Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

@tinuska2011 ani mi nehovor, som myslela ze sa dnes zobudim a bude prec ta hnusna svalovica...no to urcite. tak som si zacvicila, no ze sak co , musim precvicit, aj ked som zuby zatinala od bolesti 😀 teraz vecer este horsie, vygoooglila som si , ze pomaha studena sprcha ☹ , tak som skusila, palce na nohach este teraz ladove 😕 , dala som si magnezium ,teraz o 20.45 , 😉 asi budem ovecky do rana pocitat 😎 natrela sa s kosodrevynovym gelom 😠 a to som myslela , ze bude utorkovy sex 😉 ale co nespravim pre kazdodenne cvicenie s Jill 🙂 dufam, ze ked budem mat o tych 10 kg menej , sa na tejto hystorke s chuti zasmejem, ake boli moje zaciatky 🙂 🙂 🙂 pekny vecer...smrdim jak borovicovy zahon na Luniku 9. 😒
Baby, ja cvičím už od troch kráľov, každý deň, to je dnes 15ty deň a ani deko dole, žiadna zmena nič... cvičím poctivo, každý deň, čakala som to lepšie teda 😖 nechcem schudnúť, len spevnieť tie huspeniny a ony nič..furt s trasú a keď dávam cardio mám pocit že sa mi aj uši trasú ☹ kedy to príde? kedy?
@marfyy super, len tak ďalej. Ja som dnes v práci ledva chodila, ale cez to všetko som vybehla po schodoch na tretie 🙂 Ale si ma už predbehla. Ja som chorá, takže mám pauzu, dnes som ko, hlavu mi ide roztrhnúť, len keď kráčam, tak mi v nej duní, hlas mám jak mutujúci puberťák... ☹ už nech som fit a môžem opäť cvičiť.
@24marica ahojky, ja mám teraz 68 kg, pás som mala 100 cm.... - no brucho, po cisárskych...:((( ale ide to dolu, čo som rada a moje stravovanie - čo aj doteraz - všetko, len nepapám keksíky ku kávičke, snažím sa to sladké obmädzovať. Ale tak no nedaj si, keď ťa "mls" naháňa od rána 😀 Ovocie a zelenina - nejako sa nevieme skamarátiť, pracujeme však aj na tom... a veeeľa vody- z vodovodu, žiadne bublinkáče
@alex ja som este len v prvej faze druhy tyzden treti den 🙂 zatial som sa nevazila ale mam o centimeter menej zo zadku 🙂 juchuu 🙂 no tak ale dufam ze sa to trosku zrychli a nastartuje sa metabolizmus poriadne. snazim sa zmenit aj stravu aby tie vysledky boli co najlepsie. drzim palce
baby ja normalne nevladzem robit kliky. dam dva a amen mi je 😕
baby, ja som mala teraz pauzu tyzden, a cez vikend som zistila, ze som dala dole centimeter zo stehna... tak teraz nerozumiem, jedine logicke vysvetlenie mi pripada, ze pri rovnakom energetickom prijme mam len skratka trosku vyssi vydaj a teda nastartovany metabolizmus... ale mozno si len namyslam.. 😀
@marfyy 😀 Taaaaak na sexik som tiez nepomyslela prve 4.dni 😀 no hroznaaaaa svalovica,ale ako pises dufam,ze budeme mat naco spominat,ked budeme mat tych 10kg dolu.Ty si mala tie cinky na zaciatok veru tazke….ale aj tak si borec,ze si to zvladla!Cviceniu zdar,dnes opat makam az v sobotu na tom plese v tych satach ziarim 😎
drahé babušky, ja mám dnes oddychový deň a zajtra začínam 2. level. Keďže chcem, aby moje kilá išli dole, tak to na ne rozbalím frontálnym útokom a zajtra idem do Sveta zdravia na výživovú konzultáciu. Dúfam, že z ich pomocou, cvičením s Jill a pevnou vôľou to zvládnem 🙂 .
Baby ja mam dnes za sebou štvrtý den z prveho levelu.dnes mi prišla bunda ktora mi je tesna tak toto je moja motivacia aby som do nej schudla tak držte palce
kočky, dnes som dostala pochvalu, že je to na mne vidieť, že som schudla. potešilo veru, včera som mala pauzu - drobec zaspal až o deviatej, ale idem si hneď pustiť "cvičme v rytme s Jill" 🙂 a bude to 5.deň druhého levelu.... pevnú vôlu a držme si palce, aby nám to vydržalo všetkým až do tých 30 dní....
ahojte baby, tak ja som vcera bola cely den v robote, tak som necvicila, tie prve tri dni ma uplne zmordovali , hlavne tie cinky tazke, takze aj som potrebovala trosku oddychu.svalovka ustupuje, vcera vecer som este aj mala jedno pivo a cipsy o desiatej vecer ....hanba mi 😠
@alex aj ja som mal vcera pauzu , bola som v robote cely den 11 hod. tak som necvicila a asi aj tak pri tej svalovke by som to nezvladla ,,,,no a co ty uz si zdrava????
@tinuska2011 jasne , ze na tom plese budes ziarit ,dobre sa tam zabav... drzis aj dietu? ano tie cinky boli tazke , preto som sa tri dni s toho spamatavala. najhorsia svalovica aku som kedy mala , horsia ako v oktobri a to sme preturistikovali km v TaTRACH.... 🙂 dufam, ze uz sa mi nevrati... vcera a dneska som trosku polavila aj v strave, takze musim sa krotit.... vela uspechov , ahoooj
Baby, cvičím 4. den a začalo ma bolieť koleno. Máte skúsenosť? Rozchodim to alebo sa radšej šetriť? A ako?

baby, ako to riesite, hlavne tie, ktore byvate v bytoch? cvicite aj ked pod Vami byvaju susediaaa?... predsa len, dala som si cardio, skakala som a cakala som, ze mi niekto pride buchat na dvere, ze ci som normalna.. 😀