Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@takyna Ahoj, na youtube je ich vela, ja som cvicila podla tohoto linku:
Dakujem a aj Tebe stastny Novy rok.
Ahoj.
Prosim vas ak cvicim shared aj rano aj vecer v jeden dwn ako si to mam ratat.ako jeden ,alebo ako dva dni.nechcem ine cvicit.toto mi velmi vyhovujem.dakujem
Kočkyyy, prosím Vás o pomoc, potrebujem sa zbaviť "slaninky" 😀 , ktorá mi cez sviatky narástla, strašne sa cítim nafuknutááá...chcela som začať s Jilli, ale ako si sa v tom nevyznám...neviem kde skôr začať ...čítam tu Rapid, cardio a neviem čo ešte všetko sa mi to v hlave pomiešalo 😀 ...kondičku, mám pocit že nemám žiadnu a konečne chcem, poriadne zamakať na sebe spolu s vašou pomocou 😲 ...prosím Vás ak by si niejaka našla čas odpovedať mi a napisať čím mam začať čo a ako...a kde tie cviky najdem ...cez uložto som si stiahla 30 day shred level 1, 2, 3 len neviem či sa začína tým a to cardio by ma zaujimalo...dakujem vam ak mi niejaka dobrá dušička odpovie 😝
Ahojtee...tak od zajtra sa pridavam k Vam 😀 zacinam 30dni shared, lebo ta pol hodka je pre mna pri drobcovi tak akurat zvladnutelna...po mesiaci sa uvidi, co dalej 🙂
ahojte,ja som zacala pred tromi dnami 🙂 svalovica riadna teda 🙂
@omgdieta Nic nepokazis ak zacnes 30 DS (zacina s tym vacsina ludi), kazdy level cvicis 10 dni, cize cely program mas na 30 dni. Samotne cvicenie trva okolo 25-30 minut. Ak by sa Ti ziadalo este pridat kardio... tak mozes zvolit niektory iny program, napr. kardio z Body revolution alebo ten kickbox (je na youtube) alebo hocico ine. Moznosti je haba-kuk. Kardio cvicenie je aj beh, rychla chodza, bicykel, schody tie rozne domace stroje od vymyslu sveta.
Ako pises kondicku nemas, tak urcite to neprezen hned na zaciatku. Kondicku treba postupne budovat, netreba sa do toho vrhnut po hlave. Dolezita je pravidelnost a postupnost zataze a intenzity.
@omgdieta Ahoj, citala som vselijake blogy, kde maju baby odcvicene vsetko mozne od Jill. Ale skoro kazda zacinala tym 30 days shred. Zacnes Level 1 - 10 dni, potom Level 2- 10 dni., Level 3- 10 dni.
Myslim, ze si nepotrebujes nic ine pridavat 🙂 ak nemas kondicku, ako ja, budes mat dobru svalovku. Ja som vcera zacala a dnes som pekne dobita 🙂 Po mesiaci chcem skusit to Body revolution. A este by som rada k tomu tak 3krat do tyzdna chodila behat.. ale najskor musim rozchodit tuto svalovicu 🙂
Tak, vela zdaru!!!
čaute baby, len tak náhodou som natrafila na vašu tému. potrebovala som zo sebou niečo robiť, tak som sa do toho dotlačila. a supeeer, skúšala som 30 days shred zatiaľ level 1 a strašne ma to baví. neskutočnáá svalovica je z toho, ale to skákanie mi vyhovuje. myslíte, že stačí len toto každý druhý deň alebo by som mala aj niečo iné pridať??? teraz som pri výške 172 cm na 67 kg. 😝 chcem dať dolu takých 7-8 kg. budem vďačná za každú radu. 😉
Ahojteeee tak aj ja som začala včera Levelom 1. Dokonca dnes ráno sa pridal aj manžel 😀 ráno sa mi lepšie cvičiť lebo večer som uz totálne ko a neviem sa do ničoho dokopat hlavne ked uz je maly doma je to nerealne.
ja si dávam deň pauzu, ale asi by sa to nemalo. no dobre sa poznám a viem, že keby cvičím každý deň, tak ma to po týždni prestane baviť. 😝 takto sa normálne teším. inak baby aj vy máte z toho takú svalovicu ??? ja po každom cvičení na inej časti tela. 😀
ahojte kočeny, ja som začala včera s 30 day shred, fučala som ako lokomotíva a potila sa ako somár v kufri. Moja kondička nulová, dva cisárske za sebou, malinký má už 14 mesiacov, tak sa nemôžem na nič vyhovárať... Mám 165 cm a 69 kg... necítim sa takto dobre, všetko ma bolí a preto som sa rozhodla, konečne sa začať hýbať... Po odcvičení som mala takú super náladu, že by som bola schopná poumývať okná na našom 10-poschodov činžiaku..🙂) Tak uvidím, či ma ten elán dnes neprejde, svalovicu cítim trošinku, miláčik zaspal, tak ja idem hopsať. Držme si palce, nech vydržíme...
Takže prvý deň odcviceny, myslim ze zajtra moje stehna odpadnu 😀 najhoršie je, že budem musieť ráno skoro vstávať aby som to odcvicila... Tak športu zdar
tak, prve tri dni odcvicene a za tym nedobrovolna dvojdnova pauza (nejaka crevna potvora), uz mi je lepsie, tak dnes chcem skusit pokracovat v cviceni. Dufam, ze dam tych 7 dni vkuse.
Je pravda, ze som mala svalovicu na nohach, ale ten pocit, ze som prekonala lenivost, bol super 🙂
Na rukach ani nie, mam velmi male cinky, mozno pol kilove.
ja som tri dni,jeden den pauza..podla mna tie svaly by si mali trocha oddychnut,co ja viem...dneska idem na to zas... 🙂 inak mne sa najidelanejsie cvici okolo tej 17.30-18 tej...
Aj ja sa hlasim do klubu, mam za sebou odcvicene 3 dni level 1 a teraz som bola hodinku rychlochodzovat takze asi vypustim cardio a dam si len posilnovacky, ale mam jeden problem, ja vobec po jill nemam svalovicu bud to robim zle alebo cosi nie je ok 😒 inak moje miery, 174cm vyska a 67kg, cielova vaha 60kg, snad do dovolenky sa to podari 🙂
ja som nikdy nemala napriklad svalovicu po zumbe, ani som sa nepotila, ale po jillian teda poriadna svalovica aj zo mna tieklo. Velmi chudnut nechcem, ale problem je ten, ze sa to usadilo na bruchu a stehnach, takze sa skusit len spevnit a nadobudnut kondicku, lebo sa velmi zadycham aj pri malej namahe.

ahojte, zacala som cvicit predvcerom s jillian 1. Nechcem nejako chudnut, ale skor spevnit a zlepsit kondicku. Sedave zamestnanie a vysedavanie pri uceni urobili svoje najma na stehnach a bruchu. Stravu mam celkom v pohode, len mam rada huste polievky, casto so smotanou...a musim sa naucit zvladat chute na sladke. Citala som nejake reakcie na toto cvicenie a viacero ludi spominalo, ze prvy raz nezvladali vsetky cviky poriadne. Tak to sa pridavam, neslo mi to a zadychana som bola teda poriadne. Vcera, pri druhom raze, to uz bolo lepsie, aj ta polhodinka rychlejsie zbehla. 🙂