Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

ahojte dievcata,
tiez som zacala z jillian. aj stravu som trosku upravila.
takze uz 3den zijem zo svalovicou.
dievcata prosim ma jillian nejake zvlast cviky na brucho? a zvlast aj na rit a nohy? ja mam hroznu asi dolu polovicu tela, musim schudnut stehna, rit.
dakujem vam.
@bambulka814 len tak dalej, vzdy to tu rada citam a cakam na vysledky u mna. 😵
tak, dnes som dala prvy raz level 2, spotila som sa poriadne, ale nejaka som unavenejsia, potvorsky pms robi svoje, neodcvicila som dokonale vsetko, pri kardiu som miestami stala, ale tak pokracovanie zajtra, snad to pojde lepsie 🙂
cafte babule🙂
no hura,ukoncila so vcera prvy level..ale baby,strasne ma kolena rozboleli sakra..dnes dam pauzu a odzajtra idem na dvojku..
@marcovka1 no mal by sa 10dni..niektore baby cvicia vkuse,ale ja som si davala pauzu obcas jeden den.
no..takze u mna to trvalo trocha dlhsie ale tak 10 krat som to dala...
este uvidim v akom stave budem vecer,mozno skusim dvojku uz aj dnes..
@bnjf no ja tiez nie..ako kondicne a tak by som celkom vladala,len ja mam troska problem s klbami,moj ortoped by sa asi moc nepotesil keby videl co stvaram 😀
ja som tiez nedala 10 dni vkuse, ale s prestavkami mi to trvalo 13 dni, a isla som vcera na level 2
Ja idem na dvojku zajtra 🙂 dnes pauza....
kde sa dajú stiahnuť tie cviky na zadok a stehná? hľadala som na ulozto, no nenašla som ,dík
Ahojte baby, ja som zacala tiez cvicit JM, zajtra je 10 den. Zatial som schudla 2kg. Chcem sa spytat ako sa stravujete? Lebo ja uz neviem co mam jest. Dakujem
kočeny, ja včera pauza a dnes level 2, prvý deň, a dobré... tuším sa mi to viac páči ako tá jednotka- váha -dole kilečko, pás -5cm, boky - 4cm, stehno -2cm...ale činky ma zabijú...
No mam 85 a chcem moju povodnu 60
ahojte pridávam sa k vám 🙂
môže tu dať niekto odkaz na to cvičenie Killer Buns & Thighs nejak to na youtube neviem nájsť 😒
ahojte zienky,
pridavam sa k vam-zacinam od zajtra 😀
ja mam 76kg a dala som si do juna (to je 5mes) ciel -10kg dole +spevnit a detox
som v hroznej forme,pribrala som najma brucho a stehna 😝
ahojte🙂tak som level 1 ukončila aj ja, váha -1,5 kg, ale cm viditeľne sú fuč, čo ma teší, ja som tomu vážne neverila, keď som niekedy čítala výsledky a predsa..včera som dala prvý deň z dvojky, to je iná fuška, je to mám dojem lepšie, viac som cítila každý sval..tak sa teším..nejak som tomu prepadla🙂..ja nemám nadváhu /mám 50kg/ ale ide mi o spevnenie tela, brucha, zadku, stehien..proste byť v lete v plavkách kus baby🙂 aby muž padol na prdel, že ooo to čo mám doma?? 😀
Na tomto webe vimeo.com su takmer vsetky videa od Jillian

@katka25m zatial len cardio...cardio kickbox a cardio 1...zajtra si stiahnem 2 a 3 a ostanem pri tom asi az do konca februara, potrebujem zhadzovat vela, potom dam 30 DS