icon

Chudneme s Jillian Michaels

jaannuusskkaa
28. aug 2012

Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Chudneme s Jillian Michaels
loginout
28. jan 2014

@grettka inak, ja ešte nemám detičky ;) tak stiham, mm dlho v práci tak musím vyplniť čas 🙂

grettka
28. jan 2014

@loginout ani ja este nemam deticky, a cas mi zatial vyplna praca a na stare kolena som sa dala na skolu, tak teraz taham uz posledny rocnik. Takze vysedena a zhrbena som az az, tak som to takto chcela pohybom trochu vykompenzovat.

nair
29. jan 2014

Ahoj baby, uvažujem, že aj ja sa dám na toto cvičenie. Už rok pracujem doma a mám málo pohybu a ešte menej času. Navyše pár mesiacov aj problém s trávením. Chodila som behať, ale pokazila sa nám zima a už to nejde 🙂 Ide mi hlavne o to, že sa potrebujem hýbať a opäť sa trochu dostať do kondície, lebo odkedy mám pc & gauč muža, nejak som zlenivela. Asi začnem od pondelka, lebo chcem cvičiť tak, že 3 x 2 týždne po 5 dní a víkendy voľné - muž o tom totiž nevie a 1. som zvedavá, či zvládnem aspoň prvý deň a 2. ak áno a vydržím tých 30 dní, som zvedavá, či na mne zbadá nejakú zmenu 😉 Držte prsty 🙂

marfyy
29. jan 2014

ahojte babulky , dneska som uspesne docvicila 1 level...zajtra sa ide na 2. ubytok po 1 levely, cez boky -4cm... a to som sa uz asi 5xodmerala a idem si oci vyocit 😵 pas -2cm , ale som najedena a mam dostat svoje dni, tak mozno aj menej... 😀 vazit sa nebudem , pretoze to ma trosku odradzovalo, ze tam bolo o kilo a pol hore naposledy.... no dneska som to pobabrala z obedom a este som mala aj tvarohovu strudlu s vanilkovym kremov.... zajtra uz ziadne prehresky 😉 ahojtee a cvicte v rytme s Jill 😝

zazulkaa
29. jan 2014

Ahojte 🙂 Ja som sa takisto pridala a cvičím momentálne 5 deň 1 level. Svalovicu som prvé dva dni mala riadnu. Chcela som sa Vás spýtať čo už cvičíte dlhšie kedy sa u Vás dostavili nejaké zmeny či už na váhe alebo úbytky v cm 🙂 Ďakujem

dferkova
29. jan 2014

ahojte. ja som cvicila 30 day shred a to chcem schudnut len a len v bruchu.no schudla som dost z noh,zadku a prs z brucha len par centimetrov. poradite mi nejake cvicenie zazivne len na brucho? uz som skusala aj posilka.sk ale to je nezazivne 😢

linibini
29. jan 2014

kočky pomóc, žerem čipsy, ktoré ja neznášam...((( strašne mi prišli na chuť a cvičiť som necvičila, dnes deň na hovenko, tak som to vzdala, ale zajtra idem do toho, v kroji a cvičkách, pekný večer.. 😎

annie6
29. jan 2014

@dferkova od Jillian mas npr.6week6pack

grettka
29. jan 2014

@linibini ja som mala zas na veceru palacinky, dosla mi silna chut 😀 a dnesnemu cviceniu som vela nedala, tak trochu som to ponala "light"

@dferkova treba zaradit viac kardio, a menej posilnovania, ked chces zhodit z brucha, tak vraj je potrebne spalit najprv tuky a az potom posilnovat (dnes som za mudru 😀 , ale nie, to mi poradila kolegyna, ktora chodi do posilky a tam to zas jej poradil trener)

a zajtra necvicim, lebo ideme na mini babske posenie

tarinka18
29. jan 2014

Prve cvicenie ktore ma tak chytilo ze mam za sebou 15 dni z 30 days shred.motivujuce su hlavne vysledky🙂moje brusko po sekcii dostava konecne tvar,som zvedava na finalny vysledok po odcviceni tretieho levelu🙂

etuska
30. jan 2014

@linibini
ake mas cinky?0.5kg?

linibini
30. jan 2014

@etuska 1 kg, ale prvé tri dni som nemala žiadne - nebola odvaha.... 😉

audiova
30. jan 2014

ahojte.ja som včera začala II.level.skoro som dušu vyplula pri skákačkách.normálne som nestíhala.dala som to tak na 50% ☹ .dúfam že dnes to bude lepšie.

ewelinna
30. jan 2014

Ahojte 🙂 , Jillian má super cvičenia....už som vyskúšala kadečo, ale tie jej sú ozaj účinné, hoci tiež nedám všetky cviky...tie čo neviem- nedám si modifikujem na prijateľnú verziu (pre mňa).Teraz som sa dala na Killer buns and tights, zatiaľ Level 1 už asi 7dní- na dvojku zbieram odvahu....

dferkova
30. jan 2014

@annie6 mam pritom dost citim zas len tie nohy ☹ uz som si stahovala aj brusaky 😀 hovorim chcem zhodit len z brucha lebo ked z noh ked schudnem este dobre ale z prs horor to uz tam duplom nebudem mat nic 😀 😀 😀

dferkova
30. jan 2014

@grettka nooo lebo ja mam tu kozu a to najprv potrebujem schudnut a potom to dorysovat 😀 len sa bojim ze schudnem aj v prsach co nechceeeeeeeem 😝

grettka
30. jan 2014

chapem, ale to je riziko pri kazdom chudnuti, ako prve idu dole prsia...

annie6
30. jan 2014

@dferkova chudne sa stale vraj celoplosne 🙂 ked tak na brucho este No more trouble zones,myslim,ze okruh 2 je na brucho,ma to asi 6minut,najdes aj na youtube a potom este Bob Harper tiez taka asi 10minutovka 😉

marfyy
30. jan 2014

@audiova , aj ja som dneska zacala cvicit druhy level .... taktiez som ho dala len na 50 % ... tiez som nestihala a nevladala cinky zdvihat 😠 snad budeme lepsie .... ale je to teda makacka , mozem povedat ....ani som si to moc neuzila dnes 😔
@alex , @tinuska2011, @nikushka , @veraba, @sakura co je s vami ????? ako sa vam dari???? nic neprispievate .... 😖

tinuska2011
30. jan 2014

@marfyy ahojky,akosi cas leti…... 🙂 Ale cvicim,makat,sice som mala vcera pauzu a cez vikend som tiez necvicila,lebo sme boli plesovat,tak sa mi nechcelo,ale vsak som tancovala az do rana,tak to som mala namiesto Jill 😀 Vazit som sa nevazila,ale naposledy som mala -2kg,tak som zvedava.Aj,ked sa musim priznat som cez vikend zhresila,ale no nedaj si,ked tam boli same dobroty 😖 Speci dietku nedrzim,ale snazim sa obmedzovat v papkani a vecer nevyzierat!
Ja som dnes odcvicila 7den2DS…..neboj aj mne sa 1.dva dni zdala 2DS hrozna,ale zvyknes si,tiez som nevladala aj teraz niekedy nevladzem a niektore cviky robiem tie lahsie,ale hlavne,ze sa hybenie,no nie? 😉
Tak docvicenia 😎

linibini
30. jan 2014

baby, cvičíte niekto level 3?

matamisi
30. jan 2014

@linibini ja cvicim uz 6Den dnes 😵

veraba
30. jan 2014

Ahojte tak dnes mam za sebou 7 den a uz to je o 100x lepsie a uz sa aj tesim na to cvicenie 😀 😀 svalovica uz konecne presla 😀 uz som kukla aj level 2 tak som zvedava ci sa nevratim k 1😉

linibini
31. jan 2014

@matamisi ako sa ti cvičí tá 3? ja mám teda za sebou len dva dni z nej, ale príde taká nejaká "najkľudnejšia" zo všetkých levelov. Akurát ma hrozne bolia nohy pri vyskakovaní,keď máš dlane spojené a nohy rozkročené (ako taký domček to vyzerá), tu sa mi chce normálne až revať... 😖

matamisi
31. jan 2014

@linibini mne pride,ze je viac zaberak na ruky a ano tak ligh aj mne pride a tie posledne vyskoky su poriadny zabijak 😝 ja este 4dni a budem sa fotit-na porovnanie...

linibini
31. jan 2014

@matamisi tak sa teším na foto...🙂

lucka654
31. jan 2014

@veraba ja som včera začala level2 a cítim sa úplne super🙂

barby2604
31. jan 2014

Ahojte, chcela by som sa vas opytat ze ci ma niektora z vas skusenosti s banish fat boost metabolism od Jillian.

1dorotka1
31. jan 2014

baby chcem schudnut z brucha co mam cvicit?

adulienka16
31. jan 2014

@1dorotka1 aj ja potrebujem zhodit hlavne z brucha