Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

Pri 30 day shred myslim to aby si skusila z kazdeho..
@luciannka83 raz za čas si môžeš dať aj niečo nezdravé, čo máš rada, len nie stále a vo veľkých množstvách ... veď aj ona to píše vo svojej knihe, že to nikto nevydrží neustále až do konca života si odriekať napr. čokoládu ... podstatné je dodržovať pravidlo 80/20, čiže 80% času jesť zdravo a 20% zostáva na to nezdravé
ahojte, ja mam dneska 3 den za sebooou cvicenia 🙂
Babule tak zachvilku uz idem na level 2 dufam ze ma netrafi 😀 ozvem sa ci zijem 😉
ahojte chcela by som sa opytať dnes som začala cvičiť 30 day shred čím by som mala potom pokračovať? alebo môžem pridať aj iné cvičenia? sa mi to zdá málo tých 30 minút ešte by som si niečo k tomu dala ale neviem ktoré ak viete pomôcť bola by som rada. chcela by som zhodiť z váhy a z bruška ostalo tam po dvoch cisárskych rezoch. 😉
Ahoj baby, práve som odcvičila prvý deň. Mala som obavu, či budem vládať, ale napokon sa mi to zdalo málo 🙂 Buď som to neúmyselne odflákla alebo ešte vo mne čosi zostalo spred troch rokov, kedy som žila aktívnejšie.. Ale tak uvidíme, či poviem to isté aj zajtra ráno, keď budem vstávať z postele 😉
Chcem sa opýtať, hlavne tých, ktoré cvičíte dlhšie.. Keďže som nevedela, do čoho idem, na prvý pokus som cvičila bez činiek.. A neviem aké si mám kúpiť.. Nechcem 0,5 kg, ak mi po týždni budú ľahké.. Môžem si kúpiť 0,75 alebo 1,0 kg a cvičiť jednotlivé cviky raz s nimi a raz bez, podľa toho ako budem vládať?
@nair ahoj a ktoru cvicis? Ja body revolution a po prvom dni nenormalna svalovka a aj po druhom dni na ostatnych svaloch. Hrozneee dnes som zacala week 2 a uz lepsie.
@nair a co sa ciniek tyka ja som cvicila najprv s politrovymi flaskami naplnenymi vodou teraz som si kupila dvojkilive a to uz bola ina makacka. Skus si jedny flasky naplnit a potom si kup tazsie cinky okolo 1-1,5kg ja mam 2kg a to je dost
@maja5 ak som spravne citala na tejto stranke 30days shred je na spevnenie tela nie moc na ubytok kg. Na to by malo byt body revolution.
@lusinda1989 Cvičím 30 day shred, ak ma to bude baviť (zatiaľ baví), možno budem pokračovať s body revolution 🙂 Zdalo sa mi to oničom, ako píšem mala som pred tým rešpekt, uvidíme, čo ma bude bolieť zajtra ráno 🙂 Ale možno to je aj tým, že som bola bez činiek, ja mám slabé ruky, preto som zvedavá, ako zvládnem činky.. Tiež som rozmýšľala, že skúsim s pollitrovkami alebo s trištvrte, ale doma mám iba litrovky a tie sú už priveľké objemovo 🙂
@nair podla mna body revolution je viac makacka ako 30days ale to moze byt len moj nazor. Ono sa zda ze je to lahke ale po dvoch tyzdnoch 30 days som mala dole okolo 3 kil a trosku uprava stravy ale gate mi zacali padat. Teraz som nasla to ze body sa ma cvicit skor tak cvicim to a zaberak teda hlavne tie cardio
Achhh dneska odcvičený 9deň level 1... nejako zle som včera skočila pri kardiu a bolí ma členok tak dneska som len tak jemne skackala... dosť to bolí.. ale hádam to prežijem 🙂)zajtra posledný deň levelu 1 a šup šup na level 2.. som zvedavá či mi to pôjde tak ako doteraz... dúfam že ten členok bude zajtra už OK... a čo vy Baby ako pokračujete?? žiadne zranenia ani bolavé nohy...? 😀
ľudia, ja mám takú svalovku, že nevládzem chodiť a to dnes 2 deň cvičenia.
ahojte. ja som dnes začala s cvičením a celkom sa mi to páčilo, uvidíme na 10 den ako na to budem, ale na začiatok dobrá rozcvička. Potom začnem aj s tým body revolution ale až po 30 dnoch ked si odcvičím všetky levely a trocha spevním telo. 🙂
@luciannka83 uplne sa viem vzit do tvojej situacie... ja som sa ani osprchovat takmer nedokazala , v robote som chodila ako mumia a to som herecka este troj kilove cinky od manzela zdvihala 😝 , tak to bola svalovica , ti poviem, mi musel podprsenku zapinat 😀 . daj si na noc paralenku a studenu sprchu, trosku mi to pomohlo.... citala som vsetky tvoje prispevky. drzim ti palce. len sa nevzdavaj ,aj ja sa sebe cudujem , ako sa viem prinutit a cvicit. konecne ma nieco bavi ...dufam,ze sa mi tiez podari schudnut, lebo to riesim stale dokola, moju postavu s ktorou som nikdy neni spokojna...raz na to kaslem inokedy ratam kalorie 😖 . ja som mala dneska 5den , 2 levelu.... spotena som este viac ako z jednotky , no a robim si aj par sekundove pauzy, lebo inak by som to nedala. 😢
@lusinda1989 takze namiesto 30days, sa ma pre zaciatocnikov cvicit body revolution??? ja som v druhom levely shredu, odporucas mi ist po 30days na body revolution? alebo co si este vyskusala???? 😉
@marfyy skusala som iba 30 days a teraz body revolution a mam aj stiahnute six week six pack ale to by som nedala na to mam cas kym trosku spevnim a naveriem svaly kebo to bol zabijak. Ale toto som teraz zacala a pride mi to lepsie ako 30days aj mas obmenu ze necvicis stale to iste.
@lusinda1989 Takže som to mala asi zaradiť naopak 😒 Lebo ak je body revolution viac kardio.. asi by to malo byť správne tak, že najprv zhodiť a potom spevniť, nie? Ďakujem, kuknem to zajtra a uvidím..
No ja nemám doma váhu, takže som zvedavá, či bude zmena viditeľná aj bez nej - presne ako hovoríš, aspoň na nohaviciach 🙂 Chcela som sa aj pomerať, ale zabudla som, tak snáď zajtra 🙂
@lusinda1989 kolko sa ti podarilo zhodit z body revolution???? takze viacej ako z 30 days... pretoze aj ja nechudnem na vahe z 30days, ale cm som uz par dala dole 😀 ustupila mi aj celulitida na stehnach , proste mam pevnejsie telo 😀 uz teraz rozmyslam co budem cvicit , ked skoncim 30days, no a to som este len v 2 levely...
@nair no ja som tiez zacala ako ty ale potom som tu nasla taku tabulku a tam je rozpisane ktore cvicenia cvicit ako prve plus nejake doplnkove cvicenia od nej. V body revolution cvicis dva dni workout potom jeden den kardio potom zasa dva dni workout a zasa jeden den kardio a den volno. Tue dva workouty su kazdy iny a cvicis ich dva tyzdne potom ides na iny workout. Cardio je tusim prvy mesiac to iste.
@marfyy ja som len zacala druhy tyzden takze zmena este nejaka neni ale verim ze bude.
@marfyy ak nepotrebujes vela schudnut ale iba spevnit telo a par cm ubrat tak na to by malo byt 30days ale ja potrebujem aj dost schudnut tak ja aj body revolution
@nair no asi sme to mali dat naopak , ale vela z bab cvicia najprv 30days...ja som to tiez vobec nevedela. ano najprv zhodit potom spevnit sa hovori 😒 vykasli sa na vahu, ja ju mam a radsej sa uz nevazim, to sa snazim aj v strave ,,krotit ,, 😀 a dokonca som kilo a pol pribrala.ale svalova hmota je tazsia ako tuk, ale cm ma nesklamali 😅 urcite bude viditelna zmena aj bez vahy.... urcite sa zajtra pomeraj. ja som sa po prvom levely merala asi pat krat dokola a kukam , ze -4 cm cez boky 😵 -2cm pas 😉 a aj tym mojim riflom sa pacim , uz so mnou spolupracuju 😎
@lusinda1989 ja praveze potrebujem dat dole 10 kg, teda to by som bola happy, stacilo by sedem osem... ale dest ideal.... vazim 70,4 kg dnes mi vaha ukazala ,takze to kilo a pol co som nabrala od cvicenia na dvaloch ide pomaly dole....ako si na tom ty???? potrebujem zhodit v zadku , v bokoch, stehnach , postava typu hruska , uzky pas a dole ma to obdarilo 😢
@marfyy ja pozrebujem zhodit ovela viac po porode som neschudla anideko skor nabrala uz som zhodila pat kil stravou a cvicenim to bolo pred sviatkami sviatky samozrejme vyzieracka ale nenabrala som. Cize moja aktualna vaha 79kg co je strach a hroza teda bola minuly pondelok teraz som sa nevazila. Potrebujem ist aspon na tych 58-56kg jerezis bola by som happy...ja mam presypacie hodiny takze aj rici a cici uzky pas ale slanina na bruchu a vsade. Strach a hroza... 😄
kočky, tak dnes 5 deň - 3.level, pre mňa je tento najťažší, hoci mi príde najkľudnejší, ale cítim pri ňom všetky svaly, činky mám 1 kg, a neskutočne ma bolia ruky. Odcvičím to vždy celé ale teda svaly cítim... Ešte 5 dní a potom si asi dám to body revolution, len to musím niekde naštudovať.... Ešte mám aj mrchu, tak nálada pod psa... ale gate mi začali padať, tak aspoň nejaký svetlý bod.🙂
no, ja dnes po stvordnovej pauze, odcvicila som, a bola som neskutocne pazrava, nemam pms, ani nic, ale chytila ma taka pazravost, ze koniec
jo a cinky mam 0,5 kg, niekedy sa mi zdaju malo
@ajka20 nie nekojiim nemam mliecko takze mozem cokolvek
Tak prvy den z 2 levelu som presila a uz sa tesim na zajtra ako sa zapotim 😀 😀

@luciannka83 😀 neboooj.ja mam vahu menej odost a tiez som fucala a myslim ze kazda z nas tu 🙂🙂 A tiez prve levely neboli na 100 % ale zacvic z kazdeho cviku kolko vladzes aby si si nanho zvykala.urcite je lepsie na zaciatku kazdy cvik aspon troska ako 15 minur naplno a potom s tym seknut 🙂😉
Nevzdavaj, drzim palce🙂