Chudneme s Jillian Michaels
@jaja07 @scheluska24 @majkaaaaaa
Vitajte medzi nami. Aspon nam bude veselsie ked nas je viac. 🙂
@scheluska24 ahoj, aj ja potrebujem zhodiť..9kg už zišlo dole, ešte tých 20kg 😀
@barcelona94901 tie sušené veci radšej nie, skôr jogurt alebo zeleninový šalát s kyslou smotanou alebo jogurtom..alebo sa skús napiť acidofilného mlieka..alebo ako píšeš skôr spať..len neviem čo spraví to acidko na noc 😀
ahojte- tak uz si stahujem 3.level. maly zaspi a ide sa na to!
@ervenka ,lucky,baby skusim teda večer jogurt ,ja som predtým zvykla chrumkať zeleninku,jadierka,hrozienka a práve s tými zubami mám problém ,za to si teraz ráno ani orechy nepridávam do vločiek,jem všetko makké 😒 ako večer tu makulinku bagetku 😝 po rajčinkach ma už bolel zub,musím teda este dva dni vydržať s tým jogurtom to zvládnuť ,díky
@kingstonka ty už tretí..super..ja odznova prvý lebo som to nejak zanedbávala..a už si ho po tretí raz sťahujem a za ten svet ho nemôžem stiahnuť 😠 ..furt mi do toho niečo vojde a vypne sa mi pc a všetko je fuč.. 🙄
@ankaevka mne sa s cvicenim celkom dari- zatial som vynechala len jeden den na zaciatku 2 .levelu ale to som sa aj trochu potrebovala zregenerovat- horsie je to so stravou, ale od kedy pocitam kalorie, tak si 2 x rozmyslim co zjem- no uvidime co povie vaha v pondelok...
@barcelona94901 myslim ze teraz je uz nepodstatne ako sme pribrali ale ako to dame dole 😉 😉 ja som sa uz teraz zatala a chcem kazdemu dokazat ze na to mam...lebo vzdy som drzala dietu a kazdy o tom vedel a ked som to vzdala tak som sa hanbila....tak teraz o tom ze chudnem vie len moja mama a mm kedze vidi ako cvicim 😀 😀 😀
ahojte, ja dnes akosi nemam silu na cvicenie, som bola rano u zubara, takze som ani moc nejedla, tak to asi necham na vecer, dufam, ze sa mi bude chciet.
Volala mi ta pani ohladom chudnutia, ale rychlo sme to ukoncili. poradenstvo je sice bezplatne, ale potom treba prejst na jej program, kde ona "predpise" nejake kury, a to stoji cca 200€ len mi povedala, ze potrebujem detoxikovat organizmus a ze mam zly lymfaticky system, preto nechudnem.
Tak neviem ci teraz prejdem na nejaku detoxikaciu a potom skusim este dietu nejaku alebo co robit 😔
@zuzanat ja som v juni zhodila skoro 7kg pomocou macingovej detoxikacnej kury- a cez leto som ich velmi nepribrala na to, ze som na vsetko kaslala a absolvovala nejake oslavy... mozes si stiahnut knihu od macingovej Najedzte sa do stihlosti- je aj na ulozto.sk. dalo sa to zvladnut ale teraz nemam nejak chut sa do toho pustit opat
@sisanka barcelona94901 Tak dobre teda. NEchcela som pisat moje cisla. Ale ked tu davate svoje... 😉 Ked sme prisli z dovolenky na SVK 18.8.- byvali sme u mojej mamy= kazdy den obed, vecera... Mala som 91,2kg. A dnes maro vaha ukazala 86,6. JA viem su to horybilne cisla, ale mam pomaly stitnu zlazu, a pred rokom v den porodu som mala 104kg. Pocas celeho tehu som nemala cukrovku, vsetky testy boli v norme. Moja midwife skonstatovala,ze to asi teda tak malo byt... Konecne som teraz zacala chudnut- obmedzila som uhlohydraty, ZIADNE biele pecivo. Na ranajkky ovocie+ slnecnicove semiacka, poobede salaty, kazdy den 3 litre vody, uzivam homeopatika, preto tak vela vody. Kazdy den minimalne 60g bielkovin, najlepsie 100g. Moje telo sa raduje z cvicenia. Aj ked moj mm skontatoval, ze ja sa nepotim, ja sa topim. 😀 Myslim si,ze si moje telo pamata, aka sranda to bola ked som robila tae-bo. A prisposobuje sa. Co sa tyka "prehreskov"- teraz mal drobec rok, mali sme 2x oslavu= 2 torty, dala som si 2 kusky, ale na ranajky a BEZ vycitiek, ved to aj tak spalim.... Takze takto ja chudnem. A vobec si nepripadam, ze drzim dietu alebo tak... JEm kolko chcem a cvicim az sa mi z hlavy pari. PS: Cvicim lahsiu formu Jillien- to co robi Anita. Mala som rozbite koleno a nechem ho pretazit.
Chudnutiu vzdar!
@kingstonka ja som o macingovej uz citala, ale akosi ma to neoslovilo.Skor by som skusila 90 dnovu dietu, tu uz mam odskusanu, kedysi som s nou schudla 8kg, len sa sprave nastartovat, aby som ju aj dodrziavala 😔
@zuzanat no hej- na macingovu musi mat clovek chut- ja som bola dobre motivovana.. ale iz sa mi do nej nechce
@ervenka pekne ti to ide- dufam, ze aj mne a vaha uz pohne
prvy den 3 .levelu docviceny- celkom ma to bavilo- potrebovala som zmenu po 10 dnoch dvojky- urcite rano objavim nove svaly na tele 🙂
baby-uz ste rozmyslali, co budete svicit ked docvicite 30 day shred? ja rozmyslam, ze ten ripped in 30 -malo by to byt na rovnakom principe 3-2_1 minuta- okolo 25 minut a cvicenie s ameni po tyzdni tusim... najprv som myslela, ze pojdem opat odznova shred ale ak chcem zotrvat musim mat stale zmenu
kocky ja som myslela ze toto je len o cviceni a nie aj o pocitani kalorii 😅 no musim vam povedat ze som zhresila dnes som si dala cokoladu aj vcera 😠 som na seba taka nastvana 😖 ja kalorie nepocitam jem ovocie zeleninu celozrnne pecivo syry jogurty neobedujem dam si len nieco lahke a kila idu dolu a samozrejme cvicim dnes 6 den 2. levelu 😀
@kingstonka ja som premyslala ze zacnem 6 week, vraj je to na brucho, ale tak uvidime este ako sa mi bude chciet.
Mna ten druhy level az tak moc nebavi, ale nejako to vydrzim, ked som sa na to dala 😝
@baby124 super ze ti idu kila dole, to je zaklad.
@baby124 no super ze ti idu kila- a dobre , ze si namotivovana na spravne stravovanie, ... kedze chudnutie nie je len o cviceni, ale hlavne o strave a akosi sa neviem udrzat na uzde 🙂 hlavne vecer a nastavit si v hlave racionalne stravovanie, tak som sa dala na pocitanie kalorii-uvidime ci to pomoze
@kingstonka dakujem, snazim sa 😉 Mna by tiez zaujimalo, co budem(e) cvicit, ked skoncime Shred. Uvazujem, ze pozriem nieco od BeFit.com- oni uverejnuje aj Shred, je tam dost cvicitelov... Ale aj zakladatelka temy by mohla nieco navrhnut@jaannuusskkaa- co budem cvicit, ked Shred dokoncime?
@ervenka prosim ta ved sa nemas za co hanbit, ja mam tiez podobnu vahu...okolo 82kg momentalne...ale mala som zaciatkom roka 88kg...hroza 😀 ale co uz no...terba s tym nieco robit...a my uz predsa robime 😉 a ty mas este prisnejsi jedalnicek ako ja....ze nejes ziadne pecivo ani nic...
@kingstonka Ahoj. Uzasne. Uz mas 1.den 3tieho levelu za sebou. Ja sice len 2.den ale veru citim tiez svalovicu jak hrom. Ked si sadam neskutocne ma bolia nohy a zadok. Ale verim ze cim dlhsie budem cvicit tym menej bude telo boliet. Aj ja som rozmyslala nad Ripped in 30 takze super ze to skusis predomnou aspon ma budes motivovat sa na to dat. Ja tiez potrebujem zmenu lebo inak sa zacnem nudit...flakat to. S jedenim sme na tom rovnako. Musim to mat pod kontrolou lebo inak kila nejdu dolu. 😒
@sisanka Mne to chuti, takze to naozaj neberiem ako dietu... Mimochodom, som zabudla dodat ze mam 170cm.. LEbo nie je 86kg ako 86kg....
@kingstonka toto som myslela http://www.youtube.com/user/BeFit?feature=CAQQw...
@zuzanat noo som rada ze idu tak lahko dole ani som nemuslea zmenit strvu
@kingstonka noo ja vecer nejem nic najem sa o 5 jogurt alebo celozrnne pecivo so syrom a rajcinou a to je vsetko.ked ma prepadne hlad tak len vodu
@zuzanat Ahoj. Mrzi ma ze Ti moc ta zenska nepomohla. Ale aspon Ti povedala o tom lymfatickom systeme. Ak by si chcela nastartovat lymfaticky system tak su na to skvele masaze. Staci Ti absolvovat 1x tyzdenne mesiac a ono sa Ti to rozbehne. A neviem ci sa citis na detox. Pre mna je to dost drasticke. Aj ja som bola na 90dnovke ale veru som nedodrziavala poctivo. Vzdy cez vikend som to pokazila citila sa previnilo a zacinala odznova kazdy pondelok. Tak som to nechala tak. A milujem na ranajky jogurt a to ovocie mi uz po case liezlo hore krkom aj ked ovocie papam velmi rada. Daj vediet ako si sa rozhodla. Skus si najskor oddychnut pred tym ako pojdes cvicit aby si do toho dala 100%. 🙂
@baby124 Tak to je uzasna disciplina ked nejes nic po 17hod. To ja by som nikdy nezvaldla. Obdivujem kocky co to dokazu. Ja sa najem aj o 20hod ked viem ze spat pojdem o 23hod. Ale dam si zvacsa jogurt alebo rajcinky s mozzarellou alebo tak. Nic tazke....mala by som bujare sny. 😉
@sisanka sme na tom rovnako -aj s vahou aj vyskou-este v maji som mala 86.kg.. aj deti mame v rovnakom veku len moj mladsi ma uz 20 mes 🙂

@miriem Je skvele ze uz mas vo svojom dennou rezime zaradene toto skvele cvicenie a ked este trosku upravis stravu ako hovoris kila pojdu dolu. Ale aj 0,5kg za tyzden je pekne. Len vydrzat a ono sa to rozbehne. 🙂