icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
juliakocka
27. nov 2013

dievčata poradte mi....čím mám začať s jilian, veľa je toho na youtube a neviem co si vybrať, teda čím začat, čo je pre začiatočníčku najlepšie

gabsam
28. nov 2013
juliakocka
28. nov 2013

@gabsam dakujem krásne, no tak to som zacala s ripped in 30 weeks, takze zle

blcha
29. nov 2013

@juliakocka vacsinou vsetky sme zacinali s 30day shred a potom ripped npr body revolution som nikdy necvicila podla mna by si mohla skusit na zaciatok ten shred nieje to az take narocne a tam su vidiet zmeny a pokroky do tych 30dni na mne teda urcite boli 😉

natalka13
2. dec 2013

aj ja som zacala 30 day shred, potom Ripped in 30, teraz mam pauzu a po Novom roku zacnem Body revolution
@juliakocka

jasephine
3. dec 2013

ahojte - dosli mi konecne dvd Jillian Michaels. Chcem sa opytat ci mozem zacat s cvicenim banish fat boost metabolism. niekde som citala ze to nabudi spalovanie. chodim do posilnovne cca 2x do tyzdna - viac nestiham. myslite ze by to bol dobry zaciatok? a potom prejst na 3O day shred....idem zhadzovat cca 40 kg cvicenim a s cambridge dietou. dufam ze to pojde... ak mate ine skusenosti, prosim o radu. vdaka

ficksacha
3. dec 2013

@jasephine No, ak mas 40 kg nadvahu, tak by som Ti ja osobne BFBM na zaciatok vobec neodporucala ... je to zaberak pre pokrocilejsich v tomto druhu cviceni. Zacni radsej 30 DS to je skor pre zacinajucich. Inak, ved v tom rozpise nado mnou je BFBM uvedene cvicit tak raz do mesiaca.

11mica22
Odpoveď bola odstránená
marysity
4. dec 2013

@juliakocka ja mam od jillian odcvicene 3 programy a teraz som zacala 4. prve co som cvicila bolo pred tehotenstvom body revolution a to som bola bez kondicky a bez akehokolvek treningu predtym a bolo to strasne hlavne v zaciatkoch lebo je to makacka ako vsetko od nej..a hlavne to ze treba cvicit fakt 90dni odradi, no po prvych tyzdnoch sa uz ukazovali vysledky a nakoniec som mala dole cca 13kil a potom som otehotnela tak som nemohla dalej cvicit :D a podotykam ze stravovala som sa normalne, ziadne obmedzenie, upravenie stravy, nejem nejak zdravo, ale tak bezne. no a teraz po porode som sa rozhodla znovu cvicit,ale nechcelo sa mi "zaviazat sa" na 90 dni znovu tak som sa dala na 30day shred a pripada mi to ako najzakladnejsie cvicenie od nej, aj ked to bol zaberak a tiez som mala prve styri dni taku svalovku ze konec, ale neskor sa to rozbehlo a islo to. necvicila som uplne kazdy den (vikendy vobec) a tym sa mi to predlzilo, lebo som chcela odcvicit 30 dni a teraz chcem podotknut ze som schudla do nohavic ktore som nosila ked som mala o 5 kil menej ale pri tomto cviceni som vahovo neschudla ani kilo, cize sa tuk zjavne zmenil na svalstvo (ale nie som ziaden rambo) len sa to premenilo a zostihlelo-viditelne-lebo ma na to upozornovali ludia okolo mna, ze som vyrazne schudla a ze kolko a kazdeho som prekvapila ked som povedala ze ani deko (resp. este som chvilu mala aj nejake polkilo hore a pritom stihlejsia 😀 ). teraz tretie mam za sebou ripped in 30 a je to trosku narocnejsie ako 30DS ale da sa.. mimochodom cviky su vsade v podstate rovnake, len je to preformovane do roznych kombinacii a dlzok casovych usekov. teraz cvicim uz 3.den 6weeks 6pack a to je zamerane na brucho a veru citim,ze uz tri dni mam trup ako v korzete od svalovky, no pomaly to tiez ustupuje a jediny problem je, ze toto cvicenie je formou ze za polhodinu sa cvici jeden velky cyklus 2x a ten druhy krat je take tempo ze clovek ledva stiha.. ani jej kolegyne to nestihaju, a to su profi fitnesky vacsinou. ale treba do akehokolvek cvicenia s nou dat vsetku energiu, namotivovat sa a neopustat sa, lebo je to brutalna makacka a vela ludi to vzda kvoli bolesti, nevladnosti, no z vlastnej skusenosti mozem potvrdit, ze po mesiaci vznika mala zavislost a potom to uz chyba aj cez ten vikendovy oddych. treba odcvicit z kazdeho cviku kolko sa vladze a "este kusok" navyse 😉 a vysledky sa dostavia uz po tyzdni urcite aspon minimalne. drzim palce! 🙂

juliakocka
5. dec 2013

@marysity dakujem, si ma motivovala ja cvicim tyzden body revolution a sa mi to zda uplne lahne, ani sa pri tom nepotim, manzel tvrdi, ze 30 minut denne nic nie je, ze mi to nepomoze ale ja sa nedam....ale mne treba schudnut 30 kil, tak neviem ci to staci, co sa tyka stravy, potrebujem vela nastudovat, co jest, aby som do leta dala tych 30 kg dolu,drz palceky 😵

juliakocka
5. dec 2013

@jasephine ahoj a kde si kupila cd od jillian ?

jasephine
5. dec 2013

@juliakocka ahoj kupila som to na gorila.sk maju tam original dvd bez dabingu

marysity
11. dec 2013

@juliakocka keby som nemala na vlastnom tele dokaz ze to funguje,tak by som si povedala ze blabla, nejake motivacne dvd-cka, ktore funguju, ked nejes nic len salat a okrem toho cvicis hodiny v posilnovni... ale funguje to, urcite s upravenou stravou to bude este vyraznejsie, ale to ja som sa nedostala este do stadia,aby som zmenila natolko jedalnicek, aby to bolo uz navzdy tak "zdravo", snazim sa, ale nie tak radikalne, skor sa pokusam jest kazde 3 hodiny a normalnu porciu a nie nejake mastnoty a fastfoody, ale bezne jedlo, no moj najvacsi kriz je sladke.. som normalne zavisla, som si toho vedoma a snazim sa vedome s tym bojovat, no zatial bez uspechu. ale jillian bola ucinna aj tak, takze nevzdavaj to, je to tak silny trening ze aj za polhodinu spalis velmi vela. a niekde som citala ze prave polhodina treningu staci aby telo zacalo ucinne spalovat. a vysledky s tymto cvicenim su toho dokazom. 🙂 drzim palce, potom priebezne pis, ako to ide 🙂

messue
11. dec 2013

@gabsam niekde odporucaju začat 30 day shred,potom ripped,....... tak ako to je? nebude body revolution moc narocne na zaciatok?

lulusha
11. dec 2013

ahojte baby! ja som cvicila minuly rok Jillian 30 day shred a pekne som si upravila postavu... bola to sice makacka a hlavne kazdy den sa prinutit, ale ked uz som si to zapla, tak som sa tesila a na konci som na seba bola nesmierne hrda po kazdom cviceni 😵 a este aj ona vzdy na konci povedala nieco v zmysle, aka je hrda a aku dobru robotu sme zvladli, tak to bol o to lepsi pocit 😀
teraz sa uz pomaly pripravujem, v januari to opat odpalim - zmena stravy a cvicenie k tomu, zacinam sa namotavat, ako mi to pekne pojde 😎 a do leta budem ina baba 😎 😝

gabsam
11. dec 2013

@messue prečítaj si články od Jillian ,,,,,, začať cvičiť s 30 day shredom je pre tie ktoré nepotrebujú schudnúť, len spevnieť ,,,, cvič ako myslíš 😉

messue
11. dec 2013

@gabsam vyskusam cvicit podla toho planu, ale az po novom roku 🙂

terezka652011
11. dec 2013

@gabsam ahoj a kde by som mohla stiahnut jej videa? Teda to body revolution?

omgdieta
12. dec 2013

Kočky, prosím Vás ako sa cvičia tie levely? Jillian Michaels - 30 day shred level 1- stiahla som si tento a teraz ako dlhoi musim cvicit 1 level a potom tie dalsie ...30 dni? alebo 10?

ficksacha
12. dec 2013

@omgdieta Kazdy level cvicis 10 dni, mas 3 levely... cize spolu 30 dni cvicenia

crazy55555
12. dec 2013

ja som si stiahla na uloz.to vsetky 3 levely a dnes som zacala s prvym a po 15 minutach som myselala ze budem volat 112 🙂 zaberacka pre mna kedze ja som k cviceniu nikdy vztah nemala ale treba zacat :Ddufam ze ta kondicka sa apson do tych 10 dni zlepsi kym neprejdem na druhy level :D

gabsam
13. dec 2013

Body revolution tak, ako sa po týždňoch cvičí :
DVD 1 - workout 1 + workout 2 + cardio 1
DVD 2 - workout 3 + workout 4 + cardio 1
DVD 3 - workout 5 + workout 6 + cardio 2
DVD 4 - workout 7 + workout 8 + cardio 2
DVD 5 - workout 9 + workout 10 + cardio 3
DVD 6 - workout 11 + workout 12 + cardio 3

posuniem ďalej 😉

blondy12
20. dec 2013

baby vy co ste cvicili body revolution aj ste schudli ci ste sa len spevnili?ja som po porode takze u mna velmi dieta neprichadza do uvahy...zacala som cvicit no este chcem aby sa mi podarilo aj schudnut..ale nepojdem teraz cez mrtvoly aspon nech sa to telo spveni a kedy ste videli uz prve vysledky?

rebeca2
20. dec 2013

ja dva týždne upravená strava,t.z. poobede a večer len bielkoviny a zelenina a dvakrát odcvičený 2level 30 day shredu a nejaké zmeny ešte nebadám ,je pravda ,že idem z váhy 51,5kg, čiže viac menej chcem len 2 kg dať dole a spevniť,lebo slanina hlavne na bokoch a traslavé huspeninové brucho, fuj, kedy sa dostavia výsledky? je asi ešte skoro, že? stane sa niečo,ak jeden deň vynechám? dnes som totálne nevyspatá a unavená,takže energia na cvičko žiadna

caramba152
20. dec 2013

Ahojte baby, tak ja cvičím Jillia už tretíkrát, teraz sa snažím maximálne ako sa len dá, skoro každý deň (30day shred), bohužiaľ necítim rozdiel na váhe, dokonca ani v cm 😠 ale čo sa týka kondície a fyzickej zdatnosti, tak sa cítim oveľa viac fit. Môj mozog je omnoho viac prekrvený a nezabúdam na veci, na kt. som vplyvom únavy z nedostatku spánku často zabúdala.. Jedálniček si teraz nemôžem obmedzovať (pri dcérke, kt. do mňa pchá kadečo to ani nejde), ale veľmi by som si priala schudnúť. Tak verím, že sa mi to s ďalším programom od JM podarí. Držte palce 😉 😎

bambulka814
26. dec 2013

baby, otazka...mam nadvahu 20-25 kg a potrebujem schudnut, nie spevnit...je JM pre mna? verim, ze svaly sa tym vyformuju, ale ja mam tolko tuku, ze svaly ma skutocne netrapia. dakujem

bambulka814
26. dec 2013

@gabsam takze zacat s body revolution?

ficksacha
26. dec 2013

@bambulka814 No, na schudnutie je najlepsie kardio - beh, rychla chodza, bicykel... alebo intervalovy trening. Jillian je tiez super - je to kruhovy trening,strieda kardio a posilnovanie. Formovanie svalov je tiez velmi dolezite pri chudnuti. Cim viac svalov, tym vyssia spotreba energie aj v klude. Cize sa zvysi Tvoj bazalny metabolizmus a budes viac spalovat aj v spanku aj v klude. Ja osobne som kedysi zacala s 30 DS od Jillian. Body revolution ma trosku nudilo, ale to je vec vkusu.