Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Ahoj baby, uvažujem, že aj ja sa dám na toto cvičenie. Už rok pracujem doma a mám málo pohybu a ešte menej času. Navyše pár mesiacov aj problém s trávením. Chodila som behať, ale pokazila sa nám zima a už to nejde 🙂 Ide mi hlavne o to, že sa potrebujem hýbať a opäť sa trochu dostať do kondície, lebo odkedy mám pc & gauč muža, nejak som zlenivela. Asi začnem od pondelka, lebo chcem cvičiť tak, že 3 x 2 týždne po 5 dní a víkendy voľné - muž o tom totiž nevie a 1. som zvedavá, či zvládnem aspoň prvý deň a 2. ak áno a vydržím tých 30 dní, som zvedavá, či na mne zbadá nejakú zmenu 😉 Držte prsty 🙂
ahojte babulky , dneska som uspesne docvicila 1 level...zajtra sa ide na 2. ubytok po 1 levely, cez boky -4cm... a to som sa uz asi 5xodmerala a idem si oci vyocit 😵 pas -2cm , ale som najedena a mam dostat svoje dni, tak mozno aj menej... 😀 vazit sa nebudem , pretoze to ma trosku odradzovalo, ze tam bolo o kilo a pol hore naposledy.... no dneska som to pobabrala z obedom a este som mala aj tvarohovu strudlu s vanilkovym kremov.... zajtra uz ziadne prehresky 😉 ahojtee a cvicte v rytme s Jill 😝
Ahojte 🙂 Ja som sa takisto pridala a cvičím momentálne 5 deň 1 level. Svalovicu som prvé dva dni mala riadnu. Chcela som sa Vás spýtať čo už cvičíte dlhšie kedy sa u Vás dostavili nejaké zmeny či už na váhe alebo úbytky v cm 🙂 Ďakujem
ahojte. ja som cvicila 30 day shred a to chcem schudnut len a len v bruchu.no schudla som dost z noh,zadku a prs z brucha len par centimetrov. poradite mi nejake cvicenie zazivne len na brucho? uz som skusala aj posilka.sk ale to je nezazivne 😢
kočky pomóc, žerem čipsy, ktoré ja neznášam...((( strašne mi prišli na chuť a cvičiť som necvičila, dnes deň na hovenko, tak som to vzdala, ale zajtra idem do toho, v kroji a cvičkách, pekný večer.. 😎
@linibini ja som mala zas na veceru palacinky, dosla mi silna chut 😀 a dnesnemu cviceniu som vela nedala, tak trochu som to ponala "light"
@dferkova treba zaradit viac kardio, a menej posilnovania, ked chces zhodit z brucha, tak vraj je potrebne spalit najprv tuky a az potom posilnovat (dnes som za mudru 😀 , ale nie, to mi poradila kolegyna, ktora chodi do posilky a tam to zas jej poradil trener)
a zajtra necvicim, lebo ideme na mini babske posenie
Prve cvicenie ktore ma tak chytilo ze mam za sebou 15 dni z 30 days shred.motivujuce su hlavne vysledky🙂moje brusko po sekcii dostava konecne tvar,som zvedava na finalny vysledok po odcviceni tretieho levelu🙂
ahojte.ja som včera začala II.level.skoro som dušu vyplula pri skákačkách.normálne som nestíhala.dala som to tak na 50% ☹ .dúfam že dnes to bude lepšie.
Ahojte 🙂 , Jillian má super cvičenia....už som vyskúšala kadečo, ale tie jej sú ozaj účinné, hoci tiež nedám všetky cviky...tie čo neviem- nedám si modifikujem na prijateľnú verziu (pre mňa).Teraz som sa dala na Killer buns and tights, zatiaľ Level 1 už asi 7dní- na dvojku zbieram odvahu....
chapem, ale to je riziko pri kazdom chudnuti, ako prve idu dole prsia...
@audiova , aj ja som dneska zacala cvicit druhy level .... taktiez som ho dala len na 50 % ... tiez som nestihala a nevladala cinky zdvihat 😠 snad budeme lepsie .... ale je to teda makacka , mozem povedat ....ani som si to moc neuzila dnes 😔
@alex , @tinuska2011, @nikushka , @veraba, @sakura co je s vami ????? ako sa vam dari???? nic neprispievate .... 😖
@marfyy ahojky,akosi cas leti…... 🙂 Ale cvicim,makat,sice som mala vcera pauzu a cez vikend som tiez necvicila,lebo sme boli plesovat,tak sa mi nechcelo,ale vsak som tancovala az do rana,tak to som mala namiesto Jill 😀 Vazit som sa nevazila,ale naposledy som mala -2kg,tak som zvedava.Aj,ked sa musim priznat som cez vikend zhresila,ale no nedaj si,ked tam boli same dobroty 😖 Speci dietku nedrzim,ale snazim sa obmedzovat v papkani a vecer nevyzierat!
Ja som dnes odcvicila 7den2DS…..neboj aj mne sa 1.dva dni zdala 2DS hrozna,ale zvyknes si,tiez som nevladala aj teraz niekedy nevladzem a niektore cviky robiem tie lahsie,ale hlavne,ze sa hybenie,no nie? 😉
Tak docvicenia 😎
baby, cvičíte niekto level 3?
Ahojte tak dnes mam za sebou 7 den a uz to je o 100x lepsie a uz sa aj tesim na to cvicenie 😀 😀 svalovica uz konecne presla 😀 uz som kukla aj level 2 tak som zvedava ci sa nevratim k 1😉
@matamisi ako sa ti cvičí tá 3? ja mám teda za sebou len dva dni z nej, ale príde taká nejaká "najkľudnejšia" zo všetkých levelov. Akurát ma hrozne bolia nohy pri vyskakovaní,keď máš dlane spojené a nohy rozkročené (ako taký domček to vyzerá), tu sa mi chce normálne až revať... 😖
Ahojte, chcela by som sa vas opytat ze ci ma niektora z vas skusenosti s banish fat boost metabolism od Jillian.
baby chcem schudnut z brucha co mam cvicit?
@1dorotka1 aj ja potrebujem zhodit hlavne z brucha

@grettka inak, ja ešte nemám detičky ;) tak stiham, mm dlho v práci tak musím vyplniť čas 🙂