icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
marmal03
20. jan 2014

baby, ako to riesite, hlavne tie, ktore byvate v bytoch? cvicite aj ked pod Vami byvaju susediaaa?... predsa len, dala som si cardio, skakala som a cakala som, ze mi niekto pride buchat na dvere, ze ci som normalna.. 😀

bnjf
20. jan 2014

@adahk zvyknu to stahovat z ulozto.sk ale ja pozeram len cez internet na youtube a tie ktore tam niesu tak na vimeo.com

adahk
20. jan 2014

@bnjf ĎAkujem už hľadám a čítam na nete 🙂 hádam to zvládnem som úplný nováčik 😉

lucinocka
20. jan 2014

@adahk myslim ze je uplne jedno co budes cvicit, najdi si co tebe vyhovuje, ja tiez napr. niektore cviky vyhadzujem z jill co nemozem na chrbticu a nahradim... ved pointa chudnutia je jasna znizit prijem kalorii a zvysit pohyb🙂

24marica
20. jan 2014

@linibini - maš velmi pekné výsledky, gratulujem, chcela by som vedieť z akej vahy alebo z kolkych centimetrov chudneš.....a ako sa stravuješ...ja sa snažím obmedzovať....cvičím aj ked nie každy deň ale dako to nechce ísť dolu ☹

marfyy
20. jan 2014

@tinuska2011 ani mi nehovor, som myslela ze sa dnes zobudim a bude prec ta hnusna svalovica...no to urcite. tak som si zacvicila, no ze sak co , musim precvicit, aj ked som zuby zatinala od bolesti 😀 teraz vecer este horsie, vygoooglila som si , ze pomaha studena sprcha ☹ , tak som skusila, palce na nohach este teraz ladove 😕 , dala som si magnezium ,teraz o 20.45 , 😉 asi budem ovecky do rana pocitat 😎 natrela sa s kosodrevynovym gelom 😠 a to som myslela , ze bude utorkovy sex 😉 ale co nespravim pre kazdodenne cvicenie s Jill 🙂 dufam, ze ked budem mat o tych 10 kg menej , sa na tejto hystorke s chuti zasmejem, ake boli moje zaciatky 🙂 🙂 🙂 pekny vecer...smrdim jak borovicovy zahon na Luniku 9. 😒

loginout
20. jan 2014

@marfyy však je ešte len pondelok..zajtra môžeš cvičiť v posteli ;)

saxana123
20. jan 2014

Baby, ja cvičím už od troch kráľov, každý deň, to je dnes 15ty deň a ani deko dole, žiadna zmena nič... cvičím poctivo, každý deň, čakala som to lepšie teda 😖 nechcem schudnúť, len spevnieť tie huspeniny a ony nič..furt s trasú a keď dávam cardio mám pocit že sa mi aj uši trasú ☹ kedy to príde? kedy?

alex
20. jan 2014

@marfyy super, len tak ďalej. Ja som dnes v práci ledva chodila, ale cez to všetko som vybehla po schodoch na tretie 🙂 Ale si ma už predbehla. Ja som chorá, takže mám pauzu, dnes som ko, hlavu mi ide roztrhnúť, len keď kráčam, tak mi v nej duní, hlas mám jak mutujúci puberťák... ☹ už nech som fit a môžem opäť cvičiť.

patulka83
20. jan 2014

@saxana123 ahoj, urcite to pride, ja cvicim od 2.1, mam dole 2 kila,ale podstatnejsie su pri cviceni centimetre. Konecne som si po 3 rokoch zapla oblubene rifle 😵 ale tak ja som uplne zmenila aj stravovanie.Kombinacia toho s Jillian robi divy 🙂

saxana123
20. jan 2014

@patulka83 no ja som stravu nezmenila, akurát sa snažím obmedzovať, rozumej - menej žerem :D :D :D a snažím sa večer už vôbec prípadne veci "neškodné"... no neviem, dúfam že sa jedno ráno zobudím a že jeeeeeeeeeeej šunky sú préééč 😅

linibini
21. jan 2014

@24marica ahojky, ja mám teraz 68 kg, pás som mala 100 cm.... - no brucho, po cisárskych...:((( ale ide to dolu, čo som rada a moje stravovanie - čo aj doteraz - všetko, len nepapám keksíky ku kávičke, snažím sa to sladké obmädzovať. Ale tak no nedaj si, keď ťa "mls" naháňa od rána 😀 Ovocie a zelenina - nejako sa nevieme skamarátiť, pracujeme však aj na tom... a veeeľa vody- z vodovodu, žiadne bublinkáče

alex
21. jan 2014

@bnjf ahoj, ak som správne pochopila, tak ten body revolution sa cvičí tak, že jeden deň si dám workout 1, druhý deň workout 2, tretí cardio 1, štvrtý deň opäť W1, piaty W2, šiesty C1 a siedmy pauza. Po týždni opakujem.
Už si to sťahujem do compu.

bnjf
21. jan 2014

@alex ano super 🙂 a dalsi tyzden opat to iste. jedna faza sa cvici dva tyzdne. a na treti a stvrty tyzden zas dalsia faza. a tak dalej

alex
21. jan 2014

@bnjf ok, ďakujem, tak som to správne pochopila. Už si to sťahujem a dávam do priečinkov, po týždňoch.
Ty si takto cvičila? Aké si mala výsledky?

bnjf
21. jan 2014

@alex ja som este len v prvej faze druhy tyzden treti den 🙂 zatial som sa nevazila ale mam o centimeter menej zo zadku 🙂 juchuu 🙂 no tak ale dufam ze sa to trosku zrychli a nastartuje sa metabolizmus poriadne. snazim sa zmenit aj stravu aby tie vysledky boli co najlepsie. drzim palce

bnjf
21. jan 2014

baby ja normalne nevladzem robit kliky. dam dva a amen mi je 😕

sakura77
21. jan 2014

@bnjf ani ja kalsicky nesparvima ni ked sa pototo...no ,mam tenke ruky proste:-d ale aspon tie polovicne uz celkom fajn..ja mam dneska stvry den z druheho levelu z 30day shred

grettka
21. jan 2014

baby, ja som mala teraz pauzu tyzden, a cez vikend som zistila, ze som dala dole centimeter zo stehna... tak teraz nerozumiem, jedine logicke vysvetlenie mi pripada, ze pri rovnakom energetickom prijme mam len skratka trosku vyssi vydaj a teda nastartovany metabolizmus... ale mozno si len namyslam.. 😀

tinuska2011
21. jan 2014

@marfyy 😀 Taaaaak na sexik som tiez nepomyslela prve 4.dni 😀 no hroznaaaaa svalovica,ale ako pises dufam,ze budeme mat naco spominat,ked budeme mat tych 10kg dolu.Ty si mala tie cinky na zaciatok veru tazke….ale aj tak si borec,ze si to zvladla!Cviceniu zdar,dnes opat makam az v sobotu na tom plese v tych satach ziarim 😎

katarina2808
21. jan 2014

drahé babušky, ja mám dnes oddychový deň a zajtra začínam 2. level. Keďže chcem, aby moje kilá išli dole, tak to na ne rozbalím frontálnym útokom a zajtra idem do Sveta zdravia na výživovú konzultáciu. Dúfam, že z ich pomocou, cvičením s Jill a pevnou vôľou to zvládnem 🙂 .

adulienka16
21. jan 2014

Baby ja mam dnes za sebou štvrtý den z prveho levelu.dnes mi prišla bunda ktora mi je tesna tak toto je moja motivacia aby som do nej schudla tak držte palce

linibini
21. jan 2014

kočky, dnes som dostala pochvalu, že je to na mne vidieť, že som schudla. potešilo veru, včera som mala pauzu - drobec zaspal až o deviatej, ale idem si hneď pustiť "cvičme v rytme s Jill" 🙂 a bude to 5.deň druhého levelu.... pevnú vôlu a držme si palce, aby nám to vydržalo všetkým až do tých 30 dní....

ajka20
21. jan 2014

@linibini čo budeš cvičiť ,ak docvičíš level 2?inak gratulujem, mne ešte nikto nepolichotil ja som level 2 a 2 dni odcvičené dnes som si dala pauzu , lebo celé telo cítim, tak nech oddýchnu tie svaly 😉

linibini
21. jan 2014

@ajka20 level 3 🙂)
a potom neviem, nejako ma to chytlo... ja som pauzovala včera, jednoducho sa nedalo cvičiť...

marfyy
22. jan 2014

ahojte baby, tak ja som vcera bola cely den v robote, tak som necvicila, tie prve tri dni ma uplne zmordovali , hlavne tie cinky tazke, takze aj som potrebovala trosku oddychu.svalovka ustupuje, vcera vecer som este aj mala jedno pivo a cipsy o desiatej vecer ....hanba mi 😠
@alex aj ja som mal vcera pauzu , bola som v robote cely den 11 hod. tak som necvicila a asi aj tak pri tej svalovke by som to nezvladla ,,,,no a co ty uz si zdrava????
@tinuska2011 jasne , ze na tom plese budes ziarit ,dobre sa tam zabav... drzis aj dietu? ano tie cinky boli tazke , preto som sa tri dni s toho spamatavala. najhorsia svalovica aku som kedy mala , horsia ako v oktobri a to sme preturistikovali km v TaTRACH.... 🙂 dufam, ze uz sa mi nevrati... vcera a dneska som trosku polavila aj v strave, takze musim sa krotit.... vela uspechov , ahoooj

alex
22. jan 2014

@marfyy. ahoj, tak ja ešte stále nie som fit. S cvičením. musím vydržať, lebo kašlem a určite by som to neudýchala.

ajka20
22. jan 2014

@linibini neviem nájsť tú 3 a tak som dnes zacvičila 56 min Jil Compette Workout bolo to super aj som to celkom zvládla , páči sa mi lebo je to na začiatku cardio potom posilovačka všetkých partií a nakoniec strečing ani neviem ako tá hodinka zbehla... 😀 čo ty na to??

linibini
22. jan 2014

@ajka20 ani ja som ju na youtube nevedela násjť, jedna tam síce je - ale to je celý tento 30 day shred a ona je až na konci, tak som to potom stiahla, ww.ulozto.cz/hledej?q=jillian+michaels+30+day+shred+level+3, strašne sa mi dnes nechce....

dankakk
22. jan 2014

Baby, cvičím 4. den a začalo ma bolieť koleno. Máte skúsenosť? Rozchodim to alebo sa radšej šetriť? A ako?