť sa z vašich úspechov. Výborne to nakopne človeka k vlastnej aktivite.. 😀 😀 😀

@daniela_7 ja mam to iste.uz skoro 3 tyzdne za sebou a chudnutie žiadne. Mám pocit, ze toto nie je cvičenie na chudnutie. Ja nechcem svaly ale schudnúť a vela som si od toho sľubovala
Chcela som cvičením len trochu upevniť postavu,ale ked llen strava je upravená ide to lepsie. A to nemám cieľ rýchlo schudnúť ale pribrat urcite nie.