Chudneme s Jillian Michaels
Tak dievcata, tu sa mozte podelit o cvicenie s Jillian Michaels 🙂

treti den z levelu 1 je za mnou, drzte palce nech schudnem tie nadbytocne kila po porode:D
@kurce22 ja som si stiahla cele cvicenie z piratebay takze ja mam komplet ale je to ibrovske ma to okolo 6 GB
3 deň za mnou, dnes len pol hodky kardio, lebo som neskoro vstala a malý už o 6tej buntošil, tak som level 1 nestihla. Ale uvažujem, že prejdem na body revolution, lebo ma nudí cvičiť každý deň to isté. A hlavne level 1 musím dosť upravovať aby som neodpadla.
jaj,baby..vcera prazdniny,tak sme boli u nasich s detmi..takze cvicenie nula bodov ale za to strudla ajajaaaaj....babka jedna provokaterka 😀 ach jo.tak ale inak normalne som mala zo seba zly pocit,jak keby som dve kila pribrala minimalne 😀 no som kompletna? mi to uz normalne chyba ked neskacem 😀
@lusinda1989 @marfyy Aj mne by sa zišlo schudnúť pár kg, ale to nebol pôvodný zámer, chcela som sa hlavne hýbať a dobre cítiť. Chceme prvé bábo a pol roka to nejde, tak som si povedala, že sa trošku potrebujem odreagovať a asi aj kúsok zmeniť životný štýl, lebo kedysi som mala pohybu fakt veľa a teraz pár rokov už iba sedím na zadku.
Zostanem teda pri 30 day a uvidím, či bude nejaký výsledok, a potom budem rozmýšľať čo ďalej.. Marfyy, tiež som hruška, chudá som nebola nikdy, ale ani schudnúť veľa nemôžem, hore by mi nič nezostalo 😀 Ale.. pár kg by potešilo, aspoň tie dve Vianočné kilá.. 🙂 No a potom ešte takých 5 na moju "maturitnú" hmotnosť 😉
@lusinda1989 Jaj, a činky som si dnes kúpila 6-decové, boli najlepšie do ruky 😀 Idem poobede na to 😉
@nair super drzim palce nech sa podari mi pracujeme na druhom 😊
@lusinda1989 ja by som bola rada, keby som 80mala 🙂 môj osobný rekord je 68kg a to bolo na vysokej škole a od vtedy to ide len hore brehom. ☹
@luciannka83 neboj zvladnene to ja to potrebujem ako sol... 😊
body revolution stiahnuté, ešte že mám šikovného manželíka, lebo ja som v tomto úplne ľavá,... zajtra začínam. Teším sa, vyzerá to jednoduchšie.
opýtam s aj tu, mali ste prestávku medzi levelmi, dnes som skončila 1ku, a už cítim, že moje telo potrebuje aspon jeden den pauzu...ak nie, tak zajtra tu 2jku neodcvičím, ked som ju dnes videla, a ak ju dám dokonca, tak vo štvrtok nevstanem z postele 😀 ....
@kubikovi ahoj, samozrejme... ja som tuším jednotku odcvičila celú, potom som mala deň pauzu, dvojku-tak som mala tuším dve alebo tri pauzy - ale nie za sebou, a teraz mám tretí level - pri ňom cítim všetky svaly už som mala dve pauzy, dnes by mal byť šiesty deň, ale neviem sa k tomu odhodlať, máme 14 mesačného syna, ktorý nechce cez deň spať, túto noc bol dve hodiny hore a vstával o piatej ráno, tak som ko... 😕
baby je aj 2 a 3 dostupna na nete?
Ahojte, ja treti den cvicim ten 3 level ale to vam poviem ze ma vsetko boli, myslim si, ze je najnarocnejsi. Ale ked som sa na to dala tak to nejako dobojujem
A ozaj uz sa mi podarilo schudnut 5 kg, tak sa strasne tesim
@tatianka.g dvojka je na youtube a trojku som našla na uložto...
všetky workauty sa dajú stiahnuť bezplatne na
https://thepiratebay.se/search/jillian michaels..., len k tomu treba najprv stiahnúť u Torrent.
@linibini dakujem 🙂
baby 5 den levelu 1 za mnou, uz je to lepsie a aj sa lepsie citim, chcem sa opytat ked mam 5 dni odcvicene, mozem si dat aj 1 den pauzu?D
@miluska8886 jasne,aj ja si davam.aj po troch kolkokrat..sa mi niekdedy neda casovo..svla ysi oddychnu..akurat ja nemozem dat uz dva alebo viac dni pauzu ,len jeden vzdy,lebo potom som uplne mimo .-D
@miluska8886 jillian odporuca 6dni cvicit, 7.den pauza
@lucka654 no ja som predtým ešte cvičila 6w6p tak to su asi dozvuky ešte z toho 😀
@miluska8886 ja si dávam občas pauzu, napr. ked príde víkend a ja tu mám návštevu alebo sme niekde na výlete tak sa mi nedá úplne každý den cvičiť... ale je pravda že ak sa mi stalo že som dva dni necvičila tak potom ako keby som išla od začiatku 😀 preto ja už toto cvičím asi 5krát lebo vždy nám do toho niečo vbehlo, niekde sme boli odcestovaní alebo som bola chorá a vždy som potom išla od začiatku...

tak aj ja som chcela začat s body revolutions,ale nikde som nenašla workout 2