icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
lucky14
11. sep 2012

@zuzanat No vraj ked papas prilis malo telo si uklada kalorie na horsie casy. Tak sa snaz spapat aspon 1200kcal a potom budes ok. Nie menej. A cvicenie je ako bonus. Na to ja hladim len ako extra. Ale jest sa snazim 1200kcal. Telo je velmi mudre to neoklames. ... treba sa zdravo rozmaznavat aby nas odmenilo skvelou kondiciou a postavou. Ako dlho si uz upravila stravu a kedy si sa vazila naposledy?

sisanka
11. sep 2012

@majkaaaaaa nooo ved ja som zacinala medzi prvymi s kockami, potom sme boli na dovolenke tak som mala pauzu a nevedela sa nastartovat, potom som 2dni cvicila a zas nic...sa mi nechcelo pokracovat ked som videla ako su baby popredu 😀 😀 😀

majkaaaaaa
11. sep 2012

tak dufam ze to spolu zvladneme 😀 😀 😀 treba na sebe zacat makat 😉

majkaaaaaa
11. sep 2012

@sisanka tak dufam ze to spolu zvladneme 😀 😀 😀 treba na sebe zacat makat 😉

zuzanat
11. sep 2012

@lucky14 vazila som sa vcera a stravu mam upravenu druhy tyzden. ja mam obcas dost pod 1200kcal, to by som asi musela prejedat, aby som mala cca tolko

lucky14
11. sep 2012

@zuzanat moja ja uz neviem. ale podla mna 1200kcal nie je prejedanie. len si musis vediet vybrat kvalitne suroviny. dat telu ziviny co potrebuje. namiesto nizkotucneho jogurtu polotucny a pridat avokado alebo olivovy olej na salat sem tam nejaky orech....kalorie sa nazbieraju. ved uvidis zajtra po tom telefonate co Ti povedia. 🙂

zuzanat
11. sep 2012

@lucky14 neviem ani ja veru. som zvedava co ma pani povie, len dufam, ze dieta bude spat, nech si mozeme pokecat 🙂

ankaevka
11. sep 2012

@sisanka
@lucky14 OK kočeny tak odznova..1. deň 1. level..ešte dobre, že svalovka už taká nie je ako vtedy.. 😀

lucky14
11. sep 2012

@ankaevka Super. Zajtra pokracujeme. 🙂

sisanka
11. sep 2012

@lucky14
@ankaevka
@majkaaaaaa baby tak sme 4 co sme dnes zacali 🙂 a nevzdavajme to 😉

majkaaaaaa
11. sep 2012

@sisanka hurááá 😀 teším sa že som konečne začala robiť niečo pre seba a svoje telo 😉

jaja07
11. sep 2012

Ahojte zienky, rada by som sa pridala. Hladam totiz sposob ako sa motivovat a hlavne vydrzat. Zaujalo ma, ze mate tabulku, rada by som ju videla, ze ako sa vam dari chudnut a pripadne by som sa pridala. Patrim k stastnym dvojnasobnym mamickam, som 5 mesiacov po druhom cisaraku a k mojej spokojnosti by mi stacilo dat 5kg dole, ale dajak to nejde a nejde... Prve 4 kg islo dajako samy (asi hormony) ale teraz to stoji...Po provm tehu som uz 5 mesiacov po porode mala naspat svoju vytuzenu vahu...(Asi aj preto, ze vtedy mi stacilo dat celkovo dole 5kg, teraz 9:( Ale teraz, ked sa vidim na fotkach, chce sa mi plakat... Nejako sa neviem nakopnut, hoci som z toho frustrovana. Tak mozno kolektivna kontrola pomoze🙂 Cvicit ale mozem zacat az o par dni, momentalne prekonavam nejaku virozu...

zuzu188
11. sep 2012

@zuzanat nič si z toho nerob,ja mám zatiaľ -0,5 kg a to cvičím už 3 level..hlavné sú cm,nie kg 🙂

zuzanat
11. sep 2012

@zuzu188 len u mna ani tie centimetre neubudaju 😀

scheluska24
11. sep 2012

Tak baby pridávam sa k vám aj ja ..... som už viac ako rok po porode a som zo seba sklamaná lebo vyzerám ako prasiatko ...... doteraz som sa snažila co najmenej jest ale ako vidím viacej vás tu radí papat a pravidelne ..... dnes som zacala cvicit podla jillien .... chcela som to vzdat zas a opäť ale potom som si povedala že tu polhodinku to musím vydržať ak chcem niečo dosiahnuť ..... baby prosím napíšte mi svoje výsledky aby som bola aspoň nejako motivovaná ... ďakujem 😀

ervenka
11. sep 2012

@jaannuusskkaa tak sa hlasim po dlhsej dobe a musim sa podakovat zakladatelke temy,ze ju zalozila. 😉 Konecne chudnem, idem na mensiu velkost nohavic. Jupiiii dupiiii. Mam problemy so stitnou zlazou,ale kila idu dole.
Jedine co ma trapi, moje kolena a slachy tesne nad patou protestuju. Cvicim Jillian 2x/den- 2.den2.level. Este raz VDAKA!

sisanka
12. sep 2012

@jaja07 jooooj ze 5kg musis dat dole lebo si z toho frustrovana 😀 co mam potom povedat ja ked mi treba dat dole 20 😀 😀 😀 my tu cvicime hlavne a mame upravenu stravu 😉 ale myslim ze tebe bude stacit aj to cvicenie, pekne sa ti vyformuje postava 🙂 a nejedz sladkosti a ine somarinky 😉
@scheluska24 ahoj a kolko kil potrebujes zhodit?...ja som tiez viac ako rok po porode ale s vahou bojujem uz od prveho porodu, druhe tehotenstvo mi na vahe nastastie nepridalo 😅
@ervenka cvicis 2krat denne??a stale len tu Jillian ci si nieco ine?ja som tiez asi pred 2tyzdnami cvicila 2krat denne ale nejako som prestala 😖 musim znova zacat!

miriem
12. sep 2012

Baby tak ja po tyzdnovom cviceni Jillian- zatial nic moc- cemtimetre ziadne a asi 0,5kg. Ale cvicim dalej ono sa to musi rozbehnut. A tiez som sa prihlasila na stobklub, ako ste to tu niekrore radili, tak od vcera uz aj vazim a pocitam. Celkom sa mi to pozdava. Mne to vypocitalo prijem 6200kJ, co je uplne dopohody, hladovat nebudem.
Rada by som sa zapisala aj do tabulky, kto to ma na starosti? Alebo kde ju najdem?

sisanka
12. sep 2012

takze dnes mam uz 2.den Jillian odcviceny 🙂 uvidim v priebehu dna ako budem stihat a este by som co to pocvicila 😉

barcelona94901
12. sep 2012

juchuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀 😀 takže poctive kilčo dole!
tešíííím sa a uvidím zas o týžden na váhe výsledok
,myslela som,že teraz nebude kilo dole..delenu som dva krát porušila, ...neskoro večer som mala bagetku s bryndzou a rajčinkami..som bola šialene hladná,rozbolel ma zas zub
no je dole kilečko ,som dnes happy a bude sa mi určite lepšie cvičiť ,normálne ma to tak nabilo energiou ,tento týžden som veru nečakala ubytok 🙂

barcelona94901
12. sep 2012

jááj to som sa chcela poradiť,myslíte,že večer keby pijem srvátkovy nápoj ,že by to pomohlo zahnať tie nočné chute ? 😠

lucky14
12. sep 2012

Ahojte. Druhy den 1.levelu odcviceny. Citim sa uzasne....rano som sa samozrejme zobudila so svalovicou ale to je normylka keby nie tak by som asi necvicila poctivo kedze som zacinala po veeeelmi dlhom case. Tecie so mna ako kona....a hor sa teraz do umyvania okien. Aj ked ma riadne bolia ramena ale skusim umyt aspon 2 a dalsie dve si necham na buduci tyzden. 😉
@barcelona94901 Skvely vysledok. Uzasny pocit ked sa dostavia vysledky po velkej snahe. Nech len kilecka ubudaju.
@sisanka jej aj ja uz mam pre dnes odcvicene. fantasticky pocit. zajtra znovu kocena. 😉

scheluska24
12. sep 2012

@sisanka Ahoj potrebujem dat dole 20 kíl ..... počas tehotenstva som pribrala 12 a tých 8 som pribrala počas depresií keď som nevedela skoro dva roky ostať tehotná

ervenka
12. sep 2012

@sisanka Ahoj. cvicim len Jillian. okolo obeda ide nas drobec spinkat, a ked vecer ide spat. Vtedy mam cas. Okrem toho chodime kazdy den von, minimalne 30minut.
@barcelona94901 musis nieco ako acidko? Daj si, ale podla moznosti bez prichute. Bielkoviny su dobre na chudnutie.

sisanka
12. sep 2012

@scheluska24 noo tak sme na to skoro podobne..tiez chcem dat dole 20kg....a pribrala som ze som jedla co som chcela a nekontrolovala sa 😀 😀 😀
@ervenka ja tiez chodim von s detmi, prechadzky a rano som dnes dala tu Jillian...cvicim ju asi 3tyzdne ale s prestavkami a vcera som sa na to dala odznova 🙂

barcelona94901
12. sep 2012

@ervenka toto:
http://www.bonavita.sk/susena-srvatka-natural-s...

jem o 18nástej,potom okolo 22-23tej ma prepadne hlad,tak som myslela,že týmto zaženiem,alebo ..skorej zaspávať keby sa mi podarilo 😀

barcelona94901
12. sep 2012

@sisanka ja som pribrala počas tehu nenormálne ,potom dalšie kg ,neskor ešte jojo efekt..schudla,pribrala a nakoniec som vážila raz toľko 😀

ervenka
12. sep 2012

@barcelona94901 Nie som profesionalny odobrnik na vyzivu, ale z toho zlozenia uprimne povedane mi spadla sanka-100g vyrobku- Bielkoviny: 12,5g, Sacharidy: 74,4g, Tuky: 1,1g. Necudujem sa, ze si hladna ako vlk, telo zoberie sacharidy a potom este chce nieco... JA by som to pouzivala iba ako pletovu masku a kupila radsej prirodny tvaroh, alebo aj Zvolensku bryndzu, alebo biely jogurt....
Na porovnanie definicia srvatky:
Srvátka je žltozelená tekutina, ktorá ostáva po zrazení mlieka. 100ml srvátky bsahuje 5% laktózy, 1% bielkovín a 0,5% tuku a minerálne soli a vitamíny. Srvátka je vlastne mliečne sérum, ktoré sa získava po odstránení kazeínu z mlieka. V praxi je to tak, že sa mlieko úmyselne zrazí a vznikne tuhá časť kazeín, čo je v podstate tvaroh a tekutá časť, ktorej sa niekedy hovorí mliečne sérum, čo je srvátka.
Z priemyselného hľadiska je srvátka ekologickým odpadom pri produkcii syra alebo kazeínu.

lucky14
12. sep 2012

@barcelona94901 Ahoj. Ja by som Ti odporucila si dat jeden biely jogurt. ...uz velmi davno som citala ze ked nas neskoro vecer prepadne hlad ....to je niekedy aj to ze telo si s nami zahrava. Ked mu dame kazdy den len biely jogurt a nic ine .... uvedomi si ze ine nedostane (zaidne dobrotky) tak po case prestane vymyslat a uz si nic pytat o takej hodine nebude. A kludne si aj ten jogurt kazdy den okolo 20tej skor ako to na Teba pride a telo ma dost casu to stravit ked chodis spavat tak neskoro. 🙂

lucky14
12. sep 2012

@ervenka Uzasne ze mas cas a chut cvicit 2x denne. Ja som rada ze som sa na to dala aspon jeden krat. Super ze vidis vysledky. To je najlepsia motivacia. 🙂