icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
bambulka814
15. jan 2014

@katka25m zatial len cardio...cardio kickbox a cardio 1...zajtra si stiahnem 2 a 3 a ostanem pri tom asi az do konca februara, potrebujem zhadzovat vela, potom dam 30 DS

zuul
15. jan 2014

ahojte dievcata,
tiez som zacala z jillian. aj stravu som trosku upravila.
takze uz 3den zijem zo svalovicou.
dievcata prosim ma jillian nejake zvlast cviky na brucho? a zvlast aj na rit a nohy? ja mam hroznu asi dolu polovicu tela, musim schudnut stehna, rit.
dakujem vam.
@bambulka814 len tak dalej, vzdy to tu rada citam a cakam na vysledky u mna. 😵

grettka
15. jan 2014

tak, dnes som dala prvy raz level 2, spotila som sa poriadne, ale nejaka som unavenejsia, potvorsky pms robi svoje, neodcvicila som dokonale vsetko, pri kardiu som miestami stala, ale tak pokracovanie zajtra, snad to pojde lepsie 🙂

bnjf
15. jan 2014

@zuul ak zistis ohladom tych cvikov na stehna a zadok, prosim daj vediet tiez som na tom tak isto. brucho mi az tak nevadi ako stehna a zadok ble :/

katka25m
16. jan 2014

@bnjf ahoj, tie kaloricke tabulky to je fakt dobra vec, dik za radu 🙂 a je to zadarmo, je to velmi podobne ako weight watchers a za to sa plati , a nie malo.

bnjf
16. jan 2014

@katka25m ano je to fajn, ja to zapisujem asi tyzden a som fakt spokojna viem kolko toho zjem a snazim sa to dodrzat. aby tych kalorii nebolo vela ale zas ani malo. 🙂

izidora
16. jan 2014

@zuul Na stehna a zadok je zamerane cvicenie: Killer Buns & Thighs - to su 3 levely po cca 40 min, na brucho je Killer ABS - tiez 3 levely a cvicenie 6 week 6 pack

izidora
16. jan 2014

@bnjf Killer Buns & Thighs - to su 3 levely po cca 40 min

sakura77
16. jan 2014

cafte babule🙂
no hura,ukoncila so vcera prvy level..ale baby,strasne ma kolena rozboleli sakra..dnes dam pauzu a odzajtra idem na dvojku..

bnjf
16. jan 2014

@izidora vdaka, pozriem

marcovka1
16. jan 2014

@sakura77 ako dlho sa cvici prvy level? vcera som zacala konecne 😀

bnjf
16. jan 2014

@sakura77 to poznam mna ale boleli členky. musela som si dat den pauzu lebo to bolelo 😠 nezvyk ja niesom velky sportovec 🙂)

sakura77
16. jan 2014

@marcovka1 no mal by sa 10dni..niektore baby cvicia vkuse,ale ja som si davala pauzu obcas jeden den.
no..takze u mna to trvalo trocha dlhsie ale tak 10 krat som to dala...
este uvidim v akom stave budem vecer,mozno skusim dvojku uz aj dnes..

@bnjf no ja tiez nie..ako kondicne a tak by som celkom vladala,len ja mam troska problem s klbami,moj ortoped by sa asi moc nepotesil keby videl co stvaram 😀

grettka
16. jan 2014

ja som tiez nedala 10 dni vkuse, ale s prestavkami mi to trvalo 13 dni, a isla som vcera na level 2

zuul
16. jan 2014

@izidora dakujem ti.

loginout
16. jan 2014

Ja idem na dvojku zajtra 🙂 dnes pauza....

rebeca2
16. jan 2014

kde sa dajú stiahnuť tie cviky na zadok a stehná? hľadala som na ulozto, no nenašla som ,dík

adkamia
16. jan 2014

Ahojte baby, ja som zacala tiez cvicit JM, zajtra je 10 den. Zatial som schudla 2kg. Chcem sa spytat ako sa stravujete? Lebo ja uz neviem co mam jest. Dakujem

dancul80
16. jan 2014

@adkamia na ranajky kazdy den ovsenu kasu, desiata ovocie, obed strukoviny so zeleninou, vecera ryba alebo ine maso so zeleninou, ziaden chleba, zemiaky, obcas celozrnna ryza a dokola 🙂

dancul80
16. jan 2014

@sakura77 ja som si zas posahala rameno pri tom boxe asi. Kolena bude mozno problem v hlbke drepu a ked ho robis nemali by byt pred spickami, musis to citit viac v zadku

linibini
16. jan 2014

kočeny, ja včera pauza a dnes level 2, prvý deň, a dobré... tuším sa mi to viac páči ako tá jednotka- váha -dole kilečko, pás -5cm, boky - 4cm, stehno -2cm...ale činky ma zabijú...

loginout
16. jan 2014

@adkamia a z akej váhy ideš dole?

dancul80
16. jan 2014

@linibini tiez som bola prekvapena ze kolko sa nadrapujem s detmi a cinky ledva drzim. ☹

adkamia
16. jan 2014

No mam 85 a chcem moju povodnu 60

adkamia
16. jan 2014

@dancul80 No tak to je pre mna dost radikalne, to budem musiet zaviest pomaly, dakujem

kaja58
16. jan 2014

ahojte pridávam sa k vám 🙂
môže tu dať niekto odkaz na to cvičenie Killer Buns & Thighs nejak to na youtube neviem nájsť 😒

etuska
17. jan 2014

ahojte zienky,
pridavam sa k vam-zacinam od zajtra 😀
ja mam 76kg a dala som si do juna (to je 5mes) ciel -10kg dole +spevnit a detox
som v hroznej forme,pribrala som najma brucho a stehna 😝

mk22
17. jan 2014

ahojte🙂tak som level 1 ukončila aj ja, váha -1,5 kg, ale cm viditeľne sú fuč, čo ma teší, ja som tomu vážne neverila, keď som niekedy čítala výsledky a predsa..včera som dala prvý deň z dvojky, to je iná fuška, je to mám dojem lepšie, viac som cítila každý sval..tak sa teším..nejak som tomu prepadla🙂..ja nemám nadváhu /mám 50kg/ ale ide mi o spevnenie tela, brucha, zadku, stehien..proste byť v lete v plavkách kus baby🙂 aby muž padol na prdel, že ooo to čo mám doma?? 😀

bnjf
17. jan 2014

@kaja58

https://vimeo.com/69378852

Na tomto webe vimeo.com su takmer vsetky videa od Jillian

dancul80
17. jan 2014

@etuska tak som zacinala po 2.tehotenstve, za 3 mesiace bolo 10kg fuc, ale teda som sa aj prisne stravovala, drzim palce 🙂