Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@bnjf trosku kruto 🙂 na ranajky ovsene vlocky, orechy, med... desiata ovocie...obed strukoviny so zeleninou...olovrant ked som stihala tak zeleninu/ovocie...vecera az ked deti spali salat s masom, rybou, pecienka, prosto cista bielkovina so zeleninou. mam alergiu na BKM takze nemozem ziadne dobroty ako tvaroh atd. vylucila som chleba, a vsetko s mukou, ryzu ak tak len celozrnnu, zemiaky vobec, cestoviny detto, ziadna pohanka obsahuje moc sacharidov. zo strukovin jem hlavne cicer a cervenu sosovicu a niekedy fazulu. prve 2 dni som potrebovala restart tak som jedla len celozrnnu ryzu a jablka tolko kolko sa mi pytalo a snad pol sacku lanovych semien 🙂 a pijem caj so zeleneho jacmena. odkedy jem ti estrukoviny na obed tak uz ani nemam taku hroznu chut na sladke a to ja som denne musela po obede daco zhltnut.
@rebeca2 urcite nejedia tak ako rozpravaju ze si dopraju co maju radi. takych "kyselin" je malo. odskusala som to na sebe hoc jem malo tak nehladujem iba ked nestiham, a kila by bez cvicenia aj tak moc nesli dole.
Tak dnes odcviceny 1.den level2 DS,tesila som sa,ze bude konecne zmena po 10.dnoch….,ale zda sa 2level riadna makacka,nestihala som…..leje zo mna,no hruza…kondicka onicom,isla som vyplut dusu 😝 .Zajtra makam dalej 2.den,no uvidime,dufam,ze tato drina nevyde nazmar 😉
@alex takze aj ty si mala vcera prvy den cvicenia ? sme na tom rovnako... som rada, ze som nebola jedina , ktora isla dusu vyplut, ale myslim si ze som sa s tym popasovala velmi dobre 😀 a postupne sa budeme len zlepsovat... drzis aj nieaku dietku alebo si zmenila jedalnicek.... ja sa snazim zdravsie stravovat, neprejedat sa , no pracujem v gastronomii , v Rakusku no a obed si musim dat , aky sefka navari na menycko...ale tak vzdy sa da spravit nieaky kompromis. .... napr. namiesto hranolkov salat atd... no koncim , idem na to.... 😎 dufam, ze rozcvicim svalovku , hlavne na rukach.... auuuuu 😝
@marfyy ahoj, tak sme dve na rovnakom štarte, som rada, aspoň ma bude mať kto hnať 😀 Snažím sa začať normálnejšie stravovať. Vylúčiť pečivo, chlieb, sladkosti. Ja mám svalovku najmä na stehnách. Včera som povedala mužovi, že v lete ide na dovolenku s laňkou, samozrejme, že mi veľmi neverí, ale ja mu vytriem zrak 😉
Baby, ja len jedna taká malá otázočka, zajtra docvičím 1. level, no aj napriek tomu vždy cvičím tú verziu pre začiatočníkov. Nemala by som už zmáknuť zacvičiť to tak ako tá mulatka na videu??? Ako ste na tom vy???
@alex , no tak to ma tesi , ze sa budeme hnat navzajom 😉 aj ja sa snazim nejest sladke, ziadne pecivo a malo sacharidov jem , radsej bielkovinu a salat.... neviem ale jem ovela menej , vysadila som antikoncepciu a takmer vobec necitim hlad,asi to ma ozaj nieco do seba... predtym som sa hasila , sladke , slane a bolo to tazke odolat... dufam, ze mi to takto pojde dalej .... 😀 lebo aj ja chcem byt lanka.... 🙂 po sezone chceme ist na svadobnu cestu, dneska sme tri mesiace spolu ako manzelia. 🙂 uz mi to liezlo na nervy, uzke rifle a kompexy ...dufam ,ze mi ta jill pomoze...lebo inak 😠 ja som docvicila. bolo to ok , az na tie kliky, no a mam cinky na ruku dve kg, to je asi vela ze?pri konci som ich uz nevladala zdvihat ...to som muzovi zobrala, lebo tiez cvici a tam je takato najmensia zataz...preto citim dost ruky... ty mas ake kilove na ruku? citim lytko... auu... musim si ho natriet.
@katarina2808 tak záleží ,akú máš kondičku a kolko máš kg podla toho by sa dalo povedať ako si na tom....
ahojte, aj ja som už na Levely 2 a páči sa mi viac ako 1. ale tiež niekedy nevládzem 😝 😝 ale viac mi vyhovujú skákaničky ako posilovačky. 😀 ja chcem brucho a stehná do leta. tiež mám 67 kg a 172 cm. váhu moc neriešim, dokonca mm ma pripravil na to, že kľudne môžem pribrať ako sa bude tuk meniť na svaly. ja by som chcela dať dolu z objemu. a dnes som zhrešila - dala som si sladké 😔
@lenka2112 mame takmer rovnake miery, mam o 2cm viac. Ciel mam 60. A brucho a taky ten spek na bokoch by mohol odpadnut. Dnes som tiez zhresila. Ale 1 den v tyzdni nie je tragedia. Zajtra sa mi podari ist do posilky tak sa tesim
@katarina2808 cely zivot sportujem tak som asi 3.den naskocila na narocnejsiu verziu ale ak si dlho necvicila tak to vobec nevadi. A kliky stale nezvladam 🙄
ahojte žienky. Dá sa niekde na nete bezplatne stiahnuť 1. level. Chcela by som skúsiť začať podľa toho cvičiť, keďže nemám možnosť chodiť nejak pravidelne cvičiť mimo domu. Prosím dajte link, ak by ste niekto vedeli. ďakujem Vám
opravujem - NEvyzerala som žensky. 😉
@dancul - tak to som fakt dlho necvičila a s mojou váhou 89 kg 🙄 🙄 🙄 ešte aj pri tom cvičení pre začiatočníkov mám jazyk vyplazený 😝 , ale tak dúfam, že sa to zlepší.
Ešte vám prajem pekný večer a baby dáme to, držím každej prsty 😎
@katarina2808 jasné že keď mas vyššiu váhu tak sa ti horšie cvičí a nevladzes. To sa zlepší neboj ;) ja som 2. Deň level 2 a nevladzem niekt.cviky a, am 63,5
@luciannka83 ja cvičím cez youtube, tam nájdeš veľa iných dobrých cvičení 😉
Ahojte kočky, takže po 15 dňoch - 10 dní level 1., potom 1 deň pauza a teraz 4 dni level 2. : pás -7cm, boky -5cm, stehienko-3cm, a váha -1,5 kg.... Dnes večer piaty deň, levelu dva, som v polovičke, ešte ďalších 15 cvičení, teším sa na ten výsledok. Tak večer v kroji a v cvičkách 😵
@katarina2808 Ja som vcera zacala level2.Tiez som niektore narocnejsie cviky z levelu1 nezvladala,napr.kliky.Vahu mam 69kg a schudnut by som chcela aspon 10kg dufam,ze sa mi to podari 🙂 .Teraz tento level 2 je zaujimavejsi,ale tiez niektore narocnejsie cviky nezvladam a fucim,ako konik 😝 kondicka onicom...
baby kolko kilove mam mat cinky.... ?? ja mam pozicne od manzelika , no a vcera sme ich dali na vahu a ze ups takmer 3 kg jedna cinka ....to je vela ,ze ?dneska si dam zavazia dole ,budem dvihat len tycku , ta ma 1kg. svalovka na rukach, neuveritelna....neviem ako sa dneska rozhybem.... uz som mala aj ibalgin , ako keby ma kosacka presla 😝
Baby je pojdem dnes cvičiť len 3 den level jedna.po koľkých dnoch ste prešli na level 2?
@adulienka16 ja tak isto ako ty dnes mam treti den z jednotky.... kazdy level sa cvici 10 dni.....
@tinuska2011 bud rada ze vidis na vahe 6-tku , u mna stale 7cka,,,, dnesna vaha 70,4kg ale tak nieco je uz dole od Noveho roka. 🙂 j.... presne 10 kg aj ja chcem zhodit.... kolko si uz zhodila?
@marfyy tak potom po 10 dňoch daj prosim vedieť koľko si schudla na porovnanie.🙂
@adulienka16 jasne ze dam vediet... som tu kazdy den, citam co nove 😀 .... idem sa do toho pustit teraz ale mam hroznu svalovku , cvicila som s tazkymi cinkami a trosku som sa precenila....tak dneska to nebude bohvieco asi.... dufam, ze rozcvicim svalovku ... 😝 lebo zajtra v robotke 10 hodinova sichta , fuu to bude makacka. ☹
@marfyy aj ja mam svalovicu najviac na stehnach a ledva si sadnem ale snad to za par dni prejde 🙂
Ahojte babuľky, dnes by som chcela začať cvičiť, len som sa o to vôbec zatiaľ nezaujímala ako to funguje, kde sa začína, ako upraviť stravu, potrebujem zhodiť min.10 kg, takmer rok už chodím na spinning a nezhodila som ani kg svaly mám to áno, ale to brucho 😠 , prosím poradíte mi kde začať. ĎAKUJEM
@adahk ahoj. podla toho z akej vahy ides chudnut. ja chudnem z vahy 78 co je dost. a zacala som body revolution. to odporucam aj tebe v kazdom pripade pretoze je to pre zaciatocnikov. prihodim ti tu aj plan cvicenia. ja s Body revolution dala v prvej faze - 1 cm z obvodu. tu je plan po ripped in nasleduje 30 day shred pre spevnenie postavy. Ak potrebujes iba spevnik a nie schudnut tak mozes vynechat body revolution. prijemne cvicenie prajem
@marfyy s vahou si odo mna moc neni daleko 🙂 zatial som schudla 2kg,dufam,ze pojdu tie hrozne tuky a sunky dolu!V sobotu ideme na ples,tak dufam,ze bude to moje brusisko menej vidiet v satach.
Inak ty si riadny svalovec,ked si cvicila s 3kg cinkami,bozenku ja by som asi na 2.den nic do ruk na tvojom mieste nechytila 😀 Ja mam PET flase naplne vodou 1l.

@kurce22 😀😀😀 ano aj ja tak fučim😀 fucala som celych 10 casti prveho levelu a tento druhý ani nehovorim, sodoma gomora cecilkooo 😀 tak ale zvladneme
@mk22 no ja hlavne ten zadok potrebujem.ja mam 171 cm a cca 59-60 kg co by nebolo zle ale po dvoch detoch kde som zakazdym dala hore a potom dole 17 kg , tak to necha na tele teda následky - no proste roztrasena som 😀 takze ja hlavne to spevnenie potrebujem.inak včera sa mi brutal nechcelo, uz som chcela nejaku vyhovorku hľadať😀 ale potom som dala a este aj stepper polhodku.tak mam za sebou druhykrat z dvojky odcvicene.
No len na dnes si drahy vypytal tiramisu takze to asi nevydržím 😀
A veru ten vek nam da zabrat..ja som tiez do 30 tky mohla s prepacenim žrať od rana do vecera a niiic..stale chuda a bez brucha...jaaaj to boli časy 😀 no teraz ma cakaju o chvilu 37 narodky a je to teda rozdiel.takze ak nechcem aby zo mna casom bol " tučný kamarát" mojho muža tak musim makat troska🙂 ale samozrejme najviac pre svoj dobry pocit 🙂🙂🙂