Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

https://www.facebook.com/groups/383267455143342/ pridajte sa koceny, vela zaujimavosti, videa, a co je hlavne motivaaaaaaaaaaaacia 🙂 Cviceniu zdar 🙂
@rebeca2 ja som nízka, mám 153 cm, ale už som vážila aj 60kg po príchode z UK a už som mala aj 46kg, mne ani nejde o kg, hmotnosť je číslo, ja skôr hľadím na správne ženské krivky🙂, upraviť, doladiť, spevniť..aby to lahodilo oku🙂..stravujem sa zdravo, vynechala som biele pečivo, výrobky od múky, úplne sladké, a tiež aj prílohy..a hodne zeleniny, ovocia..samozrejme aj mäso..nemám drastické obmedzenia, len úprava v kombinácii jedla🙂
@mk22 zaujímavé, aj ja mám tú istú výšku ako ty a tiež som mala 46kg🙂)), staré dobré časy i keď mi vtedy všetci hovorili,že som ako chodiaca kostra, no ja som asi pred mesiacom tiež vylúčila pečivo, teda hlavne biele pečivo a poobede som jedla len bielkoviny a paradoxne sa so mno nič nedialo, odkedy jem viac celozrnného pečiva (biele len minimum) a stravujem sa normálne, cítim lepšie výsledky aj váha ide skôr dole,zvláštne
@rebeca2 tak máme ideálne miery🙂, tiež keď som mala 46kg tak ma nik nechválil, bolo to dosť málo, teraz mám rovných 50kg, ale nestaviam sa na váhu, chcem skôr spevniť telo, prdel a brucho, stehná..ja som postupne vyradila prílohy, fakt málinko zemiaky, ryža, cestovina..a keď aj, tak so zeleninou, tuniakom, cottage..pokombinujem aj nemožné 😀 , ale vždy je to jedlé a chutné..
@katarina2808 ahoj katka tak ja som na tom presne tak ako ty len ja už mám odcičený Level 1 t.j 10 dní a tiež mám super pocit na váhe síce nič , ale spevnenie taktiež viditelné no presne to čo tu píšeš , tak držím palčeky a VYDRŽME !
Ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala. Od dnes začínam. Dúfam, že to zvládnem a vydržím 🙂 moja váha nie je úplná katastrofa, našťastie sa mi už podarilo dať dole 14kg, no po lete sa mi opäť 4 kg vrátili. Teraz mám pri výške 173 cm váhu 68kg. Ale najhoršie je to v oblasti brucha a bokov, no a roztrasená som ako huspenina.
Cafte.no..vcera som dala prvykrat level dva..skoro som dušu vypustila 😀😀 ale paradne nakombinovane cvicenie musim uznat.fajn zmena po jednotke . len tie moje kolena nestastne..pri drepoch v poho ale tie vyskoky ach jaj..pritom kondicne by som aj vladala ale tie otrasy mi nerobia dobre dokelu...musim to troska inak nahradzat..sakra clovek by aj chcel a telo nedovolí, no co, asi som uz fakt stara 😀
@sakura77 ja mem teraz zase dva tri dni pauzu, nedobrovolnu, dosla mrcha, tak nevladzem cvicit.
V stredu som dala prvy raz level 2, a tie skoky s kolenami do vysky som nedala, toto som nahradila klasickym behom na mieste ako v leveli 1. A tiez cvicim tu lahsiu verziu, nie narocnejsiu.
na stehna a zadok akurat som docvicila.. mooost efective 😅
Ahojte baby.ja som vcera odcvicila level 1...zvladla som to,ale dnes mam riadnu svalovku 🙂 najhorsie su na tom moje kolena.chcem vediet,ci ste to cvicili kazdy den alebo ako? ja mam vysku 174,vahu 68 a uz vyzeram strasne,no nedonutim sa jest uplne zdravo.snazim sa jest pravidelne,ale niekedy to nejde.tiez dost pijem.rada by som zhodila aspon 5kg,no zatial to stoji na jednom bode 😒 co jest na veceru.poradte?
ahojte dievcata,som tu nova. takze dneska mam za sebou prve cvicenie , prveho levelu s Jilian Michaels,.... fuha ,uplne ma to chytilo.... dufam, ze sa konecne zaprem a efektivne schudnem a vyformujem si postavu. nepravidelne cvicievam overene cviky z netu ale zatial bezvysledne, uz ma to prestalo bavit, tak chcem skusit nieco nove. potrebovala by som schudnut 7 az 10 kg., moja vaha je 71 kg , takze mam co robit 😕 , chcela by som zhodit hlavne v zadku a v stehnach. pred vyse mesiacom som vysadila antikoncepciu , jem ovela menej ,takmer ziadne sladkosti, tak dufam ,ze aj to mi pomoze k mojmu chudnutiu.... viete mi aj povedat, kolko cca by sa mi podarilo schudnut za tych 30 dni ? to by bolo asi vsetko , ruky sa mi chveju 😀 , ledva pisem.... ale endorfiny prechadzaju celym mojim telom . sup do sprchy som mnou 😎 uz sa tesim na zajtra , dufaam, ze zleziem z postele 😝
ahojte dievčence,super mám odcvičený 2 level prvý deň , je to náročnejšie ako L1 , ale sama sa sebe čudujem, že sa viem prinútiť obuť botasky pustiť si JM a ideeeem 😀 držím aj vám ostatným palčeky a DO TOHO 😀 😀 😀
Ahojte baby dnes som začala cvičiť aj ja.prvy krat som zvladla len 16minut a skoro som dusu vypustila.zajtra pokracujem zasa
@etuska ja mam tiez tolko kg mozem vediet kolko mate cm? Tiez priberam len do brucha
Tak dievcence dnes som aj ja zacala level 2, ale ako fucala som ako jezo. Je to riadna makacka. Zatial su 2 kilecka dole, dufam, ze to pojde takto dalej
@adkamia do tej 25-ťky to bolo ideálne u mňa pojedla som aj nemožné a nič , síce som sa viac hýbala, diskotéky, túry, bicykel 😀 , teraz len pozriem na koláčik a už ho mám na sebe....nechápem, teraz keď tak sledujem niektoré naše slovenské celebritky po 40-tke vychudnuté a pamätám si ich fakt v ich skorších rokoch boli také že normálne baby, ale asi tiež sa to na ne začalo lepiť,tak so sebou niečo robia,len neviem čo to je , nejedia, všetky sa dali na zdravú stravu,alebo toľko cvičia....ma ide poraziť o desať rokov staršie a čím ďalej tým štíhlejšie
tak ja už som si to do kalendára zapísala...strašne som zvedavá na výsledky. Tá polhodinka denne je úplne v pohode. Akurát ale cítim, že na mňa niečo leze. Malý je usoplený a už to aj na mňa skočilo. Bolí ma hrdlo. Tak to hádam nejako ustojím a nedrapne ma to úplne, lebo teda hopkať s teplotou a kvapkajúcim nosom nie je boh vie čo.
dievčata ja sice cvičim len jednotku level,ale som cela červena a fučim neskutočne,mam pocit,že asi už dostanem infarkt,ked to cvičim.a čo to bude pri dalšom leveli?aj yv to tak mate??
Ahojte dievcata 🙂 dnes odcviceny 1.level zajtra skacem na 2.L zatial ma to bavi.Dufam,ze nakonci bude vidiet aj nejaky pozitivny vysledok.Drzte sa a cviceniu zdar 😉

Ahoj baby, dnes 7. cvičenie za mnou. Nevážila som sa, nemerala som sa lebo čakám na manželovu reakciu, či si všimne, že sa niečo zmenilo. Ja mám pocit, že mi spevnelo telo a kondička vyletela hore, no asi najpodstatnejšie je to, že konečne mám zo seba dobrý pocit, že niečo pre seba robím. Niekedy sa musím do cvičenia nútiť, ale keď si tu prečítam vaše reakcie, tak hneď ma to povzbudí. Vďaka baby 🙂 .
A zajtra pokračujeme 🙂